Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    01. Prosinac 2024. 09:04

riamaro

Bloomdrži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽

Moj test je jutrosnegativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak.

Cure koje ste na Sv. Duhu, Merkuru ili Škvorcu, molim detaljnije info o postupcima, ako ste voljne. U slučaju da me ne stave na listu za lijekove u siječnju ili veljači u Vinogradskoj, prebacivala bih se, nemam živce čekati opet pola godine…

Hej draga ovo Merkur misliš na VV pretpostavljam?imaju ti pauzu sad od cca 15.12-7.1..i onda se počinje,nema cekanja..ja sam osobno zadovoljna..ali da nisam mjenjala bih😉😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

riamaro
    01. Prosinac 2024. 09:28

Dalma cestitam 🥳🥳
    Jane uzimaj do javljanja klinici, bar su mene tako uputili…Zao mi je draga
    Pixi hvala, a troškovi dodatno, pored ovog što pokriva hzzo? Lijekove plaćamo? 
    Oni su mi favorit jer živim odmah pored. 
    A ako placam, onda sam im prioritetnija? 
    Medenko da, VV… meni to sve isto 😅 gdje su tocno na lokaciji sada? Imas preporuku za nekog doktora? 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

Pixi
    01. Prosinac 2024. 10:07

riamaro

Dalmacestitam 🥳🥳
    Janeuzimaj do javljanja klinici, bar su mene tako uputili…Zao mi je draga
    Pixihvala, a troškovi dodatno, pored ovog što pokriva hzzo? Lijekove plaćamo?
    Medenkoda, VV… meni to sve isto 😅 gdje su tocno na lokaciji sada? Imas preporuku za nekog doktora?

Mi smo platili konzultacije i pregled prvi puta. Lijekovi su uključeni, HZZO plaća. Osim Prolutexa, to je dodatni progesteron oni sugeriraju da se uzima. Njegova cijena u Madjarskoj i Srbiji je 75 eura dvije kutije, Italija 85 eura dvije kutije a u Hrvatskoj mislim da je jedna kutija oko 80 eura.
    Ako plaćaš, onda ideš odmah. Za to nisam upucena.
    Sretno 🥰

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

💜Medenko
    01. Prosinac 2024. 10:15

riamaro

Dalmacestitam 🥳🥳
    Janeuzimaj do javljanja klinici, bar su mene tako uputili…Zao mi je draga
    Pixihvala, a troškovi dodatno, pored ovog što pokriva hzzo? Lijekove plaćamo?
    Medenkoda, VV… meni to sve isto 😅 gdje su tocno na lokaciji sada? Imas preporuku za nekog doktora?

tamo da na Merkuru su trenutno spojeni,na 3 katu su..meni osobno dr.Planinić-Radoš

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    5/25⏳🙏🏽

Nirvana2024
    01. Prosinac 2024. 10:51

Drage sve, većina vas je novih pa me se ne sjećate s prošlih tema, ali ima i nekih "starih" pa vas sve pozdravljam 🤗 svima želim sretan ishod priča, a bit će prije ili kasnije ❤️
    Htjela sam pitati za početak, čuje li se tko s MTB? Kako je ona?
    Mi smo definitivno odustali od hzzo-a, ispucali smo sve postupke i sad krećemo privatno, dvoumimo se između Alea fertility i Repromeda.
    Naručeni smo tek u siječnju u Repromed, a Aleu smo već obavili, dr. Alebić je jako divan. Kako nemamo vremena za čekanje, dok dođemo na red u Repromed, već možemo obaviti 1 postupak u Alei. 
    Kod Alee su mi plus doktor, tim, intralipidne injekcije, a minus što vraćaju i smrzavaju samo po 1 embrij.
    Ima li netko da je baš prošao iskustvo s obje klinike/oba doktora, imate neki savjet? Ima netko da je bio u Repromedu pa iz nekog razloga promijenio kliniku? Hvala 🤗

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Emma05
    01. Prosinac 2024. 11:28

Nirvana2024

Drage sve, većina vas je novih pa me se ne sjećate s prošlih tema, ali ima i nekih "starih" pa vas sve pozdravljam 🤗 svima želim sretan ishod priča, a bit će prije ili kasnije ❤️
    Htjela sam pitati za početak, čuje li se tko s MTB? Kako je ona?
    Mi smo definitivno odustali od hzzo-a, ispucali smo sve postupke i sad krećemo privatno, dvoumimo se između Alea fertility i Repromeda.
    Naručeni smo tek u siječnju u Repromed, a Aleu smo već obavili, dr. Alebić je jako divan. Kako nemamo vremena za čekanje, dok dođemo na red u Repromed, već možemo obaviti 1 postupak u Alei.
    Kod Alee su mi plus doktor, tim, intralipidne injekcije, a minus što vraćaju i smrzavaju samo po 1 embrij.
    Ima li netko da je baš prošao iskustvo s obje klinike/oba doktora, imate neki savjet? Ima netko da je bio u Repromedu pa iz nekog razloga promijenio kliniku? Hvala 🤗

I ja se često sjetim MTB ali nikako pitati evo drago mi je da si ju spomenula. S njom sam se čak i jedan ciklus transfera pratila bila davne godine. Sjećam te se s ranijih vol.Foruma. Veliki pozdrav i tebi. Nemam iskustva s tvojim pitanjima. Moja prijateljica je bila u Repromedu ali najviše zbog muškog faktora su išli tamo i uspjelo joj je i to nakon histeroskopije. Nadam se da ćeš pronaći odgovore na svoja pitanja..🤗🙋‍♀️💕

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Teich56
    01. Prosinac 2024. 12:17

Jane zao mi je radi testica🌺
    Riamaro, na sv duhu možes odmah u postupak ako imaš sve potrebne nalaze, priznaju i nalaze iz drugih ustanova. Folikulometrije su ujutro od pola 8, idu dosta brzo, u pravilu si uvijek kod istog/svog doktora (i na punkciji i transferima).

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• mortadela
    01. Prosinac 2024. 12:51

Rimaro jako mi je žao, drži se i jaka sigurno jesi, više nego sto mislis!!!! ❤️

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

💜Medenko
    01. Prosinac 2024. 12:55

Rainbow🌈di si nestala?kako je Sofia jer ozdravila?ti,pauziras ili🤪

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    5/25⏳🙏🏽

Medena33
    01. Prosinac 2024. 13:23

Sanjushka ostavi mi svoj mail ili mi se javi na suncesunasce51@gmail.com 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.