Hej curke evo zvali..Beta je narasla 590 je😞ali naravno za ove Dane puno premalo..iskreno samo daljnje mučenje..nadala sam se da je biokemijska da će sama padati…sutra su rekli da ipak dođem na pregled,i dalje pijem terapiju😏..bas mi još teze🤦🏽♀️..ne bih htjela to još vise odugovlačiti do kiretaze🤷🏽♀️..ili nečeg goreg ..neznam jel moguce da zbog utrica nisam procurila i da on spasava nesto sto nema smisla?🫣jer smedarim zadnjih par dana..Najgora godisnjica braka ikada 🥺
Puno srece drugima danas zelim😘
Draga mozda je bila kasna implatacija drzim fige za uredan pregled…
Sretna nam godisnjica i nek ti ovo bude ipak najsretnija ❤️❤️❤️
Sretna godisnjica cure i vama(Ivka i Millie)..Ivka najljepse doba je pred tobom,Millie neka dobra Beta bude najbolji poklon💫💛🤞🏽
Ja moram priznati da se vise ne nadam,jer znam da nepravilna Beta u pravilu nije dobar znak ali …ma sve znate..🥺saljem vam😘😘😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Medenko možda još ima nade? koji je % porasta? Stvarno ima svakakvih čudesnih priča, na stranim forumima, gdje se beta uvijek vadi i prati barem 5-6 puta raste li, vidim da cure pišu da je sve iznad 60% dobro.. i sretna godišnjica
Simbalija..išla je 183,250,590😔..nikako al eto..sto je najžalosnije ova druga i treća su mi bile vrijednosti u prvoj trudnoci ali kao prva i druga i naravno bilo je sve savrseno..🤷🏽♀️
Ma dan je ko iz hororca🤦🏽♀️..silazimo niz stepenice muz i ja nakon vađenja bete i ja se okliznem na pisalinu koja je iscurila sa kolica punog medicinskog otpada i skoro se ubijem po stepenicama 😖..nisam znala jel bi se smijala ili plakala..😏
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
Medenko draga žao mi je, vidjet ćemo sutra na pregledu što kažu
Marisha hvala ti, a da eto što reći Nadamo se najboljem... Idem za 2 tjedna u IVF na konze pa bi se i tamo upisala na listu... a do tada ću još probati tu u bolnici. Puse ti šaljem
Nata to su i meni rekli, isto imam nizak amh, da možda dobijemo i bolje rezultate u prirodnom
Ivka držimo fige za srčekooo...
MiliPe držimo fige za betušku nek rasturi
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
Nata sretno, javi što su ti rekli na konzultacijama. Nadam se da ces uspjeti iz prirodnog :)
Medenko jako mi je zao sto moras prolaziti kroz to.. ipak drzim fige da je to zanemariva nepravilnost i da ce iz svega doci prekrasan bebač 😚
Ivka bit ce sve dobro 🤞🏽
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳
Beta je negativna kao sto sam i ocekivala. Nekako sam znala da nista od toga al ipak sam imala neku nadu. Mislim da je definitivno vreme za promene jer u ovoj klinici nikakav uspjeh nisam imala nisam se pomerila sa pocetne tacke. Vec sam napravila termin 10.12 za Prag pa cemo vidjeti sta dalje..
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij 5.7Beta ❌
8.23 Novi postupak ▶️ 16 🥚Nema ❄️ 14.9 Beta ❌
1.24 Novi postupak ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta 8.2 ❌
13.11 Fet 2x Morula 🙏
Beta je negativna kao sto sam i ocekivala. Nekako sam znala da nista od toga al ipak sam imala neku nadu. Mislim da je definitivno vreme za promene jer u ovoj klinici nikakav uspjeh nisam imala nisam se pomerila sa pocetne tacke. Vec sam napravila termin 10.12 za Prag pa cemo vidjeti sta dalje..
Žao mi je draga…
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️
- 11/2024 Ovitrelle i FET blastociste - 19.11. Čekamo betu ⏳
MiliPe žao mi je draga 🫂 Želim ti od srca da idući postupak bude dobitan, neka ti Prag donese najveću sreću. Drži se ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Rolica nadam se, jer sam na pregledima znala imati po 2-3 folikula, a sad uz sva pikanja jedan jedini. Držim fige i tebi da prirodnjak bude dobitan 🙂
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Draga zao mi je ❤️ al drago mi je da vec imas plan nek ti Prag donese sricu najvecu 🥰🥰🥰
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
KBC Split
3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji