Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leona152
    23. Prosinac 2024. 16:26

Jojjj cure meni je dosao sad nalaz brisa zadnjeg 
    Mikroplasma nije izolirana
    Ureaplasma 10 (4 na 10) CFU (dakle prisutno), ali ne razumijem u kojem broju je imam i sto sad to znaci za postizanje trudnoce.
    Gin zovem tek u petak, takav je dogovor..

FridaFredova
    23. Prosinac 2024. 16:47

Marada

Pozdrav cure,

Ako ima tko iz Splita, gdje se u Splitu može kupiti Prolutex i može li uopće?
    Trenutno sam kod svojih u STu, inače nabavljam u Zagrebu potrebno pa ne znam kakva je situacija tu.
    Hvala vam:)

GRBAVAC I Dubrovačka 57 / LAZARICA Spinčićeva 2d

21000, Split 
    Pozdrav Marada, u ovoj ljekarni imaju sve za mpo, sretno

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Lori🍀
    23. Prosinac 2024. 17:12

Diivnaa__

Ruža čestitke na curici :))Ivka držim fige I vjerujem da će sve biti dobroLeona dobro došla, što prije otisla. Jesi li odradila test prohodnosti jajovoda (HSG)? To se još rutinski radi u obradi neplodnosti, obzirom na tvoje godine i duljinu pokušavanja…

Ja reportiram biokemijsku, ponovljeni hcg je pao na 9 nakon 2 dana.cure koje ste imale biokemijsku ,koliko se čeka menstruacija? I znate li hoću li moći odmah idućim ciklusom u postupak ili se radi pauza?
    Hvala unaprijed na odgovorima, svima želim najljepše blagdane i puno sreće nama koje još čekamo naše srećice

Žao mi je😪😪😪 
    Također svima želim lijepe blagdane, da se odmorite od svega i da 2025. svima bude sretna 🤰

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

• Marada
    23. Prosinac 2024. 17:13

FridaFredova

Marada

Pozdrav cure,

Trenutno sam kod svojih u STu, inače nabavljam u Zagrebu potrebno pa ne znam kakva je situacija tu.

21000, Split

FridaFredova hvala puno! Idem ih zvati odmah.

Riamaro hvala ti na čestitkama:)

Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
    mm - od normo do OAT
    2020.
    3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)

FridaFredova
    23. Prosinac 2024. 17:22

Marada

FridaFredova

Marada

Pozdrav cure,

21000, Split

Ajde, pa javi je li imaji, da bide i ti info

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

• Marada
    23. Prosinac 2024. 17:45

FridaFredova

Marada

FridaFredova

Marada

Pozdrav cure,

21000, Split

Ajde, pa javi je li imaji, da bide i ti info

Evo ga, Grbavac u Dubrovačkoj kažu da nemaju i ne drže inače. 
    Na Lazarici imaju u pravilu uvijek par kutija na stanju tako da imaju i sada :)

Ja - jedan jajnik, AMH 3.9 pmol/L
    mm - od normo do OAT
    2020.
    3 postupka -> prva 2 u IVFu, treći uspješan u Repromedu, curica :)

Mala 33
    23. Prosinac 2024. 18:05

Cure cestitam na pozitivnim betama, najlipsi poklon za Bozic. I vama kojima jos poklon nije stigao ne odustajte i virujte, doc ce cure svima, samo pozitivno naprijed 😍😍 Meni je sutra prvi pregled a ulazim u 9 tjedan, uzbudjena sam i bas jedva cekam cuti sta ce mi rec. Ivka javi kako je proslo, drzim fige da sve bude ok 😍 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Pixi
    23. Prosinac 2024. 18:51

leona152

Ureaplasma 10 (4 na 10) CFU (dakle prisutno), ali ne razumijem u kojem broju je imam i sto sad to znaci za postizanje trudnoce.

Leona mi smo imali slučaj kod partnera Ureoplasma prije postupka, oboje dobili antibiotike i zaštićeni spolni odnos jer se lako prenosi sa partnera. Nakon ture antibiotika smo je se riješili. Obavezno pij i neki probiotik uz antibiotike. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• leona152
    23. Prosinac 2024. 19:08

Pixi

leona152

Leonami smo imali slučaj kod partnera Ureoplasma prije postupka, oboje dobili antibiotike i zaštićeni spolni odnos jer se lako prenosi sa partnera. Nakon ture antibiotika smo je se riješili. Obavezno pij i neki probiotik uz antibiotike.

Hvala ti Pixi na info. Ma bitno mi je da se opet ne oduzi postupak..jer dok dodes na red za te kontrole prode vjecnost.
    Znaci prvi pregled u 9mj a drugi 31.1, pa me strah da me ne odbiju dok ne rijesi

Emma05
    23. Prosinac 2024. 20:34

Ivka33

Cure evo me rastemo sve je u redu Bogu hvala sad se mogu opustit na neko vrime 🤣🤣 pregled za 3 tjedna 🙏❤️

Hvala Bogu🙏💕. Sad se malo opusti vidiš da sve ide kako treba🙏🥰💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.