Verbena drzi se! Ja sam danas bila na uzv-u na 21.dan ciklusa i doktor mi je izbrojao 7 antralnih folikula,šta nije baš u korelaciji s mojim dobrim amh. Šta to znači za postupak koji bi trebao krenuti ipak slj.mjesec? Jel moguće da ih sljedeći mjesec bude više? Negdi sam procitala da s tolikim brojem folikula ne trebam računati na smrzliće😔Protokol bi mi bio Pergoveris 900 i Cetrotide 0.25,je li to standardan protokol?Evo da ti ja kažem moju situaciju, meni je AMH 33/34 ali doktorici na UZV nisu izgledali tako, AFC za desni mi je i bia dobar al za lijevi ne. Prema tome mi je odredila bockalice i na kraju su mi smanjivali dozu skoro svaki UZV jer sam imala dosta folikula i na kraju sam i upala u blagi OHSS. Tako da ti to ne mora ništa znacit 😊 A šta se tiče smrzlica to je sve lutrija, stvarno ima svakakvih ishoda. Možeš imat dosta folikula, jajnih stanica pa na kraju i oplođenih pa ne moraju doc do smrzlica. Ja sam se isto previše opterećivala i istraživala sve moguće ishode. Po redditu opsesivno tražila koliko je ko ima i na kraju dobia i uspoređivala sa mojim trenutnim stanjima. 🤣 Mislim da je neko vamo dobro napisa, najbitnije je imat dobrog doktora koji će znat kada ide štoperica i aspiracija jer o tome ti sve ovisi. Sretno da ti u šta manjoj brizi prođe taj period čekanja 😅🫂
Puno ti hvala! Da, svjesna sam da nikad nema pravila al eto,lakse kad to neko tu napise🤣pogotovo jer na redditu ima stvarno svasta i treba to isfiltrirat i proucit. Zapravo moram prestat ista guglat i prepustit kontrolu umisto opsesivno trazit i citat🙈 Super da se protokol moze prilagođavat jer mi se učinio dosta agresivan sad kad sam guglala i čitala, a radi nekih drugih kroničnih dijagnoza i blazi hiper bi mi moga stvorit vece probleme.
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
Verbena zao mi je, najgore je to cekanje…. Ja sam jos morala cekati skoro 3 tjedna za medikamentozni, na kraju mi je dan prije samo krenulo..,
Nego cure, ima li koja kakvih saznanja za KBC RI 🫣 jos malo pa godina dana NE rada postupaka 🤦🏼♀️
Uh kbc.. frendica isto čeka, odlučila prebaciti embrij drugdje ali opet ne možeš bilo gdje jer ne koriste svi istu metodu zaleđivanja, mislim da su je merkur i vinogradska odbili baš zbog toga. Sv. Duh može ali je na konzultacijama stekla dojam da je ista neorganiziranost kao kbcRi pa trenutno odustala. Poslala upit u Miu, rekli da može, ali pretpostavljam da će morati platiti kako još nemaju ugovor za hzzo. Još trenutno nije ništa odlučila jer joj je to zadnji smrzlić. Sretno
42🙍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
IVF POL. 01/22 histero
01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
leonna1981@gmail.com
Hvala žene drage svima na dobrodošlici 🫶🏽🍀
Nisam ignorirala pitanje koje je nekoliko puta postavljeno, a radi se o klinici u kojoj sam bila. Mislim da ste sve vi, a pogotovo Saniii koja je to precizno i detaljno analizirala, u pravu s analizom situacije, a to je pogrešna stimulacija i na moju žalost, pogreška liječnika. Samo ću vam reći da su me tri različita doktora vodila (radi GO, bolovanja, blagdana i xy razloga), a doktor kojeg sam čekala 7 mj i radi kojeg sam došla u tu kliniku se pojavio zadnji. Tako da je moj plan sada pričekati zadnjeg doktora kod kojeg sam ciljano išla jer vjerujem da s njim mogu imati uspjeha.
Nadam se da mi nećete zamjeriti, otkrit ću vam sigurno o kojoj se klinici radi nakon idućeg postupka… ali do sada, sam samo čula pozitivna iskustva o njoj, od prijateljica, poznanica.. tako da se očito na meni prelomilo.
E da, dodatna potvrda gore napisanog, koju sam u razgovoru s cjelokupnim osobljem dobila je : “vi ne morate raditi sada nikakve dodatne pretrage, jer ovo nije vaš propust i greška” Eto. Nije neka utjeha, ali prošle smo mi sve skupa i gore stvari. Držim fige svima koje ste trenutno u postupcima, kao i vama koje imate uzv u trudnoci! Zaslužile smo sada malo pozitive ✨✨✨
👩🏻 31 god - blagi PCOS / 👨🏻 35 god normo.
🏁 2021.
2/2023. Prirodna(spontana) trudnoća - 10 tt missed ab. 💔
2/2024. 1.IVF - 10 🥚 6 embrija
ET 2 blastice - neuspješan, ostala 4❄️
4/2024. FET stimulirani, 2 ❄️ - neupješan
5/2024 FET prirodni, 2❄️ - neuspješan
12/2024 PROMJENA KLINIKE - potpuno drugačija stimulacija
01/2025 2. IVF - 4 🥚, 2 oplodjene, prestale se razvijati nakon 24h ❌
…
Dobro jutro cure. Sada kada su se dojmovi konačno slegli da se i ovdje javim, posebno zbog mojih maratonka s kojima sam godinama u istoj borbi. Vidim da Vas je puno novih i svima želim svu sreću i da čim prije ostvarite svoj san. Želim Vam i strpljenje.
Uglavnom, nakon previše neuspješnih transfera, nakon napravljenih svih mogućih pretraga koje su uvijek dale isti rezultat da je sve ok, dogovaram s svojim primarijusom da odradimo još histeroskopiju I onda idemo u po zadnji 🐧. Imam pravo na još jednu stimulaciju lijekovima ali preumorna sam od neuspjeha i planiram nakon tog zadnjeg FETa staviti točku na I. Histeroskopiju odrađujemo početkom 10og mjeseca plan je da s sljedećim ciklusom koji je trebao biti krajem mjeseca idemo u prirodni fet i počnem s Femarom. 1DC točan kao uvijek, krećem s Femarom, uvz 11DC, endo na taj dan nekih 5, ponavljamo za 3 dana endo I dalje 🤮. Odustajemo od transfera. Ja luda i tužna jer mi propada ciklus nakon histeroskopije. Sljedeći ciklus krećem s estrofemom + 2x andol 75mg, uvz opet 11DC endometrij opet kilav, nikakav, ali primarijus pojačava dozu i uvz opet za 5 dana. Bila sam uvjerena da i ovaj ciklus propada. 16DC endometrij 9mm i 17DC navečer u 18:00 uvodim cyclogest. Transfer blastocistice u nedelju 5.5 dana nakon uvođenja progesterona. Mislila sam da nema šanse i otpisala odmah u startu. Pušila sam i pila previše kave. Bila na rođendanu do 2 ujutro i u 6 krenula sama za Zg na transfer. Nastavila sam raditi a radim u tvornici u 2 smijene i bila je ludnica pred kraj godine. Bila sam bolesna kao pas i kašljala stalno. I dalje sam pušila. I pila previše kave i nimalo zdravo jela. Terapiju s poštivala ali i dalje nisam vjerovala. Simptome nisam ni pokušavala osluškivati jer bila sam prebolesna. 5DPT pišem Sani da sam odlučila da se neću sutra (6DPT) testirati i da sam prevelika kukavica. A ja se uvijek testiram 6.dan! Shvatim da doma nemam ni test i prepoznam neki čudan mir.
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovodi ✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 5+6❤️
U nedelju natjeram muža u dežurnu ljekarnu i u ponedjeljak pišnem. 8 DPT. Sijenu vidim, ali vidim ju samo ja. Muž ne. Odustajem od njega i šaljem slike Sani. Odlučim i izvaditi betu. 23.12 je i znam da ću morati ponavljati na sam Božić. Ali nije me briga. Znam da će i beta biti niska. Nije me ni to briga. Beta 8DPT 22.6. Niska ali je pozitivna. Ja malo skeptično. Ponavljam za Božić. 10DPT beta je 33.2. Sve mi je bilo jasno. Predugo sam u IVFu da bi vjerovala u čuda i nepravilan rast bete. Ponavljam za 2 dana kako bi betu ispratila do 0 i konačno prestala s terapijom. U međuvremenu malo počela smeđariti. Beta 12DPT 107!!!! Beta14DPT 266.5. Mislim da sam tih dana barem 100 puta umrla. Vadim betu i 16DDPT 484.5. Opet spust na zemlju jer nije poduplala. Vadim I 18DPT , beta 907.2. Opet nije školsko duplanje. Tu prestajem s vađenjem i odlučim čekati uvz. Ultrazvuk prema ZM 6+2. Naravno da sam bila u Zg u pol 7, odjel se otvara u pol 8, primarijus dolazi u 8. Treća sam po redu. Imamo srce. Vide se otkuciji. Dalje se ne sjećam...
▪️jajovodi ✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 5+6❤️
Sljedeći UVZ je 21.1 i to je zadnji u klinici. Trenutno sam na terapiji 2x cyclogest, 4×estrofem, 1xclexane, 3xdupaston + Novalac. Ne znam što me čeka. Neke velike simptome nemam, ali predobro poznajem svoje tijelu da bi ignorirala male, svakodnevne promjene na njemu. Idem dan po dan. Prestala sam pušiti. Smanjila kavu. Radim i dalje. Ovo nije post o čudima. Dio mene i dalje ne vjeruje u čuda. Ali zato vjerujem u medicinu i da medicina čini čuda.
▪️jajovodi ✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 5+6❤️
Pozdrav, nova sam na forumu. Trenutno brojim dane do bete. 18.01.2025 zakazano vađenje nalaza. Transfer radjen 07.01.2025 godine sa dvije zaleđene blastociste. Sad mene zanima kad bi ja mogla najranije uraditi neki test i koji je najbolji? I da li je neko imao slične simptome nakon ET. Dakle ja imam simptom kao da će mi ovog momenta doći menstruacija i to traje od prvog dana nakon ET. Hvala unaprijed
Pozdrav, nova sam na forumu. Trenutno brojim dane do bete. 18.01.2025 zakazano vađenje nalaza. Transfer radjen 07.01.2025 godine sa dvije zaleđene blastociste. Sad mene zanima kad bi ja mogla najranije uraditi neki test i koji je najbolji? I da li je neko imao slične simptome nakon ET. Dakle ja imam simptom kao da će mi ovog momenta doći menstruacija i to traje od prvog dana nakon ET.Hvala unaprijed
Da se odmah osvrnem I na testove. Ja sam počela sam gravignost mini trakicama I tu su mi stalno bile sijene jedva okom vidljive, tek kad je beta bila 107 se vidla neka konkretna sijena ali još uvijek ne crta. Dok su mi trakice iz dm-a frst sing bile super, konkretna crta koja tamni kako je beta rasla, čak sam došla i do crte koje je jača od kontrolne. I nemoj prije 8-9 DPT. Ne znam koji ti je ovo fet ali iz mog primjera ja sam sad u zadnjem fetu dobila sijenu jedva vidljive tek 8DPT. Uvjerena sam da sam radila 6DPT te sijene nebi ni bilo. Do sada sam se uvijek testirala 6DPT I ponovila 7DPT pa onda prestala s terapijom. Ali ja jako dobro poznam svoje tijelo i znala sam već 2-3 dana poslje transfera u kojem smjeru ide
▪️jajovodi ✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧