Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Srculence

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Marisha kuzim neces mu uzet za zlo,al ono  malo ipak gledajuci sa ljudske strane mogao si nazvat. Drzim najvece fige da sve bude uredu u petak! ☺️❤️🤞🏼
    Hahaha nisam jutros radila test,tolika mi je mucnina da sam mislila da necu moc na posao otic! Ali sutra ga radim,pa javim ☺️

🙋🏻‍♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻‍♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10. Transfer + embryoglue⏳
    16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
    28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌

Libo1415

Broj poruka: 313

Prijavi adminu

Ej cure. Vidim da ste baš aktivne. 🤗
    Da se nadovežem za ovu temu oko Crkve...meni kad je nedavno jedna jako pametna osoba pocela sa fantaziranjima samo sam joj rekla da budući da kaze da Bog sve određuje onda da on nije htio nebi dao liječnicima da nađu načina kako da pomognu nama koji imamo problema, isto kao što nebi omogućio da ljudi imaju umjetne kukove, implantante i slično. A i postoji molitva svetoj Riti koja je za besplodne parove i u kojoj se moli da liječnici nađu lijekove za besplodnost,tako da od tad je ta osoba puna suosjećanja i nikad mi više ništa nije rekla protiv. Tako da cure moje, samo hrabro i nakon svega što smo prošle i još moramo proći bit će sve dobro. 🤗😘
    Marisha grlim 😘
    Mariposa razumijem te u potpunosti. Od sveg srca ti želim da ti smrzlic bude uspješan ako sad nije uspjelo. 🤗

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

riamaro

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Marisha što da kažem, drži se ❤️Slee, dugo nisam čula pozitivniju priču 🙏🏼 Mislim da smo previše okruženi vjerskim fanaticima, ovima što najviše dolaze do izražaja, pa se iznenadimo “normalnima”. Judita89 dobrodošla! Možeš urediti potpis, ne možemo puno reći bez dijagnoze, AMH, godina. Vezano za razvoj, i mene je to mučilo, ali ima zaista puno faktora, od kvalitete j.s., aktivacije u labu, kvalitete sjemena, a neki embrijići se nepravilno razvijaju (genetika), neki ne preživljavaju u laboratorijskim uvjetima, već samo u maternici. Nije sve crno bijelo. Sretno, nadam se da će ti se mrvice primiti, pupo ❤️ Ivka33 bravo za folikuliće, neka bude stanica za party u labu 🥳mariposa1510 ❤️❤️ tuguj danas, a sutra u nove pobjede. Vidim da imaš smrzlića, ma mi ćemo biti trudnice iz FET-a 💪🏼Srculence, sretno!Libo1415, dijelim isto mišljenje ❤️ Bog nam dao pamet da od nje stvaramo čuda!

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

Mimica91

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Judita89

Pozdrav svim borilicama i svima onima koje su uspjele ostvariti trudnoću. Nova sam na forumu. Nedavno sam u svijetu potpomognute oplodnje. Suprug ima 41, a ja 35 godina. Pokušavamo već godinama, ali tek smo se nedavno odlučili na potpomognutu oplodnju. Muž bez dijagnoze, a ja PCOS, ogroman višak kilograma i potencijalno IR. Doktor nam je odmah predložio stimulirani IVF i mi smo pristali. Imala sam dosta jaku terapiju zbog kilograma, punktirano mi je 18 folikula u petak. Biologinja mi u subotu javlja da je od 18 folikula, 12 zrelih jajnih stanica i da su sve oplođene što je odlično. U dogovoru s njom, ostavljamo oplođene jajne stanice da se razvijaju do 5. dana (jučer, srijede), do stadija blastica. I jučer je bio transfer i doslovno na stolu za vrijeme trajanja transfera mi je rečeno da je 10 njih propalo i da su dvije ostale i da će mi te dvije vratiti. Ali i da te dvije malo "kasne", da zapravo izgledaju kao da im je 4 dana, a ne 5. Bila sam jako razočarana, zabrinuta. 😔 Koristili su i embrioglue u postupku. Kada sam ih pitala ima li šanse za trudnoću, rekli su da mi ne bi vraćali da smatraju da nema. Zanima me ima li koja od vas iskustva da im je uspjela trudnoća s takvim morulama? I ima li možda netko predodžbu zašto su se te oplođene prestale razvijati?

Ja sam ostala trudna i rodila iz transfera bastociste koja je tek 6ti dan postala blastica. Znači peti dan su mi javili da ne izgleda dobro, da kasni, ali da će ju ostaviti još jedan dan pa ćemo vidjet što će bit. Na kraju je šesti dan postala predivna blastica i rodio se moj sin. Tako da to što kasni ne znači da ne valja, nego je samo sporija, nije gotovo dok nije gotovo

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

💜Medenko

Broj poruka: 506

Prijavi adminu

Mimica91

Judita89

Pozdrav svim borilicama i svima onima koje su uspjele ostvariti trudnoću. Nova sam na forumu. Nedavno sam u svijetu potpomognute oplodnje. Suprug ima 41, a ja 35 godina. Pokušavamo već godinama, ali tek smo se nedavno odlučili na potpomognutu oplodnju. Muž bez dijagnoze, a ja PCOS, ogroman višak kilograma i potencijalno IR. Doktor nam je odmah predložio stimulirani IVF i mi smo pristali. Imala sam dosta jaku terapiju zbog kilograma, punktirano mi je 18 folikula u petak. Biologinja mi u subotu javlja da je od 18 folikula, 12 zrelih jajnih stanica i da su sve oplođene što je odlično. U dogovoru s njom, ostavljamo oplođene jajne stanice da se razvijaju do 5. dana (jučer, srijede), do stadija blastica. I jučer je bio transfer i doslovno na stolu za vrijeme trajanja transfera mi je rečeno da je 10 njih propalo i da su dvije ostale i da će mi te dvije vratiti. Ali i da te dvije malo "kasne", da zapravo izgledaju kao da im je 4 dana, a ne 5. Bila sam jako razočarana, zabrinuta. 😔 Koristili su i embrioglue u postupku. Kada sam ih pitala ima li šanse za trudnoću, rekli su da mi ne bi vraćali da smatraju da nema. Zanima me ima li koja od vas iskustva da im je uspjela trudnoća s takvim morulama? I ima li možda netko predodžbu zašto su se te oplođene prestale razvijati?
    Ja sam ostala trudna i rodila iz transfera bastociste koja je tek 6ti dan postala blastica. Znači peti dan su mi javili da ne izgleda dobro, da kasni, ali da će ju ostaviti još jedan dan pa ćemo vidjet što će bit. Na kraju je šesti dan postala predivna blastica i rodio se moj sin. Tako da to što kasni ne znači da ne valja, nego je samo sporija, nije gotovo dok nije gotovo

🙏🏽🌟💫⚡️💙

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Srculence

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Mariposa1510 baš mi je žao tocno znam taj osjecaj! 😔budi tuzna,isplaci se izbaci sve van! Imas pravo na to,bit ce ti lakse! A onda u nove pobjede vidim imas jednog smrzlica,mozda je to bas taj tvoj dobitan! ❤️🥰🙏🏻🍀

🙋🏻‍♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻‍♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10. Transfer + embryoglue⏳
    16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
    28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌

Kawa

Broj poruka: 511

Prijavi adminu

srculence woow cestitam na plusu, kad vadis betu?
    marisha, jako mi je zao sto prolazis kroz ovo, nadam se najboljem mogucem ishodu za tebe i grlim
    ivka i zuzi, vratite se vi nama sto prije u dalmaciju s malim zagrepcanima u pupama :) 
    slee, prekrasan mi je tvoj stav o krstenju tvog sina, stvarno svaka cast. 
    mariposa mi smo tu negdje po iskustvima i pratimo se jos od teme lh trakica. zao mi je sto ti je prvi et neuspjesan, i ja sam velike nade polagala u taj prvi kao mladi smo zasto ne bi uspjelo, iako sam bila svjesna da su vece sanse u FETu. isto kao i ti par dana nakon aspiracije imala sam bolove i mislila da je ohss ali bolovi su se smirili pa nisam panicarila. sljedeci ciklus i prvi FET je bio dobitan iako u njega nisam polagala velike nade, vec sam razmisljala o daljnjim koracima, privatnim klinikama itd. uvjerena sam da je to zbog toga sto je tijelo bilo odmornije od hormona a mozak opusteniji. nemoj gubiti nadu, ceka te tvoj smrzlic 
    libo, moje razmisljanje je slicno tvom, i ja smatram da je mpo samo jos jedan Bozji alat za stvaranje djecice  moj uspjesan fet je bio 3 dana nakon hodocasca Velikoj Gospi od 30km.
    ostala sam vam duzna izvjestaj za uzv, beba odgovara svim mjerama, ima 6cm i jako je aktivna, toliko skače da se nije mogla smiriti niti da čujemo srce. partneru je sve to bilo jako zanimljivo kako mali alien tako divlja  izvadila sam krv za probir i nadam se nalazu do sutra. dr vjeruje da ce sve biti ok prema tome sam se ohrabrila staviti trakicu 
    također sam od svog gin tražila uputnicu za folnu odnosno vit B9 da vidim jesu li mi TerraNova suplementi dovoljni, a lik mi pustio uputnicu za B12. rezultat je 285 , (ref.145 - 569). Sad jel to nesto znaci ili je doktor fulao uputnicu?

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Slee 🤣🤣🤣nasmijala si me sa sažetkom🤭❤️
    Anda❤️🎉🤗
    Judita dobrodošla 🥰 držim 🤞🏻 da se mrvice prime čvrsto, sretno 🍀 🤞🏻 ❤️ 
    Inka žao mi je🫂😔
    Ivka super, neka nastave lijepo rasti 🎉🤗❤️🍀
    Marisha držimo 🤞🏻 za sutra🍀❤️🫂
    Mariposa žao mi je😔grlim i ljubim, drži se🫂❤️
    Srculence sretno sutra sa testićem 🍀🤞🏻❤️
    Kawa baš je lijepo vidjeti tvoju trakicu🎉🤗❤️drago mi je da je sve u redu, a čim je UZV dobar, biti će i nalaz kombiniranog. Neka se sve nastavi tako ♥️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• mariposa1510

Broj poruka: 435

Prijavi adminu

Pixi, Medenko, Srculence, Libo, riamaro, Kawa, Leona, hvala vam na utješnim riječima i podršci, puno, puno znači ❤️ Osjećam se malo sebično što tu tugujem, a koliko vas je koje se borite godinama i gledate negativne testove i prolazite neuspješne postupke. Vi ste hrabre lavice, svim srcem vam se divim! Neka se svakoj ostvari san za majčinstvom jer sve to zaslužujete. ❤️

👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    02./24. - IUI Vinogradska - neuspješan
    03./24. 2. IUI - otkazano, nađen polip - histeroskopija - Repromed
    10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌

• Nina000

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Svima Vama divnim ljudima lijep pozdrav! 
    Pitanje: korostim Cyclogest od dana davanja štoperice. FET je bio 21.10. i od danas, iscjedak nije bijel i mastan nego svjetložut. Za sve vas koji ste ga koristili jel ste imali takav svjetložut iscjedak?
    U svježem embriotransferu sam ga isto koristila ali je boja bila konstantno bijela i masna. 

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u reduJa - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    Terapije su uvijek jednake, Folbella, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.