Evo me😊. Pregled obavljen nego nikako doći doma da u miru napišem koju rečenicu. U šoku smo ja i muž…pozitivnom. Punoglavac ima 2 cm 😊😍…rukice, nogice i malu guzu smo vidili🤣. Na uzv-u je mahao rukicom čak pa smo se smijali i plakali u isto vrime🥹. Ovaj moj novi dr ima neki turbo uzv uređaj sve se lipo vidi. Srce radi ko singerica😍🥰❤️. Svakako smo šokirani, izašli smo sa onim glupim osmjehom na licu i bez riječi sjeli u auto i tako se vozili. Ne mogu virovati da malo biće raste u meni. Zvuči mi nerealno..a tako je realno. Vidili smo ga. Napokon…nakon svih ovih godina..😍❤️❤️❤️Bože hvala Ti velik si!!!🙏💕🥹
Ivka ja sam ti 8+3 a zadnja menga mi je bila 18.10.
Ostale Cure hvala vam od srca❤️. Sve vas čitam pratim i navijam za vas i vaše plusiće😍🥹❤️🫂
Draga Emma cestitke od srca, uživajte i ti u suprug sto vise u svakom trenutku, malo je reci da ste zaslužili. Zahvalna sam na vašoj sreći i sto nama koji gubimo nadu vraćate vjeru u čuda♥️😊
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Emma neka sve bude divno ovako do kraja..to je svima nama na cekanju veliki vjetar u leđa i nada..uzivajte draga…ono sto se dugo ceka bude najbolje❤️🥺🙏🏽❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Ajme draga Emma, prekrasno 🥰❤️ nek te prati mir i sreća dalje 🤗🤗
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
🧔 1986., sve ok
🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792
Lunahvala ti puno🌺 kako si ti? U kojoj ste vi fazi?Suncečestitke 🎉
Tanjato je to👍💪🥰
Ja cu uskoro kuci, tako da cu dole uraditi kontrolu i pripremiti nalaze za Prag. Doktorica Lazarevska za koju sam se odlucila nije tu u prvom mjesecu, sto meni i odgovara. U zavisnosti da li trebam uraditi kiretazu, vidjecu koliko moram pauzirati. Ovdje kazu 4 sedmice. Uglavnom planiram u martu, ali vidjecemo u zavisnosti od situacije. Uzeli smo oboje suplemente, pa cemo vidjeti. 🥰
Ema,
Jako mi je drago zbog tebe, uzivajte! ❤️
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Evo me😊. Pregled obavljen nego nikako doći doma da u miru napišem koju rečenicu. U šoku smo ja i muž…pozitivnom. Punoglavac ima 2 cm 😊😍…rukice, nogice i malu guzu smo vidili🤣. Na uzv-u je mahao rukicom čak pa smo se smijali i plakali u isto vrime🥹. Ovaj moj novi dr ima neki turbo uzv uređaj sve se lipo vidi. Srce radi ko singerica😍🥰❤️. Svakako smo šokirani, izašli smo sa onim glupim osmjehom na licu i bez riječi sjeli u auto i tako se vozili. Ne mogu virovati da malo biće raste u meni. Zvuči mi nerealno..a tako je realno. Vidili smo ga. Napokon…nakon svih ovih godina..😍❤️❤️❤️Bože hvala Ti velik si!!!🙏💕🥹
Ivka ja sam ti 8+3 a zadnja menga mi je bila 18.10.
Ostale Cure hvala vam od srca❤️. Sve vas čitam pratim i navijam za vas i vaše plusiće😍🥹❤️🫂
Draga Emma, jako mi je drago zbog vas. Napokon ❤️❤️❤️
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Koje lijepo duplane bete! Tanja i Sunce, prekrasne vijesti! Odlican dan na forumu!
Emma malaaa guzaaa, joj, predivan osjecaj! ❤️❤️ Tvoja sreca isijava iz poruke!
—
Hvala cure na preporukama za ubiquinoL. Svakako cu naruciti, imam dovoljno vremena, cak razmatram opciju da ne odemo sad u 2. mjesecu, nego pricekamo proljece i do tad jos malo ustedimo.
—
Netko je spomenuo muller testove, da, definitivno su se pokvarili. Pokazuju evap linije sto prije nisu, a i kad dodje do prave crtice puno su slabiji nego npr. obican dm-ov. Bas sam tuzna zbog toga jer sam njima bas vjerovala i srcu su mi dragi jer su mi prvi pokazali trudnocu sa sinom. Nego, slikaj ti nama taj test pa da mi vidimo kakav je i damo svoj strasni sud 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Xoxo joj hvala, nadam se da će biti veselo ipak. Kako se ti osjećaš? Jesi ispuhala?
Hvala Ivka , kako si nam ti?
Verbena thanks. A jao, cekanje.. vjerujem da je sve ok i da ces nam ispricat lijepu pricu s uzv za Badnjak 🤞🏽
Tanja cestitaaam na savrsenoj beti!
Djetelina izdrži, najgore je to cekanje…
Emma rasplakala si me 🥹 tako mi je drago da je sve dobro, uzivaj u svojoj bebici i trudnoci ❤️ ujedno dajes veliku nadu i nama ostalima.
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Cure samo da vas pozdravim, nisam se javljala jer nemam ništa za prijaviti ☺️ Sljedeći tjedan ću ponoviti briseve i nalaz tsh pa ćemo vidjeti kako će biti. Plan je da idemo u siječnju na fet ali mi je ova menga uranila 8 dana 🤨 i sad mi je sljedeća menga za staru godinu i taman kad se muž vraća na posao s kolektivnog godišnjeg ćemo morati za samobor pošto ja nemam hrabrosti voziti 😅 Svima želim puno sreće ❤️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Emma jako mi je drago da je sve dobro, sad opusteno i uzivajte, kakav lijepi Bozic imate, divota! 🥰🥰🥰
.
Kod mene 7dnt blastice nista na testu tako da to je to. Sad sam vec luda od svega, nece i nece. U svih ovih 6 transfera, niti biokemijska, ne razumijem evo. Ako imate prijedlog za jos neke pretrage, suplemente, vradzbine javite #ocajna btw Slee, nije test ni vrijedan slanja na vas sud 🙄
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
02/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji