Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Verbena11

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

@Medenko, mislim da ću tako i ja 😁🙈

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

• blondie_145

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Verbena, jesi li ti to “ispod radara” danas bila na FETu i nisi se pohvalila? 😱🤭 cestitam PUPO 🤞🏻 sto se kave tice, ja pijem 1 ves-lonac nescafea u granulama (2 zlicice, hrpa vode i malo mlijeka) ujutro kao ritual i to je to…i sad u mjesecu pauze si prije treninga uzmem jos neki pre-workout koji ima kofeina, al kad mi krene menga prije novog FET cu stati (i zadrzati samo taj svoj 1 ritualni nescafe dnevno)
    .
    Teich super beta, drzimo fige za dalje! 💪🏻
    .
    Riamaro, cekamo tebe 🤭
    .
    Molly mene je trenutno strah stati na vagu, pogotovo nakon zadnjeg komentara dr i koliko sam trenutno naduta od “obicnog” pms…lani sam u ovo vrijeme krenula paziti i skinula 7kg u 7mj s blagim deficitom, ali sam bila fokusirana jedino da u danu unesem cca 120g proteina. Nije bilo lako jer sam se trudila to samo kroz hranu ubaciti (1-2 mjerice whey bi tjedno uzela) ali su rezultati bili dosta dobri. Nikakve velike restrikcije niti jaki treninzi, samo fokus na proteine i blagi deficit.

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 7tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️

Molly8

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

Plavuša ja sam isto tako bila sebi na super kilazi i odrzvala je godinama i kad bi se dogodilo da bi dobila kilo-dva malo bi izbalansirala prehranu nikakve prevelike restrikcije i brzo bi otislo... A sad radim isto tako i debljam se pa sam zato frustrirana....Teich predobrooo za betuuu!!.Dunya meni se nedavno dogodilo da hlace koje nosim godinama nisam mogla zakopcat... .Verbena ja pijem jednu dnevno nekad znam preskocit ali vecinom jednu ujutro
    .
    Blondie tako je meni bilo dok je deficit i krecem se normalno ja bi gubila al sada samo se sirim... Imam osjecaj da je nebitno sto jedem da ce samo ic gore... Odlucila sam pocet s laganom jogom poslje posla jer mi je ona bila dobra za leda pa se nadam da ce i to pomoc
    .
    Hvala cure na podršci lakse je kad znas da nisi sam ❤️ 

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

• Ania

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Verbena11

Teich, čestitam!!! Baš mi je drago, posebno kad vidim da si suborkinja sa Sv Duha ☺️☺️ Držim fige da se dalje lijepo dupla i da sve bude uredu 💓
    Cure, imam pitanje… kakve ste po pitanju kave nakon transfera? Otkad sam krenula u MPO smanjila sam na jednu, vrlo rijetko dvije šalice dnevno, a nakon prvog transfera sam skroz izbacila kofein što mi je baš teško palo.. Da li je neka od vas nastavila piti kavu nakon transfera? Informacije koje nalazim su podvojene, ali većinom piše da je do 200 mg kofeina dnevno ok..

Evo još jedne sa sv.duha:) Kaj si danas imala fet ili mi je nešto promaklo? Vidim u potpisu, pa čestitam pupice 😀
    Kavu pijem normalno i dalje. Uglavnom nakon transfera nisam radila nikakve promjene, sve isto kao i do tad. Neovisno o bilo čemu, mrvica se primi :) Teich držim fige za duplanje :)
    Curke pratim vas i dalje, navijam za svaku i želim vam svu sreću:)

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)

riamaro

Broj poruka: 137

Prijavi adminu

Verbena izracunala sam okvirnu kolicinu kofeina u kavama koje unosim. Npr S aparata doma ujutro unesem oko 65mg kogeina, a popodne na poslu oko 90mg. Trudim se ne piti kavu na poslu, ali jednostavno je tesko funkcionirati bez, pa eto kako kada. Bitno da je do 200mg. Računaj da kofeina ima i u cajevima, cokoladama i sl. 

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕
    -30.11. 11dpt beta 9.90

riamaro

Broj poruka: 137

Prijavi adminu

Blondie mozda napravim sutra test, Ivka me inspirirala s ovim svojim pozitivnim na 9dpt 🙈
    Verbena pa cestitam pupo!! 😘

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
    - 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕
    -30.11. 11dpt beta 9.90

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 571

Prijavi adminu

Teich56

riamaro

Sorry , meni danas petak 😅😅😅
    Haha hvala svejedno😁💜… Vadila sam ja danas betu da mogu pratiti duplanje s obzirom da mi 14dnt pada u petak.
    Beta mi je na 12 dnt - 103!

Teich cestitam 🥰❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Rolica

Broj poruka: 719

Prijavi adminu

Nata super ajde čekamo M pa startaš :)))
    Teich, čestitam, neka se dalje lijepo dupla 
    Sanjushka drži se draga!!! ❤️😘
    .
    Sretno svim curkama! 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije

dunya

Broj poruka: 88

Prijavi adminu

riamaro

Blondiemozda napravim sutra test, Ivka me inspirirala s ovim svojim pozitivnim na 9dpt 🙈
    Verbenapa cestitam pupo!! 😘

Totalno me ponese atmosfera..  dok vidim pozitivne testove ili da je neka od vas blizu testiranja odmah se I ja osjecam trudno 😄 
    Nadam se plusicu sutra 🤗🤗
    Verbena I tvoj cekamo uskoro 🖤

👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸19.02.2024.beta 200.4
    🔸21.02.2024.beta 414.6
    🔸UVZ 15.03.2024 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)

Verbena11

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Blondie, Ania, Riamaro, Dunya hvala vam- mislila sam da ću diskrrtno urediti potpis, ali prkužile ste me 😂🙈💓
    Ma nisam htjela ništa govoriti jer se želim što manje zanositi pa sam zato htjela da prođe, kao što je Blondie rekla, "ispod radara".. 🙂
    Hvala svima na savjetima za kavu - moja odluka je da ću ovaj put mijenjati što manje toga u svojoj rutini pa kako bude.
    Riamaro, čekamo tvoj plusić ☺️☺️🤞

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez terapije
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.