Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nata91

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

Curke, ja u srijedu imam konzultacije pa ćemo vidjeti što dalje. Nadam se da ćemo odmah probati nešto u prirodnom postupku, jer mi je broj folikula isti kao i u punoj stimulaciji. ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

• MiliPe

Broj poruka: 211

Prijavi adminu

Jutro curke. Evo ja sam izvadila krv oko 13h cu saznati rezultate. Ne nadam se nicemu nemam nikakvih simptoma ni naznaka trudnoce. Grudi totalno ispuhane ponekad neki menstrualni grcic i to je sve. Sto bi rekla Sanii poznajem svoje tjelo znam sta me ceka. Sretan tjedan vam zelim 🥰🍀

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij 5.7Beta ❌
    8.23 Novi postupak ▶️ 16 🥚Nema ❄️ 14.9 Beta ❌
    1.24 Novi postupak ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta 8.2 ❌
    13.11 Fet 2x Morula 🙏

Nata91

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

MiliPe sretno i neka te rezultat iznenadi ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

Marisha

Broj poruka: 655

Prijavi adminu

Rolica

Curke nista, popucali su folikuli 😪 Mislim da su zakasnili 1 dan jer se na zadnjem uzv dr zacudila kako su veliki odjednom, i kao nista odmah veceras stoperica. Iako su bili uzv svaki 2.dan. Najradije bi ih okrivila, ali ne znam vise jesu li krivi 🤣 U glavi sam opet na pocetku, gdje iduce i zasto. Uglavnom Bolancu nisam vise vidjela od pocetka tako da je to sve klasicno bolnicki mijenjanje svih. Predlozili su prirodnjak u 01/25 i zapisali me na listu za lijekove u 03/25. Saljem puse svima ♥️

baš mi je žao da ti je tako ispalo. Držim fige da uspiješ idući mjesec u prirodnjak  ali su te i brzo stavili na listu za lijekove, nadam se da ti neće trebati 
    Nata i tebi sretno u prirodnjaku 
    MiliPe sretno sa betom 🙏
    Medena iščekujemo rezultat bete i sa tobom 🙏
    Tera sretno na pregledu 🙏

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖

💜Medenko

Broj poruka: 431

Prijavi adminu

Hej curke evo zvali..Beta je narasla 590 je😞ali naravno za ove Dane puno premalo..iskreno samo daljnje mučenje..nadala sam se da je biokemijska da će sama padati…sutra su rekli da ipak dođem na pregled,i dalje pijem terapiju😏..bas mi još teze🤦🏽‍♀️..ne bih htjela to još vise odugovlačiti do kiretaze🤷🏽‍♀️..ili nečeg goreg ..neznam jel moguce da zbog utrica nisam procurila i da on spasava nesto sto nema smisla?🫣jer smedarim zadnjih par dana..Najgora godisnjica braka ikada 🥺
    Puno srece drugima danas zelim😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

• Ivka33

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

💜Medenko

Hej curke evo zvali..Beta je narasla 590 je😞ali naravno za ove Dane puno premalo..iskreno samo daljnje mučenje..nadala sam se da je biokemijska da će sama padati…sutra su rekli da ipak dođem na pregled,i dalje pijem terapiju😏..bas mi još teze🤦🏽‍♀️..ne bih htjela to još vise odugovlačiti do kiretaze🤷🏽‍♀️..ili nečeg goreg ..neznam jel moguce da zbog utrica nisam procurila i da on spasava nesto sto nema smisla?🫣jer smedarim zadnjih par dana..Najgora godisnjica braka ikada 🥺
    Puno srece drugima danas zelim😘

Draga mozda je bila kasna implatacija drzim fige za uredan pregled...
    Sretna nam godisnjica i nek ti ovo bude ipak najsretnija ❤️❤️❤️

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

• MiliPe

Broj poruka: 211

Prijavi adminu

Medenko Drzim i ja fige za iredan pregled i za najsretniju godisnjicu. Evo i ja prijavljujem godisnjicu 22.11 izgleda je Novembar bio pun vencanja. Ivka takodje sretna godisnjica tebi i je najsretnija 🥰🍀

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij 5.7Beta ❌
    8.23 Novi postupak ▶️ 16 🥚Nema ❄️ 14.9 Beta ❌
    1.24 Novi postupak ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta 8.2 ❌
    13.11 Fet 2x Morula 🙏

Kawa

Broj poruka: 481

Prijavi adminu

xoxo  odlican rezultat s obzirom da si na skroz maloj dozi, tako jako slicno je i meni bilo  ja sam s Ganirelixom krenila na 10dc ja mislim, i imala sam 4 inekcije ako se dobro sjecam, a aspiracija je bila 14dc. vidis u potpisu od 11js 7 se oplodilo a 4 su dosle do blastice. zelim ti sve isto kao i sebi  meni tokom stimulacije nista nisu govorili ni za broj js, ni velicinu , ni endometrij, a iskreno nisam ni pitala jer bi me te informacije samo zamarale, prepustila sam stvari u ruke strucnjaka i vjerovala im. svakako sutra odi do svoje dr i javi sto kaze, ja cu pratit ovdje 
    ivka joj izvini onda sam krivo procitala, mislila sam da si vec bila u Vinogradskoj. ja vjerujem da ce kod tebe bit sve ok , sve te senzacije boluckanja i stezanja su ok jer se maternica siri, tako je i meni bilo u pocetku pa sam brinila, a onda sam kasnije brinila zasto me vise ne boli 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ oligo, normo, astheno...
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 - 1. IVF: Bemfola 150, Ganirelix - 11js, 4BC
    ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC, 2❄️
    6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    💙

• Ivka33

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

MiliPe

MedenkoDrzim i ja fige za iredan pregled i za najsretniju godisnjicu. Evo i ja prijavljujem godisnjicu 22.11 izgleda je Novembar bio pun vencanja. Ivka takodje sretna godisnjica tebi i je najsretnija 🥰🍀

Hvala ti sretna i tebi s malim zakasnjenjem nek te beta iznenadi ❤️❤️❤️ meni da je docekat petak i da srce vidim bit ce mi puno lakse 🙏🙏🙏

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    KBC Split
    3/23 IVF/ICSI 14.03 aspiracija 5 j.st 16.03 transver 1 5st rezultat biokemijska
    6/23 26.06 aspiracija 8 🥚 6 oplodeno 2 blastociste frezz all
    11/23 14.11 FET 1 blastocista uz estrofem 2mg od 1 dc BHCG 27.11 ⏳️ beta 1.2 ❌️
    FET transfer dogovoren 18/12 gonal 50 od 2 dc
    Transfer 18.12 beta hcg 29.12 ⏳️ beta 0.2 ❌️
    1/24 2-6 dana ciklusa klomefinen 50 mg 2×1
    Asp. 1.02 2 j.s. nije doslo do oplodnje ❌️

Simbalija

Broj poruka: 1270

Prijavi adminu

Medenko možda još ima nade? koji je % porasta? Stvarno ima svakakvih čudesnih priča, na stranim forumima, gdje se beta uvijek vadi i prati barem 5-6 puta raste li, vidim da cure pišu da je sve iznad 60% dobro.. i sretna godišnjica 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.