Dreamer zao mi je, možda da ponovis sa jutarnjim 🤞
Megyca wauuu ❤️❤️ čestitam, neka bude školska trudnoca.
Lunolina hvala ti. Bit će sve ok kod tebe. 🤗
Rainbow_Hope pa ja stvarno mislim da nemogu više ništa učiniti osim onoga što sad radim. Jel mi samo možeš reći, kad si ti prokrvarila, jesi imala ugruske? I jel ti to trajalo duže sa svježom krvi? Ja sam danas imala još neke sitne ko ugruske, al krvavi iscjedak kad se obrisem je i dalje tu. Maloprije sam se malo ispovracala pa se nekako tješim da je sve ok al kad vidim tu krv..ufff..
Di nam je Ruža?Nadam se da je sve ok ❤️
Sanjushkakako si ti?
Sorry ako sam koga zaboravila. Svima želim punoo sreće i što manje stresova 🤗❤️Hvala ti. Budem ponovila ujutro ali realna sam i znam što će biti. Ali tu smo gdje smo. Iz svoje kože ne možemo van.
Dreamer dobro ti tipkala Libo1415 nek ponovis ujutro, meni isto bio snijeg popodne al ujutro crtica pa probaj mozda je do tog 🙏🏼
Javi se ti i Zuzi 🤞🏼
Svim curkama sretno s rjesavanjem mucnina i krvarenja, a svim cekalicama puuunoo strpljenja
Rainbow_Hope pa ja stvarno mislim da nemogu više ništa učiniti osim onoga što sad radim. Jel mi samo možeš reći, kad si ti prokrvarila, jesi imala ugruske? I jel ti to trajalo duže sa svježom krvi? Ja sam danas imala još neke sitne ko ugruske, al krvavi iscjedak kad se obrisem je i dalje tu. Maloprije sam se malo ispovracala pa se nekako tješim da je sve ok al kad vidim tu krv..ufff..
Sanjushkakako si ti?
Sorry ako sam koga zaboravila. Svima želim punoo sreće i što manje stresova 🤗❤️Hvala ti. Budem ponovila ujutro ali realna sam i znam što će biti. Ali tu smo gdje smo. Iz svoje kože ne možemo van.Dreamerdobro ti tipkalaLibo1415nek ponovis ujutro, meni isto bio snijeg popodne al ujutro crtica pa probaj mozda je do tog 🙏🏼
Javi se ti i Zuzi🤞🏼
Svim curkama sretno s rjesavanjem mucnina i krvarenja, a svim cekalicama puuunoo strpljenja
A koji dan od transfera ti je tako bilo?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Curice moje, samo da vam se javim da vas pozorno citam, pratim i osjetim ❤️
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743
Dobra večer svima,
Možete mi reci iskustva (pozitivna i negativna) u privatnim poliklinikama u zagrebu i u sloveniji za potpomognutu oplodnju. Do sad smo bili u splitu ali se mislimo da promjenimo polikliniku.
🧔 38
🙋♀️34, AMH 20
👩❤️👨 Pokusavamo 2019
2022. AIH ➖
2023. AIH ➖
2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
Sanjushkakako si ti?
Sorry ako sam koga zaboravila. Svima želim punoo sreće i što manje stresova 🤗❤️Hvala ti. Budem ponovila ujutro ali realna sam i znam što će biti. Ali tu smo gdje smo. Iz svoje kože ne možemo van.Dreamerdobro ti tipkalaLibo1415nek ponovis ujutro, meni isto bio snijeg popodne al ujutro crtica pa probaj mozda je do tog 🙏🏼
Javi se ti i Zuzi🤞🏼
Svim curkama sretno s rjesavanjem mucnina i krvarenja, a svim cekalicama puuunoo strpljenjaA koji dan od transfera ti je tako bilo?
Libo1415 9. Dan popodne ništa, 10. Ujutro crtica
Megyca ajme duplici!!! 😍😍 cestitaaam!
Sto se tice mucnina, meni su lijekovi stvarno lijepo popravili stanje, cak mi gotovo uopce nije vise muka. Jucer sam dosla u napast preskociti terapiju da provjerim je li mi je i dalje mukica i kad mi je krenula biti, panicno sam otrcala po terapiju da to zaustavim😂
Dreamer ja bih ti ponovila test u jutro. Ti testovi popodne znaju biti varljivi. Zelim ti da si ipak u krivu.
Libo ❤️❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure, sretno svima u iscekivanju bete 💕
I sretno svima koje se bore s krvarenjima nadam se da ce bebe izdrzati 💪🏼
Meni je danas 9.dnt , i ja mazohista sam jutros pisnula nema crtice ni u tragovima (jucer je bila neka jadna) , tako da sam vec otpisala u glavi ovaj FET , imam 🐧 za jos jedan FEt i to je to od mene , odustajem . Tijelo mi je unisteno.
👩🏼 34.god - Endo (op. 2022.) - vratila se 1.5cm trenutno , mthfr , PAI
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (normalno zaceta, 8/16 rodjena carskim) 1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 5❄️/ BIOKEM ❌
30.10.2024. FET , vracena blastica (6dn) , u iscekivanju bete 🙏🏼
Cure hvala na podršci ❤️ Pišnula sam ujutro ali nažalost ništa. Vadim danas betu i javljam u polikliniku 💔
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️01/25 ⏳️
Nicoll mogu znat koji je razlog želje za promjenom poliklinike? Ja taman krećem u KBC Split Dreamer 🫂❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Jutro cure, kod mene očekivano jutros ništa. Već sam ti prebolila čim sam osjetila prije koji dan da je sve isto kao na prethodnim transferima. Kod nekih cura su ti bolovi dobar znak, kod mene ne. Tako da sam jutros skroz ok😊
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji