Cure, moj se folikul probudio, danas uvjerljivih 15mm, a endometrij je na 7 😇
Prema trakicama, iscjedku i doktorima, ovulaciju očekujemo sutra ili u srijedu. Dogovorili smo još jedan uzv za srijedu i dati će mi Ovitrelle ako se ne dogodi spontana ovulacija u međuvremenu.
Sad uopće ne kužim ništa.
Što ako ja npr ovuliram u srijedu nakon ultrazvuka, a štopericu si dam navečer?

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Dodo hvala na info. Zanima me sto uzimate i sto je "bolje"? Novalac ili Premama duo. Tko sto pije? Ja trenutno koristim Premama duo.
Riamaro ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali zelim ti srecu 🤞🍀

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Dodo hvala na info. Zanima me sto uzimate i sto je "bolje"? Novalac ili Premama duo.Tko sto pije? Ja trenutno koristim Premama duo.
Ruža ja koristim Almagea prenatal, i zadovoljna sam.
Kako si ti? Jel stalo krvarenje?

👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Marisha, tako je, betu sam vadila u subotu nakon negativnog testa u petak. Poslala sam nalaz doktoru na mail, bas me zanima sto će reci kada se javi.
Riamaro sretno🤞🏼
Javi što će ti reći doktor.
Preporuka za masnu kosu:https://hr.loccitane.com/products/prociscavajuci-sampon-za-svjezinu-vlasista-2
Doktor je preporučio da pratimo iduće cikluse i hvatamo one gdje će biti vise folikula. Rekla sam mu da bi sad pauzirala do nove godine, a kako su oni na godišnjem do 24.1., onda će me hvatati veljača za novi postupak (ako bude optimalan). Ja ću sad malo poraditi na sebi i napunit baterije☺️ Hvala ti na preporuci za šampon, probala sam svašta, ovaj još nisam😅
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Žuži sorry, promaknulo mi je da si i ti već vadila betu.. Znam da je dreamer vadila ranije da potvrdi minus, nisam zapamtila da si i ti.. ❤️
Sve ok, ima nas ovdje, nije ni čudo😅
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Dodo hvala na info. Zanima me sto uzimate i sto je "bolje"? Novalac ili Premama duo.Tko sto pije? Ja trenutno koristim Premama duo.
Ja već 2 godine uzimam Premama duo. I mene zanima što je bolje.
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Pozdrav hrabre žene! Ja sam jedna zelena biljčica ovdje koja bi svojoj curici htjela dati bracu ili seku a nakon nekog vremena pokušavanja prirodnog, nije nam uspjelo, pa sam se javila ginekologici koja je bila mišljenja da s obzirom na godine (skoro 40) i očito smanjen progesteron, jer sam često krvarila u drugoj fazi ciklusa, izvadimo hormone. Oni su 4.dan menstruacije bili ovakvi: FSH 9,61; LH 2,19; ESTRADIOL 115; TSH 1,86, AMH 1,32.
Koje je Vaše mišljenje o ovome? Postoji li kakva šansa za što prirodnije začeće?
Ginekologica je poslala Duphastone i uputnicu za humanu reprodukciju i konzultacije, a ja ne znam odakle krenuti sad. Zbunjena, uplašena i tužna. Koga bi Vi preporučile? Petrova? Vinogradska? U Samoboru smo, pa je i Škvorc dobra opcija. Hvala Vam puno...
Čitam Vaše ispovijesti pomalo i rastuže me i uplaše u isto vrijeme, ali s druge ste strane toliko pozitivne i pune topline i utjehe jedna za drugu, divno predivno 🫶🏻❤️
Žuži sad odmori, napuni baterije pa onda u nove pobjede još jača 💪🏼
RužaFT hvala ti
Za ove dodatke prehrani, ja sam uspoređivala sastav i količine u Almagei i Novalacu i odluka je pala na Novalac na kraju, sad se ne sjećam zbog čega.. druge nisam gledala, možda cure znaju više
BaeBee85 dobrodošla, i što prije otišla :)

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Žuži sorry, promaknulo mi je da si i ti već vadila betu.. Znam da je dreamer vadila ranije da potvrdi minus, nisam zapamtila da si i ti.. ❤️
Kako si ti cekamo s tobom nestrpljivo pregled da to malo junacko srce razveseli mamu ❤️❤️❤️
Ivka draga, hvala na pitanju, ja sam kako vjetar puhne.
Jedan dan sam ful optimistična i trudim se razmisljat pozitivno, a drugi dan se pripremam na loš scenarij jer sam uvjerena da to ne može dobro završiti.. 🤷🏻♀️
Što se simptoma tiče i dalje samo neko bockanje i pritisak kao i do sad.
Danas sam malo manje ležala jer su nam došli neki prijatelji iz Zg-a busom pa ih je trebalo vozit da nešto obave a muž radi, a bila sam i ujutro vadit krv pa je i to bila vožnja i šetnja.
Mislila sam da će mi bit više dosadno doma ali nekako mi brzo to vrijeme prolazi. Drago mi je da sam ostala na bolovanju. Ali netflix ubija 😂
Riamaro eto super, vidiš da se ipak sve probudilo.. 🥰🤞🏻
BaeBee dobrodošla, ja ti ne mogu baš pomoći sa ZG bolnicama ali javiti će se cure koje mogu.. ❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Marisha žao mi je da ti je tako bilo u prvoj trudnoći... i kasnije cijeli pristup u Vinogradskoj ostalih doktora... to sam čula da se baš mora tražiti uvijek dr B, inače se mijenjaju... a i pitanje kako ovaj radi kad mi dolazimo u dan sve naciljano. Drži se draga
Riamaro super, držimo fige daljeee!
BaeBee dobrodošla i sretno Možda da prvo vidite želite li negdje preko hzzo-a pošto su liste dugačke, ne znam koliko ste planirali čekati... ako bi privatno, ovdje je mislim Repromed definitivan favorit (Zagreb). Sretnooo!
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji