Cure hvala vam svima, tako je, kako je. Ja još ne gubim nadu♥️
Verbena plan mi je u krajem prvog, početkom drugog mjeseca u novi postupak. Ne znam sto će doktor reci, ali tako mi odgovara i radi posla i jer bi htjela malo odmoriti.
Ivka idem sutra ujutro izvadit betu da mogu poslati doktoru nalaz.
Stvarno je lijepa podrška ovdje, bravo cure☺️🥰🥳
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Curke nije me bilo par dana ludnica posao,kuca….
Zao mi je zbog tih krvarenja i negativnih beta,ali dok su tu titraji i vidi se srceko vjerujem da ce sve biti dobro. ❤️ RUZO JAVI SE!
Pixi mozes kupiti u ljekarni par eura dode i cak ti mogu dat onaj papiric za povrat novca kad ti ginekologica posti ljekove. Tako sam zazujala sa estrofemom prosli ciklus,kao imam imam…kao ono kutija prazna 😅
Ja vam cekam M i krecem u novi ciklus,precudno mi je da kazem da se veselim nakon svega al stvarno se veselim i nadam najboljem ☺️ 🙏🏻🤞🏼ne znam jesam vec pukla ili je to normalno😅😂 al evo cekam M kao nikad! 😂😂
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Bravo Srculence
Curke nije me bilo par dana ludnica posao,kuca….Zao mi je zbog tih krvarenjai negativnih beta,ali dok su tu titraji i vidi se srceko vjerujem da ce sve biti dobro. ❤️ RUZO JAVI SE!Pixi mozes kupiti u ljekarni par eura dode i cak ti mogu dat onaj papiric za povrat novca kad ti ginekologica posti ljekove. Tako sam zazujala sa estrofemom prosli ciklus,kao imam imam…kao ono kutija prazna 😅
Ja vam cekam M i krecem u novi ciklus,precudno mi je da kazem da se veselim nakon svega al stvarno se veselim i nadam najboljem ☺️ 🙏🏻🤞🏼ne znam jesam vec pukla ili je to normalno😅😂 al evo cekam M kao nikad! 😂😂
Bravo, to je istina. I ja sam par puta na "dug" uzimala dol nije bio pusten recept. Nadam se da si u meduvremenu Pixi dobila recept🙏🏻 Srculence sretno i nek dode cim cim prije😁 veselim se s tobom! Podvojeni su to osjecaji i strah i veselje i sve skupa, neka je sa srecom😘
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Sta se desilo sa postom iznad, pojma nemam 😁 Zuzi nadam se da ce se situacija preokrenuti a ako ne mi cemo se onda pratiti u 2025🫶🏻
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Emma I Dunyapreslatke ste da..da je sve u životu upola tako i žena żeni vjetar u leđa a ne vuk u puno slučajeva…svijet bi bio puno bolje mjestoEmma I Dunyapreslatke ste da..da je sve u životu upola tako i žena żeni vjetar u leđa a ne vuk u puno slučajeva…svijet bi bio puno bolje mjesto
Baš toMedenko da ne tražim tvoj odgovor na moje pitanje pa ću se nadovezati ovdje. Razumijem tvoje podvojene osjećaje. S jedne strane malenoj daješ manje pažnje a sebi više a mi smo navikle da sva ljubav i pažnja ide upravo njima pa osjećamo krivicu što smo u tim danima više fokusirane na sebe. Moja mala ima 19,50kg i nosimo ju kad ju prenosimo u njenu sobu na spavanje a najsmješnija je kad glumi da ju boli nogica ili kičmai kak da ju čovjek ne uzme u rukeDržim fige za tvoj pozitivni testić🍀
Hvala ti na lijepim zeljama..💟..preslatke su sve te njihove faze i teško im je odoljeti..samo sto mi koje smo prošle nesto na ovom putu uvijek imamo dodatnu dozu i krivnje,straha,preispitivanja,vaganja srecom i ljubavi❤️🔥❤️🔥..samo se treba paziti izgaranja…
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Ja 3dnt imala kao predmenstrualne bolove 4dnt apsolutno nista danas 5dnt popodne povremeno neko ziganje dolje a sad osjecam kao jajnike ???? Jel to neki nagovjestaj visticurine 🤔🤔🤔
I kod mene slično. 1i 2dnt sam imala ta boluckanja livo pa desno naizmjenično..pa 3dnt ništa sve normalno. Danas 4dnt opet pms bolovi...😌
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sanjuska ne bi vjerovala, ali meni je on ponudio da mi vodi trudnocu 🤷🏼♀️ i ja se sva zbunila (jer nisam znala kako reci da ja ne bih😂), a ovaj moj tuntle je odmah rekao - pa naravno, to se podrazumijeva!🫣
.
Koliko negativnih testova danas. Zao mi je cure 😔❤️
Ruzica prerano je za implantaciju. Btw nadam se da je pocela sa Cyclogestom nakon sto je bila sigurna da je ovulacija prosla.
Pixi ja mislim da imam doma jos Decortina, ali sam iz Zagreba no mozda ti mogu staviti na bus ☺️
Iako, na temelju nalaza mozes kupiti na polog pa naknadno donesrs recept pa ti vrate novce ☺️
Dreamer cini mi se da je meni trebalo 3-4 dana da dodje M nakon prekida terapije. Je li ti opcija da produzis progesteron za dan-dva?
Marisha joooj bome si se ti onda napatila sa mucninama! Na srecu pa su meni ovi lijekovi stvarno pomogli.
Sto se tice posla, na zalost radim u muskoj bransi i moj sef iako zna za trudnocu, pravi se da ona nije prepreka. On je divan sef i stvarno ga i volim i cijenim, ali on zivi posao i misli da svi tako zivimo. No dobro, ako postane nepodnosljivo, komplikacije su uvijek opcija🥰
Koji je tvoj plan onda za dalje? Kad si u iducem postupku?
Srculence zelim ti da ti M dodje cim prije sad i onda dugo dugo dugo neka ne dolazi! 😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
BikMik drago mi je da je kod tebe ispalo tako na kraju 😍 hvala ti na javljanju i podršci. Nadam se da će ovo boostanje svim i svačim urodit plodom do ponedjeljka 💪🏼
dunya zaista si prošla težak put.. evo, želim ti da je barem jedan od ta dva smrzlića potpuno zdrav i tvoja bebica ❤️ …i da, i mene si rasplakala. Kad sljedeći put posjetim Sarajevo, potražit ću te da te kavom pocastim :)
možeš li napisati u kojoj se klinici radi testiranje embrija?
Marisha hvala 😊 ne znam jesam li te to već pitala, ali kako to da si otišla od Bolanče kod Škvorca?
Srculence sretnooo u novom ciklusu 🤞🏽
Ivka33 misli pozitivno 🤞🏽
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ oligoasthenozoospermia
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
- 3/2025 stimulirani postupak ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji