Sunce, bravo za betu, držim fige za dalje 🤗
Tanja, nisam ti ni stigla odgovoriti, ali to je to, moja bila nešto niža, mislim 5700 😘
Čestitke velike 😍🍀
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Donosim svježe informacije s današnje kontrole na KBC Ri.
Liječnica mi je rekla da je za danas bio zakazan dolazak inspekcije radi puštanja ivf labosa u pogon, no posjet inspekcije je otkazan u zadnji čas.
Stoga me liječnica uputila na druga mjesta za postupak ivf jer zbilja više ne vidim svrhu u čekanju na Rijeku.
Toliko od mene, sretno
Tanjanja u kojim mjernim jedinicama je Amh?
Cure drage čestitam svima na betama i neka se vaše mrvice još čvršće prime, slijedi vam prelijepi Božić. Ostalim čekalicama želim da upravo val idući postupak bude dobitan ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Cestitke svima na pozitivnim betama, bravo cure!!! Ja sam danas baš zabrinuta, meni je 7tj+6dana od zadnje M i jutros sam se probudila sa nikakvim simptomima, ni grudi ni mučnina, malo osjećam donji dio leđa ali sve drugo ništa i baš sam u strahu nekom. Imam prvi pregled za tjedan dana, nadam se da će bit sve ok. Jesu vama stalno prisutni simptomi?
Ja znam imati par dana simptome pa par dana kao da ništa nije. I tako u krug. I isto se na te "mirnije" dane zapitam jeli sve u redu, pipam cice i sve i onda dođe opet dan kad me sve to skupa "opali" i onda umirem od bolova i mučnine na kauču. Sve je to normalno😊👌
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Suncecestitam, uzivaj u trudnoci sada 😍Riamaro ima li danas kod tebe kakvih novosti22mm folikul, endometrij 9,5mm. Danas stoperica i ujutro aspiracija. Tako me strah da ce mi pobjec j.s. Nekako mi se cini prekasno za stopericu, a jos sestra na telefonu govori “odmah si dajte stopericu”, a nemam je kod sebe kad sam na poslu…Drzim fige da sve prode u najboljem redu 🙏🙏🍀
Di nam je Emmadraga jesi obavila pregled cekamo izvjestaj
Heej. Uzv mi je tek večeras u 19h😑. Zaspat ću do onda😆👌. A malo sam napeta moram priznati. Još nisam pošteno plod vidila. Ono zadnji pregled je bio brzinski samo zbog otkucaja tj to ne mogu pregledom nazvati jer je samo kratko to pogledao. Uvećao na brzinu i tjt.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Donosim svježe informacije s današnje kontrole na KBC Ri.
Liječnica mi je rekla da je za danasbio zakazan dolazak inspekcije radi puštanja ivf labosa u pogon, no posjet inspekcije je otkazan u zadnji čas.
Stoga me liječnica uputila na druga mjesta za postupak ivf jer zbilja više ne vidim svrhu u čekanju na Rijeku.
Toliko od mene, sretno
Strasno 🫤
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
Suncecestitam, uzivaj u trudnoci sada 😍Riamaro ima li danas kod tebe kakvih novosti22mm folikul, endometrij 9,5mm. Danas stoperica i ujutro aspiracija. Tako me strah da ce mi pobjec j.s. Nekako mi se cini prekasno za stopericu, a jos sestra na telefonu govori “odmah si dajte stopericu”, a nemam je kod sebe kad sam na poslu…Drzim fige da sve prode u najboljem redu 🙏🙏🍀
Di nam je Emmadraga jesi obavila pregled cekamo izvjestajHeej. Uzv mi je tek večeras u 19h😑. Zaspat ću do onda😆👌. A malo sam napeta moram priznati. Još nisam pošteno plod vidila. Ono zadnji pregled je bio brzinski samo zbog otkucaja tj to ne mogu pregledom nazvati jer je samo kratko to pogledao. Uvećao na brzinu i tjt.
Cekam te nestrpljivo s ljepim vijestima meni je zadnja menstracija bila 11.10 po njoj sam danas 9+3 kako tocno kod tebe stvari stoje ❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Tanjanja u kojim mjernim jedinicama je Amh?
Cure drage čestitam svima na betama i neka se vaše mrvice još čvršće prime, slijedi vam prelijepi Božić. Ostalim čekalicama želim da upravo val idući postupak bude dobitan ❤️
Amh je u ng/ml..
Cure,da ne nabrajam pojedinacno,hvala vam od ❤
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Emma javi nam se cim zavrsis pregled 🙂
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sortiraj odgovore
Najstariji