Pozdrav svima,
Pisala sam prosli mj kako trebam na prvu inseminaciju pa sam malo trazila savjete i iskustva i evo dosao mjesec da ja napokon idem na inseminaciju i dodem na uzv 10.dan ciklusa i doktor kaze da nema ni jedan dominantan folikul a endometrij tanak. Nakon 3 godine i 3 spontana iz prirdonih jednostavno to razocaranje je bilo toliko da ja vise nisam mogla izustiti nista. Ja koja uvijek imam nesto za pitat zasto, koliki je ako je tanak, sta dalje, trazila sto objasnjena… moram priznat da sam osla satrana bez ijedne rijeci. Uvela gynositol, uvela zdrave obroke i pocela vjezbati. Pripremala sebe i tijelo. I onda ovo. Nikad mi se nije desilo na pregledu da imam tanak endometrij ili da nema dominantnog folikula jer sam doslovno skoro svaki mj na uzv. Zaista me ovo sokiralo, pomelo i vratilo 200 koraka unazad psihicki. Na iducem je rekao da idemo u stimulirani ali… cure kako nalazite strpljenje i snagu kako se psihicki nosite ??
Ovo je grozan proces i testira svaki dio mene psihicki i fizicki. Nekad sam super i puna energije nekad sam grozno, rekla sam sama sebi da je oboje ok.
Snagu mi najvise daju moji ljudi jer za mene je potrebno nekad sve to izgovorit i izbacit van i tad su oni uz mene i to mi pomogne. Takoder ako si u mogućnosti preporucila bi razgovor s psihologom, ja idem jednom mjesečno i baš mi puno znači.
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SIJEČANJ 2025.
13.1. pon
DEEDEE_543 - ultrazvuk fet
14.1. uto
IVKA33 - ultrazvuk
16.1. čet
AMY_94 - 1.ultrazvuk
20.1. pon
MOLLY8 - ultrazvuk ivf
21.1. uto
TEICH56 - ultrazvuk
22.1. sri
MALA 33 - ultrazvuk
23.1. čet
PLAVUŠA - konzultacije
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
s88.forum@gmail.com
Vidim da nas puno ovaj mjesec ide u FET tako da držim fige svima 🤞
Pitanje za one koji ste išli u stimulirani FET... koji dan ciklusa vam je bila "ovulacija"? Meni je, naravno, Repromed opet na GO i opet je pitanje stignemo li sve. Danas me sestra probala otkantati zbog toga iako smo se doktor i ja dogovorili da mu se svakako javim i da vjerojatno stignemo, ali eto panika malo radi pa sam htjela provjeriti i s vama 🤗
👩 28 (AMH 22,5 pmol/L); 👨28 (10/24 normo)
2023 - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Pozdrav,
evo da se javim nakon pregleda, moram opet doći u utorak. Naime, plod je od zadnjeg puta malo narastao (zaista ni probližno koliko bi trebalo za 9 tt) pa žele biti posve sigurni prije nego proglase neuspjeh.. Ako u utorak ne bude pomaka, od srijede krećem s medikamentoznom indukcijom.
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
🧔 1986., sve ok
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792
Pozdrav,
evo da se javim nakon pregleda, moram opet doći u utorak. Naime, plod je od zadnjeg puta malo narastao (zaista ni probližno koliko bi trebalo za 9 tt) pa žele biti posve sigurni prije nego proglase neuspjeh.. Ako u utorak ne bude pomaka, od srijede krećem s medikamentoznom indukcijom.
Draga zao mi je sto moras prolazit takav stres drzim fige na najace da se mala mrva izbori ❤️❤️❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Cure, da li je koja imala iskustvo da su embriji smrznuti drugi dan nakon punkcije te onda u FET-u odmrznuti 3 dana prije transfera kako bi došli do blastociste? Nisam još čula za ovakav protokol, a tako ćemo raditi transfer. Strah me da ne prežive do 5. dana te da se onda bezveze filam hormonima ovaj ciklus. I ne samo ovaj, imam za 4 transfera, smrznute po 2 embrija. Molim vaša iskustva.
👧35g 🧔38g
👶🏻4,5g
Sortiraj odgovore
Najstariji