Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ITM
    30. Studeni 2024. 19:19

Simbalija

ITMmoja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
    Riamarostvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.

Nisam... U Splitu sam. 
    Od socijalnog ginekologa nemam neke koristi, daje uputnice samo ako ja pitam.
    A onda mi nema druge nego čekat preglede pa vidit na šta će me sad uputit jer navodno drugačije gledaju kad je treća izgubljena trudnoća 🙈

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

Verbena
    30. Studeni 2024. 19:31

Riamaro, žao mi je.. nadam se da si dobro i šaljem zagrljaj 💙 probaj popratiti testićima ovih dana, možda uspiješ skužiti u kom smjeru to ide.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Teich56
    30. Studeni 2024. 22:20

Riamaro uz tebe smo, drži se💜🌺💜

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Bloom
    30. Studeni 2024. 22:38

dalma10 Koji dan si radila test? Drago mi je da je pozitivan, nadam se da ce sve da prodje u najboljem redu i da ti beta bude onakva kakvu svi zelimo. Ja imam konstantne mucnine,cim nesto pojedem, jedva funkcionisem od mucnine. Pretpostavljam da je od terapije. Radila test 7dnt-negativan,ali nadam se da sam dosta poranila pa da je zato negativan. Ovo cekanje je najgore od svega.

riamaro
    01. Prosinac 2024. 06:54

Bloom drži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽

Moj test je jutros negativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak. 

Cure koje ste na Sv. Duhu, Merkuru ili Škvorcu, molim detaljnije info o postupcima, ako ste voljne. U slučaju da me ne stave na listu za lijekove u siječnju ili veljači u Vinogradskoj, prebacivala bih se, nemam živce čekati opet pola godine…

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

riamaro
    01. Prosinac 2024. 06:55

Preko hzzo

riamaro

Bloomdrži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽

Moj test je jutrosnegativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak.

Cure koje ste na Sv. Duhu, Merkuru ili Škvorcu, molim detaljnije info o postupcima, ako ste voljne. U slučaju da me ne stave na listu za lijekove u siječnju ili veljači u Vinogradskoj, prebacivala bih se, nemam živce čekati opet pola godine…

Preko HZZO-a sam mislila. 

I zene moje, hvala vam na podrsci ❤️ spasavate mi glavu

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

jane23
    01. Prosinac 2024. 07:36

Riamaro, bas mi je zao! ☹️
    Mene je isto jutros docekao negativan test na 12-ti dan nakon inseminacije. Uzimam Utrogestan pa ne znam ni sama da li da ga prekinem uzimati ili da pricekam do utorka kad cu javiti dr da je negativno. 

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

sanjushka
    01. Prosinac 2024. 08:09

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    PROSINAC 2024.
    2.12. pon
    TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
    3.12. uto
    BUTTERFLY - ultrazvuk 
    XOXO23 - aspiracija
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk
    EMMA05 - ultrazvuk 
    TEICH56 - 1.ultrazvuk
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    RUŽAFT - ultrazvuk 
    18.12. 
    KAWA - anomaly scan

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Riamaro baš mi je žao.. 🫂❤️
    Jane žao mi je, ja bi počekala dok doktor ne potvrdi za terapiju. ❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - ET 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna, 1 transfer, bez rezultata
    ✴️Beta+
    1 stimulacija
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed
    4 stimulacije (bez ❄️), 3 transfera:
    ▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔,
    ▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska

........
    📧 s88.forum@gmail.com

Pixi
    01. Prosinac 2024. 08:23

riamaro

Preko hzzo

riamaro

Bloomdrži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽

Moj test je jutrosnegativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak.

Zao mi je zbog bete i testa. 😢
    Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni.  Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    01. Prosinac 2024. 08:24

Pixi

riamaro

Preko hzzo

riamaro

Zao mi je zbog bete i testa. 😢
    Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni. Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.

Zao mi je zbog bete i testa. 😢Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin za konzultacije u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni. Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.