Pozdrav, nova sam na forumu. Trenutno brojim dane do bete. 18.01.2025 zakazano vađenje nalaza. Transfer radjen 07.01.2025 godine sa dvije zaleđene blastociste. Sad mene zanima kad bi ja mogla najranije uraditi neki test i koji je najbolji? I da li je neko imao slične simptome nakon ET. Dakle ja imam simptom kao da će mi ovog momenta doći menstruacija i to traje od prvog dana nakon ET.Hvala unaprijedDa se odmah osvrnem I na testove. Ja sam počela sam gravignost mini trakicama I tu su mi stalno bile sijene jedva okom vidljive, tek kad je beta bila 107 se vidla neka konkretna sijena ali još uvijek ne crta. Dok su mi trakice iz dm-a frst sing bile super, konkretna crta koja tamni kako je beta rasla, čak sam došla i do crte koje je jača od kontrolne. I nemoj prije 8-9 DPT. Ne znam koji ti je ovo fet ali iz mog primjera ja sam sad u zadnjem fetu dobila sijenu jedva vidljive tek 8DPT. Uvjerena sam da sam radila 6DPT te sijene nebi ni bilo. Do sada sam se uvijek testirala 6DPT I ponovila 7DPT pa onda prestala s terapijom. Ali ja jako dobro poznam svoje tijelo i znala sam već 2-3 dana poslje transfera u kojem smjeru ide
Draga, ja nisam mogla izdržati i danas sam uradila test, koristila sam onaj digitalni clear blue, plusic se odmah pokazao, 1-2 tjedna trudnoća. Tako stoji, sad šta može biti?
Sortiraj odgovore
Najstariji