Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lunaa93

Broj poruka: 305

Prijavi adminu

Uletim nakon dugo vremena i odmah se obradujem. 
    Draga Teich,
    Tako sam sretna za tvoje ❤️
    Zelim ti skolsku i dosadnu trudnocu. 
    Tanjaanja,
    Bez straha, sve ce biti uredu. Cestitam i zelim ti skolsku trudnocu. 🥰
    Poslala sam upit, dobila spisak nalaza koje trebamo uraditi. Javljam ishod. 
    Sunce,
    Cestitam i zelim ti mirnu i skolsku trudnocu. 🥰

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

• Ivka33

Broj poruka: 314

Prijavi adminu

riamaro

Suncecestitam, uzivaj u trudnoci sada 😍

Riamaro ima li danas kod tebe kakvih novosti 

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

noor1994

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Lali cestitke na bebici!🥰
    Sunce12 super, odlicna beta 😊Sto se ubiquinola tice, ja koristim ovaj sto je Lunolina poslala, pijem 2 tablete na dan, pomaze li, nemam pojma  Je li netko primijetio da su se Muller testovi pokvarili? Danas sam radila test i kao da se nazire neka jadna pod određenim kutom vidljiva sjena, ali ne hvatam se za to zato što mi je tako već bilo zadnjih nekoliko puta kad sam se testirala, naravno nije dalje tamnio, i beta je bila 0, ali kao nešto se vidi. Ima li tko kakvih drugih preporuka za testove? Mullerovi su sveti gral foruma oduvijek no meni se nisu pokazali neki, bezveze mi trunčicu nade daju 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    02/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️

• curka2312

Broj poruka: 123

Prijavi adminu

Cure, znate li da li se spermiogram radi gdje privatno u Osijeku i okolici? Tnxx

*rani spontani- 01.24

Mala 33

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Cestitke svima na pozitivnim betama, bravo cure!!! Ja sam danas baš zabrinuta, meni je 7tj+6dana od zadnje M i jutros sam se probudila sa nikakvim simptomima, ni grudi ni mučnina, malo osjećam donji dio leđa ali sve drugo ništa i baš sam u strahu nekom. Imam prvi pregled za tjedan dana, nadam se da će bit sve ok. Jesu vama stalno prisutni simptomi?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Saniii

Broj poruka: 1133

Prijavi adminu

noor1994

Sunce12 super, odlicna beta 😊Sto se ubiquinola tice, ja koristim ovaj sto je Lunolina poslala, pijem 2 tablete na dan, pomaze li, nemam pojmaJe li netko primijetio da su se Muller testovi pokvarili? Danas sam radila test i kao da se nazire neka jadna pod određenim kutom vidljiva sjena, ali ne hvatam se za to zato što mi je tako već bilo zadnjih nekoliko puta kad sam se testirala, naravno nije dalje tamnio, i beta je bila 0, ali kao nešto se vidi. Ima li tko kakvih drugih preporuka za testove? Mullerovi su sveti gral foruma oduvijek no meni se nisu pokazali neki, bezveze mi trunčicu nade daju 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Jesu se pokvarili, nekoliko puta se spominjalo i testirale se curke sa različitim testovima isti urin I muller je uvjerljivo bio loš. Bolje su se pokazale trakice iz DM-a First sign  i testovi sa Iherba easy home. Nadam se da ce ta sjena ipak nastaviti tamniti 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

noor1994

Broj poruka: 85

Prijavi adminu

Saniii

noor1994

Sunce12 super, odlicna beta 😊Sto se ubiquinola tice, ja koristim ovaj sto je Lunolina poslala, pijem 2 tablete na dan, pomaze li, nemam pojmaJe li netko primijetio da su se Muller testovi pokvarili? Danas sam radila test i kao da se nazire neka jadna pod određenim kutom vidljiva sjena, ali ne hvatam se za to zato što mi je tako već bilo zadnjih nekoliko puta kad sam se testirala, naravno nije dalje tamnio, i beta je bila 0, ali kao nešto se vidi. Ima li tko kakvih drugih preporuka za testove? Mullerovi su sveti gral foruma oduvijek no meni se nisu pokazali neki, bezveze mi trunčicu nade daju 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
    Jesu se pokvarili, nekoliko puta se spominjalo i testirale se curke sa različitim testovima isti urin I muller je uvjerljivo bio loš. Bolje su se pokazale trakice iz DM-a First sign i testovi sa Iherba easy home. Nadam se da ce ta sjena ipak nastaviti tamniti 🤞

Da kao da se sjecam da je netko pisao, mislim da i Slee izmedu ostalog. A nista, budem onda narucila za drugi put sa Iherba. Hvala ti na preporuci!

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    02/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️

Verbena11

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

Lali, čestitke na bebici, divna je 🥰
    Sunce, čestitam i sretno dalje!! 
    Mala, baš sam htjela postaviti isto pitanje.. ja od početka nemam nikakvih trudničkih simotoma.. ni mučnine, ni gađenja na hranu, tek nešto malo osjetljivije grudi, ali to pripisujem hormonima koje uzimam.. Osjećam se dobro i to me baš brine jer ne znam je li mrva još uvijek tu ili nije.. Razmišljala sam jutros ponoviti betu, ali ne mogu od straha.. A UZV tek 24.12.. Baš me pere anksiotnost jaka.. 😔🥺

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792

riamaro

Broj poruka: 225

Prijavi adminu

Ivka33

riamaro

Suncecestitam, uzivaj u trudnoci sada 😍
    Riamaro ima li danas kod tebe kakvih novosti

22mm folikul, endometrij 9,5mm. Danas stoperica i ujutro aspiracija. Tako me strah da ce mi pobjec j.s. Nekako mi se cini prekasno za stopericu, a jos sestra na telefonu govori “odmah si dajte stopericu”, a nemam je kod sebe kad sam na poslu…

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

• mariposa1510

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Saniii, imam pitanje za tebe pošto si dragocijena riznica provjerenih informacija 🩷 
    Ja sam ubikvinol počela piti prije dva tjedna i to 3 kapsule dnevno od 200 mg (Life Extensio s iHerba). U međuvremenu sam imala FET zadnje blaste iz kriopohrane (prije 4 dana), suplemente sam nastavila piti normalno. Dr. R kaže da nema potrebe prekidati (a znamo kakvo je njegovo stajaliste po pitanju suplemenata 😄) pa me zanima kaj ti kažeš, prestati ili nastaviti? 
    Moj pesimizam kaže nek se ja počnem pripremati za iduću stimulaciju 🧐

👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    02./24. - IUI Vinogradska - neuspješan
    03./24. 2. IUI - otkazano, nađen polip - histeroskopija - Repromed
    10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.