Drage djevojke! 🤗 Od bete sam se malo povukla da u koliko-tolikom miru dočekam uzv, tu i tamo otvorim da vas popratim pa vidim da je bilo puno lijepih vijesti - čestitke svimaaa! ❤️
Danas na uzv vidjela se gestacijska, žumanjčana, maaaala mrvica i njeni jaki otkucaji - kaže dr. da je za 6+1 prema mjerama (prema transferu 6+3) to super jako srce! ❤️❤️
Idući pregled mi je redovni "prvi" na SD 8.1. pa ćemo tada imati i apdejt. Do tada mi je određeno mirovanje jer su mi jajnici pod hiperom i ima nešto malo slobodne tekućine. Je li neka od vas imala to iskustvo?
Inače imam simptome hipera od 6dpt, i bili su konstantni nekih 2 tjedna, ali sada ništa više ne osjetim, osjećam se prilično normalno, piškim stalno, pijem puno, okrećem se i krećem se polako, ništa teško ne dižem… jedino me neka prehlada ulovila pa kašljem, ali mislim da to nije povezano uopće. Baš sam nekako imala filing da je hiper prošao, ali očito je još uvijek tu…
Želim vam svima sretan i miran Božić uz ostvarenje najvećih želja! 🤞🤞🎉❤️
Pozdrav Zrinkolina, ja sam imala blagi hiper pogorsan nastupanjem trudnoce. Tekucina se povukla kroz 2-3 tjedna od pozitivne bete, no jajnici su i nakon 12 tjedana i dalje uvecani. Trenutno su oko 6,5 cm sto je ok, no jako dugo (do proslog pregleda) su bili preko 8 cm, na samom pocetku oko 10 cm. Radi toga savjetovan mi je oprez prililom sagibanja, bez naglih pokreta, umjereno mirovanje, bez dizanja teskih stvari i bez odnosa. Simptome nisam imala osim uvecanog trbuha koja 2-3 tjedna od pozitivne bete, no imala sam ceste ultrazvuke na kojima se uvijek pokazalo da su jajnici veliki. Sretno! 🍀🍀
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Drage djevojke! 🤗 Od bete sam se malo povukla da u koliko-tolikom miru dočekam uzv, tu i tamo otvorim da vas popratim pa vidim da je bilo puno lijepih vijesti - čestitke svimaaa! ❤️
Danas na uzv vidjela se gestacijska, žumanjčana, maaaala mrvica i njeni jaki otkucaji - kaže dr. da je za 6+1 prema mjerama (prema transferu 6+3) to super jako srce! ❤️❤️
Idući pregled mi je redovni "prvi" na SD 8.1. pa ćemo tada imati i apdejt. Do tada mi je određeno mirovanje jer su mi jajnici pod hiperom i ima nešto malo slobodne tekućine. Je li neka od vas imala to iskustvo?
Inače imam simptome hipera od 6dpt, i bili su konstantni nekih 2 tjedna, ali sada ništa više ne osjetim, osjećam se prilično normalno, piškim stalno, pijem puno, okrećem se i krećem se polako, ništa teško ne dižem… jedino me neka prehlada ulovila pa kašljem, ali mislim da to nije povezano uopće. Baš sam nekako imala filing da je hiper prošao, ali očito je još uvijek tu…
Želim vam svima sretan i miran Božić uz ostvarenje najvećih želja! 🤞🤞🎉❤️
Pozdrav Zrinkolina, ja sam imala blagi hiper pogorsan nastupanjem trudnoce. Tekucina se povukla kroz 2-3 tjedna od pozitivne bete, no jajnici su i nakon 12 tjedana i dalje uvecani. Trenutno su oko 6,5 cm sto je ok, no jako dugo (do proslog pregleda) su bili preko 8 cm, na samom pocetku oko 10 cm. Radi toga savjetovan mi je oprez prililom sagibanja, bez naglih pokreta, umjereno mirovanje, bez dizanja teskih stvari i bez odnosa. Simptome nisam imala osim uvecanog trbuha koja 2-3 tjedna od pozitivne bete, no imala sam ceste ultrazvuke na kojima se uvijek pokazalo da su jajnici veliki. Sretno! 🍀🍀
Hvala ti puno na savjetima! 🤗🤗 takve upute imam i ja, u nalazu piše samo "bez fizičkih napora" i jajnici 7-8cm. Na sreću sam sada na godišnjem 2 tjedna pa se nadam da će se nakon tog perioda mirovanja na sljedećem uzv već malo smanjiti 🤞 Prije i na transferu nije bilo hipera, dakle meni je trudnoća bila okidač pa se nadam da će ostati na ovome 😊
🙋🏼♀️33 🙋♂️35
11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙
Drage moje borilice, lavice, kraljice 👑. Sretan vam i blagoslovljen Božić 🙏 neka vam sve želje ostvare i da što prije dobijete svoje željene mrvice👶💕a vama koje ste ostvarile trudnoće da vam ista prođe u najboljem redu i da uskoro grlite svoje klupko sreće🤱💕.
Veliki pozdrav od mene i mojih 2,5 cm čiste ljubavi😄💕🙋♀️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Jutro, lavice moje!🥰🥰🤗🤗
Od ❤️ Vam svima želim sretan i blagoslovljen Božić i da Vam se ostvari najveća životna želja za koju se toliko borite!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
👇👇
Ja sam sinoć završila u bolnici, počela mi je obilno otjecati plodna voda, otvorena sam za jedan prst, tako da sada čekamo. Trudovi su tu, ali nisu prečesti.
Samo neka bude sve u redu.🙏🙏
Sve Vas grliiiiimmmm 🫂 i ljubimmmmm 😘 i čuvajte mi se!😘😘🫶🫶❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sretan Božić drage moje!!! Neka nam se ostvari najveći san ❤️🤰🏻👶🏻
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Sretan Božić drage borilice, želim sve najbolje vama i vašoj obitelji 🥰🌺💓
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Sretan i blagoslovljen Božić drage ženice 🌲❤️❤️❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Sretan Božić svima😊
Amy super za crticu na testu, navijamo za tebe! Jesi ti bila prije na temi Tko planira i radi na bebi? Sjećam te se od tamo ako si to ti
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Cure sretan vam i blagoslovljen Božić, nek se ostvari svaka želja❤️
Hypnotic sretno, nek sve prode brzo i sto manje bolno da uzivas sa svojom srecicom🥰
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sretan Božić svima😊
Amy super za crticu na testu, navijamo za tebe! Jesi ti bila prije na temi Tko planira i radi na bebi? Sjećam te se od tamo ako si to ti
Sretan Božić svima!🥰
Jesam,jesam
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Sortiraj odgovore
Najstariji