Ja vas sve malo iz prikrqjka na preskokce pratim da budem upucena ❤️
.
Mi smo ovaj mjesec pauzirali i “druzili se”, no nista od toga i cekam mengu svaki cas pa na FET u 12.mj nadam se 🤞🏻
.
ponavljala sam TSH i super je nakon dugo vremena (1,4), iako ne iznenadjuje s obzirom da sam od 8.mj na HC dozi Euthyroxa 💀 jedino mi je fT4 blago povisen (20,4 a interval je 12,6-19,8) - to mi se jos nikad nije dogodilo, moze li to raditi problem?
.
Planirala sam jos prije FET provjeriti KKS, zeljezo, feritin te vitamine D, B9/folnu i B12…mozda i IR/glukozu just in case jer mi je secer nekako oduvijek granican za trudnocu…ima neka jos kakvu preporuku?
Ja isto u 12.mjesecu planiram FET.
doktor mi je dao listu nalaza koje trebam uraditi prije toga..
Mozda ti nesto pomogne iako vidim da je skoro isto: kks, prolaktin, TSH, FT3 I FT4 (to si vec uradila) Anti TPO i Anti TG At (ne znam zasto ponavljam kad vec znamo da imam Hashimoto) I seroloske da ponovim jer sam posljednji put radila u 4.mjesecu nakon prvog spontanog.
Planiram uraditi PAPU i briseve isto prije FET-a. Mozda i ja da provjerim D vitamin, cesto imam manjak a mislim da sam pretjerala s D vitaminom u posljednje vrijeme pa da ne bude visak.
👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸19.02.2024.beta 200.4
🔸21.02.2024.beta 414.6
🔸UVZ 15.03.2024 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
lunolina da upratila sam tvoje mucnine, sjecam se da je i medenoj tako bilo, ali ok sad si i tu pod terapijom pa se nadam da je malo lakse. meni su ulaskom u 14tt sve te tegobe bile kao rukom odnesene, mucnine nisam ni imala ali umor i zgaravica da. ti si izvadila stitnjacu ako se dobro sjecam? o da meni je trbuscic samo odjednom iskocio, sa normalnim trapericama sam se odavno pozdravila u sirokoj odjeci ga jos mogu skriti ali u uskoj vec nema sumnje.
deedee jel ovo nalaz sa Krizina? jel imas pcos? meni je inzulin II bio malo visi od tvog i zbog pokusavanja za bebu dobila sam terapiju Glucophage 500, najmanju dozu , s redovitim uzimanjem ustabilili su se i ciklusi i ostali hormoni, ali jako moras paziti sto jedes.
xoxo super da sve ide svojim tokom, i drago mi je da si uzbudena oko svega za aspiraciju ces dobit dolantin koji je meni bio top, ko teze pijanstvo , u sali sam pricala gluposti sestrama i doktoru i poslije samo spavala. brzo to prođe. pratim te i dalje, sretno
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ oligo, normo, astheno...
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC, 2❄️
6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
💙
Medenko koje divne vjesti!! neka bebica se lijepo ugnijezdi i napreduje!
Blondie visok ft4 vjerojatno znači da je ipak doza eutiroxa prejaka.. mislim da to ne radi problem za FET, ali jako je lako s visokom dozom uletiti iz hipotireoze u hipertireozu, oboje je problematično samo po sebi.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Medenkoooo vjerujem da je to to i da jedan lijepi bebolino sad spava u tvojoj pupi ❤️❤️❤️❤️ pokušaj se opustiti nekako da ti stres ne poremeti nešto, teško je znam, ali vidiš da si ti ipak jedno čudo 🫂
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Evo me cure moje. Hvala svima na lijepim željama. Nakon 4 tjedna mirovanja, hematoma nema 🙏 bebac je ok, raste. Još 2 tjedna da izdržimo i onda će definitivno biti lakše. Idući tjedan idem vaditi za prenatalni pa jel mi možete reći koji ste radile i što mi preporucate? Doktoru je sve to isto i nek ja odlučim.
Medenko ❤️ držim ti fige na najjače da bude sve u redu.
Lunolina jesi ti išla na uzv ili čekaš iduci tjedan kod dr.R? 🤗
Di nam je Ruža?
Cure svima vam želim sreću, molim za sve vas svaki dan ❤️🙏😘
Ja 34 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
Idemo dalje...🤞
Medenko držim 🤞🏻 da je to to, bit će sve dobro, vidjet ćeš! ❤️
Libo super da sve napreduje kako treba, sad odmor i mazi busu ❤️
Sto se tiče prenatalnoh, ja sam radila najsiri panel Panorame I bila sam prezadovoljna.
Ostale cure, da sad ne nabrajam, šaljem zagrljaje ❤️❤️❤️
.
Ja sam danas bila na konzama U b+, u novi postupak krećem u 1.2025. i jedva čekam. Baš sam optimistična i nekako puna entuzijazma.
Do tad moram uzimati dhea i q10, a mm profertil ili nešto slično. Imate li preporuke gdje to sve pokupovati a da se isplati i da valja? Hvala, cure moje ❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Simbalija nisu mi računali HOMA indeks, hvala ti za preporuku, pogledam i Majin blog pa da vidim…opća doktorica kaže da je nalaz uredan ali znam da oni gledaju samo referentne intervale, a ne cijelu dijagnozu i pozadinu…Kawa da nalaz je s Križina i nemam pcos, uredni ciklusi, uredne ovulacije…sestra mi je dijabetičar tipa I pa je to potaklo ginićku da me uz sve ove neuspješne pokušaje pošalje i na ogtt test…kad čitam po forumima razni su komentari za slične nalaze, od toga da su uredni do toga da su cure pile terapiju, pa evo…strpljen, spašen dok dočekam pregled kod svoje ginekologice…
👩🏽 93.god AMH 19,5
🧔🏻 91.god oligoasthenoozospermia
🏥KBC Split
12/22 IVF, 12 js, 5 oplođenih, 1🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
2/23 FET, beta 0 👎🏽
3/23, 4 js, 2 🐧🐧, prekinut postupak(opasnost od hipera)
5/23, FET, 2 🐧🐧, beta 0👎🏽
2/24, ICSI, 7 js, 5 oplođenih, 2 🐧🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
8/24 FET...beta 0👎🏽
Xoxo pa endometrij ti je super, a još će se zadebljati do subote sigurno. Samo pozitivno 💪🏼
Medenko ovo je divna vijest, molim se za vas da bude sve u redu 💞
Blondie hvala ti na odgovoru, onda definitvno ide beta u subotu 😁 Ja sam ti imala problem s ft4 mjesecima. Isla sam kod privatnog endokrinologa koji je znao da cu ici u mpo i mijenjao je terapiju i svaki mjesec sam vadila hormone dok se nije pogodila doza da sve bude u granicama. Bilo je svega, dva dana ovako, jedan dan ništa da se štitna probudi, pa dva dana druga doza itd. S tim se bas moras pozabaviti.. Sretno
Libo ❤️
Ana ubikinon q10 uzimam s gymbeama, najjeftiniji je
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳
Medenko eto, slabe bete i na kraju sve u redu.. držim fige da sve bude super i dalje! 🤞🏻❤️
Libo glavno da je sve u redu, neka tako i ostane.. ❤️🤞🏻
Ja sam se naručila za medikamentozni u petak tako da jedva čekam to riješiti. Sutra prva tabletica, petak bolnica i nastavak. Nadam se da će sve proći brzo i glatko.. 🤞🏻
I zvala sam danas za kariogram, sv.Duh naručuje za travanj, a u Klaićevoj smo dobili termin u ožujku.
Planirala sam prije toga krenuti u novi postupak pa ćemo vidjet kako će se stvari odvijati.
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
DeeDee zapravo, HOMA bi ti bio ok, jer se dijeli početna glukoza i inzulin koji su niski. Tebi je problem skok inzulina nakon obroka, nije velik, ali uvijek se možeš naručiti kod dijabetologa pa vidjeti s njim treba li možda neka terapija s obzirom na neuspješne postupke. Cure piju i Myo-inositol radi IR, kažu da pomaže.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Sortiraj odgovore
Najstariji