Emmamnogo mi je drago..sada se opusti i uzivaj.. ❤❤
Tera divnooo ❤
Tanjanja27 kako si ti? Jesi poceli rani simptomi? 😊
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Cure hvala vam❤️🥹🫂
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Emma meni su ti na sv.duhu rekli da svaki put kada pomislim da nesto nije okej neka slobodno dođem. I toga se drzim. Bolje provjeriti nego umirati od brije, malac to isto osjeti.
Drago mi je da je sve dobro❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Tera divnooo ❤Tanjanja27kako si ti? Jesi poceli rani simptomi? 😊
I ja se pridružujem pitanju.🫣
Mi smo imali prvi uzv sad u srijedu jer primam intralipide svaka 2 tjedna i vidjeli smo pravilnu GV, doktor je jako zadovoljan ali sad sam narucena tek 7.1.da vidimo otkucaje.
Ja se uopce ne osjecam trudno. 🙄Niti me sta boli, niti me grudi muce (inace imam male), ono povremeno me ziga u jajnicima ali i to rijetko. Danas pecem kolace cijeli dan pa me leda vise bole. Al generalno simptomi nula bodova. I naravno da mi mozak radi 100 na sat da ipak nesto nije u redu.
Draga Emma toliko sam sretna radi tebe kad procitam da je na kraju sve dobro! Bas nam dajes nadu☺️❤️🙏
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Sretno svim curama dalje u kojoj god fazi bile..ovo je doba nade,radosti i ljubavi…sada vise nego ikada✨❤️❣️🎄🎅🏽❤️🎁
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Emma meni su ti na sv.duhu rekli da svaki put kada pomislim da nesto nije okej neka slobodno dođem. I toga se drzim. Bolje provjeriti nego umirati od brije, malac to isto osjeti.
Drago mi je da je sve dobro❤️
Da vjerujem da osjeti zato me strah tog stresa. Bolje provjerit pa biti u miru😊🙏❤️
Stiže nam baby E🩷👶
Mi smo imali prvi uzv sad u srijedu jer primam intralipide svaka 2 tjedna i vidjeli smo pravilnu GV, doktor je jako zadovoljan ali sad sam narucena tek 7.1.da vidimo otkucaje.
Ja se uopce ne osjecam trudno. 🙄Niti me sta boli, niti me grudi muce (inace imam male), ono povremeno me ziga u jajnicima ali i to rijetko. Danas pecem kolace cijeli dan pa me leda vise bole. Al generalno simptomi nula bodova. I naravno da mi mozak radi 100 na sat da ipak nesto nije u redu.
Draga Emmatoliko sam sretna radi tebe kad procitam da je na kraju sve dobro! Bas nam dajes nadu☺️❤️🙏
Ja se na dane isto ne osjećam trudno. Ali me opali svako toliko navala simptoma. Isto nemam neke siske 🙈 pa ih ne osjetim baš osim kad ih pogledam u ogledalu kad se tusiram pa vidim da su veće i napetije i one žile plave se vide🧐😳. Jedino što mi je mučnina po cijele dane. E to me ubije da ne mogu ni u ekran gledati. Ali uživaj u svojim nesimptomima sretnice😜👌bebica se svejedno razvija. Brige oko toga su normalne jer se mi sve preispitujemo stalno. Kad ih ima zašto ih ima, kad ih nema, zašto ih sad nema😄. I tako u krug.
Stiže nam baby E🩷👶
Emma, super, baš mi je drago 🤗
Sunce, ti si isto u Alei? 😊
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Draga Emmatoliko sam sretna radi tebe kad procitam da je na kraju sve dobro! Bas nam dajes nadu☺️❤️🙏
Ja se na dane isto ne osjećam trudno. Ali me opali svako toliko navala simptoma. Isto nemam neke siske 🙈 pa ih ne osjetim baš osim kad ih pogledam u ogledalu kad se tusiram pa vidim da su veće i napetije i one žile plave se vide🧐😳. Jedino što mi je mučnina po cijele dane. E to me ubije da ne mogu ni u ekran gledati. Ali uživaj u svojim nesimptomima sretnice😜👌bebica se svejedno razvija. Brige oko toga su normalne jer se mi sve preispitujemo stalno. Kad ih ima zašto ih ima, kad ih nema, zašto ih sad nema😄. I tako u krug.
Hvala ti draga❤️ u prosloj trudnoci su mi svi simptomi ukljucujuci i mucninu krenuli doslovno preko noci sa 6 tjedana pa se tjesim da ima jos vremena. Bas je to sve igra psihe da poludis🫣
Dodo87 tako je. Zadnji smrzlic nam je to bio🙏🫠
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Dinya, Sunce hvala sto pitate..dobro sam ali glava mi tako radi 1000 na sat..plasim se samo da ce prestati da se razvija i napreduje..pokusavam da ne razmisljam tako ali ne ide bas..muka mi bude povremeno..ne previse ali bude, grudi me bole skroz malo ali takodje nemam grudi uopste ..tako da sve je to minimalno..
Ja koristim clexan od aspiracije i preporuka je da cu morati cijelu trudnocu..kod nas je opcija da ga mogu besplatno imati ako me prime u bolnicu jedan dan kako bih imala otpusno pismo sa preporukom koristenja clexana i to sam uradila u srijedu Tad me doktorica pregledala iako znam da je rano..na kraju to mi nije ni bila namjera jer sam dosla samo zbog clexana.. uglavnom na nalazu pise GV 13 mm i 5+3.. sta mislite jel to ok? Prvi UZ ce biti 02.01.
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji