Sanjushka zelim ti da to sto brze i bezbolnije rijesis 🙏🏼 cuvaj se, a onda na kraju da dobijes i svoje čudo
Nata tako se i meni cini, sretno :)
Ivka jesi li imala neke izrazene nuspojave od cyclogesta?
Emma ovako mi zvuci da je to u redu, ali svakako provjeri ponovno sa svojim doktorom ako imas nedoumice.. bolje biti siguran
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳
Emma05, Pixi ja sam vam već mjesec dana na mirovanju. Od kako mi je nađen hematom rekli su mi na hitnoj krevet-wc, to mi je rekao i moj dr. Tako da sam vam se ja toga stvarno držala maximalno. Muž sve radi doma, mama dođe pomoći. Danas sam 10+5 prema uzv, prema zadnjoj mengi bi trebala biti 10+1, kaže doktor da je to sve dobro. Sad čekam iduci tjedan da obavim uzv i onda se stvarno nadam da ću se moći opustiti bar malo. Bit će sve dobro i kod vas. Samo vjerujte i pozitivno mislite.a ja vam držim fige na najjače 🤞🤗
Lunolina hoćeš ti raditi prenatalni?
Sanjushka nadam se da će sve proći najbolje što može i da su ti dovoljne 2 tablete. A onda ti držim fige da se oporavis što prije i što prije uspiješ. ❤️😘Meni je problem sto sam ja po cijele dane sama doma. Muz radi dvokratno. Dođe mi samo mama donijeti ručak i ode brzo. Ja sam shvatila dr da ne moram toliko strogo mirovati ali ne radim prakticki nista..osim lezanja, odlaska na zahod, ujutro se otusiram, sjednem za obrok. Šetam po stanu i to povremeno izlaz u dvoriste i u ulicu do i natrag. Sve sporim hodom lijepo…al isto me malo strah.
Emma treba slušati svoje tijelo,baš ti je tlak nizak mogu misliti kako se loše osjećaš
Libo i Pixi svaka čast..ja se evo trudim tek prvi dan pa mi ide na živce to mirovanje
Sanjushka želim ti da ta muka prođe što bezbolnije i brže
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Pixi napisao mi je netko već za Osijek.. Razmislit ću malo o tome kad ovo riješim s obzirom na termin koji smo dobili u Zg. A koliko puta smo išli u Zg, možda bi i mogli jednom i do Osijeka.. Hvala.. ❤️
Rolica znam da hzzo pokriva ali neanonimne donacije kojih nema u Češkoj. Znam da se spominjao Portugal i nemam pojma gdje još, proučiti ću malo..
Libo, Riamaro, Medenko ❤️❤️❤️
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
Emma05, Pixi ja sam vam već mjesec dana na mirovanju. Od kako mi je nađen hematom rekli su mi na hitnoj krevet-wc, to mi je rekao i moj dr. Tako da sam vam se ja toga stvarno držala maximalno. Muž sve radi doma, mama dođe pomoći. Danas sam 10+5 prema uzv, prema zadnjoj mengi bi trebala biti 10+1, kaže doktor da je to sve dobro. Sad čekam iduci tjedan da obavim uzv i onda se stvarno nadam da ću se moći opustiti bar malo. Bit će sve dobro i kod vas. Samo vjerujte i pozitivno mislite.a ja vam držim fige na najjače 🤞🤗
Lunolina hoćeš ti raditi prenatalni?
Sanjushka nadam se da će sve proći najbolje što može i da su ti dovoljne 2 tablete. A onda ti držim fige da se oporavis što prije i što prije uspiješ. ❤️😘Meni je problem sto sam ja po cijele dane sama doma. Muz radi dvokratno. Dođe mi samo mama donijeti ručak i ode brzo. Ja sam shvatila dr da ne moram toliko strogo mirovati ali ne radim prakticki nista..osim lezanja, odlaska na zahod, ujutro se otusiram, sjednem za obrok. Šetam po stanu i to povremeno izlaz u dvoriste i u ulicu do i natrag. Sve sporim hodom lijepo…al isto me malo strah.
Ja sam krvarila baš jako to kad mi je puknuo i zato su mi sigurno rekli da moram tako ležati. Ti slušaj samo doktora i sve će biti dobro. Nije kod svake isto. 🤗❤️
Ja 34 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
Idemo dalje...🤞
kawa 🤣🤣🤣 za dolantin sam čula ali sa priča o porodu hahaha nisan znala da ga daju, odlično 😅😅 zaboravila san šta si mi rekla koji je tebi dan bila aspiracija ako se sicas uopće ? medenko ajme odlične vijesti 😍😍🙏🏻❤️riamaro jučer popila času cikle i odma sve bolje 🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR ..
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
➡️KBC Split - IVF 12/24 ⏳
Kawa super sto su ti svi simptomi nestali sa ulaskom u 14.tt. Jel jos radis? Do kad planiras gurati posao?🙈
.
Libo cestitam! Bas sam sretna da je sve dobro ❤️❤️
Ako pomaze, ja cu raditi Panoramu ako sve bude okej za 2 tjedna, onaj srednji paket. Prvo mini anomaly pa odmah nakon pregleda vađenje krvi.
Ja sam se prebacila kod svoje privatne ginekologice. Dr. R mi je malo preopusten za trudnicke preglede. Vjerujem da je strucan, ali ja trebam vise paznje 😂😬
.
Sanjuska joj mila moja, zelim ti da ti ciscenje prođe cim brze i cim bezbolnije ❤️ drzi se, mislim na tebe ❤️
.
Marisha ma da mucnine budu i do kraja, neka budu, samo da sve bude u redu.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻
Lunolina ja sad idem iduci tjedan kod njega pa ću čuti onda koji je njegov plan za dalje. I meni se čini baš opusten a ja s obzirom na sve što sam prošla zivcana ko nikad...al baš me lijepo smiri tako da mi iskreno odgovara da je takav...i realan je. Danas mi je baš lijepo rekao da bez obzira na sve nemogu utjecati na ništa, i da samo moram vjerovati i da on zna da je sve ok. Malo sam proucavala sad te prenatalne i mislim da ćemo i mi panoramu.jos ću s njim prokomentirati iduci tjedan.koliko si ti sad trudna? 🤗
I htjela sam vas još pitati ako je netko bio u situaciji. Naime, pikam se sa clexanom od transfera, sad mi je rekao da bi on meni i njega ukinuo iza 12tt. Jel netko imao tako da su mu ukinuli? Nije da se on mora do kraja koristiti kad se krene?🤔
Ja 34 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
Idemo dalje...🤞
Što se tiče prenatalnog mi smo radili Veritas,cijena je bila dobra,oni brzi i pošto sam ja bila u stresu do neba čekajući nalaze...muž mi je to olakšao pozvao obitelj na roštilj,družili se..počelo ljeto,mi u sjenici sunce..dobili smo veliki balon koji su nećaci probušili i toliko se veselili tim rozim konfetima i svemu tome da sam i ja po prvi put u trudnoći bila sretna,opuštena i zadovoljna i pamtim kao jedan od najljepših dana ikada
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Ej cure. Jeste li uzimale bovanje nakon aspiracije i transfera i ako jeste koliko? 🙂 vjerojatno je vec bo negdje riječi o tome ali nisam popratila.
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
*prvi spermiogram: 20.2.2024. oligoasthenozoospermia
*drugi spermiogram: 26.4.2024. asthenozoospermia
*treći spermiogram (16.7.) asthenozoospermia
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji