Evo da vam se javim. Bila sam na folikulometriji, 6.dan ciklusa. I imam 4 folikula koji su izmedu 14 i 17 mm. Preveliki su za taj 6.dan i sad cu vidjeti u subotu sta ce biti ali islo bi se vjerojatno na neku brzu aspiraciju iako ja mislim da su to sve cisticni folikuli kao prvi put. Doktor iz Opatije kod kojeg sam radila uzv ne zna sta bi mi rekao pa idem u Zg u subotu i vidjet cu sta ce mi tamo rec. Nije bas doktor zadoovljan jer ispada da su prerano tako jako narasli. Je li imao tko takvo iskustvo?
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Ženice drage 🤗💗 Nisam bila neko vrime tu. Zanima me dali je realno da nakon 5,6 mjeseci nakon stimuliranog IVF, sada idemo u prirodni s Klomifenima, s mojim AMH 8,7 pmol/L? To je moja ideja😄
Neda mi se sad ponovo stimulirani, to bi tek tamo u 3,4 mjesecu ove godine ako bude trebalo. Konkretno me zanima za KBC Split? Kako da dođem do nekog Dr., itd? Moram tražit svog ginekologa uputnicu za humanu reprodukciju i daju mi termin i čekam i to je to?
Koliko ste čekale na prvi razgovor za postupak u KBC Split? Dali trebam nalaze neke prije pripremit ili da ne radim nista do tog prvog razgovora?
Večer ovako iskreno bila sam sve postupke u kbc Split davno do 2020 tada ih je još i bilo od doktora sada ti je raspad sistema a ni onda nije to bilo baš sve ko na traci s doktirima a sestre sve pohvale, ostalo je dvoje sada ,Šunj glavana šefica humane i Budimir , Mimica tu i tamo uleti, a Marušička i Mršić si isli ca .
Ja sam privatno u Mršića u Cita Split i taj me čovjek oduševio i sve ove godine kako nisam nabasala na njega neznam🤷 i zao mi ali se niko nikad nije posvetio ko on.
Bili smo i u Zg Repromed u Radončića .
Sada definitvno Mršić privatno.
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Možda se jednom desi čudo Hvala ti na podjeljenom iskustvu i preporuci🤗 Znam koliko je bitno da imas osjećaj da te dr.razumi i da mu viruješ.
A i pretpostavljala sam da je tako u KBC-u pa se često mislim - dali uopće gubit vrime, godine, tamo, a opet mi žao i tih postupaka preko hzzo,, a u Zg više nebi ako baš ne moram... Ipak je doma nalipše i najopuštenije😊
Pa mi ne preostaje nista nego KBC Split ili privatno. Privatno se i mislim najvjerojatnije Cito.
E kada si već u Cita, dali možeš saznati okvirnu cijenu za prirodni IVF postupak uz Klomifene? I dali se brzo dođe na red i krene s postupkom?
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Ne stignem vas redovno čitati, cure s negativnim betama, drzite se ❤️ a svima s pozitivnim zelim uredne i školske trudnoće ❤️
Xoxo ja sam prošla duo stim (kbc Ri), jer sam imala malo folikula.. 5 dana nakon prve aspiracije sam (prokrvarila) i nastavila s drugom stimulacijom do nove aspiracije. Taj mjesec nismo mogli u ET jer su jajnici morali odmoriti.. mi smo napravili dva mj pauze, prvi fet je bio neuspješan, drugi uspješan 🙂 sretnoo ❤️
Emma sretno od ❤️ neka te prati uredna trudnoća 🍀
Sanjuska drzi se lavice ❤️
Sretno svima 🍀🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
STUDENI 2024.
29.11. pet
IVKA33 - 1.ultrazvuk
TEICH56 - beta2
30.11. sub
RIAMARO - beta
PROSINAC 2024.
2.12. pon
TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
3.12. uto
BUTTERFLY - ultrazvuk
10.12. uto
LUNOLINA - ultrazvuk
EMMA05 - ultrazvuk
11.12. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
RUŽAFT - ultrazvuk
18.12.
KAWA - anomaly scan
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Napravila sam test na trudnocu i ne znam ni sama kako ocitati rezultate. Cini mi se da je crta nekako ukoso u donjem desnom rubu?
https://ibb.co/ccdB3gz
Danas mi je 10-ti dan od inseminacije.
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Napravila sam test na trudnocu i ne znam ni sama kako ocitati rezultate. Cini mi se da je crta nekako ukoso u donjem desnom rubu?
https://ibb.co/ccdB3gz
Danas mi je 10-ti dan od inseminacije.
Koliko se meni cini na sredini imas sjenu..
Ali kupi neki drugi test ako sam dobro upratila cure s vise iskustva s testiranjem ne vole clear blue
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Ne znam je li mi promaklo ili , ali Rimario čestitke, neka sve bude po špagi 😊💪🏼🫶🏼
Možda se jednom desi čudo evo i mi smo dobili preporuku za dr.Mršić i sad kad sam pročitala tvoj komentar danas ću ih zvati da zakazem konzultacije. 😊
Mi smo zvali Škvorc i IVF , za Škvorca se dosta čeka, svejedno išao preko zdravstva ili privatno. Konzultacije se čekaju skoro dva mjeseca , a za postupak 2-3 mjeseca.
U IVF smo naručeno 17.12 pa ćemo otići da vidimo sto kažu , ali ću definitivno nazvati i Split pa ćemo i tamo otići. 😊 , pasao bi mi i taj Split jer nam je puno bliže .
Ivka i Teich sretno danas 🥰
Jane probaj opet učitati jer ne mogu otvoriti, spojilo se s tekstom
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Isprike, slucajno se spojilo s tekstom.
Evo slike: https://ibb.co/ccdB3gz
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Jane složila bi se sa Dunyom , meni se isto čini da imaš po sredini crtu, malo je čudan test, kao da se razlilo 🫣
Uzmi drugi , kažu žene iz Mullera da su super , pa se testiraj opet sutra 😊 sretno 🤞🏻
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji