Milepile zao mi je ali samo hrabro naprijed.
Cestitam vam cure na godišnjicama svima i u svemu lošem pronadjite tračak srece i nade to nam jedino preosrajee Belaaa❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
A sada jedno pitanje molim nektkoga ko zna kakvi emil klinike u Pragu 😊 zeljeli bi poslati upit i nalaze čisto informativno i sta kažu na nase nalaze ,donacije ne želimo ali nas zanima s mojim stanicama čisto njihovo mišljenje?
Znam da je netko ovdje spominjao Prag itd ali nemogu sad se sijetit cisto samo želimo info ?
Belaaa
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage moje! Ja sam danas bila na pregledu,doktor Škvorc je ugasio sa svjetla da nije ni trebala suknja preko glave jer ionako nisam nista vidjela. 😂 Nazalost nista od ovog ciklusa sve je dobro ali imam cistu zutog tijela…kaze on mozemo mi ic u postupak al vec unaprijed znamo ishod sanse su 2-5% da uspijemo,bolje onda pricekat iduci ciklus.(međutim oni su na godisnjem kad ja trebam dobit krajem 12 mjeseca) tako da cemo krajem 1 mjeseca u novi postupak.Dakle ostala sam odusevljena koliko je covjek pedantan,pristupacan i strucan on je mene pola sata gledao sa ultrazvukom i jos toliko pricao samnom. Sve mi je objasnio i bas je dao neko povjerenje i vjetar u leđa. Nisam uopce tužna niti razocarana. Idemo u 1 mjesecu u nove pobjede i nadamo se da je 2026 stvarno naša! ❤️☺️🙏🏻srculence bas mi je drago da si tako pozitivno sve to primila…bravo…i nadam se da je 2025 prije
Medenko hahahaha da 2025 mora bi naša 🤭😂
Sad sam isla malo citat zaostatke,stvarno ti od sveg srca želim da ipak sve bude dobro! ❤️ drzim najvece! 🤞🏼😘
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Hej curke evo zvali..Beta je narasla 590 je😞ali naravno za ove Dane puno premalo..iskreno samo daljnje mučenje..nadala sam se da je biokemijska da će sama padati…sutra su rekli da ipak dođem na pregled,i dalje pijem terapiju😏..bas mi još teze🤦🏽♀️..ne bih htjela to još vise odugovlačiti do kiretaze🤷🏽♀️..ili nečeg goreg ..neznam jel moguce da zbog utrica nisam procurila i da on spasava nesto sto nema smisla?🫣jer smedarim zadnjih par dana..Najgora godisnjica braka ikada 🥺
Puno srece drugima danas zelim😘Medenko grlim jako i molim te strpljivo mozda ipak sve bude uredu 🙏🏻❤️ tocno znsm taj osječaj i sve sta prolažiš mokim te ostani hrabra do sutra do uzv Belaaa promijenila sam imena
belaaa prepoznah te i po mraku.po pjesmama..šalim se jer sam danas prošla valjda cijelu paletu,tuga,plač,razocarenje,drama,sram,ljutnja,inat pa dođoh i do ludila..ipak mi je 7 krizna
Muž kaže jači smo nego ikad..rekoh super idući put ćemo vježbati na drugim sferama životaZnam da na ovom putu mi žene svašta prođemo i doživimo i da treba tu emociju izbaciti da bi mogao dalje..
Svim curama želim laku noć...i da kraj ove godine svima donese mir,veselje i ispunjenje želja
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Emma drago mi je da je sve ok, nadam se da će ti hematom brzo otići. Čudno da nisi dobila terapiju, meni su odmah pojačali terapiju Utrogestanom nakon što je hematom otkriven. Sretno dalje, neka ti trudnoća bude mirna i bez komplikacija, čestitam 🎉🍀♥️🥰😘
Ružo drago mi je da je bilo sve ok na pregledu, nek se tako i nastavi ♥️
Dodo sretno za što god se odlučila🍀🤞🏻♥️
Ivka čestitam na trudnoći, neka bude školska ♥️😘🎉
Dalma sretno 🤞🏻🍀❤️
Nata, Medenko, Einar žao mi je😔🫂❤️
Hvala vam svima curke drage za lijepe želje❤️
Plavuša neka ti nova godina donese sreću 🍀 ❤️
Sanjushka čestitam za napredovanje 💪🏻🎉♥️😘sretno s pretragama i držim 🤞🏻 da sve ovo prođe bez komplikacija 🍀🤞🏻♥️🫂
Mala čestitam na prirodnoj trudnoći 🎉neka bude školska🍀🤞🏻♥️😘
Verbena sretno, neka bude uspješno 🍀 🤞🏻 ♥️
Monstera kao što vidiš iz potpisa jako pozitivno. Uspjelo nam je iz prve, ali mi smo bili na donaciji spermija jer muž ima azoospermiju(nema spermija uopće). Bili smo u Pronatalu. Ako te nešto konkretno zanima pitaj♥️☺️
Riamaro sretno, neka se bebica čvrsto primi i ne pušta 🍀 🤞🏻 ❤️ hvala ti🫂😘
Emma hvala ti🫂❤️nadam se da si mi dobro🥰
Rolice baš mi je žao da su popucali😔Odmori, pa u nove pobjede, sretno 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘 🫂
Kawa super da je sve ok i čestitam na dječaku🎉🩵💙😘
Medenko sretno sutra na pregledu, još ništa ne treba otpisivati, sretno 🍀 🤞🏻 ❤️
MiliPe žao mi je🫂😔sretno u Pragu❤️🤞🏻🍀😘
Tera drago mi je da je sve ok❤️😘
Srculence neka ti 2025. donese sreću🍀🤞🏻❤️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Kawa cestitam na decku!!! 🩵
Ja sam okej, malo su mi se smrdali hormoni stitnjace pa sam se uplasila, ali korigirali smo dozu i rekli su mi svi (2 ginekologa i endokrinolog) da je sve pod kontrolom pa malo lakse disem ☺️
Mucnine su koliko toliko pod okej jer sam pod terapijom - hyperemesis je posebna dimenzija mucnina 😬
Kako ti hendlas sve? Je li ti se trbuh vec vidi?🥰
.
Dodo mozda se varam, ali i meni su se nakon postupka poremetili ciklusi, doduse ja sam 6 mjeseci za redom bila na progesteronu + hormonima neke mjesece. Ja sam zakljucila da se ciklus skratio jer se tijelo uljenilo sa stvaranjem progesterona. Kazem, mozda sam apsolutno u krivu, ali meni je mjesecima lutealna faza bila kraca nego bi trebala biti.
Medenko zao mi je 😔 bas sam se nadala dobroj betuski 💔
MiliPe zao mi je zbog glupe negativne bete 😔💔
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
STUDENI 2024.
26.11. uto
LIBO1415 - ultrazvuk
29.11. pet
IVKA33 - 1.ultrazvuk
TEICH56 - beta
30.11. sub
RIAMARO - beta
PROSINAC 2024.
2.12. pon
TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
EMMA05 - ultrazvuk
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
18.12.
KAWA - anomaly scan
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
Sortiraj odgovore
Najstariji