Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Xoxo23

Broj poruka: 742

Prijavi adminu

Kloksi ali sam u različito vrijeme jedno kroz jutro, jednu kroz popodne da ne zaboravim to rec 😁

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

💜Medenko

Broj poruka: 501

Prijavi adminu

Kloksi1987

Slee

Ja se uopce ne kuzim u coQ10, sad nesto gledam i naletim na ovaj sprej. Cijena mu je smijesna pa pretpostavljam da taj nije dobarhttps://ibb.co/Cvn1rZX
    Volim preparate u sprejevima pa mi zato zapeo za oko
    Pozdrav, ja sam upravo krenula sa q10, uzela sam od Solgara Nano q10, ne znam samo koja kolicina je dovoljna, 1 ili 2 kapsule, cijena mu bas i nije mala 75€ je bocica sa 50 kapsula

Hej draga ja sam isto taj kupila..zbunio me dio gdje piše jedna dnevno..a ima 30mg?

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

sanjushka

Broj poruka: 1157

Prijavi adminu

djetelina13

Lali čestitkeeee. Predivna jeeee🥰
    Sanjuska hvala ti puno. Da se obratim onim tetama na šalteru i da ih pitam za to ispunjavanje. Ili unutra kad uđem. I samo mi jos reci uzimam li broj za ono redovno vađenje krvi ili možda prioritetno?

Kad uđeš unutra za vađenje, kažeš onoj teti kojoj daš zdravstvenu da te upiše, da bi htjela nalaz na mail. Taj papir za popunit stoji tamo preko puta njih pa će ti ona pokazat gdje je.
    Ja sam uvijek uzimala redovno vađenje i čekala.... Prioritetno imaju pravo trudnice ali se ja nisam tako osjećala pa sam uzimala redovno. 😂🫣
    Javi ako se odlučiš za prioritetno da znam za neki drugi put. 😂😂

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Lunolina

Broj poruka: 1558

Prijavi adminu

Slee ako dobro pise u sastojcima, 5 potisaka spreja ti je 50mg Q10 i pretpostavljam da je to ubiquinon koji se treba piti u vecoj kolicini nego uniquinol. Tako da mislim da ti se ne isplati.
    Ako narucujes iskljucivo kod nas, ja bih ti preporucila ubiquinon sa gymbeama - https://gymbeam.hr/ubikinol-100-mg-now-foods.html 
    Dostava ti dosta brzo dođe. Pijes 2x dnevno po 2 komada iza obroka. 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

💜Medenko

Prijavi adminu

Otvorila ga i sad vidim da je on ubiquinone 😞a ne ovaj drugi koji je preporučen na drugoj stranici..a izričito sam tražila u farmaciji😏😞🤦🏽‍♀️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

💜Medenko

Prijavi adminu

I dali mi Solgar a dobro kažu curke nije jeftin😏

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Kloksi1987

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Ja sam kupila dvije bocice za svaki slucaj 😂🤦🏼‍♀️ a nista, potrosit ovaj, nece skodit, valjda ce bar nekog pomaka napravit 😁🤞🏻 

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀

djetelina13

Broj poruka: 243

Prijavi adminu

sanjushka

djetelina13

Lali čestitkeeee. Predivna jeeee🥰
    Sanjuska hvala ti puno. Da se obratim onim tetama na šalteru i da ih pitam za to ispunjavanje. Ili unutra kad uđem. I samo mi jos reci uzimam li broj za ono redovno vađenje krvi ili možda prioritetno?
    Kad uđeš unutra za vađenje, kažeš onoj teti kojoj daš zdravstvenu da te upiše, da bi htjela nalaz na mail. Taj papir za popunit stoji tamo preko puta njih pa će ti ona pokazat gdje je.
    Ja sam uvijek uzimala redovno vađenje i čekala…. Prioritetno imaju pravo trudnice ali se ja nisam tako osjećala pa sam uzimala redovno. 😂🫣
    Javi ako se odlučiš za prioritetno da znam za neki drugi put. 😂😂

Ok, hvala ti puno. Ma ići ću i ja redovno, ni ja se ne osjećam kao trudnica 🤣 

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀

Xoxo23

Broj poruka: 742

Prijavi adminu

Medenko je taj je oblik ali se tri puta bolje apsorbira od ostalih tako da dođe na isto ka i ubiqunol, piše 1 i je ima 30 ali ja sam uzela šta mi je ona rekla i bas mi je naglasila i napisala taj nano 🤷🏻‍♀️ samo šta sam ja poduplala 🤣

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

💜Medenko

Prijavi adminu

Xoxo23

Medenko je taj je oblik ali se tri puta bolje apsorbira od ostalih tako da dođe na isto ka i ubiqunol, piše 1 i je ima 30 ali ja sam uzela šta mi je ona rekla i bas mi je naglasila i napisala taj nano 🤷🏻‍♀️ samo šta sam ja poduplala 🤣

Bmu misa za 75E mora nekaj valjati..Ak nista drugo možda me pomladi😉🤪💃🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.