Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mortadela
    12. Studeni 2024. 12:38

Marisha nemam nazalost . Čeka nas novi postupak. Do sad smo bili kod dr.Lučingera . Ali bi promjenili , dolazi u obzir Split i Zagreb. Pa ako imate kakav savjet i prijedlog za dobru polikliniku i doktore , bilo bi super🫶🏼

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

• mortadela
    12. Studeni 2024. 12:57

Evo i Beta 11ti dan 0.4 

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

Pixi
    12. Studeni 2024. 13:00

mortadela

Evo iBeta 11ti dan 0.4

Mortadela, zao mi je 🥹
    Vidjela sam za kliniku da traziš savjet. Ja sam kod dr. Škvorca u Samoboru, zadovoljna sam. Rade i privatno i preko HZZO-a. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

RužaFT
    12. Studeni 2024. 13:09

Pixi ja mislim da nije nista i da ce sve biti ok 🫶 Tj.nadam se..tako ti je meni krenulo u 5 tt, nisam mogla sacekati redovan uzv i otisla sam na pregled. Znate moju pricu (od roskastog iscjetka, do krvarenja i sad jos uvijek smeđarim i to svaki dan) proslo je vec vise od 10 dana, sa bolovima koji su skoro stalno prisutni,a najmanje kad lezim.
    Hocu ti reci da odes si svakako na uzv, vidis da je sve ok i na svom mjestu gv i žv,a za otkucaje je rano, ali barem ce te ovo umiriti.... koji si tt?
    Sretno i javi sto je bilo... 🫂  
    Hvala svim curama na iskustvima. Uzet cu i ja kao Marisha kombinaciju Premama i Novalac.

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

Bless💫
    12. Studeni 2024. 13:10

Curke pratim vas iz prikrajka, ja cekam vjesticu, tu je vec danima smedarim i cekam 🙁
    Ivka ajdeeee cekamo tvoj testic 🥰🥰 ili ipak betu u petak cekas? 🫣 Kako se osjecas? 
    Pixi to ti je neka stara krv, odmaraj vise ♥️ vjerujem da je sve dobro, javi sta ginekolog kaze 🥰
    Cureeee i betocekalice sretnooooo drzim fige ♥️🍀

RužaFT
    12. Studeni 2024. 13:11

Pixi

mortadela

Evo iBeta 11ti dan 0.4

Mortadela, zao mi je 🥹
    Vidjela sam za kliniku da traziš savjet. Ja sam kod dr. Škvorca u Samoboru, zadovoljna sam. Rade i privatno i preko HZZO-a.

Mortadela  slažem se sa Pixi. Ja sam bila prije 7 godina kod Škvorca i sada opet, zadovoljna sam s njima. Tako da moj glas imaju. Plus sto se ide preko Hzzo-a.

🤰 stiže nam curica 💜

• mortadela
    12. Studeni 2024. 13:15

Pixi i Ruža je li se dugo čeka? Kakav je postupak kod njih, kad bi bilo najbolje da se javim za konzultacije ili nešto? 

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

RužaFT
    12. Studeni 2024. 13:37

mortadela

Pixii Ruža je li se dugo čeka? Kakav je postupak kod njih, kad bi bilo najbolje da se javim za konzultacije ili nešto?

U pravilu 3.mjeseca ako se ide preko hzzo-a... mi smo dosli sa skoro svim nalazima potrebnim za postupak pa smo brzo i dosli na red...a tebi vjerojatno nesto jos i valja od nalaza pretpostavljam, nesto ces morati ponoviti....Mozes im se javiti za konzultacije sto prije jer mislim da sam ja cekala oko mjesec dana za termin za prve konzultacije.... svi u poliklinici su jako ljubazni pristupacni, nije kao u nekim drzavnim bolnicama kao na traci... 
    Zao mi je zbog bete 🫂😞 ali drago mi je da imas plan za dalje...

🤰 stiže nam curica 💜

Pixi
    12. Studeni 2024. 13:41

RužaFT

Pixi ja mislim da nije nista i da ce sve biti ok 🫶 Tj.nadam se..tako ti je meni krenulo u 5 tt, nisam mogla sacekati redovan uzv i otisla sam na pregled. Znate moju pricu (od roskastog iscjetka, do krvarenja i sad jos uvijek smeđarim i to svaki dan) proslo je vec vise od 10 dana, sa bolovima koji su skoro stalno prisutni,a najmanje kad lezim.
    Hocu ti reci da odes si svakako na uzv, vidis da je sve ok i na svom mjestu gv i žv,a za otkucaje je rano, ali barem ce te ovo umiriti…. koji si tt?
    Sretno i javi sto je bilo… 🫂
    Hvala svim curama na iskustvima. Uzet cu i ja kao Marisha kombinaciju Premama i Novalac.

Znači tebi i dalje smedjarenje? Kad imaš ponovo pregled?

Iskreno ne znam kako se računa? Od zadnje menge ili od transfera? 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

dunya
    12. Studeni 2024. 13:46

Pixi

RužaFT

Hocu ti reci da odes si svakako na uzv, vidis da je sve ok i na svom mjestu gv i žv,a za otkucaje je rano, ali barem ce te ovo umiriti…. koji si tt?
    Sretno i javi sto je bilo… 🫂

Znači tebi i dalje smedjarenje? Kad imaš ponovo pregled?

Iskreno ne znam kako se računa? Od zadnje menge ili od transfera?

Mislim da se na Dan transfera dodaje 2 tt + 5 dana ako je blastocista
    Nesto tako cini mi se

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI