ITMmoja ginekologica nas je uputila na Humanu, a uputnicu za kariograme je isto ona izdala, ali po uputi ginekologice sa Humane. Mužu je dao urolog, androlog. U Rijeci si?
Riamarostvarno se nadam da je ipak sve ok, znam koliko je teško čekanje.
Nisam... U Splitu sam.
Od socijalnog ginekologa nemam neke koristi, daje uputnice samo ako ja pitam.
A onda mi nema druge nego čekat preglede pa vidit na šta će me sad uputit jer navodno drugačije gledaju kad je treća izgubljena trudnoća 🙈
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Riamaro, žao mi je.. nadam se da si dobro i šaljem zagrljaj 💙 probaj popratiti testićima ovih dana, možda uspiješ skužiti u kom smjeru to ide.
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Riamaro uz tebe smo, drži se💜🌺💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
dalma10 Koji dan si radila test? Drago mi je da je pozitivan, nadam se da ce sve da prodje u najboljem redu i da ti beta bude onakva kakvu svi zelimo. Ja imam konstantne mucnine,cim nesto pojedem, jedva funkcionisem od mucnine. Pretpostavljam da je od terapije. Radila test 7dnt-negativan,ali nadam se da sam dosta poranila pa da je zato negativan. Ovo cekanje je najgore od svega.
Bloom drži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽
Moj test je jutros negativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak.
Cure koje ste na Sv. Duhu, Merkuru ili Škvorcu, molim detaljnije info o postupcima, ako ste voljne. U slučaju da me ne stave na listu za lijekove u siječnju ili veljači u Vinogradskoj, prebacivala bih se, nemam živce čekati opet pola godine…
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Preko hzzo
Bloomdrži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽
Moj test je jutrosnegativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak.
Cure koje ste na Sv. Duhu, Merkuru ili Škvorcu, molim detaljnije info o postupcima, ako ste voljne. U slučaju da me ne stave na listu za lijekove u siječnju ili veljači u Vinogradskoj, prebacivala bih se, nemam živce čekati opet pola godine…
Preko HZZO-a sam mislila.
I zene moje, hvala vam na podrsci ❤️ spasavate mi glavu
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3
riamarro@hotmail.com
Riamaro, bas mi je zao! ☹️
Mene je isto jutros docekao negativan test na 12-ti dan nakon inseminacije. Uzimam Utrogestan pa ne znam ni sama da li da ga prekinem uzimati ili da pricekam do utorka kad cu javiti dr da je negativno.
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
PROSINAC 2024.
2.12. pon
TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
XOXO23 - aspiracija
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
EMMA05 - ultrazvuk
TEICH56 - 1.ultrazvuk
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
18.12.
KAWA - anomaly scan
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - ET 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna, 1 transfer, bez rezultata
✴️Beta+
1 stimulacija
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️), 3 transfera:
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔,
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Preko hzzoBloomdrži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽
Moj test je jutrosnegativan, bijel kao snijeg. Pretpostavljam da je biokemijska, a to je dobar znak.
Zao mi je zbog bete i testa. 😢
Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni. Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Preko hzzoBloomdrži se, mislim ipak da 7dnt jest malo rano.. drzim fige da bude pozitivan 🤞🏽
Zao mi je zbog bete i testa. 😢
Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni. Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.
Zao mi je zbog bete i testa. 😢Ja sam u poliklinici Škvorc, prošle godine u 9 mj zvala, dobila termin za konzultacije u 11, ove godine u 2. Mjesecu krenuli na postupak. Rade dr. Škvorc i dr. Lana i oboje su divni. Detaljno ti sve objasne, sestre ti se takodjer posvete i ako treba nešto ponoviti tu su. Za sva pitanja stoje na raspolaganju. Nas su savjetovali recimo za Prolutex gdje je jeftiniji. I imaju znanje, iskustva i nije osjecaj kao da si na traci.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji