Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rolica

Broj poruka: 716

Prijavi adminu

MiliPe žao mi je, drži se... neka vam Prag donese najveću sreću 
    Nata držimo fige i pratimo se 
    Tera ooo super, baš lijepo rasteee 
    Srculence super draga eto vidiš da je sve bilo dobro kod njega, držim vam najveće fige za iduću godinu nek bude uspješna 
    Leona draga kako si ti, bebica, lijepo napredujete 
    Medenko draga držimo sve moguće fige da je to - to, ajde samo pozitivno i odmaraj doma sad, šta ćeš drugo 
    Libo super vijesti, neka se samo nastavi u tom tonu 
    Kawa kako si ti draga, kako se oslećaš? 
    Sanjushka drži se draga, samo hrabro i jako kao i uvijek... U kojoj si bolnici? Sutra uzimaš one sve tabletice ili ih uzimaš u bolnici? Nadam se da će proći brzooo i sa što manje boli 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije

Nata91

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Mali update od mene 🙂 Zvali su me iz bolnice da ne dolazim sutra, već da im se javim prvi dan ckliusa i onda ću sedmi dan na pregled. Nadam se da to znači da ćemo probati prirodnjak odmah 🙂🙂🙂🙂

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

• Ivka33

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

Emma05

Medenko baš mi je žao to pročitati. Jeli te boli što?MiliPe žao mi jeIvka33 evo me borim se s glavoboljom nekakvom već dva dana i baš sam sva nikakva. Ufilmala sam u glavi da mi je nešto od elektrolita poremećeno ili nešto slično, puno mokrim, trudim se jesti i piti ali imam baš odbojnost prema hrani. A i nisam sigurna što točno od suplementacije sada uzimati. Rekla sam giniću da pijem Novalac a on meni da uzmem i Folacin da je to malo pa sam mu rekla da imam mthfr trombofiliju pa da ne trošim takav oblik pa me natira da pijem i to. Popijem nekad ali planiram izvaditi folnu iz krvi da vidim na čemu sam nebi se pretjerano šopala. Ostalo većinom mirujem zbog tog hematoma, možda me zato glava tako i boli jer me ubija to ležanje. Baš mi je loše nekako. Neznam. Kako si ti?
    Leona89 imam Cyclogest 2x400 i Duphaston 3x1. Jel to malo? Nemam krvarenja nikako, samo povremeno ujutro na gaćicama znam imati malo roze iscjetka dalje toga ništa, ostatak dana normalan iscjedak.
    Cure sretno vam svima 💕

Bitno da nema krvarenja lezi odmaraj i mazi bebu nek lipo raste 🥰🥰🥰 meni su ti od terapije dali da samo folacin pijem i stavljam 2×400 cyclogest ponekad imam nekakve bolove malo zada malo naprid al uglavnom nista strasno sve izdrzivo kazu to je kao normalno sve se doli mice namista a luda glava se zabrine kad boli zasto boli a kad ne boli zasto ne boli, glava me nekad zaboli al to bude kratkotrajno zaboli 15 min pa ne boli 2 dana jos 3 dana pa cu bit pametnija kad obavimo ultrazvuk jedva cekam 🙏🙏🙏

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

• Ivka33

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

💜Medenko

Evo mene s pregleda..zbunjene🥺..napisali prikazuje se pravilna gestacijske V.4,2 mm i da je sve zasad ok drugo..prerano za vidjeti ista drugo🤷🏽‍♀️..nastaviti terapiju,otvoriti bolovanje i pregled opet idući utorak🙄..izbacili mi aspirin zbog smeđeg iscjetka..Vide neznam jel to početak nađe ili produženje agonije..🫣..i sad samo ono poznato na forumu ČEKANJE 🤬
    💫❤️🙏🏽i molitva..svima saljem 😘😘😘

E ovaj post mi je popravia dan maximalno ❤️❤️❤️ kakva agonija nada do zadnje optimizam bas mi je drago zbog tebe 😘😘😘

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

Marisha

Broj poruka: 655

Prijavi adminu

Srculence

Drage moje! Ja sam danas bila na pregledu,doktor Škvorc je ugasio sa svjetla da nije ni trebala suknja preko glave jer ionako nisam nista vidjela. 😂 Nazalost nista od ovog ciklusa sve je dobro ali imam cistu zutog tijela…kaze on mozemo mi ic u postupak al vec unaprijed znamo ishod sanse su 2-5% da uspijemo,bolje onda pricekat iduci ciklus.(međutim oni su na godisnjem kad ja trebam dobit krajem 12 mjeseca) tako da cemo krajem 1 mjeseca u novi postupak.Dakle ostala sam odusevljena koliko je covjek pedantan,pristupacan i strucan on je mene pola sata gledao sa ultrazvukom i jos toliko pricao samnom. Sve mi je objasnio i bas je dao neko povjerenje i vjetar u leđa. Nisam uopce tužna niti razocarana. Idemo u 1 mjesecu u nove pobjede i nadamo se da je 2026 stvarno naša! ❤️☺️🙏🏻

Eto draga jesam ti rekla da će ugasiti svjetla  Dobar je on, budeš vidjela ako te i zapne u postupku, bit će to sve ok 🙏🏻
    Ja si sad razmišljam, na listi sam za veljaču (napisano sve što trebam do tad odraditi) ali mi ne piše na povijesti bolesti da li se javljam u kliniku već u siječnju za pregled? Ti si sad friško bila pa daj reci koju si uputu dobila 
    Medenko eto ga, ima nade!!! Držim fige da bude sve u redu i samo strpljivo do idućeg utorka ❤️
    Libo drago mi je da se hematom povukao, samo mirovanje i bit će sve ok 
    Nata sretno onda 
    Ana sretno u novom postupku, siječanj je pred vratima nismo ni svjesne kako će proletiti vrijeme do tada 
    Riamaro sretno sa betom, držim fige na najače 💫
    Lunolina drš se stara, nadam se da će uskoro svijetlo na kraju tunela sa tim povraćotinama, puj puj
    Sanjushka žao mi je da to moraš opet prolaziti, nadam se da će proći što lakše po tebe, šaljem ti najveći zagrljaj i mislit ću na tebe! ❤️
    gdje su nam Amy, Ruža, Plavuša, Medena, Marica, Pixi, Dreamer, Tinčica...javljajte se cure. Netko je već par puta pitao za Lucky, nisam primjetila njene postove ovdje 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖

sanjushka

Broj poruka: 1091

Prijavi adminu

Rolica

MiliPe žao mi je, drži se… neka vam Prag donese najveću srećuNata držimo fige i pratimo seTera ooo super, baš lijepo rasteeeSrculence super draga eto vidiš da je sve bilo dobro kod njega, držim vam najveće fige za iduću godinu nek bude uspješnaLeona draga kako si ti, bebica, lijepo napredujeteMedenko draga držimo sve moguće fige da je to - to, ajde samo pozitivno i odmaraj doma sad, šta ćeš drugoLibo super vijesti, neka se samo nastavi u tom tonuKawa kako si ti draga, kako se oslećaš?Sanjushka drži se draga, samo hrabro i jako kao i uvijek… U kojoj si bolnici? Sutra uzimaš one sve tabletice ili ih uzimaš u bolnici? Nadam se da će proći brzooo i sa što manje boli

Rolica u Rijeci sam ja. 
    Ne, sutra ide samo pregled i prva tableta pa petak ostajem u bolnici za druge dvije. 
    Pregled nakon te druge dvije tablete bude oko 14:30, ako je sve izašlo idem kući pjevajući, ako nije onda slijedi novi krug, nove tablete.
    Prošli put sam sve izbacila odmah tako da se nadam dobrom scenariju i ovaj put..
    Cura koja je bila sa mnom u sobi je morala 3 kruga prolazit i sva sreća da je nakon 3. izašlo tako je išla doma oko 10 navečer, inače bi morala ujutro na kiretažu.. 

Marisha ❤️🫂

Ja sam sad baš išla malo proučavati donaciju, cijene i uvjete, sve mi se nekako čini da ću na kraju završiti na toj opciji. 
    Definitivno idemo ovdje u još jedan postupak sljedeće godine ali ako bude isti scenarij kao zadnja dva puta mislim da će mi to biti to od pokušaja s mojim stanicama.. 
    Tako da lagano počinjem planirati štednju za donaciju. Daj Bože da ne bude potrebo pa da te pare preusmjerim u stvari za bebu ali eto, bit će kako bude.. 

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab

Emma05

Broj poruka: 549

Prijavi adminu

Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

A sada jedno pitanje molim nektkoga ko zna kakvi emil klinike u Pragu 😊 zeljeli bi poslati upit i nalaze čisto informativno i sta kažu na nase nalaze ,donacije ne želimo ali nas zanima s mojim stanicama čisto njihovo mišljenje?
    Znam da je netko ovdje spominjao Prag itd ali nemogu sad se sijetit cisto samo želimo info ?
    Belaaa

Klinika kojoj sam ja slala mail je www.ferticare.eu u Češkoj. Nahvalili su mi za tamo doktoricu Sanju Lazarovsku kao najbolju na svijetu pa sam bila planirala njima ako mi ovdje ne upali. Sretno Bela❤️🙏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    Amh 14
    15 godina radimo na 🐣😊od 2009 u mpo
    2016.vanmat.(d.jajovod✂️)❌
    1.IVF 2017 ❌
    2.IVF 2017; 2BC/ Op.lpsc✂️6dnt❌
    03/18 FET 2BC❌
    2019 FET 2BC;11dnt-122,14 dnt-305 Op.vnm.✂️ ❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    06/2023 FET 1BC+embryoglue❌️
    10/2023 FET 1BC+embryog.❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05

Prijavi adminu

💜Medenko

Evo mene s pregleda..zbunjene🥺..napisali prikazuje se pravilna gestacijske V.4,2 mm i da je sve zasad ok drugo..prerano za vidjeti ista drugo🤷🏽‍♀️..nastaviti terapiju,otvoriti bolovanje i pregled opet idući utorak🙄..izbacili mi aspirin zbog smeđeg iscjetka..Vide neznam jel to početak nađe ili produženje agonije..🫣..i sad samo ono poznato na forumu ČEKANJE 🤬
    💫❤️🙏🏽i molitva..svima saljem 😘😘😘

Jooooj kako me ovo razveselilo!!! Pa divno je ovo čuti 🥰🙌❤️🙏 Mrvica je tu😍...odmaraj sada i mazi mrvu.  Držim 🙏🙏🙏da sve bude dobro❤️💕🥰🫶

Amh 14
    1.IVF 2017 ❌
    03/18 FET 2BC❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️

Emma05

Prijavi adminu

Libo1415

Evo me cure moje. Hvala svima na lijepim željama. Nakon 4 tjedna mirovanja, hematoma nema 🙏 bebac je ok, raste. Još 2 tjedna da izdržimo i onda će definitivno biti lakše. Idući tjedan idem vaditi za prenatalni pa jel mi možete reći koji ste radile i što mi preporucate? Doktoru je sve to isto i nek ja odlučim.
    Medenko ❤️ držim ti fige na najjače da bude sve u redu.
    Lunolina jesi ti išla na uzv ili čekaš iduci tjedan kod dr.R? 🤗
    Di nam je Ruža?
    Cure svima vam želim sreću, molim za sve vas svaki dan ❤️🙏😘

Drago mi je čuti da ti je sve ok.💕 Reci mi koliko si strogo mirovala zbog hematoma? Meni je hematom 19 mm pored ploda..puno veći hematom od ploda pa mi je rekao da mirujem, ne moram kaže strogo ali da mirujem. Ja iskreno ne mogu procijeniti koliko to rigorozno mora biti. Nekad kad se opustim malo osjetim da me doslovno zapecne tamo gdje je hematom pa se sjetim usporiti. Najgore mi je to ustajanje s kauca/kreveta. Kad sjedim, sjedim nagnuta natrag uvijek i dok jedem. Ne napinjem se na zahodu i sl. Al svega me strah sada. 

Amh 14
    1.IVF 2017 ❌
    03/18 FET 2BC❌
    3.IVF 2021-2BC❌
    4.IVF 2022/ ET 1 3dn❌️
    01/24 FET 1BC biok.❌️

💜Medenko

Broj poruka: 431

Prijavi adminu

blondie,riamaro,Ana,libo,simbalija,rolica,nata,Ivka,marisha,Sanjushka,xoxo,Emma 🤍💛🧡💜💚💙❤️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.