Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pleasestay2022

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Hvala puno cure drage, pratim dalje razvoj pa javim, sva se još tresem od šoka jer zapravo nisam imala očekivanja od testa ❤️ da li je koja od vas radila test 5 dana nakon transfera? 
    sretno svima 😘

🕺Sve uredno
    💃Pcos, bez ovulacija
    Imamo dečka od 11 godina 🩵
    6/24 neuspješna inseminacija
    8/24 postupak u prirodnom ciklusu, nismo stigli do punkcije jer je folikul pukao
    10/24 stimulirani postupak
    Punkcija 9 js
    Oplođeno 8 js
    Do petog dana nam je ostalo 7 blastocisti, 1 je vraćena 😍, i imamo 6 ❄️
    5 dnt pozitivan test ♥️10 dnt beta 248 ♥️

dunya

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Judita89

Mimica91

Judita89

Pozdrav svim borilicama i svima onima koje su uspjele ostvariti trudnoću. Nova sam na forumu. Nedavno sam u svijetu potpomognute oplodnje. Suprug ima 41, a ja 35 godina. Pokušavamo već godinama, ali tek smo se nedavno odlučili na potpomognutu oplodnju. Muž bez dijagnoze, a ja PCOS, ogroman višak kilograma i potencijalno IR. Doktor nam je odmah predložio stimulirani IVF i mi smo pristali. Imala sam dosta jaku terapiju zbog kilograma, punktirano mi je 18 folikula u petak. Biologinja mi u subotu javlja da je od 18 folikula, 12 zrelih jajnih stanica i da su sve oplođene što je odlično. U dogovoru s njom, ostavljamo oplođene jajne stanice da se razvijaju do 5. dana (jučer, srijede), do stadija blastica. I jučer je bio transfer i doslovno na stolu za vrijeme trajanja transfera mi je rečeno da je 10 njih propalo i da su dvije ostale i da će mi te dvije vratiti. Ali i da te dvije malo "kasne", da zapravo izgledaju kao da im je 4 dana, a ne 5. Bila sam jako razočarana, zabrinuta. 😔 Koristili su i embrioglue u postupku. Kada sam ih pitala ima li šanse za trudnoću, rekli su da mi ne bi vraćali da smatraju da nema. Zanima me ima li koja od vas iskustva da im je uspjela trudnoća s takvim morulama? I ima li možda netko predodžbu zašto su se te oplođene prestale razvijati?
    Ja sam ostala trudna i rodila iz transfera bastociste koja je tek 6ti dan postala blastica. Znači peti dan su mi javili da ne izgleda dobro, da kasni, ali da će ju ostaviti još jedan dan pa ćemo vidjet što će bit. Na kraju je šesti dan postala predivna blastica i rodio se moj sin. Tako da to što kasni ne znači da ne valja, nego je samo sporija, nije gotovo dok nije gotovo
    Pa da, koliko sam čitala neke morule tek 6. dan postanu blastice. 😊 To me tješi.

Ja sam nedavno bila zabrinuta zbog slicne situacije.
    5. dan se nisu razvili do blastociste.. dok smo vec 6.dan dobili visokokvalitetne embrije :) 
    Vjerujem i kod tebe da je bio FET da biste docekali blastociste.. ponekad se jednostavno malo sporije razvijaju ali eto na kraju opet mogu biti super kvalitetni

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️FET ⏳️

• mortadela

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

RužaFT ja sam imala koronu kad sam bila trudna, nešto sitno trudna. Mjesec možda ako se sjećam . Fibra 39 🫣 doktorica mi je rekla da čak smijem Lekadol od 1000, ali tebi nema potrebe ako je sitna fibra , a ako bude potreba onda je bitno da je paracetamol ☺️ 
    Nemoj se brinuti 🫶🏼

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

• Ivy19

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Ivy19

Čokoladica 🍀

Ivy kako si ti?
    Citam vas,al pretezno kasno navecer,pa ne komentiram…inace sam ok,tu i tam neka probadanja,napuhnutost,umor i to ti to…jedva cekam utorak i uzv,nadam se da ovaj put bude ok🙏
    A kako si ti,mucnine!?
    Ivy evo ok, mucnine skoro cijeli dan. Danas kao neki grcevi dole, a psihicki uzas, ne mogu se othrvat negativnim mislima nikako. Tebi je sad u utorak uzv vec? 🤞🤞🤞 Meni tek za 2 tjedna, valjda cu docekat i to zdrave glave 🤣

S mucninama nemam iskustva jos...a to psihicki takodjer sam i ja u banani...i meni svaka 2tj.uzv,bila 15.i sad idem 29...ti si bila 17.i trebala bi 31.,al s obzirom da praznik,pa vikend pomaknuli te na 04.11.,nadam se da sam dobro upamtila...budemo docekale,nadam se i ja zdrave glave...🙏🤞

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

sanjushka

Broj poruka: 1163

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    LISTOPAD 2024.
    25.10. pet
    ANIA - 1.ultrazvuk
    ŽUŽI - aspiracija
    26.10. sub
    IVKA33 - ultrazvuk ivf
    28.10. pon
    TERA_ - anomaly scan
    SRCULENCE - beta
    MARIPOSA1510 - beta
    DREAMER - f.transfer
    30.10. sri
    LEONA89 - ultrazvuk 
    31.10. čet
    VERBENA11 - beta

STUDENI 2024.
    2.11. sub
    DODO87 - beta
    PIXI - beta
    4.11. pon
    LUNOLINA - 1.ultrazvuk
    LIBO1415 - 1.ultrazvuk
    SANJUSHKA - 1.ultrazvuk
    SANIII - beta
    5.11. uto
    RUŽAFT - 1.ultrazvuk
    BUTTERFLY - ultrazvuk
    6.11. sri
    ČOKOLADICA - ultrazvuk 
    13.11. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Ania sretno na druškanju, Žuži neka bude dobra berba! 🤞🏻❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

Saniii

Broj poruka: 1136

Prijavi adminu

Luna,Molly, Slee hvala curke 😘😘
    Judita89 dobrodošla i nek se barem jedna mrvica primi 🤞🙏. Inace kod pcos žena je smanjena kvaliteta jajnih stanica kako je Stela objasnila, jer uslijed inzulinske rezistencije i povećanog inzulina koji dovodi do povećane proizvodnje androgena oni posljedično utječu na rad jajnika i kvalitetu js, dakle uzrok je sami pcos, a pcos se može ublažiti ili cak dovesti u normalu. Na prvim stranicama imaš puno savjeta i preporuke što piti od suplemenata. Nadam se da ces se moci uhvatiti u koštac sa kilogramima i smršavjwti jer time ces si uvelike pripomoci. Ali jos nije nista izgubljeno do bete🤞.Gdje ste u postupku?
    Mariposa1510 žao mi je 😔. Drži se 🤗, sve što osjećaš je normalno,  sve smo to prošle,, neću te tjesiti da kasnije manje boli nego se jednostavno naučiš nositi sa svime. Držim 🤞 da je smrzlic onaj dobitni 🙏.
    Kawa predivna ti je trakica 😍, bravo za pregled . B9 je folna, b12 je b12 😁, dakle gin ti nije pustio ono sto si tražila, u ref vrijendostima ti je b12, ali mogao bi ici jos gore.
    RuzaFt nemoj se brinuti, mrvica je sigurna tamo dolje, smiješ piti sve što je na bazi paracetamola..
    Marisha 🙏
    Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1645

Prijavi adminu

Saniii drzim fige i na rukama i na nogama 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Molly8

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Slee bas lijepa priča, drago mi je da si imala tako pozitivno iskustvo ❤️
    Marisha drzim fige na najjače za danas 🤞🏻❤️
    Pleasestay ja vidim sjenicu
    Kawa super za ultrazvuk, sretno dalje 🤩
    Mariposa ja sam se pokušala pripremiti da vecini ne uspije prvi pokusaj, da je to normalno i opet me bas pogodilo kad nije uspilo. Naravno da se nadas i da moras tu tugu pustit van
    Amy neka se beta nastavi dobro razvijati 🤞🏻
    Ania i Zuzi sretno danas 😊

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

• Monstera123

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Sanjushka, Butterfly i ostale curke s endo..da li inace u pms-u imate ona klasična endo probadanja i bolove po kojima znate da M dolazi, a sada je bilo drugacije ili vas je isto bolilo, a beta je bila pozitivna?

Pixi

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Ania i Žuži sretno danas
    Marisha u mislima s tobom 🤞🤞🤞🤞🥰

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.