Bok cure, zao mi je sto ovako upadam. Zadnjih 10 dana sam hospitalizirana radi kasnog ohssa (uzrokovanog porastom bete 🥰). Jako je gadno, vec su me 2x punktirali po 2-3l tekucine iz abdomena, no to se stalno vrati u roku 24h. Ima li mozda neka takvo iskustvo, ili nekog bliskog, da podijeli samnom?
I doktori su vec u cudu zasto se vraca, preplasena sam kad ce to stati..
Hvala i sretno svima u postupcima 🙏🏽
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Djetelina, hvala 😘 nadam
Lalaland želim ti da se sto prije rijesis ohss-a. Jedna poznanica je bila hospitalizirana u Vinogradskoj zbog iste stvari i ležala je 3 tjedna, navodno je dr Bolanča bio od velikog značaja u toj priči, ako ti što znači. Sretno

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Riamaro čestitam!!! lijepi plusić! neka betica rasturi!
Drugim curama sretno
Netko je pitao za Rijeku, KBC ne radi još unatoč silnom optimizmu zadnjih 3 mjeseca da će evo sad krenuti. Neslužbeno su odmah imali loše uvjete za embriogenezu zbog silne prašine od građenja što bolnice što svih pristupnih cesta, parkinga i sl. Za proces moraju biti sterilni uvjeti, koje oni očito još nemaju. Bez toga nema dopusnice ministarstva, a bez dopusnice ne mogu ni FETovi.
S druge strane, bila sam u privatnoj poliklinici Mii i ako imate priliku odite barem na konzultacije, znači bila sam na privatnim pregledima i u Medicu i u Croatii i u Suncu i kod Finderlea, ali ovi ljudi, tu toplinu i dragost ne mogu glumiti. Baš su sunca, pristupačni, normalni, uljudni, puni podrške. Nemaju još sporazum sa Zavodom, ali nadaju se da će dobiti u idućoj
Simbalija, baš sam jucer poslala mail u Mia polikliniku, razmišljam da odem bar na konzultacije i vidim okvirno koliko bi me kostalo da idem u postupak kod njih, jer čekajući KBC RI, bojim se da ne bude prekasno... Zna li netko okvirno o kojim se ciframa radi ? Znam da su prve konzultacije 80 eura.
👩🦰 37 🧑 39
Pokušavamo 2 godine
Čekamo da krenu sa radom u KBC Ri
Verbena ❤️
.
Nekad je bolje da nas tako “sokira”, da ne stignemo overthinkati. Samo pomalo, dan po dan ❤️ nemoj se nikome ispricavati niti gledati jesu li ti osjecaji validni, dozvoli ih imati i na i sigurno okruzenje za “izbaciti ih”
.
Ovo za Bretvacid ti ne znam reci, vidjela sam ti u potpisu pa sam mislila da si ga dobila da ti kontrolira kad ces ovulirati (i kad ce onda biti FET), ovo za poslije mi je prvi glas. Kako su ti pratili onda kad si ovulirala da znaju tempirati FET?
.
Ja sam malo zbunjena. Ovo mi je prvi ciklus nakon stimulacije, ovulirala sam kao i inace (pratila trakice i bazalnu temperaturu), a menga mi sad kasni vec 2 dana. Grci me vec 4 dana kao da cu svaki cas dobiti, ali jos niti ne smedjarim, a bazalna mi je tek danas pocela malo padati (vidjet cemo sutra jel slucajno ili nastavlja). Testirala sm se 3x i negativni su testovi pa mi stvarno nije jasno zasto mi ne krece menga…ljuti me jer imam sluzbeni put 19.-21.12. i ovo mi sada radi rizik da necemo uspjeti imati FET u 12.mj 😔 vagala sam zelim li si to uopce raditi za/oko Bozica, ali sam htjela imati opciju odluciti…
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
26.8.2025 baby A @38+4, 54cm 3920g
Ženice drage 🤗💗 Nisam bila neko vrime tu. Zanima me dali je realno da nakon 5,6 mjeseci nakon stimuliranog IVF, sada idemo u prirodni s Klomifenima, s mojim AMH 8,7 pmol/L? To je moja ideja😄
Neda mi se sad ponovo stimulirani, to bi tek tamo u 3,4 mjesecu ove godine ako bude trebalo. Konkretno me zanima za KBC Split? Kako da dođem do nekog Dr., itd? Moram tražit svog ginekologa uputnicu za humanu reprodukciju i daju mi termin i čekam i to je to?
Koliko ste čekale na prvi razgovor za postupak u KBC Split? Dali trebam nalaze neke prije pripremit ili da ne radim nista do tog prvog razgovora?
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Evo da vam se javim. Bila sam na folikulometriji, 6.dan ciklusa. I imam 4 folikula koji su izmedu 14 i 17 mm. Preveliki su za taj 6.dan i sad cu vidjeti u subotu sta ce biti ali islo bi se vjerojatno na neku brzu aspiraciju iako ja mislim da su to sve cisticni folikuli kao prvi put. Doktor iz Opatije kod kojeg sam radila uzv ne zna sta bi mi rekao pa idem u Zg u subotu i vidjet cu sta ce mi tamo rec. Nije bas doktor zadoovljan jer ispada da su prerano tako jako narasli. Je li imao tko takvo iskustvo?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Ženice drage 🤗💗 Nisam bila neko vrime tu. Zanima me dali je realno da nakon 5,6 mjeseci nakon stimuliranog IVF, sada idemo u prirodni s Klomifenima, s mojim AMH 8,7 pmol/L? To je moja ideja😄
Neda mi se sad ponovo stimulirani, to bi tek tamo u 3,4 mjesecu ove godine ako bude trebalo. Konkretno me zanima za KBC Split? Kako da dođem do nekog Dr., itd? Moram tražit svog ginekologa uputnicu za humanu reprodukciju i daju mi termin i čekam i to je to?
Koliko ste čekale na prvi razgovor za postupak u KBC Split? Dali trebam nalaze neke prije pripremit ili da ne radim nista do tog prvog razgovora?
Večer ovako iskreno bila sam sve postupke u kbc Split davno do 2020 tada ih je još i bilo od doktora sada ti je raspad sistema a ni onda nije to bilo baš sve ko na traci s doktirima a sestre sve pohvale, ostalo je dvoje sada ,Šunj glavana šefica humane i Budimir , Mimica tu i tamo uleti, a Marušička i Mršić si isli ca .
Ja sam privatno u Mršića u Cita Split i taj me čovjek oduševio i sve ove godine kako nisam nabasala na njega neznam🤷 i zao mi ali se niko nikad nije posvetio ko on.
Bili smo i u Zg Repromed u Radončića .
Sada definitvno Mršić privatno.
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Možda se jednom desi čudo Hvala ti na podjeljenom iskustvu i preporuci🤗 Znam koliko je bitno da imas osjećaj da te dr.razumi i da mu viruješ.
A i pretpostavljala sam da je tako u KBC-u pa se često mislim - dali uopće gubit vrime, godine, tamo, a opet mi žao i tih postupaka preko hzzo,, a u Zg više nebi ako baš ne moram... Ipak je doma nalipše i najopuštenije😊
Pa mi ne preostaje nista nego KBC Split ili privatno. Privatno se i mislim najvjerojatnije Cito.
E kada si već u Cita, dali možeš saznati okvirnu cijenu za prirodni IVF postupak uz Klomifene? I dali se brzo dođe na red i krene s postupkom?
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - sad je sve ok (Normospermia)
Cink, Folna, B12, Omega 3 ✔️
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
💥KBC St IVF - 6/2024 - 75 Menopur, 150 Bemfola +Ganirelix
🥚6 jajnih stanica. 5 nezrelih. 1 oplođena. Transfer 2 dan. Beta ➡️ 0
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Ne stignem vas redovno čitati, cure s negativnim betama, drzite se ❤️ a svima s pozitivnim zelim uredne i školske trudnoće ❤️
Xoxo ja sam prošla duo stim (kbc Ri), jer sam imala malo folikula.. 5 dana nakon prve aspiracije sam (prokrvarila) i nastavila s drugom stimulacijom do nove aspiracije. Taj mjesec nismo mogli u ET jer su jajnici morali odmoriti.. mi smo napravili dva mj pauze, prvi fet je bio neuspješan, drugi uspješan 🙂 sretnoo ❤️
Emma sretno od ❤️ neka te prati uredna trudnoća 🍀
Sanjuska drzi se lavice ❤️
Sretno svima 🍀🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
STUDENI 2024.
29.11. pet
IVKA33 - 1.ultrazvuk
TEICH56 - beta2
30.11. sub
RIAMARO - beta
PROSINAC 2024.
2.12. pon
TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
EMMA05 - ultrazvuk
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
18.12.
KAWA - anomaly scan
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji