Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    29. Studeni 2024. 10:30

tera_

Ani32

Možda se jednom desi čudoHvala ti na podjeljenom iskustvu i preporuci🤗 Znam koliko je bitno da imas osjećaj da te dr.razumi i da mu viruješ.
    A i pretpostavljala sam da je tako u KBC-u pa se često mislim - dali uopće gubit vrime, godine, tamo, a opet mi žao i tih postupaka preko hzzo,, a u Zg više nebi ako baš ne moram… Ipak je doma nalipše i najopuštenije😊
    Pa mi ne preostaje nista nego KBC Split ili privatno. Privatno se i mislim najvjerojatnije Cito.
    E kada si već u Cita, dali možeš saznati okvirnu cijenu za prirodni IVF postupak uz Klomifene? I dali se brzo dođe na red i krene s postupkom?

Ja se bas neslazem i nemislim da je bas tako strasno u kbc Split.. trebas samo nazvati nakon sto dobijes uputnicu za humanu i oni ti odrede dr ako ti ne zelis nekoga posebno, mislim da je bolje da ponese nalaze a svakako ako bude potrebno oni ce ti reci sta treba jos donjeti😊 i sad je sve vise primjera uspjeha u kbcu, sretno ti 😊

Da ja se slažem s tobom, mislim tek sam krenila al mi djeluje to skroz okej, mislim brzo to sve ide čim dođeš na dogovor odma te ubace u protokol nema čekanja. ko je tebe vodia ? 😁

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

tera_
    29. Studeni 2024. 11:36

Xoxo23

tera_

Ani32

Možda se jednom desi čudoHvala ti na podjeljenom iskustvu i preporuci🤗 Znam koliko je bitno da imas osjećaj da te dr.razumi i da mu viruješ.
    A i pretpostavljala sam da je tako u KBC-u pa se često mislim - dali uopće gubit vrime, godine, tamo, a opet mi žao i tih postupaka preko hzzo,, a u Zg više nebi ako baš ne moram… Ipak je doma nalipše i najopuštenije😊
    Pa mi ne preostaje nista nego KBC Split ili privatno. Privatno se i mislim najvjerojatnije Cito.
    E kada si već u Cita, dali možeš saznati okvirnu cijenu za prirodni IVF postupak uz Klomifene? I dali se brzo dođe na red i krene s postupkom?

Ja se bas neslazem i nemislim da je bas tako strasno u kbc Split.. trebas samo nazvati nakon sto dobijes uputnicu za humanu i oni ti odrede dr ako ti ne zelis nekoga posebno, mislim da je bolje da ponese nalaze a svakako ako bude potrebno oni ce ti reci sta treba jos donjeti😊 i sad je sve vise primjera uspjeha u kbcu, sretno ti 😊

Da ja se slažem s tobom, mislim tek sam krenila al mi djeluje to skroz okej, mislim brzo to sve ide čim dođeš na dogovor odma te ubace u protokol nema čekanja. ko je tebe vodia ? 😁

Ja sam na pocetku bila kod dr Pecotica pa je on otisao, onda kod dr Mrsica pa je i on otisao, na kraju sam dobila dr Marusic i eto mi smo uspjeli😊😊 svakako mislim da su dobar tim a i da treba srece da se sve poklopi sa stanicama😊 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Dee87
    29. Studeni 2024. 11:37

Simbalija

Dee87

Simbalija, baš sam jucer poslala mail u Mia polikliniku, razmišljam da odem bar na konzultacije i vidim okvirno koliko bi me kostalo da idem u postupak kod njih, jer čekajući KBC RI, bojim se da ne bude prekasno… Zna li netko okvirno o kojim se ciframa radi ? Znam da su prve konzultacije 80 eura.
    Dee87 ne znam koliko je postupak, stvar je u tome da sam tokom ovog dugomjesečnog čekanja KBC Rijeke (od ožujka), opet spontano zatrudnila (sve su mi trudnoće spontane). Samo u silnoj panici i strahu još nisam ništa stavila u potpis jer trudnoća nakon gubitaka je sve samo ne blaženo stanje. Tako sam sam u Mii bila na redovnoj kontroli u trudnoći.
    Bila sam u svim privatnim poliklinikama u Rijeci i svima si samo broj ma da plaćaš sve preglede, ali ovi ljudi su stvarno - ljudi prije svega. Tako da svakako odi na konzultacije, barem da ih upoznaš.

Simbalija, držim fige da bude sve dobro.
    A ja sam se evo naručila danas u MIA polikliniku na prve konzultacije, i dobila sam termin već 05.12.jer nemam što čekati više u KBC

👩‍🦰 37 🧑 39
    Pokušavamo 2 godine
    Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri

korni
    29. Studeni 2024. 11:50

Xoxo23

kornihvala šta si se javila i još uspješna priča ❤️ 😁 meni je problem šta imam previše folikula jedni su na 10 mm a drugi puno veći. jeli ti bilo bolno to prolazit drugi put ? ja još nikad ni nisam bila na aspiraciju nisam plašljiva ali kad je rekla da će bit dvi možda nije mi bilo svejedno 🤣😩

Meni nije bilo bolno jer sam prvi put imala samo 3 folikula, a drugi put 6 (tad su me kratko uspavali ☺️). Vjerujem da ti nije svejedno, ali uvijek ima lijekova, anestezije, sve to brzo prodje. Sretno od ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

korni
    29. Studeni 2024. 11:53

Lali op op, ne da se curka još 🤭 šta su ti rekli, do kad puštaju da se samo pokrene? Zelim ti da što prije upoznaš svoju mrvu ❤️
    Ivka čestitam 🥳 želim ti urednu i školsku trudnoću ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Emma05
    29. Studeni 2024. 12:10

Ivka33

Drage moje zene lavice 😍😍😍
    Pregled obavljen kazu sve uredu 🤗 GO 16mm sa ŽV i EO 4.8mm na ekranu smo vidili da srce titra, na nalazu pise Embriokadrija naznacena ❤️❤️❤️
    Jajnici uvecani al sve u svemu ok

Divno😍💕🥳❤️❤️❤️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    07/2025 Baby E🎀💖🧸😍🥰🌸🩰✨️🌞⭐️

Teich56
    29. Studeni 2024. 12:51

Ivka33

Drage moje zene lavice 😍😍😍
    Pregled obavljen kazu sve uredu 🤗 GO 16mm sa ŽV i EO 4.8mm na ekranu smo vidili da srce titra, na nalazu pise Embriokadrija naznacena ❤️❤️❤️
    Jajnici uvecani al sve u svemu ok

Predivno🥳🌺 neka sve bude u redu i dalje🥰
    Moja druga beta je 207! Prvi uzv 10.12.

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    4.8.2025. stigla baby E💜

Lali28
    29. Studeni 2024. 13:43

korni

Lali op op, ne da se curka još 🤭 šta su ti rekli, do kad puštaju da se samo pokrene? Zelim ti da što prije upoznaš svoju mrvu ❤️
    Ivka čestitam 🥳 želim ti urednu i školsku trudnoću ❤️

U ri valjda pustaju do 41+3,  to je 7.12. valjda 😆 sad opet u pon na pregled. Nadam se sto prije 😅🥰 
    Kako si? Vec 5 mjeseci….🥹 leti vrijeme

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

Anda
    29. Studeni 2024. 13:48

djetelina13

Evo da vam se javim. Bila sam na folikulometriji, 6.dan ciklusa. I imam 4 folikula koji su izmedu 14 i 17 mm. Preveliki su za taj 6.dan i sad cu vidjeti u subotu sta ce biti ali islo bi se vjerojatno na neku brzu aspiraciju iako ja mislim da su to sve cisticni folikuli kao prvi put. 

Držim fige za sutra da bude ipak neki od njih dobar i baš dobitni 💪🙂

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L
    👲1988., normozoospermia
    11mj/2024 - blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
    4mj/2025 Menopur i Centrotide po 1 injekcija, Ovitrelle, 2 folikula, aspiracija- prazni folikuli
    5mj/2025 Ovitrelle, 1 folikul, aspiracija- prazni folikul

Verbena
    29. Studeni 2024. 13:50

Ivka, ajme divno 💖💖😍 
    Teich, čestitam i nek je sretno dalje! ☺️☺️🤞
    Sanjushka, nadam se da si dobro, držim fige da sve dobro prođe 💙🙏
    Blondie, meni ti se isto prvi ciklus nakon stimulacije odužio, a u tom ciklusu sam prokrvarila uz povišenu bazalnu temperaturu pa, vjerujem ako sada ipak pratiš pad, da bi mogla dobiti M kroz dan dva. Držim ti fige da što brže dođe, da stigneš ipak imati izbor za 12. mjesec ❤️🤞🤞
    Inače čitala sam da te stimulacije baš znaju smrdati cikluse i da treba i do par mjeseci da se sve vrati u normalu..
    Što se tiče mog FET-a, nije niti praćena ovulacija jer nije uopće bio plan ići sada u postupak.. Znači M nakon prekida hormona sam dobila nakon 2 dana (2.11.), a 21.11. sam došla kod njih zapravo samo na dogovor za 12. mjesec, ali kako sam im spomenula da još uvijek nisam imala ovulaciju (20. dan ciklusa) pogledali su me UZV i vidjeli dva folikula od, mislim, 16 i 17 mm na l. jajniku. Odmah su me poslali da izvadim LH, koji je bio visok, i da dođem sutra ujutro na kontrolu da vidimo što dalje. Sljedeći dan, 22.11., na UZV se vidjelo žuto tijelo, znači spontana ovulacija, pa je odlučeno da odmah idemo u FET. Taj dan sam počela sa cyclogestom i estrofemom do transfera koji je bio 27.11. 
    Zato je, eto, pukom slučajnošću zbog duljeg ciklusa sve ispalo tako na brzinu.
    E sad drage moje, ja sam jučer, a posebno danas, toliko živčana i razdražljiva, kao u najgorim PMS-ovima.. Budući da bi, da nije bilo FET-a, to taman i bilo vrijeme da uskoro dobijem, sve si mislim da transfer opet nije uspio.. 
    Ali zapravo sam ok s tim pa neću kukati niti vas zamarati, kako bude bude 🤷🏼‍♀️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI