Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce12
    21. Prosinac 2024. 00:04

Tanjanja27

Dinya, Sunce hvala sto pitate..dobro sam ali glava mi tako radi 1000 na sat..plasim se samo da ce prestati da se razvija i napreduje..pokusavam da ne razmisljam tako ali ne ide bas..muka mi bude povremeno..ne previse ali bude, grudi me bole skroz malo ali takodje nemam grudi uopste ..tako da sve je to minimalno..

Ja koristim clexan od aspiracije i preporuka je da cu morati cijelu trudnocu..kod nas je opcija da ga mogu besplatno imati ako me prime u bolnicu jedan dan kako bih imala otpusno pismo sa preporukom koristenja clexana i to sam uradila u srijedu Tad me doktorica pregledala iako znam da je rano..na kraju to mi nije ni bila namjera jer sam dosla samo zbog clexana.. uglavnom na nalazu pise GV 13 mm i 5+3.. sta mislite jel to ok? Prvi UZ ce biti 02.01.

Mislim da ti je to super i svi smo u istom razmisljanju trenutacno oko simptoma🫣Meni je u srijedu GV bila 4,2mm (4+3) i doktor je rekao da je to odlicno, pa mi tvojih 13mm zvuci zaista super. 🥳Bit ce to sve dobro. Da li su ti i zumanjcanu vrecicu vidjeli?  Znam da je 2.1.jako daleko isto ko i moj 7.1.ali moramo nekako bit hrabre i da je to to ovaj put🙏😇 samo razmisljaj pozitivno. ❤️❤️
    P.s.ovo za heparin i ja planiram, ali cekam taj 7.1.da vidimo da li se srce cuje pa cu trazit takoder preko bolnice. Ja sam na Fragminu + Prolutex. Trbuh mi je ko da sam na fronti🫡

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

RužaFT
    21. Prosinac 2024. 07:08

Jutro cure..
    Evo da se i ja javim nakon nekog vremena. Citam vas stalno, stalno ste mi u mislima, ali nemam snage pisati. Non stop mucnine, umor, neki bolovi, lose spavanje po noci 😓 nadam se da ce uskoro to proci da mogu uzivati u trudnoci...iscrpljena sam pomalo...  
    Zadnji pregled koji je bio prije 10 ak dana, proslo je sve ok, bebica je dobro, iako sam dan prije pregleda opet prokrvarila (svjeza, svjetlija krv, no ne i obilna) i doktorica je vidjela mali hematom... tada smo radili i panoramu. Jucer su nam je dosao rezultat. Sve je ok 🙏 i cekamo CURICU 💜 nakon blizanaca bit ce pravo osvjezenje (da malo i mama dobije pojacanje 😉)
    Cestitam svim curama na lijepim betama, na plusicima, dobrim uzv...a ostalim borilicama zelim SVU SREĆU u 2025.godini da sto prije ugledaju plusic i svoje sunasce malo u narucju 🥰 🍀😘

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

Slee
    21. Prosinac 2024. 08:11

Emma drago mi je da je sve ok! 
    Drzite se sve trudnice sa strahovima, znam kako je to i kako je nama koje smo toliko cekale i svasta prosle problem opustiti se i trzamo i na najmanje znake opasnosti. 
    Ruza cestitam na curici! Prekrasno, decki ce je cuvati ❤️

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

💜Medenko
    21. Prosinac 2024. 08:48

RužaFT

Jutro cure..
    Evo da se i ja javim nakon nekog vremena. Citam vas stalno, stalno ste mi u mislima, ali nemam snage pisati. Non stop mucnine, umor, neki bolovi, lose spavanje po noci 😓 nadam se da ce uskoro to proci da mogu uzivati u trudnoci…iscrpljena sam pomalo…
    Zadnji pregled koji je bio prije 10 ak dana, proslo je sve ok, bebica je dobro, iako sam dan prije pregleda opet prokrvarila (svjeza, svjetlija krv, no ne i obilna) i doktorica je vidjela mali hematom… tada smo radili i panoramu. Jucer su nam je dosao rezultat. Sve je ok 🙏 i cekamo CURICU💜 nakon blizanaca bit ce pravo osvjezenje (da malo i mama dobije pojacanje 😉)
    Cestitam svim curama na lijepim betama, na plusicima, dobrim uzv…a ostalim borilicama zelim SVU SREĆU u 2025.godini da sto prije ugledaju plusic i svoje sunasce malo u narucju 🥰 🍀😘

čestitam draga na curici prekrasno...kaže subjektivna ljubiteljica curica

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Tanjanja27
    21. Prosinac 2024. 11:41

Sunce12

Tanjanja27

Dinya, Sunce hvala sto pitate..dobro sam ali glava mi tako radi 1000 na sat..plasim se samo da ce prestati da se razvija i napreduje..pokusavam da ne razmisljam tako ali ne ide bas..muka mi bude povremeno..ne previse ali bude, grudi me bole skroz malo ali takodje nemam grudi uopste ..tako da sve je to minimalno..

Ja koristim clexan od aspiracije i preporuka je da cu morati cijelu trudnocu..kod nas je opcija da ga mogu besplatno imati ako me prime u bolnicu jedan dan kako bih imala otpusno pismo sa preporukom koristenja clexana i to sam uradila u srijedu Tad me doktorica pregledala iako znam da je rano..na kraju to mi nije ni bila namjera jer sam dosla samo zbog clexana.. uglavnom na nalazu pise GV 13 mm i 5+3.. sta mislite jel to ok? Prvi UZ ce biti 02.01.

Mislim da ti je to super i svi smo u istom razmisljanju trenutacno oko simptoma🫣Meni je u srijedu GV bila 4,2mm (4+3) i doktor je rekao da je to odlicno, pa mi tvojih 13mm zvuci zaista super. 🥳Bit ce to sve dobro. Da li su ti i zumanjcanu vrecicu vidjeli? Znam da je 2.1.jako daleko isto ko i moj 7.1.ali moramo nekako bit hrabre i da je to to ovaj put🙏😇 samo razmisljaj pozitivno. ❤️❤️
    P.s.ovo za heparin i ja planiram, ali cekam taj 7.1.da vidimo da li se srce cuje pa cu trazit takoder preko bolnice. Ja sam na Fragminu + Prolutex. Trbuh mi je ko da sam na fronti🫡

Zumanjcanu nije spomenula, bar ja nisam registrovala a na nalazu nije napisano..nadam se da ce biti dobro.. kad si ti imala aspiraciju, transfer? Meni je bilo 25.11 aspiracija, 30.11 transfer i danas ispadne da sam 5+6 ako racunam kako je napisala u srijedu

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Tanjanja27
    21. Prosinac 2024. 11:42

RužaFT

Jutro cure..
    Evo da se i ja javim nakon nekog vremena. Citam vas stalno, stalno ste mi u mislima, ali nemam snage pisati. Non stop mucnine, umor, neki bolovi, lose spavanje po noci 😓 nadam se da ce uskoro to proci da mogu uzivati u trudnoci…iscrpljena sam pomalo…
    Zadnji pregled koji je bio prije 10 ak dana, proslo je sve ok, bebica je dobro, iako sam dan prije pregleda opet prokrvarila (svjeza, svjetlija krv, no ne i obilna) i doktorica je vidjela mali hematom… tada smo radili i panoramu. Jucer su nam je dosao rezultat. Sve je ok 🙏 i cekamo CURICU💜 nakon blizanaca bit ce pravo osvjezenje (da malo i mama dobije pojacanje 😉)
    Cestitam svim curama na lijepim betama, na plusicima, dobrim uzv…a ostalim borilicama zelim SVU SREĆU u 2025.godini da sto prije ugledaju plusic i svoje sunasce malo u narucju 🥰 🍀😘

Cestitke za curicu.. ❤

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Teich56
    21. Prosinac 2024. 12:58

Ruža cestitke na curki💓🥰 koliko dugo ste čekali nalaz panorame?

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

RužaFT
    21. Prosinac 2024. 16:35

Teich56

Ruža cestitke na curki💓🥰 koliko dugo ste čekali nalaz panorame?

Ja sam vadila krv za Panoramu u prošlu srijedu ujutro, a dobila sam nalaze jucer ujutro. Znaci 9 dana...

Hvala cure na cestitkama... 🥰

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

riamaro
    21. Prosinac 2024. 17:43

RužaFT

Jutro cure..

Ajmeee curica ❤️ bas mi je drago zbog prosirenja zenskog tima 💪🏼

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 Rekovelleve + Orgalutran ⏳

riamarro@hotmail.com

plavuša
    22. Prosinac 2024. 10:29

Ruza cestitkee na curki ❤️❤️
    E da vas pitam, jer koja od vas imala bestiju od ureaplasme stalno? Imala je na prvom brisu, rijesili sa antibiotikom, al eto je i na drugom (104) 😮‍💨😕, opet atb pa kontrola.. Imunitet slab ili? 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.