Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Teich56

Broj poruka: 358

Prijavi adminu

riamaro

Teich56

riamaro

Sorry , meni danas petak 😅😅😅
    Haha hvala svejedno😁💜… Vadila sam ja danas betu da mogu pratiti duplanje s obzirom da mi 14dnt pada u petak.
    Beta mi je na 12 dnt - 103!
    Cestitam ❤️ Ti si imala blasticu ili?

Hvala cure❣️
    Nije blastica, bio je trodnevni osmostanicni.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️

dunya

Broj poruka: 81

Prijavi adminu

plavuša

Molly8

Jutro cure upadam kao padobranac s pitanjem al sam frustrirana i zivcana 😅
    Znaci ja sam vec spomenula kako sam se nadebljala od hormona i vec par tjedana pazim na unos kalorija ne jedem slatko i ne jedem kasno. Ali ne samo da ne mrsavim ja se debljam… Nisam ovu kilazu imala godinama i bojim se da samo nastavlja ic gore i da ce sve negativno utjecat na novi postupak sad u siječnju. Je li se ikome slično nešto događalo?Hvala ❤️ svima saljem zagrljaje kojima su ovih dana negativne bete i testovi 😔
    Čestitke onima koji su dobili pozitivne vijesti 🎊
    Ehh da, takav problem imam i ja.. Dvije kile dolje, cetiri gore. Prije 3 godine na dijeti bez UH skinula sam 20kg i bila sam si super, onda nisam ni razmisljala o MPO.. prije cca god dana vrtila sam se oko 85kg i na moju visinu od 175 to je bilo taman, bisam ni pomisljala na manje, dobro sam se osjecala i lijepo si izgledala.. Eto danas brojim 98, uzas.. U 9mj kad sam bila u postupku imala sam 92 pa je Lana rekla da bi bilo dobro da sam skinula bar 10kg, a ja do sad dobila 10 jos skoro.. Mjesec dana sam na dijeti opet nez UH, nisam gladna, hodam svaki dan, kupila i traku za trcanje i jednostavno ne ide dolje.. Gynositol pijem vec 4mj pa sam mislila mozda uz njega krene, kao izmedu svega ubrzava i metabolizam aliiii nikako. Hormoni stitnjace su dobri.. Frustrirana sam cinjenicom da idu bozicni blagdani i da ne bi smjela jest kolace.. A novi postupak je krajem 1.mj.. Valjda cu uspjet bar nesto skinut.. Tako da draga moja molly znam kako ti je

Ma ja se ne mogu ugurati u svoju odjecu.. kipim na sve strane 😆 jos me uhvati nervoza na poslu jer mi je sve usko.. 
    Hajde nadam se da ce nam taj visak kilograma biti jedini problem 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

dunya

Broj poruka: 81

Prijavi adminu

Teich56

riamaro

Sorry , meni danas petak 😅😅😅
    Haha hvala svejedno😁💜… Vadila sam ja danas betu da mogu pratiti duplanje s obzirom da mi 14dnt pada u petak.
    Beta mi je na 12 dnt - 103!

Super!!! U petak ocekujemo pravilno duplanje ☺️☺️

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

Verbena11

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Teich, čestitam!!! Baš mi je drago, posebno kad vidim da si suborkinja sa Sv Duha ☺️☺️ Držim fige da se dalje lijepo dupla i da sve bude uredu 💓
    Cure, imam pitanje... kakve ste po pitanju kave nakon transfera? Otkad sam krenula u MPO smanjila sam na jednu, vrlo rijetko dvije šalice dnevno, a nakon prvog transfera sam skroz izbacila kofein što mi je baš teško palo.. Da li je neka od vas nastavila piti kavu nakon transfera? Informacije koje nalazim su podvojene, ali većinom piše da je do 200 mg kofeina dnevno ok..

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

Teich56

Broj poruka: 358

Prijavi adminu

Verbena11

Teich, čestitam!!! Baš mi je drago, posebno kad vidim da si suborkinja sa Sv Duha ☺️☺️ Držim fige da se dalje lijepo dupla i da sve bude uredu 💓
    Cure, imam pitanje… kakve ste po pitanju kave nakon transfera? Otkad sam krenula u MPO smanjila sam na jednu, vrlo rijetko dvije šalice dnevno, a nakon prvog transfera sam skroz izbacila kofein što mi je baš teško palo.. Da li je neka od vas nastavila piti kavu nakon transfera? Informacije koje nalazim su podvojene, ali većinom piše da je do 200 mg kofeina dnevno ok..

Hvala tiii🥰 
    S obzirom na losa iskustva s tim betama, frka me tog petka.
    Ja ne pijem kavu jer ne volim, ali popijem 1 cappucino dnevno.
    dunya💜

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️

Nata91

Broj poruka: 38

Prijavi adminu

Teich bit će sve ok, šaljem zagrljaj ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

💜Medenko

Broj poruka: 431

Prijavi adminu

Teich56

Verbena11

Cure, imam pitanje… kakve ste po pitanju kave nakon transfera? Otkad sam krenula u MPO smanjila sam na jednu, vrlo rijetko dvije šalice dnevno, a nakon prvog transfera sam skroz izbacila kofein što mi je baš teško palo.. Da li je neka od vas nastavila piti kavu nakon transfera? Informacije koje nalazim su podvojene, ali većinom piše da je do 200 mg kofeina dnevno ok..
    Hvala tiii🥰
    S obzirom na losa iskustva s tim betama, frka me tog petka.
    Ja ne pijem kavu jer ne volim, ali popijem 1 cappucino dnevno.
    dunya💜

Sretno Teich neka se školski podupla🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Verbena ja popijem jednu ujutro ☕️I to je to..bas mi treba za buđenje…nije idealno al se tješim pa nije da bas takve sitnice čine takvu ogromnu razliku 🫣

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Anda

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Djetelina13 - vidim da si napisala da ti nije došlo do transfera zbog nezrele stanice- jesu ti išta dodatno objasnili zašto je bila nezrela? Prerana aspiracija?🤔
    Ja sam imala isti slučaj, ali mi ništa nije objašnjavano, samo rečeno da se zbog toga postupak završava i da se javim sestrama za otpusno pismo. 
    Imaš li inače redovite menstruacije? 

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L, LH 12.0 IU/L, FSH 5.6 IU/L👲1988., normozoospermia
    9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌

• Kloksi1987

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Dee87

Hej cure, ne znam da li mi je promaklo….KBC Ri još uvijek ništa??

[ltr]Poštovana,[/ltr][ltr]nismo još započeli sa IVF postupcima i nemamo informaciju o početku rada.[/ltr][ltr]Pozdrav[/ltr]
    Njihov odgovor od ponedjeljka 😏

Verbena11

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Mislim da ću tako i ja 😁🙈

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.