Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marisha
    24. Siječanj 2025. 16:11

💜Medenko

Hvala ti draga Marisha🥰💓
    Kako si ti, jel i dalje stoji da krecete u drugom mjesecu?

Osim što me gripa sažvakala dobro samJesss, krećemo uskoro.

Marisha opet se pratimo..i ja bi trebala početkom 2 krenuti🙏🏽

sretno nam Medenko  Moram priznati da su mi osjećaji jako podvojeni. To nam je zadnji pokušaj preko HZZO-a, mužu i meni kako radimo skupa smanjili plaću tako da ne znam kako bi skupili za privatno. U ovih par mjeseci napokon malo prodisala, vratila se vježbanju, nisam razmišljala o ničemu a sada me polako steže što ako ne uspije. Valjda je takav, dan, bude prošlo...

Marisha
    24. Siječanj 2025. 16:18

IKAR0808

Dobro jutro cure. Evo da Vam javim nastavak moje priče. U utorak smo bili na pregledu, i čuli srce junaka. Prema uvz smo bili 8+0, prema ZM 8+2, sve je super i školski. To je bio zadnji pregled u Vinogradskoj i dalje nastavljam kod svog ginekologa, a one bitne UVZe ću privatno u Zagrebu. Svima želim da ostvarite svoje snove. Sretno.

https://ibb.co/rk6ZhXs

IKAR draga, što je ovo. Smrznula sam se na sliku i rasplakala. Neka te sreća prati do poroda, a i kasnije. Od srca ti želim sve najbolje ❤️

• Jana1993
    24. Siječanj 2025. 16:19

Sunce12

Verbena

Sunce12

https://ibb.co/0qG66xg
    Sunce, wtf!??!!?? 😳😳
    Pa vi niste ni blizu godinama u kojima pokušavanje s vlastitim stanicama nema smisla…

No, onak ja sam ostala blago reci sokirana. Sad su mi poslali jos dva maila isprike al znate kak to ide, prvi dojam je prvi dojam. Mislim da budem pocela travu pusit da me malo oslobodi stresa😂

Jana1993ja ti isto toplo preporucam scratching. Znaci nama je i prvi put i sad drugi put on bio kljucan za dobru implantaciju, samo je ocito zametak los. Nije nist strasno, ja sam poslije toga isla cak i u shopping. Mi smo ovaj put to radili 7.dan ciklusa, a FET je bio tjedan dana poslije. 😇

Ma mislim i ja da bi bilo dobro to napraviti. NK ćelije, kariogram i te druge pretrage isto nisam nikad radila. Nadam se stvarno da će me sad poslati dalje. Ne znam koliko mi ima smisla ići u FET opet, dok to ne obavim. Baš sam se nadala pozitivnom ishodu ovaj put. Imala mučnine, blastica super, endometrij isto, bila u stimuliranom ciklusu estrofem + utrogestan, i ništa. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Baccarat
    24. Siječanj 2025. 18:04

IKAR0808

Dobro jutro cure. Evo da Vam javim nastavak moje priče. U utorak smo bili na pregledu, i čuli srce junaka. Prema uvz smo bili 8+0, prema ZM 8+2, sve je super i školski. To je bio zadnji pregled u Vinogradskoj i dalje nastavljam kod svog ginekologa, a one bitne UVZe ću privatno u Zagrebu. Svima želim da ostvarite svoje snove. Sretno.

https://ibb.co/rk6ZhXs

🥹❤️❤️❤️ predivno. Drzim fige da dalje bude sve ko i do sad!

• blondie_145
    24. Siječanj 2025. 19:02

Medenko, ako ti kaj znaci meni je aspiracija u stimuliranom bila 14.dc (frendici jednom 11., drugi put 12.dc). Ispalo je da nam se objema potrefilo cca 1-2 dana ranije nego ovulacija u redovnom ciklusu.
    .
    Sorkac, nisam se ovdje javila nakon pregleda 🙈 i dalje je sve super, rastemo, srce junacki kuca (pokazuje ona meni na ekranu kako titra, ja njoj da sam corava i jedva vidim, ona pusti zvuk, ja njoj “to te ja pitam” 😂). Danas smo po ZM ravno 8tt, razrijesili me na Humanoj i idem svojem ginekologu. Skinula mi je Estrofem, zbog cega sam jako sretna, Cyclogest do 14tt. Od iduceg tjedna pocinjem polako i lagano vjezbati, svojim treninzima cu se vratiti, ako sve bude uredno, oko 13tt. A sad drzimo fige za dalje. Tu sam i dalje i pratim vas iz prikrajka i navijam za svaku ❤️
    .
    Tanjanja, mi smo isto u proucavanju prenatalnih i najvise preporuka imamo za Panoramu tako da cemo najvj nju tamo negdje 10-11tt (i to srednji paket da ukljucimo i diGorgiev sindrom). Ona moze od 9tt no dr. L mi je rekla da se kod IVF trudnoca preporuca od par dana nakon, blize 10tt

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
    26.8.2025 baby A @38+4, 54cm 3920g

• blondie_145
    24. Siječanj 2025. 19:05

IKAR, slika je istovremeno divna i zastrasujuca. Cestitam ti i svu srecu do kraja ❤️ dodji nam na Jesenske trudnice, Amy i ja smo tamo 🤭

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
    26.8.2025 baby A @38+4, 54cm 3920g

sanjushka
    24. Siječanj 2025. 19:17

Korni 🥰❤️ pusa već velikoj curi L 😘🩷 

Rolica ma čekam da mi se štitnjača stabilizira pa da možemo napokon na konzultacije za dalje. S obzirom da sam sad tjedan dana bila bolesna ne znam kada će to biti.. Strah me uopće ići vaditi nalaze..
    Kakav je tvoj plan? 

Blondie čestitam 🥰❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Verbena
    24. Siječanj 2025. 19:47

Blondie divno, drago mi je baš!! 🥰💓 Želim svu sreću dalje 🌸🌸🍀
    Tanjanja ja sam na Sv Duhu dobila preporuku za Panoramu, oko 10. tjedna trudnoće se radi.
    Medenko, ako sam dobro shvatila, u ovom ciklusu bi vadila hormone? Obzirom da se nalazi čekaju par dana, pretpostavljam da bi onda stimulacija/aspiracija išla sa sljedećim ciklusom? 
    Sunce razumijem apsolutno, i za travu 😂😂

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Nata91
    24. Siječanj 2025. 20:20

IKAR stvarno je slika puna emocija... Tuge, straha, neizvjesnosti, a istovremeno ljubavi, nade, želje... Prošla sam tek jedan postupak, ali sam si isto kupila kutijicu i u nju spremam boce koje sam koristila. Upravo za ovakvu sliku, ako mi se to ikad ostvari i da me jedan dan podsjeti koliko mogu biti jaka. 
    Želim ti od srca mirnu i dosadnu trudnoću ❤️
    Ostalim borilicama i trudnicama veliki zagrljaj ❤️

Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
    Muž (39): sve u redu
    1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
    4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
    5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
    6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌

💜Medenko
    24. Siječanj 2025. 21:07

Baš me hoće u zadnje vrijeme...javim šefici da me zapiše od 17.2.za godišnji,računajući po zadnjoj menstruaciji...dođem doma i krene mi pritisak i smeđarenje...očito se nešto poremetilo...spontani je bio 8.12. prva menstruacija iza toga 6.1.i sad sam računala dobit ću oko 4.2. da krenem s postupkom a dobijem sad...ne razumijem ... to mi se čini puno prerano..ima tko iskustva nakon spontanog?valjda neću sad izgubiti do idućeg ciklusa opet vrijeme

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani