Evo iBeta 11ti dan 0.4
Mortadela, zao mi je 🥹
Vidjela sam za kliniku da traziš savjet. Ja sam kod dr. Škvorca u Samoboru, zadovoljna sam. Rade i privatno i preko HZZO-a.
Mortadela slažem se sa Pixi. Ja sam bila prije 7 godina kod Škvorca i sada opet, zadovoljna sam s njima. Tako da moj glas imaju. Plus sto se ide preko Hzzo-a.
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Pixi i Ruža je li se dugo čeka? Kakav je postupak kod njih, kad bi bilo najbolje da se javim za konzultacije ili nešto?
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Pixii Ruža je li se dugo čeka? Kakav je postupak kod njih, kad bi bilo najbolje da se javim za konzultacije ili nešto?
U pravilu 3.mjeseca ako se ide preko hzzo-a... mi smo dosli sa skoro svim nalazima potrebnim za postupak pa smo brzo i dosli na red...a tebi vjerojatno nesto jos i valja od nalaza pretpostavljam, nesto ces morati ponoviti....Mozes im se javiti za konzultacije sto prije jer mislim da sam ja cekala oko mjesec dana za termin za prve konzultacije.... svi u poliklinici su jako ljubazni pristupacni, nije kao u nekim drzavnim bolnicama kao na traci...
Zao mi je zbog bete 🫂😞 ali drago mi je da imas plan za dalje...
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Pixi ja mislim da nije nista i da ce sve biti ok 🫶 Tj.nadam se..tako ti je meni krenulo u 5 tt, nisam mogla sacekati redovan uzv i otisla sam na pregled. Znate moju pricu (od roskastog iscjetka, do krvarenja i sad jos uvijek smeđarim i to svaki dan) proslo je vec vise od 10 dana, sa bolovima koji su skoro stalno prisutni,a najmanje kad lezim.
Hocu ti reci da odes si svakako na uzv, vidis da je sve ok i na svom mjestu gv i žv,a za otkucaje je rano, ali barem ce te ovo umiriti…. koji si tt?
Sretno i javi sto je bilo… 🫂
Hvala svim curama na iskustvima. Uzet cu i ja kao Marisha kombinaciju Premama i Novalac.
Znači tebi i dalje smedjarenje? Kad imaš ponovo pregled?
Iskreno ne znam kako se računa? Od zadnje menge ili od transfera?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pixi ja mislim da nije nista i da ce sve biti ok 🫶 Tj.nadam se..tako ti je meni krenulo u 5 tt, nisam mogla sacekati redovan uzv i otisla sam na pregled. Znate moju pricu (od roskastog iscjetka, do krvarenja i sad jos uvijek smeđarim i to svaki dan) proslo je vec vise od 10 dana, sa bolovima koji su skoro stalno prisutni,a najmanje kad lezim.
Hocu ti reci da odes si svakako na uzv, vidis da je sve ok i na svom mjestu gv i žv,a za otkucaje je rano, ali barem ce te ovo umiriti…. koji si tt?
Sretno i javi sto je bilo… 🫂
Hvala svim curama na iskustvima. Uzet cu i ja kao Marisha kombinaciju Premama i Novalac.
Znači tebi i dalje smedjarenje? Kad imaš ponovo pregled?
Iskreno ne znam kako se računa? Od zadnje menge ili od transfera?
Mislim da se na Dan transfera dodaje 2 tt + 5 dana ako je blastocista
Nesto tako cini mi se
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Ruža planirali smo sad pauzu pa u 1.mj opet krenuti.
Nemam nikakvu dokumentaciju. 🫣 Uopće ne znam sto mi je potrebno od nalaza? Dr. L je tražio samo prvi put njegov spermiogram i moje hormone . Slj postupke nikad ništa . Zato bi i mijenjala .Malo mi je nonšalantan plus nema anesteziju. To mi je ogroman stres .
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Ružaplanirali smo sad pauzu pa u 1.mj opet krenuti.
Nemam nikakvu dokumentaciju. 🫣 Uopće ne znam sto mi je potrebno od nalaza? Dr. L je tražio samo prvi put njegov spermiogram i moje hormone . Slj postupke nikad ništa . Zato bi i mijenjala .Malo mi je nonšalantan plus nema anesteziju. To mi je ogroman stres .
Ako ćeš ići preko HZZO-a, probaj se raspitati za konzultacije, kako je Ruza napisala oko mjesec i nesto sam čekala na konzultacije. Za tri mjeseca sam došla na red za postupak.
Od nalaza su trazili moje spolne hormone, vade se 2.-5. ciklusa, papa test, štitnjaca ako imaš problema, suprug spermiogram... Na prvim stranicama ima tocno koje nalaze traze klinike.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pišnula sam ipak..da skinem s glave ovaj fet..imam blijedu crticu...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
https://ibb.co/RY90XWY
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
mortadela žao mi je...sretno u novim postupcima
Emma blijedu..koliko
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Sortiraj odgovore