Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blondie_145

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Diivnaa__

Cure koje su išle u prirodnom ciklusu sa štopericu - ako možete podijeliti svoja iskustva…u petak se vidio dominantni folikul, a jučer je već bio na 18.2mm i endometrij 8.5, štoperica navečer. Ja sam imala porast LH već u nedjelju na trakici, dalje više nisam htjela testirati, ali imam osjećaj da sam sinoc/ rano jutros ovulirala.
    Jel po tome fet prekasno ako se radi na 6.dan ovulacije (6.5 ako idem po svom 'osjecaju')Ispričavam se ako je glupo pitanje ali nemam iskustva s cijelom pričom

Hey Divna, imala dam tocno ovakvo pitanje svojoj dr. L jer mislim da sam ovulirala dan prije nego sto bi kao stoperica izazvala ovulaciju (tj. imala sam peak taman netom prije stoperice a ja ovuliram jako brzo nakon peaka). Ona mi je rekla da nema problema, da je stoperica tu da osigura ovulaciju i dalje daje potporu zutom tijelu. Takodjer, kaze da sama stoperica ima vise funkcija od samog izazivanja ovulacije stoga se daje u raznim fazama ciklusa, ovisno za sto je potrebna. I cisto primjera radi - meni se taman u tom ciklusu primio FET.

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743

• Diivnaa__

Broj poruka: 114

Prijavi adminu

blondie_145

Hey Divna, imala dam tocno ovakvo pitanje svojoj dr. L jer mislim da sam ovulirala dan prije nego sto bi kao stoperica izazvala ovulaciju (tj. imala sam peak taman netom prije stoperice a ja ovuliram jako brzo nakon peaka). Ona mi je rekla da nema problema, da je stoperica tu da osigura ovulaciju i dalje daje potporu zutom tijelu. Takodjer, kaze da sama stoperica ima vise funkcija od samog izazivanja ovulacije stoga se daje u raznim fazama ciklusa, ovisno za sto je potrebna. I cisto primjera radi - meni se taman u tom ciklusu primio FET.

Hvala puno na odgovoru, malo mi je lakše sad! Znači imala si transfer 7.dan od stoperice? Nije bilo dan ranije?

29👸🏻36🤠
    Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87 pmol/L,
    6/2024 22.14
    On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    10/2024 FET u pr ciklusu otkazan
    12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️

• blondie_145

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Tako je - stoperica je bila 11.12. navecer, a transfer blastociste je bio 18.12.

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743

• Ivka33

Broj poruka: 320

Prijavi adminu

Drage moje zao mi je na negativnim ishodima zelim da se sta prije oporavite i krenete u nove pobjede 🙏❤️
    Mi smo se danas podruzili rastemo tocno skolski sve je super cyclogest mi nije uklonia da ga i dalje koristim bez obzira sta je sve kako treba bit... sad nam ostaje da nastavimo gurat dalje brojit dane iduci pregled tek za 4 tjedna sanjuskha mogu na listu 10.02 ❤️

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

Molly8

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Verbena i Sunce tako mi je žao 💔

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

• Diivnaa__

Broj poruka: 114

Prijavi adminu

Blondie puno, puno hvala 🥰 

29👸🏻36🤠
    Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87 pmol/L,
    6/2024 22.14
    On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    10/2024 FET u pr ciklusu otkazan
    12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️

• Lunaa93

Broj poruka: 309

Prijavi adminu

Verbena, Sunce,
    jako mi je zao. Sunce, suosjecam se sa tvojim bolom. Zelim ti da sto prije skupis snagu i da ti Prag donese srecu. ❤️🍀
    Tanjaanja,
    Ja mislim da vise nemas razlog za brigu, sledeca kontrola i jos malo i izlazis iz “rizicna tri mjeseca”, moci ces se  opustiti. 🥰💕
    Ja sam se javila i dobila upitnik, cjenovnik i spisak nalaz koje trebamo uraditi. Sve je zavrseno, osim internistickog pregleda. To cu uskoro uraditi. 
    Teich,
    Drago mi je da si dobro. Koja si sad sedmica? ❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Ketyx

Broj poruka: 105

Prijavi adminu

Pozdrav cure, evo mene opet nakon malo duze pauze. Upravo krećem s 8.postupkom, ovaj put u Repromedu. Nekako mi dr.R ulijeva povjerenje. Mužu se spermiogram jako pogoršao iako je uzimao suplemente, ali moramo biti optimisticni :) Prvi put idem u  dugi protokol pa me zanima imate li iskustva s tim? Krecem s decapeptylom od 22.dana ciklusa i onda kada krene novi ciklus s Pergoverisom.
    Ako netko ide privatno u postupak i treba kupiti Rekovelle, imam jednu kutiju od 36 jedinica i dvije kutije od 12 jedinica, prodajem po cijeni po kojoj sam platila u SLO (jeftinije nego kod nas u HR)

👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
    5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
    1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
    1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
    09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika

riamaro

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Verbena, Sunce nemam riječi.. nadam se da ćete skupiti puno snage za preboljeti gubitke. Čuvajte se ❤️

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

Tanjanja27

Broj poruka: 267

Prijavi adminu

Lunaa93

Verbena, Sunce,
    jako mi je zao. Sunce, suosjecam se sa tvojim bolom. Zelim ti da sto prije skupis snagu i da ti Prag donese srecu. ❤️🍀
    Tanjaanja,
    Ja mislim da vise nemas razlog za brigu, sledeca kontrola i jos malo i izlazis iz “rizicna tri mjeseca”, moci ces se opustiti. 🥰💕
    Ja sam se javila i dobila upitnik, cjenovnik i spisak nalaz koje trebamo uraditi. Sve je zavrseno, osim internistickog pregleda. To cu uskoro uraditi.
    Teich,
    Drago mi je da si dobro. Koja si sad sedmica? ❤️

Divnoo..zelim.ti srecu..ako ne grijesim pripremas se za Prag? Koja klinika i doktorica? Ako ti nesto bude znacilo moje iskustvo, tu sam..
    Nekad je dan kao godina 🙂 ali guramo prema trecem mjesecu.. 

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.