⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
LISTOPAD 2024.
24.10. čet
IVKA33 - ultrazvuk ivf
25.10. pet
ANIA - 1.ultrazvuk
ŽUŽI - aspiracija
28.10. pon
TERA_ - anomaly scan
SRCULENCE - beta
MARIPOSA1510 - beta
DREAMER - f.transfer
30.10. sri
LEONA89 - ultrazvuk
31.10. čet
VERBENA11 - beta
STUDENI 2024.
2.11. sub
DODO87 - beta
PIXI - beta
4.11. pon
LUNOLINA - 1.ultrazvuk
LIBO1415 - 1.ultrazvuk
SANJUSHKA - 1.ultrazvuk
SANIII - beta
5.11. uto
RUŽAFT - 1.ultrazvuk
BUTTERFLY - ultrazvuk
6.11. sri
ČOKOLADICA - ultrazvuk
13.11. sri
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Sanii
Verbena11
Divnaa
sanjushka
Hvala vam na objašnjenju 💛 još se uhodavam/educiram o svim ovim postupcima i upoznajem s terminologijom
Leona89 hvala na dobrodošlici😊
👩💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L👲1988., normozoospermia
9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌
Plavuša 😂❤️
Medenko sta ti znas mozda su spontano sami izrasli pa se dogodi 😂😂 salim se naravno. Ja se srecom nisam jos susela s tim to je Bozja volja al mislim da bi mi odgovor bio kao tvoj.
Riamaro 🤦🏻♀️
Zuzi sretno sa transferom ❤️ ja imam isto super podrsku i na poslu i privatno ali uvijek ima onih sta su najpametniji haha
Marisha hvala ti ❤️ ovaj forum je sve, kad je najgore bas me drzi na zivotu.
Lunolina hvala ❤️
.
Mislim da mi se svega skupilo ova godina je bila bas teska i samo se nizu dogadaji i ne možeš nista nego ići dalje pa mislim da mi se nakupilo i morala sam malo izbacit van 😅
A znam da ćete vi najbolje razumit. Danas sam vec bolje, osobito dok čitam sve ovo.
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Plavuša 😂❤️
Medenko sta ti znas mozda su spontano sami izrasli pa se dogodi 😂😂 salim se naravno. Ja se srecom nisam jos susela s tim to je Bozja volja al mislim da bi mi odgovor bio kao tvoj.
Riamaro 🤦🏻♀️Zuzi sretno sa transferom ❤️ ja imam isto super podrsku i na poslu i privatno ali uvijek ima onih sta su najpametniji haha
Marisha hvala ti ❤️ ovaj forum je sve, kad je najgore bas me drzi na zivotu.
Lunolina hvala ❤️
.
Mislim da mi se svega skupilo ova godina je bila bas teska i samo se nizu dogadaji i ne možeš nista nego ići dalje pa mislim da mi se nakupilo i morala sam malo izbacit van 😅
A znam da ćete vi najbolje razumit. Danas sam vec bolje, osobito dok čitam sve ovo.
Hvala ti🥰 Uz sve to opet je nekako i ovdje lijepo naći utjehu jer te ipak najviše razume oni koji prolaze isto. Ja sam isto dobila gastritis od svih tableta koje pijem, jedva cekam malo odmoriti želudac tako da te razumijem skroz
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Kad smo kod komentara drugih, ja isto imam podrsku okoline i buduci da nismo vjernici nitko nema potrebu spominjati Boga, ali bio je komentar jedne starije kolegice kad je saznala da sam trudna, nazvala me i rekla: ajde cestitam, to je bila umjetna? Bolje ikako, nego nikako.
A sto se tice vjere, ima i divnih svecenika, moja sestricna i njezin muz su veliki vjernici i isli su kod svog svecenika koji im je pristupio prepun razumijevanja i dao im svoj blagoslov, jedino je rekao da bi volio da iskoriste svaki zametak koji dobiju, sto nije bilo tesko buduci da je low responder 😂
A jedina zelja moje bake je bila da krstimo naseg sina, mi smo pristali uz uvjet da svecenika upoznamo sa situacijom, rekli smo mu da mi nismo vjernici, ali nemamo nista protiv da ga moja baka i obitelj upoznaju s vjerom i da ga zato zelimo krstiti i da zelimo naglasiti da je on dijete nastalo pomocu potpomognute oplodnje i da znamo stav Crkve po tom pitanju, a on je samo rekao da su sva djeca djeca Bozja i da ne brinemo. Tako da stvarno smo imali srece i pozitivno iskustvo.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Pozdrav svim borilicama i svima onima koje su uspjele ostvariti trudnoću. Nova sam na forumu. Nedavno sam u svijetu potpomognute oplodnje. Suprug ima 41, a ja 35 godina. Pokušavamo već godinama, ali tek smo se nedavno odlučili na potpomognutu oplodnju. Muž bez dijagnoze, a ja PCOS, ogroman višak kilograma i potencijalno IR. Doktor nam je odmah predložio stimulirani IVF i mi smo pristali. Imala sam dosta jaku terapiju zbog kilograma, punktirano mi je 18 folikula u petak. Biologinja mi u subotu javlja da je od 18 folikula, 12 zrelih jajnih stanica i da su sve oplođene što je odlično. U dogovoru s njom, ostavljamo oplođene jajne stanice da se razvijaju do 5. dana (jučer, srijede), do stadija blastica. I jučer je bio transfer i doslovno na stolu za vrijeme trajanja transfera mi je rečeno da je 10 njih propalo i da su dvije ostale i da će mi te dvije vratiti. Ali i da te dvije malo "kasne", da zapravo izgledaju kao da im je 4 dana, a ne 5. Bila sam jako razočarana, zabrinuta. 😔 Koristili su i embrioglue u postupku. Kada sam ih pitala ima li šanse za trudnoću, rekli su da mi ne bi vraćali da smatraju da nema. Zanima me ima li koja od vas iskustva da im je uspjela trudnoća s takvim morulama? I ima li možda netko predodžbu zašto su se te oplođene prestale razvijati?
🧔 41, uredan spermiogram
💃 35, PCOS, IR, AMH 33 pmol/l
1. IVF, 10/2024 - 18 folikula, 12 oplođenih js, vraćene 2 morule, ništa za smrznuti - > 4.11. beta
Kad smo kod komentara drugih, ja isto imam podrsku okoline i buduci da nismo vjernici nitko nema potrebu spominjati Boga, ali bio je komentar jedne starije kolegice kad je saznala da sam trudna, nazvala me i rekla: ajde cestitam, to je bila umjetna? Bolje ikako, nego nikako.
A sto se tice vjere, ima i divnih svecenika, moja sestricna i njezin muz su veliki vjernici i isli su kod svog svecenika koji im je pristupio prepun razumijevanja i dao im svoj blagoslov, jedino je rekao da bi volio da iskoriste svaki zametak koji dobiju, sto nije bilo tesko buduci da je low responder 😂
A jedina zelja moje bake je bila da krstimo naseg sina, mi smo pristali uz uvjet da svecenika upoznamo sa situacijom, rekli smo mu da mi nismo vjernici, ali nemamo nista protiv da ga moja baka i obitelj upoznaju s vjerom i da ga zato zelimo krstiti i da zelimo naglasiti da je on dijete nastalo pomocu potpomognute oplodnje i da znamo stav Crkve po tom pitanju, a on je samo rekao da su sva djeca djeca Bozja i da ne brinemo. Tako da stvarno smo imali srece i pozitivno iskustvo.
Bas lijepa priča vezano za svećenika i krštenje. Lijepo je čuti i da ste vi bez obzira sto sami niste vjernici pristali ispuniti bakinu želju i dati djetetu da kad odraste sam izabere svoj put.♥️
Kolegicu ne bi komentirala 😤
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Ivka sretno danas
Molly zato ova i grupa sluzi da si olakšamo. Najjači su mi komentari samo se opusti i ne misli na to. Kako da ne😂
Drago mi je da si danas bolje 🤗
Marisha kako si ti?
Koliko god imale podršku od bližnjih koja stvarno puno znači, toliko i ova grupa lavica koja prolaze kroz isto posebno diže 🥰
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Dobro jutro zenice evo mene s pregleda prvo javim muzu pa onda vama 🥰🥰🥰 mislim da vam je stim sve jasno koliko mi znacite vi i vasa podrska u svemu ovome, endo 11 mm imamo jos jedan folikul u igri neki su 10 11 13 14 sve skupa ih je 6 sad u subotu novi ultrazvuk i vjerojatno stoperica u subotu ( dugi je protokol pa to ide polako)
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Sortiraj odgovore
Najstariji