Medena33 napokon si se javilaaa🤩gdje su nam ostale cure jos marica36??
Kako si ti.. ono sad imaš roditi brzo kolko se sjećam
Jesu prestale mučnine
Pardon slučajno sam sebe napisala jer mi je ostao copy paste 😅 ali baš mi je drago da se forum stari vraća i da imamo nove cure u borbi i da su nam se neke stare javile
Sanjshka jako mi je teško ovo pročitati sve kolko sam uspjela pohvatati ❤️uz tebe sam mila Bog će svakome dati samo treba vjerovati
Dikad se u životu moraju desiti upravo ovakve stvari jer nakon kiše dolazi sunce❤️❤️❤️
Jedno pitanje vezano za bolovanje zbog aspiracije. Ja sam samo rekla svojoj šefici za postupak i ostalo je među nama a s kolegicama koje rade u računovodstvu i tajništvu ne znaju ništa i sad ne znam kako da otvorim bolovanje. Tko je vama otvarao, ginekolog ili doktorica opce prakse? Razmisljala sam da izmislim da mi je nešto i da mi samo doktorica otvori za taj dana bolovanje pod onu šifru A0. Ne želim da doznaju jer znam da ce se raširiti prica a veliki smo kolektiv. Molim vas za savjete 🙂
Ja sam rekla da me zeza stomak… da imam diareju 😬
Kontala sam da je to najlakse za slagati.. na kraju me doktorica ispipala po stomaku 😆 pregledala jezik kaze nema bijelih naslaga dobro je niste dehidrirali…
Dobila plan ishrane
Pa eto mozes to pokusati 😎
Tako nešto je i meni mama savjetovala🤣🤣 to ću reći da.. a ako dođe do transfera cu nešto smislit. Da idem na neki pregled 🤣
A ako kazem da idem na neki pregled tko mi otvara bolovanje za to? Nista o tome ne znam
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Cure stigli su mi nalazi histeroskopije, nalaz na linku.
Ima li koja iskustva s NK stanicama da mi malo pojasni nalaz i je li u granicama normale? Moja dr nije bila puno riječita samo je rekla da ću prilikom idućeg postupka koristiti decortin (pola tablete)...iako sam već u jednom od postupaka pila cijelu tabletu...u siječnju idem na FET...
https://ibb.co/jvPLwBp
👩🏽 93.god AMH 19,5
🧔🏻 91.god oligoasthenoozospermia
🏥KBC Split
12/22 IVF, 12 js, 5 oplođenih, 1🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
2/23 FET, beta 0 👎🏽
3/23, 4 js, 2 🐧🐧, prekinut postupak(opasnost od hipera)
5/23, FET, 2 🐧🐧, beta 0👎🏽
2/24, ICSI, 7 js, 5 oplođenih, 2 🐧🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
8/24 FET...beta 0👎🏽
1/25 FET...BETA 0 👎🏽
Hej DeeDee_543 nedavno sam i ja imala slican nalaz pa cu podijeliti svoje iskustvo, ugl, iz tvog nalaza mi se cini da su ti NK stanice na gornjoj granici normale, prema referentnim vrijednostima koje imam u svom nalazu. Meni je npr >300 nađeno i to su povišene, do 300 se smatra kao normalnim. Što se plazma stanica CD138 tiče, čini mi se da ti ukazuju na upalu odnosno kronični endometritis jer ti je nađeno 8 to se smatra pozitivnim, meni je nađeno 0. Za NK stanice meni je isto rečena terapija decortinom iako sam vec u par transfera pila i nije pomoglo tak da nisam bas sretna s tim. Ja bih na tvom mjestu još vidjela s doktoricom za plazma stanice da ti pojasni dodatno i ispitala je li potrebno popiti turu antibiotika.
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Hvala vam na rijecima utjehe. ❤️
TraTinčica svu srecu ti zelim i brz oporavak! Uzivaj sa svojom malom ljubavi 😘
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
PROSINAC 2024.
2.12. pon
TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
XOXO23 - aspiracija
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
EMMA05 - ultrazvuk
TEICH56 - 1.ultrazvuk
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
12.12. čet
IVKA33 - ultrazvuk
18.12.
KAWA - anomaly scan
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - ET 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna, 1 transfer, bez rezultata
✴️Beta+
1 stimulacija
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️), 3 transfera:
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔,
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Drage moje curke,
evo za mene je kucnuo taj trenutak. Sutra u 07:00h se javljam u Petrovu obzirom da imam dogovoreni carski rez radi prijeloma trtice i ozljede kraljeznice. Sutra cu upoznati svoju malu princezu kada se probudim ❤️🎀
Javim Vam se cim se probudim i dodjem k‘sebi.
Velike puse svima 😘
Tratinčica koliko god bilo teško uzivaj u danu maksimalno..nema ljepšeg od prvog upoznavanja i kad u njenim ocima vidis sebe i svu ljubav svijeta..sretno 🙏🏽💫✨🎀💖👩🍼
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Drage moje curke,
evo za mene je kucnuo taj trenutak. Sutra u 07:00h se javljam u Petrovu obzirom da imam dogovoreni carski rez radi prijeloma trtice i ozljede kraljeznice. Sutra cu upoznati svoju malu princezu kada se probudim ❤️🎀
Javim Vam se cim se probudim i dodjem k‘sebi.
Velike puse svima 😘
Sretno draga! ❤️
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
TraTinčica sretno🥰
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji