Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Tanjanja27

Broj poruka: 263

Prijavi adminu

Verbena11

Žuži, drago mi je da imaš plan. Samo slušaj svoje tijelo i glavu - ako im treba odmor i predah, napravi tako. Najgore je forsirati i ići u nešto, a nisi spreman. Sad fino puni baterije ☺️❤️ Što se tiče DHEA, ne znam dovoljno o tome, ali mi se čini da sam pročitala da ga ima smisla uzimati jedino ako ti je DHEA nizak (na donjoj granici ili niži). Vjerojatno bi Saniii znala više o tome 🤷🏼‍♀️
    Blondie, uh, poznati su mi takvi "pregledi" 😁🤦‍♀️
    Ti si kod dr L? Jesi ok s tim 12. mjesecom i prirodnim ciklusom? Btw, ne kužim zašto si granična - pa to je za tvoju visinu sasvim normalna težina?? I drago mi je da uživaš u treninzima, stvarno treba odmak od svega ovoga.. ja sam svoj ispušni ventil našla u jogi ❤️ Inače, sestre su mi dale termin 21.11., ali pretpostavljam da se isto neće dogoditi ništa prije 12. mjeseca, tako da se vjerojatno druškamo ☺️
    Tanjanja, skroz razumijem tugu.. I ja bih bila tužna, nekako se teško pomiriti s doniranim stanicama dok god ima i najmanje šanse za naše. Ma čini mi se da je njima u Češkoj "rutinski" ponuditi donorstvo - kao ono, još jedna od mogućnosti liječenja u nizu, i da više i ne razmišljaju previše da je to za nas ogroman udarac i nešto o čemu nije lako donijeti odluku… Držim ti fige na najjače za dobar odgovor na stimulaciju i da uspijete ipak sa suprugovim stanicama ❤️❤️🤞🤞
    PuPo24, žao mi je.. 😔
    Annboleyn, ajme divno, čestitam vam 🥰☺️💓 i hvala na podijeljenom iskustvu s PGT, morst ću to sve malo bolje proučiti.

Hvala ti za sve napisano..❤ u potpunisti si razumjela situaciju i nas osjecaj.. Kordinatorica koja je samnom komunicirala je zaista divna, susretljiva i pazljiva ali kad mi je to rekla, bas si dobro napisala, njima je to samo jos jedan vid resenja i kao da mi je rekla "dobar dan" a za nas je korak koji je tezak..suprugu pogotovo..

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Rainbow hope ❤️
    Ivka ne znam kakvo ti je dosadašnje iskustvo? Kod nekih cura su ti bolovi dobar znak? Možeš li usporediti s prethodnim transferima? Drži se🫂
    Annboleyn hvala ti na ovom šta si podijelila svoje iskustvo i mišljenje s nama. Mene isto te analize zanimaju, ja imam osjećaj da moj nijedan zametak ne bi prošao test. A isto tako kao šta si rekla loše ocijenjen zametak ne znaci da se ne može dobiti zdrava beba. Bila je jedna cura ovdje na forumu koja je zbog lošeg kariograma išla u prag gdje na kraju nisu mogli iz nekog razloga testirati zemetke, vratili su ih i ostala je trudna. Tako da stvarno nema garancije.
    Tanjanja želim ti sreću u Pragu, razumijem te vezano za donaciju, ja se isto još ne bi mogla pomiriti s tim, koliko god želim dijete. Jedva cekam da podijeliš s nama svoje iskustvo. ♥️🥰

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

dunya

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Žuži

Rainbow hope ❤️
    Ivka ne znam kakvo ti je dosadašnje iskustvo? Kod nekih cura su ti bolovi dobar znak? Možeš li usporediti s prethodnim transferima? Drži se🫂
    Annboleyn hvala ti na ovom šta si podijelila svoje iskustvo i mišljenje s nama. Mene isto te analize zanimaju, ja imam osjećaj da moj nijedan zametak ne bi prošao test. A isto tako kao šta si rekla loše ocijenjen zametak ne znaci da se ne može dobiti zdrava beba. Bila je jedna cura ovdje na forumu koja je zbog lošeg kariograma išla u prag gdje na kraju nisu mogli iz nekog razloga testirati zemetke, vratili su ih i ostala je trudna. Tako da stvarno nema garancije.
    Tanjanja želim ti sreću u Pragu, razumijem te vezano za donaciju, ja se isto još ne bi mogla pomiriti s tim, koliko god želim dijete. Jedva cekam da podijeliš s nama svoje iskustvo. ♥️🥰

Kod testiranja je vazna opna embrija ako se ne varam.. I kod mene 2 nisu mogla na testiranja tj.nisu ispunjavali uslove za biopsiju iako su kvalitetni embriji.
    Embrij nakon testiranja moze biti i mozaični ako se tako kaze.. u tom slucaju ima i zdrave i abnormalne celije i neki od njih se mogu "popraviti" nakon transfera. 
    Ali ako je embrij iskljucivo abnormalan onda se ne radi transfer...  sto je po mom misljenju i bolje nego prolaziti torturu spontanog.
    Isto kao sto u Ceskoj mehanicki kazu pokusajte  sa donorom tako i nakon losih embrija doctori kazu ne znaci da ce naredni put biti abnormalni.. a meni je vec zlo nakon 3 postupka

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️FET ⏳️

dunya

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Omnitrope  je hormon rasta koji se koristi u toku stimulacije (takodjer u vidu injekcija) i daje odlicne rezultate.
    Dosta je veci broj zdravih embrija nakon testiranja kada se koristi Omnitrope.. s tim da nisam cula da se kod nas koristi, ne znam kakva je situacija u Pragu. 

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️FET ⏳️

• Ivka33

Broj poruka: 314

Prijavi adminu

Žuži

Rainbow hope ❤️

Kad sam usla u mpo vode pricala sam o svemu sta kud kako s zenama koje su to sve prosle i cudila sam se njima kako se nesicaju toga kako su neke stvari zaboravile a sad sam ja kao i one pola sam pozaboravljala da bi mogla usporedit 🫣🫣🫣

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

• Monny

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Pozdrav cure ❤️ je li neka od vas pila euthyrox samo radi ivf postupka (TSH<2)? Zanima me kako ste prestale piti nakon poroda. Moji nalazi su u redu, pila sam euthyrox, jer mi je tsh bio 2.75 i sad nakon poroda sam očekivala da će mi ukinuti terapiju.. međutim, doktor mi je napisao da i dalje pijem 🤨
    .
    Sretno svima 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

Emma05

Broj poruka: 671

Prijavi adminu

Ivka33

Žuži

Rainbow hope ❤️
    Kad sam usla u mpo vode pricala sam o svemu sta kud kako s zenama koje su to sve prosle i cudila sam se njima kako se nesicaju toga kako su neke stvari zaboravile a sad sam ja kao i one pola sam pozaboravljala da bi mogla usporedit 🫣🫣🫣

Zato ja svaki postupak pišem po danima sve kako se osjećam do detalja da mogu pročitati naknadno kad se što koji dan događalo. I baš mi korisno bude jer uvijek sve zaboravim. Valjda mi se neda razmisljat više o tom kad postupak završi...ali kad dođe novi usporedim i bude mi baš drago da sam pisala..🤓🧐

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Ivka33

Prijavi adminu

Emma05

Ivka33

Žuži

Rainbow hope ❤️
    Zato ja svaki postupak pišem po danima sve kako se osjećam do detalja da mogu pročitati naknadno kad se što koji dan događalo. I baš mi korisno bude jer uvijek sve zaboravim. Valjda mi se neda razmisljat više o tom kad postupak završi…ali kad dođe novi usporedim i bude mi baš drago da sam pisala..🤓🧐

Onda pomagaj ima li ista od ovih mojih "nuspojava" 🤣🤣🤣🤣

• Ivka33

Prijavi adminu

Di mi je Bless ? Kako si ?

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Slee draga, žao mi je što ti je tako ispalo. Znam kako ti je, i ja sam jedno vrijeme maknula sve suplemente samo da to ne gledam, da se mogu normalno vratiti životu 😅 Odmori možda još malo od svega pa ćeš vidjeti kako se osjećaš s idejom da nastavis ili prestanes sa svime. Jesi obavljala još koje pretrage? Pozdravi Šogicu 😄
    Leona kako si ti draga, još sitnoooo brojiš 😍🥰😍
    Jurky kako ide kod tebe, šaljem 😘😘

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.