Verbena zao mi je, najgore je to cekanje…. Ja sam jos morala cekati skoro 3 tjedna za medikamentozni, na kraju mi je dan prije samo krenulo..,
Nego cure, ima li koja kakvih saznanja za KBC RI 🫣 jos malo pa godina dana NE rada postupaka 🤦🏼♀️
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
Verbena bas mi je zao sto se mučiš i sto se tako oduljilo 😔
Luckita dobrodošla 🤗, žao mi je što je ispalo tako, ja pamtim čak nekoliko primjera tu sa foruma sa sličnim iskustvom, i mene bas zanima gdje ste u postupku, ne znam jel slučajnost ili baš nemar doktora. Kod takve situacije u većini slučajeva je zbog fulanog tajminga štoperice, jer ako su js nezrele ili prezrele i ako nisu aspirirane u pravi čas i da su bile najkvalitetnije na svijetu neće se oplodit. Jako je važno procijeniti dobar tajming stoperice jer od toga ovisi ishod cijelog postupka, a to radi dr koji te vodi. Uostalom sva ta pitanja možeš postaviti svom dr i embriologu jer odgovor vjerujem postoji, mene bi jako zanimalo što je sa ovih 12 folikula koji nisu imali js, na koliko mm su bili kad se dala stoperica 🫣.
Vezano za pretrage, jedino histero u ovom trenu nema baš smisla raditi jer vi niste došli ni do embrija samim tim ni transfera pa se ne može rec da je u pitanju nešto sa maternicom. Ima smisla provjeriti vit D,B12, folnu, željezo i feritin, hormone stitne , jer oni mogu posljedično utjecati na kvalitetu js. Sretno 🤞
Doram žao mi je, ali gledaj da je ovo bio samo jedan anovulatorni ciklus kojeg svi imamo barem jednom godišnje, ne mora značit da će i idući bit takav, pogotovo ako imaš već potvrđene ovulacije. Izgleda da je naše tijelo jako komplicirano, ne ovulira kad treba, daje loše stanice kad ne treba 😏. Treba imati živaca i živaca za izgurat sve ovo 😏, kako? univerzalni recept ne postoji, svatko nađe svoj način kako se nositi sa svime.. drži se 🤗
Sage O je onaj dan kad dr uvede progesteron, ceka se debljina enda od 8 -14mm, meni su npr "O" bile 14,15,16dc, endo oko 10mm, transfer 5 dana iza. E sad dr moze malo prolongirati transfer kad si na estrofemu, npr čekati da endo bude 13mm a ne uvoditi prog prije, tako da si naštimate transfer kad vam paše. Ne znam u kojoj si sad fazi ali tebe ionako vodi drV a zamjena za dr Stanica je dr Dejan ,zar ne mogu tako nešto izvest?
Darcyyy uvijek možeš ic u prirodne FETove ako imaš urednu O, sretno 🤞
Roxy 🤗 kako si, u kojoj si fazi 😘?
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Verbena zao mi je zbog toga šta prolaziš, razumim nažalost tu agoniju.. mene su do 9tt tjedna vukli prošla sam bas dosta pregleda kad mi je bila vanmaternicna. Nadam se da će bit dobar ishod na kraju 🙏🏻🫂❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Verbena drzi se! Ja sam danas bila na uzv-u na 21.dan ciklusa i doktor mi je izbrojao 7 antralnih folikula,šta nije baš u korelaciji s mojim dobrim amh. Šta to znači za postupak koji bi trebao krenuti ipak slj.mjesec? Jel moguće da ih sljedeći mjesec bude više? Negdi sam procitala da s tolikim brojem folikula ne trebam računati na smrzliće😔Protokol bi mi bio Pergoveris 900 i Cetrotide 0.25,je li to standardan protokol?
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
Verbena žao mi je što prolaziš ovo i što moraš još čekati, nadam se dobrom ishodu ❤️
Saniii koliko sam ja skužila oni se vraćaju 27.1. tako da bi trebalo biti sve okej. U 9. mjesecu kad sam išla na prvi postupak isto su bili na godišnjem i imam dojam da je stalno nešto, za dr Dejana mi nitko ništa nije spominjao tako da to nije opcija očito.(možda opet rade neki servis u labosu pa u to vrijeme nema odmrzavanja 🤷♀️)
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Pozdrav svima,
Danas sam bila na uzv(kako ciklus nije došao od 28.11.),sve je srećom uredno, gin kaže da se ciklus jednostavno pomaknuo da se to zna dogoditi. Meni eto nikada do sada, i ponoviti betu za svaki slučaj za 2 tj.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
Sortiraj odgovore
Najstariji