Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tanjanja27

Broj poruka: 263

Prijavi adminu

Drage moje cure, Sanii i Lunaa93 moje iskustvo iz Praga i sa dr Lazarovski cu rado podjeliti.. i ja sam u iscekivanju i neizvjesnoti kako ce to sve ici.. Na kraju sam uspjela doci do lijekova, u Madjarkoj je potreban recept koji nemam pa sam potrazila i u Srbiji, apoteka Igor, povoljnije nego u Hrvatskoj, pa cisto da znate.. Juce sam dobila poziv s klinike..s obzirom da je suprugov nalaz los, rekli su da ce vidjeti kako cu odreagovati na stimulaciju, koliko ce biti jc pa predlazu da se ide na opciju da se pola oplodi sa njegovim uzorkom a pola sa donorom.. Iako znam da je i to sastavni dio ove borbe i da ako je to jedini nacin treba iskoristiti, bila sam tuzna..kao i moj suprug..ne znam da li me mozete razumjeti..

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Cure što je na kraju bilo s Tinčicom, zadnje sam popratila da je imala još jednog smrzlića...

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

• PuPo24

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Cure jutro , 10.dnt od feta , nema crte ni u tragovima , nikad gore nisam prosla sa simptomima nakon feta , imam jos 2 🐧🐧 na istoj slamki znaci za 1 FET , sad se mislim da li da ih odmah potrosim u prirodnjaku da zavrsim s ovom klinikom i potrazim srecu u Pragu! 
    Dunja da li znas da li u Bosni rade te testove embrija i u Banja Luci mozda posto tamo imam muzevu obitelj?

👩🏼 34.god - Endo (op. 2022.) - vratila se 1.5cm trenutno , mthfr , PAI
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (normalno zaceta, 8/16 rodjena carskim) 1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
    2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
    3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 5❄️/ BIOKEM ❌
    30.10.2024. FET , vracena blastica (6dn) , u iscekivanju bete 🙏🏼

dunya

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Rolica mi smo dobili 4 visokokvalitetna embrija-blastociste, sa 2 su mogli uzeti uzorak, a druge dvije su zaledjene bez testiranja. Rezultat testiranja obje blastociste abnormalne. 
    Tako da se ne nadam ni te dvije zaledjene da su zdrave.. narocito jer su vec bila i dva spontana u toku godine.
    Pupo24 ja mislim da samo ova jedna klinika testira embrije, nisam sigurna za druge.. Ali mogu sutra nazvati kliniku u Banja Luku da pitam (obzirom da svi na Web stranicama uredno opisu testiranje embrija ali niko ne radi) A da li je neko od vas upoznat sa koristenjem HGH (hormon rasta) u toku stimulacije ...bas sam po nekim stranim forumima nasla da je to za vecinu parova bio game changer u smislu da su nakon toga dobijali zdrave embrije.. nisam najbolje upratila da li povecava broj embrija ali definitivno utice na kvalitet... kosta dodatno nekih 1000 dolara ali nisam cula da se u regionu koristi.
    Cak sam nasla  informacije da ebriji mogu biti abnormalni jer su over stimulated.. tipa ako stimulacija traje 14 dana 😐 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️FET ⏳️

• PuPo24

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

dunya

Rolicami smo dobili 4 visokokvalitetna embrija-blastociste, sa 2 su mogli uzeti uzorak, a druge dvije su zaledjene bez testiranja. Rezultat testiranja obje blastociste abnormalne.
    Tako da se ne nadam ni te dvije zaledjene da su zdrave.. narocito jer su vec bila i dva spontana u toku godine.
    Pupo24 ja mislim da samo ova jedna klinika testira embrije, nisam sigurna za druge.. Ali mogu sutra nazvati kliniku u Banja Luku da pitam (obzirom da svi na Web stranicama uredno opisu testiranje embrija ali niko ne radi)A da li je neko od vas upoznat sa koristenjem HGH (hormon rasta) u toku stimulacije …bas sam po nekim stranim forumima nasla da je to za vecinu parova bio game changer u smislu da su nakon toga dobijali zdrave embrije.. nisam najbolje upratila da li povecava broj embrija ali definitivno utice na kvalitet… kosta dodatno nekih 1000 dolara ali nisam cula da se u regionu koristi.
    Cak sam nasla informacije da ebriji mogu biti abnormalni jer su over stimulated.. tipa ako stimulacija traje 14 dana 😐

Mozda bi bilo najpametnije potražiti ove klinike u Pragu .
    Od poznanica sam čula dosta dobra iskustva u smislu temeljitih pretraga prije i nakon stimulacije , oni u biti ne vraćaju embrio bez genske analize tako da su veće šanse za trudnoću.

👩🏼 34.god - Endo (op. 2022.) - vratila se 1.5cm trenutno , mthfr , PAI
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (normalno zaceta, 8/16 rodjena carskim) 1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
    2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
    3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 5❄️/ BIOKEM ❌
    30.10.2024. FET , vracena blastica (6dn) , u iscekivanju bete 🙏🏼

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Rolice bas mi je drago da si se javila! Ja popratim, ali se pokusavam odmaknuti od svega da smislim sto cemo dalje, oba zaledjena nisu uspjela i trebali bi u novi postupak, al se premisljamo gdje kada kuda zasto i da li uopce. Sogi je u istoj fazi. Ja sam cak stala sa svim suplementima jer mi tako nekako lakse odmaknut se u glavi. Kako si ti?

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Libo1415

Broj poruka: 307

Prijavi adminu

RužaFT

Cure drage, hrabrice i lavice…. 😘
    Hvala svima na podrsci 🥰 mirujem maksimalno od onog krvarenja, jos su mi se pojavile mucnine i glavobolje. Sad evo dva dana konstantno smeđarim. Cijela sam kao kakva "pokisla kokoš".
    Narucila sam se privat na uzv u srijedu da provjerim jel sve u redu…
    Megyce cestitam na 2 srceka ❤️❤️ sretno, zelim ti skolsku trudnocu 🤞
    Ostalim curkama sa negativnim testovima i betama - zao mi je 😞🫂 ali ne odustajete i ne predajte se. Doci ce i vas dan i zasjat ce vam sunce 🤞🍀
    Libo kako si mi ti? Jel prestalo krvarenje? Ne ides prije 26.na uzv?

Ej draga. Ista situacija kao i kod tebe...od srijede kako sam prokrvarila sam za ništa. Sad isto smeđi iscjedak imam i nikako da stane...mene je jučer navečer glava isto uzasno boljela, al mislim da je to od svega pomalo...u ponedjeljak ću zvati svog soc.ginekologa da ga pitam za mišljenje I dali mogu doći kod njega da pogleda, pa ako nije dobro da prestanem s terapijom...osjećam se tako tromo od tog lezanja al izdržati ću dok ne vidim što me dalje čeka. Nadam se da će ti stati iscjedak I da ti je beban dobro 🤞❤️

Ja 34 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    Idemo dalje...🤞

Rainbow_Hope 🌈

Broj poruka: 1477

Prijavi adminu

Dreamer, Pupo, Žuži stvarno mi je žao 💔💔💔
    Libo, Ruža, sanjushka držite se, nadam se da je sve dobro s mrvicama ♥️♥️♥️

👩 1988 AMH 9,5, PAI 5G/4G
    🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 IVF/ICSI Menopur, Cetrotide, ET 1 trodnevni 💔
    12/2021 FET, 2/2022 FET 🐧💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 1 dvodnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, Decapeptyl, Menopur, ET 2 dvodnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, beta 13 dpt: 686 🤗, 6+0 ❤️, Qualified uredan, curka 🌸
    2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET

RužaFT

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Libo u istoj smo "banani"... 🙄 nadam se da su nam bebani dobro, samo da nam ta krvarenja stanu 😓 odmaraj i srecu ti zelim...javljaj nam se 😘

35 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Pozdrav cure, imam pitanje za one koje su uzimale dhea. Jutros sam zajedno s betom (koja je očekivano negativna), izvadila i dhea i rezultat je 4,76 (interval 2,86-9,23). Kolika je vama bila i mislite li je li mi uopće potrebno suplementirati je? 😊

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.