Djeltelina vec je proletilo 10 dana 🫣 nisam ti od pomoći vezano za iscjedak, ja sam na duphastonu znala imat bijeli doduše ali nije bia eggwhite već vise gusti bijeli. Ali to je normalno zbog progesterona. Emma čekamo 🤞🏼❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Djeltelina vec je proletilo 10 dana 🫣 nisam ti od pomoći vezano za iscjedak, ja sam na duphastonu znala imat bijeli doduše ali nije bia eggwhite već vise gusti bijeli. Ali to je normalno zbog progesterona.Emma čekamo 🤞🏼❤️
Xoxo daaaa, čak je i meni brzo prošlo. Mislila sam da će biti puno teže dočekati "trenutak istine". U srijedu vadim betu. Ne želim raditi test, i to me iznenadilo da ću uspjeti biti toliko strpljiva🤣
Nisam imala uopce nikakav iscjedak do danas. Kasnije je postao proziran i vodenast. Nemam pojma. A grudi su me 5.dan počele boljeti i evo jučer prestale haha. Ne znam sta se dešava. Tada sam mislila da s nesto desava, a sad nisam sigirna kad me nista ne boli. Nemam ni mentrualne grceve ni nista, osim tog iscjetka. Ali nadat cu se da sam jedna od onih koje nemaju simptome 🙂 🤣
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀
Evo me😊. Pregled obavljen nego nikako doći doma da u miru napišem koju rečenicu. U šoku smo ja i muž...pozitivnom. Punoglavac ima 2 cm 😊😍...rukice, nogice i malu guzu smo vidili🤣. Na uzv-u je mahao rukicom čak pa smo se smijali i plakali u isto vrime🥹. Ovaj moj novi dr ima neki turbo uzv uređaj sve se lipo vidi. Srce radi ko singerica😍🥰❤️. Svakako smo šokirani, izašli smo sa onim glupim osmjehom na licu i bez riječi sjeli u auto i tako se vozili. Ne mogu virovati da malo biće raste u meni. Zvuči mi nerealno..a tako je realno. Vidili smo ga. Napokon...nakon svih ovih godina..😍❤️❤️❤️Bože hvala Ti velik si!!!🙏💕🥹
Ivka ja sam ti 8+3 a zadnja menga mi je bila 18.10.
Ostale Cure hvala vam od srca❤️. Sve vas čitam pratim i navijam za vas i vaše plusiće😍🥹❤️🫂
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Evo me😊. Pregled obavljen nego nikako doći doma da u miru napišem koju rečenicu. U šoku smo ja i muž…pozitivnom. Punoglavac ima 2 cm 😊😍…rukice, nogice i malu guzu smo vidili🤣. Na uzv-u je mahao rukicom čak pa smo se smijali i plakali u isto vrime🥹. Ovaj moj novi dr ima neki turbo uzv uređaj sve se lipo vidi. Srce radi ko singerica😍🥰❤️. Svakako smo šokirani, izašli smo sa onim glupim osmjehom na licu i bez riječi sjeli u auto i tako se vozili. Ne mogu virovati da malo biće raste u meni. Zvuči mi nerealno..a tako je realno. Vidili smo ga. Napokon…nakon svih ovih godina..😍❤️❤️❤️Bože hvala Ti velik si!!!🙏💕🥹
Ostale Cure hvala vam od srca❤️. Sve vas čitam pratim i navijam za vas i vaše plusiće😍🥹❤️🫂
Divnooo draga moja!! Uzivaj u toj velikoj sreci..❤🎉
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Evo me😊. Pregled obavljen nego nikako doći doma da u miru napišem koju rečenicu. U šoku smo ja i muž…pozitivnom. Punoglavac ima 2 cm 😊😍…rukice, nogice i malu guzu smo vidili🤣. Na uzv-u je mahao rukicom čak pa smo se smijali i plakali u isto vrime🥹. Ovaj moj novi dr ima neki turbo uzv uređaj sve se lipo vidi. Srce radi ko singerica😍🥰❤️. Svakako smo šokirani, izašli smo sa onim glupim osmjehom na licu i bez riječi sjeli u auto i tako se vozili. Ne mogu virovati da malo biće raste u meni. Zvuči mi nerealno..a tako je realno. Vidili smo ga. Napokon…nakon svih ovih godina..😍❤️❤️❤️Bože hvala Ti velik si!!!🙏💕🥹
Ajmeeeeeeee predivnoooo!!🤩🤩 Cestitam draga, uzivajte u tim radostima❤️❤️❤️❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 ⭐️ spontani 11 tjedan-kiretaza 💔
Fet 2/24⭐️spontani 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️spontani 5 tjedan💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 scratching, prolutex, heparin 5dnt + 9dnt beta147.6 , 11dnt beta 309, 2., 14dnt 1653 🙏 6+4 imamo otkucaje ❤️
Od ove male guze i meni suze krenuse 🥰🥰
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️FET ⏳️
Emma doslovno sam i ja na rubu suza ali onih sretnih zbog vas 😭😍😍❤️ mogu zamislit koja je to sreća nakon toliko čekanja 🫂 ulipsala si mi večer 😁 ❤️❤️❤️
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Djetelina dobro se ti možeš iskontrolirat a da se ne testiraš 😁🫣 ma to je sve okej onda, nemoj se mislit i brigat od čega je znat ćeš kada budeš vadila betu osim ako se ne testiraš prije 🤣🫂❤️🤞🏼🙏🏻
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Emma ajme koliko je ovo lijepo bilo procitati🤩 ne mogu ti ppisati koliko srece i topline si izazvala u meni s ovom svojom porukom❤️ uživajte u toj dugo čekanoj srećici🙂
Xoxo haha ma ne znam dal je to dobra kontrola ili strah od jedne crtice 😅 imas pravo da, vidjet cu sve za dva dana jel nesto ili nije nista.
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji