Ja sam imala dobre blastice oba postupka..
Prvi put od 5 folikula smo dobili 5 odlicnih blastica. vracene 2 I spontani u 7 nedjelji
Nakon toga prirodna trudnoca (sa blokiranim jajovodom I hidrosalpinksom) I spontani u 8 nedjelji.
Naredni postupak 4 blastice od 4 oplodjene jajne celije, sve 4 odlicne kvalitete s tim da se na dvije mogla uraditi biopsija za testiranje embrija.. rezultat: obje blastice abnormalne 😔 samim time nemam nade ni da su over dvije zaledjene zdrave.
Kariogram uredan I moj I od muza.. odlican uspjeh sa embrijima imamo u smislu da dodju do blastociste .. e sad sta se dalje desava nije mi jasno..
Obzirom da si I ti imala dosta transfera preporucila bih ti da ides u kliniku gdje mozes testirati embrije.. I nadam se da ce biti zdravi ❤Dunya žao mi je baš što si to prošla.🥹 Neznam što mi je gore, nemati poz rezultat ili imati pa ti svejedno pođe po zlu. Kako god okreneš frustrira..Nama su kariogrami uredni osim blage mthfr trombofilije kod mene. Ali folna to riješava. I Pai zbog kojeg uzmem samo Aspirin u postupku.
Daj mi samo reci gdje si ti radila ta testiranja embrija?
Hvala ti na preporuci🤎..tebi isto svako dobro želim🤎😊Da, obje su opcije lose 😑
S tim da mislim da bih opet testirala iz razloga sto sam prosla 2 spontana i sve bih dala da ne prolazim kroz to iskustvo ponovo
Ja sam testiranje radila u Sarajevu, 750 KM po embriju (oko 380 eura) postupak kosta oko 2.500 eura + lijekovi (lijekovi su u BiH dosta skuplji koliko sam upratila) ali eto mozda izadje jeftinije od Praga.Točno..da..jeftinije je. Hvala ti na informaciji. Dobro je znati svakako. 👌
E ako se odlucis na testiranje embrija i ako dodjes u Sarajevo ja ti nudim besplatan smjestaj da ti pomognem makar da ustedis troskove za smjestaj koliko god ostala ...
nakon tolikih godina borbe zasluzujes da se obradujes jednom bebicom ☺
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️FET ⏳️
Prvi put od 5 folikula smo dobili 5 odlicnih blastica. vracene 2 I spontani u 7 nedjelji
Nakon toga prirodna trudnoca (sa blokiranim jajovodom I hidrosalpinksom) I spontani u 8 nedjelji.
Naredni postupak 4 blastice od 4 oplodjene jajne celije, sve 4 odlicne kvalitete s tim da se na dvije mogla uraditi biopsija za testiranje embrija.. rezultat: obje blastice abnormalne 😔 samim time nemam nade ni da su over dvije zaledjene zdrave.
Kariogram uredan I moj I od muza.. odlican uspjeh sa embrijima imamo u smislu da dodju do blastociste .. e sad sta se dalje desava nije mi jasno..
Obzirom da si I ti imala dosta transfera preporucila bih ti da ides u kliniku gdje mozes testirati embrije.. I nadam se da ce biti zdravi ❤Dunya žao mi je baš što si to prošla.🥹 Neznam što mi je gore, nemati poz rezultat ili imati pa ti svejedno pođe po zlu. Kako god okreneš frustrira..Nama su kariogrami uredni osim blage mthfr trombofilije kod mene. Ali folna to riješava. I Pai zbog kojeg uzmem samo Aspirin u postupku.
S tim da mislim da bih opet testirala iz razloga sto sam prosla 2 spontana i sve bih dala da ne prolazim kroz to iskustvo ponovo
Ja sam testiranje radila u Sarajevu, 750 KM po embriju (oko 380 eura) postupak kosta oko 2.500 eura + lijekovi (lijekovi su u BiH dosta skuplji koliko sam upratila) ali eto mozda izadje jeftinije od Praga.Točno..da..jeftinije je. Hvala ti na informaciji. Dobro je znati svakako. 👌E ako se odlucis na testiranje embrija i ako dodjes u Sarajevo ja ti nudim besplatan smjestaj da ti pomognem makar da ustedis troskove za smjestaj koliko god ostala …
nakon tolikih godina borbe zasluzujes da se obradujes jednom bebicom ☺
Dunya predivna si🥹🥰..zbilja si me zatekla s ovim sada🙈...ako se ikad odlučim na taj korak...možda se i javim. Hvala ti od srca❤️🫂...došle su mi suze🥹😭
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Drage cure, jako mi je žao zbog negativnih testova.
Megyca, dva srčeka, ideeeeš, preslatko, nek te prati i dalje samo sve pozitivno, školska i uredna trudnoća.
Nikako da iskopiram, a vidim da nije još objavljeno, iskočila mi roda na FB i ovaj tjedan se obilježava tjedan neplodnosti - pokrenuli su kampanju edukacije o donaciji spolnih stanica pa šaljem brošuru:
https://www.roda.hr/media/attachments/udruga/programi/MPO/Roda_brosura_DONACIJE_EFW2024.pdf
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Jutro cure, kod mene očekivano jutros ništa. Već sam ti prebolila čim sam osjetila prije koji dan da je sve isto kao na prethodnim transferima. Kod nekih cura su ti bolovi dobar znak, kod mene ne. Tako da sam jutros skroz ok😊
Draga zao mi je al isto ti napravi betu 11.11 kako bi i tribala i daj Boze da te iznenadi ja sam pozitivac do samog kraja ❤️❤️❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Cure prijavljujem negativan test 6dnt 😩 smisljam plan za dalje, koju kliniku u Pragu preporucujete?
Nije li isto malo prerano 6dnt a druže moj zato ja uvik cekam betu i nadam se do zadnje drago meni da ti vec planiras al ja fige drzim i na rukama i na nogama da te lipa brojka bete iznenadi❤️❤️❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Ja sam testiranje radila u Sarajevu, 750 KM po embriju (oko 380 eura) postupak kosta oko 2.500 eura + lijekovi (lijekovi su u BiH dosta skuplji koliko sam upratila) ali eto mozda izadje jeftinije od Praga.Točno..da..jeftinije je. Hvala ti na informaciji. Dobro je znati svakako. 👌E ako se odlucis na testiranje embrija i ako dodjes u Sarajevo ja ti nudim besplatan smjestaj da ti pomognem makar da ustedis troskove za smjestaj koliko god ostala …
nakon tolikih godina borbe zasluzujes da se obradujes jednom bebicom ☺Dunyapredivna si🥹🥰..zbilja si me zatekla s ovim sada🙈…ako se ikad odlučim na taj korak…možda se i javim. Hvala ti od srca❤️🫂…došle su mi suze🥹😭
Meni je jedna fina osoba iz Varazdina pomogla da nabavim lijekove kad je kod nas iz nekog razloga nestalo Menopura.. znacilo mi je tad mnogo.. tako da najiskrenije ti nudim smjestaj (manji stan u centru grada ali za tebe I muza bi bilo dovoljno 😊)
A jos iskrenije se nadam da ces ostvariti urednu trudnocu prije nego sto I budes morala razmisljati o testiranju :)
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️FET ⏳️
Curkiceee Prije svega ajme Dunya baš si i mene na suze natjerala, to je baš velikodušno od tebe i samo dokaz koliko je ova tema puna predivnih ženica spremnih pomoći, dušu ti izliječi čim čuješ ovako nešto ❤️
Megyca tebi sam došla čestitati na dva prekrasna mala srčeka
Dreamer žao mi je da nije uspjelo ovaj mjesec, držimo fige da je idući mjesec dobitan
Riamaro nadam se da će endometrij biti poslušan i surađivati 🍀
Hypnoticpoison mazi bušicu 🌈 i polako sa radovima
Ružica sve je moguće, nadam se da će frendici biti pozitivan testić 🤞🏻
Pixi još 11 dana do uzv-a? Nadam se da će ti ti dani brzo proći i da će mučnina biti minimalna
Lunolina ti si meni precarica samo se ti drži terapije, Bogu hvala da ti pomaže. Kad se sjetim svoje trudnoće nije mi dobro Povraćala od početka pa do 7mj, taman se primirilo i muž me vodi na teletinu k Gabreku i ja sva sretna ajme nisam povraćala, još mi žao prefine teletine kad.... etogac nakon 45min Što se tiče komplikacija, ja sam se mučila prvih mjesec dana na poslu jer mi gin nije htio otvoriti na početku, jedva sam čekala odlepršati a tada mi je plaća bila ista kao i komplikacije pa mi nije bilo nimalo teško ali sada bih bogme morala odvagnuti tako da te razumijem. Nadam se da ćeš uspjeti isposlovati ako možeš barem rad od doma ili da si čim dalje od one utvare, možeš li šefovima u povjerenju reći da si u drugom stanju?
Rolice super za kućicu i radove, to su lijepe vijesti Je, ja sam kod Bolanče još od davnih dana iz nekih drugih situacija, tako da ako se daj Bože ostvari trudnoća znam gdje ću na preglede Još uvijek sam u Škvorcu, tamo sam se našla a ako ovaj zadnji postupak ne uspije idem u Repromed, nema druge.
Curke koje su radile ili tek trebaju raditi testove čekamo nestrpljivo sa vama i nadam se da će se tako željena crtica svima ukazati🤞🏻
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Emma I Dunyapreslatke ste da..da je sve u životu upola tako i žena żeni vjetar u leđa a ne vuk u puno slučajeva…svijet bi bio puno bolje mjestoEmma I Dunyapreslatke ste da..da je sve u životu upola tako i žena żeni vjetar u leđa a ne vuk u puno slučajeva…svijet bi bio puno bolje mjesto
Baš to
Medenko da ne tražim tvoj odgovor na moje pitanje pa ću se nadovezati ovdje. Razumijem tvoje podvojene osjećaje. S jedne strane malenoj daješ manje pažnje a sebi više a mi smo navikle da sva ljubav i pažnja ide upravo njima pa osjećamo krivicu što smo u tim danima više fokusirane na sebe. Moja mala ima 19,50kg i nosimo ju kad ju prenosimo u njenu sobu na spavanje a najsmješnija je kad glumi da ju boli nogica ili kičma i kak da ju čovjek ne uzme u ruke Držim fige za tvoj pozitivni testić 🍀
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Obzirom da si I ti imala dosta transfera preporucila bih ti da ides u kliniku gdje mozes testirati embrije.. I nadam se da ce biti zdravi
Točno..da..jeftinije je. Hvala ti na informaciji. Dobro je znati svakako. 👌E ako se odlucis na testiranje embrija i ako dodjes u Sarajevo ja ti nudim besplatan smjestaj da ti pomognem makar da ustedis troskove za smjestaj koliko god ostala …
nakon tolikih godina borbe zasluzujes da se obradujes jednom bebicom ☺Dunyapredivna si🥹🥰..zbilja si me zatekla s ovim sada🙈…ako se ikad odlučim na taj korak…možda se i javim. Hvala ti od srca❤️🫂…došle su mi suze🥹😭Meni je jedna fina osoba iz Varazdina pomogla da nabavim lijekove kad je kod nas iz nekog razloga nestalo Menopura.. znacilo mi je tad mnogo.. tako da najiskrenije ti nudim smjestaj (manji stan u centru grada ali za tebe I muza bi bilo dovoljno 😊)
A jos iskrenije se nadam da ces ostvariti urednu trudnocu prije nego sto I budes morala razmisljati o testiranju :)
A što reći drugo nego bez teksta sam...💕..hvala ti puno na lijepim željama, riječima, podršci...puno to znači🙌
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Sortiraj odgovore
Najstariji