Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

darliv

Broj poruka: 1151

Prijavi adminu

Miss_Ivy planiram roditi u Osijeku jer mi je to najbliže kući.. Imala sam čak želju na Sv. Duhu, ali onda si mislim kak mi je nezgodno to iščekivanje i nemam tamo u stančiću ništa posebno za bebu, a voziti ju nazad za Slavoniju, nekoliko sati vožnje tek rođene bebe mi nikako nije zgodno, tako da sam odustala.. I jedva čekam upoznati ga da 🤭 sad su mi krenuli neki menstrualni bolovi navečer pa se smire do jutra, valjda je to normalno kak se sve širi, ali sam ja već neke stvari spremila u kofer za svaki slučaj, panika me hoću li prepoznati kad treba reagirati 😆
    A mišica mala, kako ju je zezao stomačić tako jako, dobro pa nije duže potrajalo 😔 Borna je sigurno bio u šoku zbog toliko plakanja 🤭 moji nećaci su još malo manje razlike nego tvoji klinci, i isto se nisu doživljavali taj neki period dok nisu počeli zajedno igračke dirati i komunicirati 😆
    Jesi se strogo držala prehrane za gestacijski? Ja sam isto dosad dobila 4 kg, a i inače sam sitnija i ispod zimske jakne se ni ne vidi da sam trudna 🫣

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙

• Ivka33

Broj poruka: 317

Prijavi adminu

Emma05

Ivka33

Cestitam svima na plusicima lijepim betama a vi ostale moje suborke da sto prije dozivite isto to 🙏❤️
    Di nam je Emma draga javi se ponekad kako si sta ima 😘
    Pozdrav usput svima😁. Malo sam se makla na temu "Ljetne bebe" ali i dalje čitam ovaj forum jer su tu moje ivf suborkinje i jedino ova grupa ovdje razumije kroz što prolazimo💕. Kod mene sve ok..pregledi uredni za sada. Idući mi je 16.01. pa ćemo mini anomaly raditi. Neobično mi je viditi bebu na uzv-u kao da je nestvarno😄🥹🥰. Ja i muž se baš raznježimo svaki put na pregledu. Svaki mali pokret mrvice nam je fascinantan i smišan🥹😍. Kako si ti? Kako napreduju pregledi. Jesi radila prenatalni? Ja nisam, a i ne planiram. Bit će kako bude🙏💕

Drago mi je da je sve ok i kod mene je samo sta sam postala psihasica svaka neka mala bol odma panika ako nema znakova zasto nema 🫣🫣🫣 brojim dane do pregleda sad me u utorak 14.1 i jedva ga cekam da vidim mrvicu kako je narasla... Prenatalni necu radit bas sta bude bude sta Bog 🙏🙏🙏

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

Razumna

Broj poruka: 1818

Prijavi adminu

Hej žene, evo da se javim. 
    Dobro je da sam otišla na hitnu i da se nisam počela pikati jer imam cistu na jajniku 5cmx5cm.
    Zbog toga valjda i krvarim. Doktorice nisu bile sigurne jer su mlade pa su mi rekle da se u pon javim svojoj ivf doktorici pa ću tako i učiniti. Loše se osjećam, boli me, budem mirovala danas. 

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

Emma05

Broj poruka: 686

Prijavi adminu

Ivka33

Emma05

Ivka33

Cestitam svima na plusicima lijepim betama a vi ostale moje suborke da sto prije dozivite isto to 🙏❤️
    Di nam je Emma draga javi se ponekad kako si sta ima 😘
    Pozdrav usput svima😁. Malo sam se makla na temu "Ljetne bebe" ali i dalje čitam ovaj forum jer su tu moje ivf suborkinje i jedino ova grupa ovdje razumije kroz što prolazimo💕. Kod mene sve ok..pregledi uredni za sada. Idući mi je 16.01. pa ćemo mini anomaly raditi. Neobično mi je viditi bebu na uzv-u kao da je nestvarno😄🥹🥰. Ja i muž se baš raznježimo svaki put na pregledu. Svaki mali pokret mrvice nam je fascinantan i smišan🥹😍. Kako si ti? Kako napreduju pregledi. Jesi radila prenatalni? Ja nisam, a i ne planiram. Bit će kako bude🙏💕
    Drago mi je da je sve ok i kod mene je samo sta sam postala psihasica svaka neka mala bol odma panika ako nema znakova zasto nema 🫣🫣🫣 brojim dane do pregleda sad me u utorak 14.1 i jedva ga cekam da vidim mrvicu kako je narasla… Prenatalni necu radit bas sta bude bude sta Bog 🙏🙏🙏

Kod mene ti je isto na dane sve mirno pa uvijek nešto preispituješ, ima li tu bebe jel trudnoća jos tu i ostale psihodelije itd a onda dođu 2-3 dana koja me razore u svakom smislu🤣 pa požalim što sam bila "nezahvalna" tih par mirnijih dana🙈😁. A bolove sam prihvatila kao nešto normalno jer nam se širi maternica pa to tako mora biti ali nekad zbilja nisu ugodni i traju cijeli dan u jednoj točki. Ja sam imala dosta operacija na maternici pa mislim da mi to dodatno radi te senzacije zatezanja i kojekakvih bolova zbog ožiljaka. Magnezij dosta spašava isto. I ja jedva čekam pregled. Za sada sam još na 2 tj pa će nakon toga pregledi 1x mjesečno. Drago mi je da je kod tebe sve dobro. Dođi malo i na "ljetne bebe"😊💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Dodo87

Broj poruka: 351

Prijavi adminu

Pozdrav svima, sve najbolje u 2025. godini ❤️
    Razumna, dobro da si otišla na hitnu. 
    Ikar, baš lijepe vijesti 🤗
    Ostale trudnice i mame, pusa svima, uživajte sa svojim bebačima 🥰
    Trudilice i čekalice, sretno, najsretnije u ovoj godini 🍀✨️🪄
    * * * * * * *
    Je li netko od vas koristio macu u postupku?
    Od svih suplemenata jedino nju nikad nismo ni muž ni ja. Od preporučenih suplemenata, ima li neki s kojim se maca "tuče", tj. ne bi se trebali zajedno uzimati?

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.