Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nicoll, z

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Xoxo23

Nicoll mogu znat koji je razlog želje za promjenom poliklinike? Ja taman krećem u KBC SplitDreamer 🫂❤️

Mi smo isli u cito. Htjela sam viditi ako ko ima iskustava u privatnim poliklinikama i jeli isti slucaj ko u splitu. 
    Doktor koji bi trebao voditi brigu o terapijama prije/poslje i reci sto dalje, to sestra vodi, 
    Na moja pitanja s kojom metom se radila oplodnja, kako napreduje razvoj zametka... dobila sam samo odgovor sve dobro napreduje, opet od sestre. 
    Taj dan kad smo dosli zahtjevali smo da nam se sve pojasni, onda je tek dosao embriolog i rekao nam kako su se razvijali po danima.. Dan poslje aspiracije doktor se razbolio tako nam je receno, a transfer je obavio drugi doktor kod kojeg nikad nisam bila prije.. Pa mi malo neozbiljno djeluje sve to.. 

🧔 38
    🙋‍♀️34, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 Pokusavamo 2019
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska

Rolica

Broj poruka: 745

Prijavi adminu

Verbena hvala ti :))
    Marisha draga žao mi je da nisam detaljno popratila što ti se sve izdogađalo. Zaokupila sam se poslom, išla sam kasno na more ove godine i vratila se tek prije 2 tjedna, kupili smo zamljište sa starom kućom pa smo tu imali posla preko glave hahah... i tako mi otišlo vrijeme. A oprosti iz tvog potpisa sam zaključila da imaš smrzliće, žao mi je da je tako ispalo :( Sad se odmori od svega, i psihički i fizički... u koju kliniku planiraš dalje? Jesi i ti bila kod Bolanče na početku? Puse ti velike šaljem! :**
    Lunolina drži se, ako ne prestane to maltranje otvoriš si bolovanje i odmaraj... bezveze se mučiti i nervirati zbog budale :(
    Megyce čestitam ti od srca, predivne vijesti :)))) Neka bude dalje sve školski :)))
    Dreamer, Žuži, Pupo žao mi je cure, držite se... 😔😔
    Riamaro nadam se da će se probuditi sve i biti idealno na idućem pregledu. Samo hrabro :)
    Sanjushka 
    .
    Pusa svim curkama i sretnoooo!

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Bless💫

Broj poruka: 173

Prijavi adminu

Cure prijavljujem negativan test 6dnt 😩 smisljam plan za dalje, koju kliniku u Pragu preporucujete? 

👱🏻‍♀️33god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲35god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule

sanjushka

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Bless žao mi je zbog testa ali nadam se da je možda malo prerano.. ❤️🤞🏻
    Nisam na listi, nije lijepi, veseli, redovni uzv pa se nisam upisala. 😁🫣 Razmislit ću još do četvrtka, tad imam.. 
    Riamaro nadam se da će buknut do ponedjeljka.. 😁🤞🏻

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Hypnoticpoison

Broj poruka: 443

Prijavi adminu

Rolica

Curkice drage, da vas pozdravim i čestitam svima na super vijestimaOpet sam se bila isključila, zbog posla i raznoh drugih stvari, ali pratim vas iz prikrajka :) Prošla sam zadnje strane pa tipkam dolje dalje…
    .
    Čokoladice, Pixi, nek bude sve školskiLunolina držimo fige da sve bude super :)
    Sanjushkadraga, jako mi je drago da imaš ❤️ Sad lijepo odmori na bolovanju. Joj i meni je tako bilo s prolutexom, podljevi, velike masnice, peklo užasno, krv izašla na kraju… baš muka mukaDrži se :***
    Lunolina kod tebe sve lijepo napreduje, baš mi je dragooMarisha žao mi je da je kod tebe tako sve ispalo… kad se spremaš na fet, ili sad malo odmaraš od svega… kako si inače?❤️
    Sanii žao mi je što ti je bilo neuspješno, nadam se da se dobro držiš❤️
    Hypnotic, Wildflower kako ste cure, nisam pronašla vaše postove na zadnjim stranama
    .
    Ja sam obavila preglede, vađenja krvi, dobila nalaze, još čekam hiv pa idem u Vinogradsku po lijekove. Odlučila sam za dr Bolancu pa cu tamo probati sada. Rekao je da nemamo što čekati, a protokol će krenuti sa Menopurom 300 (odmah ful gas). Rekao je da samo dođem po lijekove kada ću imati sve nalaze. Vidim da ima još curki kod njega pa se pratimo
    .
    Svima sretnoooo! I puse svima koje znam, a nisam spomenula

Rolice draga, neopisivo mi je drago da si se javila!🤗🤗❤️❤️ Često sam mislila na tebe, pozdravljala te i dozivala da nam se javiš ako čitaš. Uspjela sam uhvatiti kad si se zadnji put javila da idete u novi postupak u Vinogradsku kod doktora Bolanče.💪💪 Od ❤️ navijam za tebe i želim da ti promjena klinike i doktora donese sreću najveću na svijetu, mali mirisni smotuljak.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
    Grliiiiiiimmmmm te 🫂 i cmokam 😘😘!❤️❤️👇👇
    Ja i moja dugica 🌈 smo dobro, još malo imamo do kraja.🙏🙏❤️❤️ 
    Trenutno doma imamo radove, pa se slabo javljam, ali tu sam, čitam i pratim.😊😊

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• ružica

Broj poruka: 1634

Prijavi adminu

Cure, evo me frendica zamolila da Vas pitam.. ja se ne sjecam. 
    Koristi Cyclogest , ovaj mjesec su pokusavali prirodno i rekla joj je gin da u drugom dijelu ciklusa stavlja ciclogest. Već par dana je steže u donjem dijelu trbuha, dosta nisko, opisuje kao nekakve dosta ostra ali izdrživa zatezanja, 
    Tek joj je 4 ili 5 dan dpo, dakle rano je za test, ali jesu li ti bolovi od Cyclogesta ili se  možda ima čemu nadati.
    Hvala cure unaprijed.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Pixi

Broj poruka: 276

Prijavi adminu

Bless ne gubi nadu, mislim da je ipak prerano za sve otpisati
    Riomaro nadam se da će se popraviti do ponedjeljka. Šta doktor na to kaze?
    Megyca čestitam na srcekima
    Marisha dobro sam, malo mi je kao mucnina, ali nista strasno. U iščekivanju ultazvuka. Kako si ti? Grlim teCure, može li se Decortin kupiti u ljekarni bez recepta? Mislila sam da imam još tableta, jutros se javila ginekologici da mi pusti, no još nije a vikend ide.
    U slučaju da se ne može kupiti bez recepta, ima li neka cura iz Rijeke i okolice da je voljna prodati dvije tablete? 

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

dunya

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Emma05

Verbena11 hvala ti ali nekako mislim da mi cijeli taj set nije dobar. 8 uspješno oplođenih blastica sam dobila iz tog zadnjeg stimuliranog. Evo sam sada na zadnja 3 ostala a vraćam po jedan. Ako su toliko vrhunske zašto se ne primaju. Nešto tu ne štima. Kad sve potrošim idem za Prag, odluka je pala!Marisha hvala ti..testiće ipak neću piškiti da se ne mučim dodatno, odraditi ću betu što je ranije moguće i tjt. Sretno i tebi u novom postupku u siječnju ako se ne varam da si napisala 🙏
    Medenko i meni su rekli tek 19og ali ja ću vaditi u subotu već.
    Lunolina to za posao u potpunosti kužim. Ja zato otvorim bolovanje da nemam kontakt s nikim do bete
    Teich ja imam blažu trombofiliju pa nemam niskomolekularni heparin uključen, a valjda je to sve od dr do dr. Uzimam samo Aspirin 100 od transfera po njegovoj uputi.
    Meni je danas 4 dnt i krenuli su menga bolovi, baš mi je slabinica. Prva dva dana od transfera (FET) bolovi u maternici, probadanja lijevo pa desno. Jučer ništa, sve normalno. Danas krenuli grčići. Bilo mi je izrazito hladno prvih par dana, danas sam se nešto ugrijala ali obučena sam od glave do pete, uduplo pa ne znam jesam li dostigla "radnu temperaturu" napokon

Ja sam imala dobre blastice oba  postupka.. 
    Prvi put od 5 folikula smo dobili 5 odlicnih blastica.  vracene 2 I spontani u 7 nedjelji
    Nakon toga prirodna trudnoca (sa blokiranim jajovodom I hidrosalpinksom) I spontani u 8 nedjelji.
    Naredni postupak 4 blastice  od 4 oplodjene jajne celije, sve 4 odlicne kvalitete s tim da se na dvije mogla uraditi biopsija za testiranje embrija.. rezultat: obje blastice abnormalne 😔 samim time nemam nade ni da su over dvije zaledjene zdrave. 
    Kariogram uredan I moj I od muza.. odlican uspjeh sa embrijima imamo u smislu da dodju do blastociste  .. e sad sta se dalje desava nije mi jasno.. 
    Obzirom da si I ti imala dosta transfera preporucila bih ti da ides u kliniku gdje mozes testirati embrije.. I nadam se da ce biti zdravi ❤

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️FET ⏳️

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Cure kolko vam je nakon prekida s terapijom došla menstruacija? Doktor Škvorc bi da ja odmah idem u sljedeći FET. Ali bi da prije menstruacije napravim briseve i papu. Najraniji termin za to sam privatno dobila u ponedjeljak. Pa sad neznam dal do onda neću procuriti ☺️

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Sanjushka znam da imamo istu gonekologicu. Zasto ne odes kod nje na uzv? Ona ima fakat bas jako jako dobar, bolji cini mi se od Radoncica, a i odlican je dijagnosticar, pogotovo u trudnoci, Radoncic je super, al nece biti detaljan kao ona jer je njemu primarno polje ivf.

Svim curama saljem zagrljaje za negativne testice, krvarenja, iscekivanja. Pratim i dalje, ali sam povucena kako sam i najavila

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.