Cureee,
Ja sam jutros bila na fet-u, vratili smo zadnju blastocistu. Vadila sam i p4 i e2 jutros pa su mi s obzirom na nalaze dali i Brevactid 1500...ovo je prvi put (od 6 transfera) da će mi pratit hormone...nadam se da će bit uspješno...
.
Kako to kod mene inače biva preko vikenda sam imala i temperaturu, kašalj, dobila i sumamede...gubila živce...al sad samo mirno i pozitivno pa šta bude🙏🙏
👩🏽 93.god AMH 19,5
🧔🏻 91.god oligoasthenoozospermia
🏥KBC Split
12/22 IVF, 12 js, 5 oplođenih, 1🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
2/23 FET, beta 0 👎🏽
3/23, 4 js, 2 🐧🐧, prekinut postupak(opasnost od hipera)
5/23, FET, 2 🐧🐧, beta 0👎🏽
2/24, ICSI, 7 js, 5 oplođenih, 2 🐧🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
8/24 FET...beta 0👎🏽
1/25 FET...BETA 0 👎🏽
CITO
4/2025 ICSI 12 js, 5 blastocista (freez all)🐧🐧🐧🐧🐧
6/2025 FET...beta 0👎🏽
7/2025 FET...beta 8.dnt 39.5; 10 dnt 88.1; 12 dnt 210...
Termin 10.4. <3
DeeDee, sretno!!! Ja sam u zadnjem FET-u dobila Brevactid 1500 - jednu dozu odmah nakon FET-a, a onda još jednu nakon 4 dana, i blastica se primila ☺️ Tako da držim ti fige da i kod tebe bude tako.. I naravno, da nastavak ne bude kao kod mene već da se dalje nastavi uredna trudnoća 🤞🤞🙂
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Sad imam pitanje za sve,ovako,posto mi je posao jako stresan,puno hodanja,samo s muskima radim i nema bas obzira,ja sam od 30.12 na bolovanju,medutim bolovanje sam otvorila kod dr opce prakse A0 sifra,jer sam imala gripu.To bolovanje je trajalo do 13.1.Ja sam onda od 14.1 produzila al kod ginekologa zbog punkcije,a ona isto stavila A0.E sad,ja bi to produzila posto sam usla u novi ciklus i fet se blizi.Ima li kod nekakav savjet,mozda uzeti godisnji pa opet bolovanje da ne pretjeram preko 42 dana.Ne razumijem se u bolovanja jer mi ovo 2 put u zivotu da sam ga uzela.Heelp 🤣
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Cure koje ste išle u stimulirani FET, ako sutra uvodim progesteron, a transfer je u ponedjeljak gleda li se to onda kao da je transfer 4. ili 5. dan od “ovulacije”?
Trebala sam imati transfer u utorak, ali je sad prebačen na ponedjeljak pa ne znam ni sama…
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️; 01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih; 5❄️;
ET 1bc - beta 9dnt 33, 11dnt 16, biokemijska❌️
06/25 histeroskopija ✔️; 07/25 FET, beta 9dnt 193, 11dnt 480; UZV 6+1 ❤️
Anda, krajem 11. mjeseca sam odradila prvi FET jedne blastice koja se primila, ali je trudnoća nažalost zavrila zadržanim pobačajem… Sad sam u fazi oporavka. Planiram vj. na proljeće po zadnji, drugi smrzlić, aako ne uspije, sljedi mi druga stimulacija, odnosno opet sve ispočetka…
Neki plan mi je dati im šansu s još jednom stimulacijom jer su u prvoj odradili stvarno dobar posao, a ako ne uspije, dalje idem ili privatno (vj Repromed) ili, što je vjerojatnije, u Prag kod dr Lazarovske..
Kako si ti? U kojoj si fazi?
Baš mi je žao da je tako završilo😔 Ali daleko ste dogurali, treba doći i do tog stadija uspješno, tako da držim fige za drugi smrzlić 🧡🤞 da bude dobitan i ne bude potrebe prolaziti sve ispočetka.
Ja sam dobila prošli mjesec spontanu menstruaciju (postale su neredovite, s pauzom i po 4mj) ali kako oni nisu radili oko Božića, taj ciklus je propušten. Dobila Duphaston da ne čekam novi ciklus do tko zna kad, no do krvarenja nakon Duphastona nije došlo jer nije bilo folikulogeneze.
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
👲1988., normozoospermia
11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
5mj/2025 Ovitrelle, 1 folikul, aspiracija- prazni folikul
Anda, hvala ti, i ja tebi od srca želim da ti 2025. bude sretna, dobitna godina 💓
I ne odustaj od sebe i ne daj se, ma kakve god ružne komentare dr imali! Dok god ima ovulacije, makar i neredovite, ali ipak prisutne, ima i nade! 💪💪
Tu sam za podršku kad trebaš ❤️🤗
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Sad imam pitanje za sve,ovako,posto mi je posao jako stresan,puno hodanja,samo s muskima radim i nema bas obzira,ja sam od 30.12 na bolovanju,medutim bolovanje sam otvorila kod dr opce prakse A0 sifra,jer sam imala gripu.To bolovanje je trajalo do 13.1.Ja sam onda od 14.1 produzila al kod ginekologa zbog punkcije,a ona isto stavila A0.E sad,ja bi to produzila posto sam usla u novi ciklus i fet se blizi.Ima li kod nekakav savjet,mozda uzeti godisnji pa opet bolovanje da ne pretjeram preko 42 dana.Ne razumijem se u bolovanja jer mi ovo 2 put u zivotu da sam ga uzela.Heelp 🤣
Ako planiras biti na bolivanju duze, onda ga nemoj prekidat, jer nakon 42 dana, bolivanje ide na teret hzzo-a poslodavcu to ide u prilog, jer onda za tebe nema nikakav izdavanja.

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Ako planiras biti na bolivanju duze, onda ga nemoj prekidat, jer nakon 42 dana, bolivanje ide na teret hzzo-a poslodavcu to ide u prilog, jer onda za tebe nema nikakav izdavanja.
Jel mi mozes pojasnit samo nakon 42 dana pod koju sifru ide ili kako vec? 🤔
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Nevjerojatno koliko pristup liječnika može biti drugačiji. U Vinogradskoj sam kod profesora Kune i na prvom pregledu mi je rekao, bez obzira na mizeran Amh, da idemo u borbu. Neće biti lako, ali nema odustajanja, dokle god postoji i jedna jedina jajna stanica šansa postoji. I ako dobijemo zadnju bitku dobili smo cijeli rat. Ja sam sama počela pričati o donaciji, da sam čitala i o tome, na čega je on odgovorio da nam to uopće nije tema, da smo jaaaako daleko od toga, jer tek krećemo. Eto i onda u istoj bolnici netko naleti na drugog doktora i takve bezobrazne komentare...
Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
Muž (39): sve u redu
1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌
Jel mi mozes pojasnit samo nakon 42 dana pod koju sifru ide ili kako vec? 🤔
Sifra ce bit ista kao i prije 42. dana. To je nebitno. Bitno je da ne prekidas bolovanje, nego ga vuces dokle god ti smatras da ti treba odmor, da bi postupak bio uspjesan. A onda samim tim cinis uslugu poslodavcu, da nema troska.

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji