Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Srculence

Broj poruka: 289

Prijavi adminu

Medenko ajmee popravila si mi dan sa ovim divnim vjestima! ❤️ ma sve ce to biti dobro sigurna sam! 🙏🏻Mazi bušu i čuvaj se! 🥰
    Pixi kako si ti? 
    Marisha ja za nekih 15 dana moram opet na ultrazvuk kod njih da vide da li je cista nestala,pa je rekao da cemo onda sve dogovarat za postupak.Ali sam sad za ovaj samo trebala izvadit sve nalaze,nazvat prije menstruacije par dana i dogovorit ultrazvuk, samo sam rekla sestrama da idemo u novi postupak i to je bilo to! Al javim svakako za 15-ak dana sta ce mi rec pa ti javim! ❤️
    Jedino sto je rekao da mi koje smo bile i prije dobijemo termin prije,da nisamo na listi cekanja. 
    Hvala vam curke na podrsci! ❤️

🙋🏻‍♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻‍♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10. Transfer + embryoglue⏳
    16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
    28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌

• Dee87

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Hej cure, ne znam da li mi je promaklo....KBC Ri još uvijek ništa??

👩‍🦰 37 🧑 39
    Pokušavamo 2 godine
    Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri

Nata91

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

Djetelina ja sam dan nakon aspiracije bila na bolovanju zbog probadanja i malo krvarenja. Prvi mi je postupak pa sam se bojala da se nešto ne dogodi, inače ne sjedim na poslu pa sam htjela biti sigurna. 🙂

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

djetelina13

Broj poruka: 192

Prijavi adminu

Nata91

Djetelina ja sam dan nakon aspiracije bila na bolovanju zbog probadanja i malo krvarenja. Prvi mi je postupak pa sam se bojala da se nešto ne dogodi, inače ne sjedim na poslu pa sam htjela biti sigurna. 🙂

Aha. Ma da, bolje ostati nego strahovat. Ja sam prvi put imala aspiraciju na subotu pa sam u nedjelju odmarala i u ponedjeljak isla raditi ali nije ni doslo do transfera jer sam imala samo jednu nezrelu jajnu stanicu s obzirom da smo na pola postupka prešli s IUI na IVF. nadam se da ce ovaj puta biti uspješnije. 
    A nakon transfera treba li ostati doma? Ja radim u školi u uredu ali cesto sam aktivna i u razredima pa me zanima sta je pametnije, ostati na bolovanju par dana ili ici raditi. Radije bi isla radit zbog kolega jer nista ne zelim nikome govoriti ali pitat cu i doktora malo. 

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    *prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
    *drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
    *treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀

Verbena11

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

Medenko, baš mi je drago 🥰🥰 ali moram ti reći da se nisam iznenadila - nekako sam baš imala filing da će to biti sve dobro ☺️☺️ Sad lijepo miruj i odmaraj i sigurna sam da će i u utorak sve biti ok 🤞🙏☺️
    Ana_, može pitanje za DHEA. To ti je dr u B+ preporučio? Ako ti nije problem napisati, kolika ti je vrijednost DHEA i ukupnog testosterona i koju dozu DHEA ti je preporučio? Hvala ti 🙏  Inače ja suplemente većinom naručujem sa iHerb-a, za DHEA i CoQ10 konkretno marke LIFE Extension.
    Sanjushka, sretno, neka sve prođe što brže i bezbolnije 💙🙏 Držim fige svim srcem da ti sljedeći postupak bude uspješan i da novce zaista mogneš preusmjeriti na neke ljepše stvari 🤞🤞🤞💓
    Emma, drži se i trudi se uzimati barem dvije litre tekućine dnevno, ako već hrana već ne ide. I slobodno popij Lupocet ako bolovi ne idu spontano. Nadam se da je glavobolja podnošljiva i da se ne pojačava.. 🙏
    Djetelina13, sve je zapravo individualno. Ja sam nakon aspiracije bila kući i mirovala samo taj dan, sljedeći sam već normalno radila. A iako kažu da nakon transfera zapravo nije potrebno mirovanje, meni su, zbog posla koji radim, rekli da je najbolje da ta dva tjedna čekanja uzmem bolovanje i budem doma i to mi je bila najveća greška - em transfer nije uspio, em sam izludila ta dva tjedna sama sa svojom glavom tako da to više sigurno neću ponoviti. 
    Sve ostale curke, čitam vas, u mislima ste mi 💓

🤷🏼‍♀️ 1985. perimenopauza - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije - TSH 2.14;
    🧔 1986., uredan spermiogram, ED
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF, stimulirani (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 trodnevnog (8-staničnog) zametka => beta negativna ✖️
    2 ❄️ (blastociste)
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET u prirodnom ciklusu - spontana ovulacija, od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC

• Ivka33

Broj poruka: 258

Prijavi adminu

riamaro

Sanjushkazelim ti da to sto brze i bezbolnije rijesis 🙏🏼 cuvaj se, a onda na kraju da dobijes i svoje čudo
    Natatako se i meni cini, sretno :)
    Ivkajesi li imala neke izrazene nuspojave od cyclogesta?
    Emmaovako mi zvuci da je to u redu, ali svakako provjeri ponovno sa svojim doktorom ako imas nedoumice.. bolje biti siguran

U svakom postupku isto bolne sise, nadutost blaga glavobolja al nista strasno ....

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

riamaro

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Djetelina otvorila sam bolovanje koji dan prije aspiracije jer više nisam mogla na noge (preko 25 folikula) i ostala još nekih tjedan dana. Ali to je zbog hiperstimulacije tako bilo i nisam imala transfer. U normalnim uvjetima  cure znaju ili na posao ili bolovanje do bete. 
    Drago mi je da sad nisam na dvotjednom čekanju bete doma. Nekako posao zaokupi čovjeka, naravno ako imaš lijepo okruženje, a ne stres.

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳

riamaro

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Ivka33

U svakom postupku isto bolne sise, nadutost blaga glavobolja al nista strasno ….

Nemam nikakve simptome, samo neka tupa menstrualna bol kao da cu procuriti… zato pitam. A od cyclogesta sam sva oprištavila 🥲

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳

Molly8

Broj poruka: 95

Prijavi adminu

Jutro cure upadam kao padobranac s pitanjem al sam frustrirana i zivcana 😅
    Znaci ja sam vec spomenula kako sam se nadebljala od hormona i vec par tjedana pazim na unos kalorija ne jedem slatko i ne jedem kasno. Ali ne samo da ne mrsavim ja se debljam... Nisam ovu kilazu imala godinama i bojim se da samo nastavlja ic gore i da ce sve negativno utjecat na novi postupak sad u siječnju. Je li se ikome slično nešto događalo?Hvala ❤️ svima saljem zagrljaje kojima su ovih dana negativne bete i testovi 😔
    Čestitke onima koji su dobili pozitivne vijesti 🎊

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

sanjushka

Broj poruka: 1091

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    STUDENI 2024.
    29.11. pet
    IVKA33 - 1.ultrazvuk
    TEICH56 - beta
    30.11. sub
    RIAMARO - beta

PROSINAC 2024.
    2.12. pon
    TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
    3.12. uto
    BUTTERFLY - ultrazvuk 
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk
    EMMA05 - ultrazvuk 
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    RUŽAFT - ultrazvuk 
    18.12. 
    KAWA - anomaly scan

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Verbena ❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.