Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amy_94

Broj poruka: 759

Prijavi adminu

Marisha

Mariposa nadam se da ćeš ići izvaditi betu i da će te iznenaditi, od srca ti to želim❤️
    Juditadobrodošla i sretno pupice neka se obje čvrsto prime 🍀
    Kawa pretpostavljamo da je to uredan nalaz, jesi zvala gin da pitaš?Srculence oho, mučninica kažeš?Veselim se tvom testu sutra
    Nina sretno pupice🍀nadam se da će ti netko odgovoriti tko je imao isto, ja moram priznati samo mijenjam dnevne uloške i nekako ne razmišljam o boji ali moguće da je nekad svijetlije a nekad mrvu tamnije boje.
    Amy nadam se da će u subotu biti još bolja beta i da će sve biti ok❤️ A što ti je rekla gin nakon što je beta pala pa opet porasla?

Rekla je da je sve moguće, ali šta se desilo to nitko ne zna .. jer meni je test bio ful jak već 6dnt i onda je crtica blijedila i bio je test bez crtice ja ssm prekinula i terapiju i onda sam trebala još jednu betu vadit 15dnt bila je 70, onda sam im javila rekli su da izvadim danas opet o danas je 196

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 UZV 🙏

💜Medenko

Broj poruka: 506

Prijavi adminu

mariposa1510

Pixi, Medenko, Srculence, Libo, riamaro, Kawa, Leona,hvala vam na utješnim riječima i podršci, puno, puno znači ❤️ Osjećam se malo sebično što tu tugujem, a koliko vas je koje se borite godinama i gledate negativne testove i prolazite neuspješne postupke. Vi ste hrabre lavice, svim srcem vam se divim! Neka se svakoj ostvari san za majčinstvom jer sve to zaslužujete. ❤️

mariposa..ma kakva sebičnost…tuga je tuga,empatija il je imas ili nemaš..ja kad sam kod prvog ivf uspjela,umjesto silnog veselja bilo mi je neugodno🤦🏽‍♀️..jer imam godina jer sam smatrala da cure koje su imale puno neuspješnih postupaka to vise zaslužuju  Itd🫣..kao da se nisam godinama prije borila,načekala,naplakala..kao da nisam svačiji gubitak i uspjeh doživljavala kao svoj..ako si na Mpo putu ili si u tome svim srcem ili nisi..nema pogrešnog osjećaja..samo treba vremena da se sve poslozi prvenstveno u glavi♎️💟..

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Ella 81

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Cure drago mi je zbog svih poz beta i plusica, a zao mi je zbog onih suprotnih i drzim fige za bolje sutra. 
    Meni je danas 7dpt ako racunamo dan et kao nulti. Danas me bas bas boli kao da cu dobit, al osim toga nista. U utorak sam primila brevactid pa mislim da nema smisla radit test, jer me taj lazno pozitivni  unistio u prvom postupku. Daleki je cetvrtak 31. kad cu vadit betu.
    Lakse mi je malo kad se pojadam vama, posto mi nismo nikome govorili za postupak

81 god oboje, amh- 6,94 pmol/L, on sve u redu, pokusavamo 08/22.
    -1 postupak-1 opl. vracena 3ci dan, beta 0,5.
    -2 postupak 17.10.24, 4 asp, 1 blast vracena 5ti dan
    Orgalutran, bemfola, menopur, ovitrelle- nakon tranfera utrogestan, prolutex, andol, decortin, brevactid

• mortadela

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Ako koga tješi , moja gospoja kad se uhvatila, imala sam strasne bolove doli, kao da imam menstruaciju. Čak me jednom u sred noći probudila bas velika bol, sjećam se da sam tu noc prespavala na kauču . Tako da cure moje, samo hrabro. Tko nije prošao, ne zna! 
    Ja sam trenutno napuhana kao da i jesam trudna koji mjesec , ali dobro 😂
    Ella81 🤞🏻❤️

👩🏼33✅👨35 -oligospermia
    1. ❌
    2.❌
    3. 2021✅🤰
    2024. Idemo na drugo,
    FET ❌

• Ella 81

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

mortadela

Ako koga tješi , moja gospoja kad se uhvatila, imala sam strasne bolove doli, kao da imam menstruaciju. Čak me jednom u sred noći probudila bas velika bol, sjećam se da sam tu noc prespavala na kauču . Tako da cure moje, samo hrabro. Tko nije prošao, ne zna!
    Ja sam trenutno napuhana kao da i jesam trudna koji mjesec , ali dobro 😂
    Ella81 🤞🏻❤️

Hvala ti mortadelice ♥️
    Ooo daaa. O napuhanosti necu pricat, ko da sam u najmanje 4mj.

81 god oboje, amh- 6,94 pmol/L, on sve u redu, pokusavamo 08/22.
    -1 postupak-1 opl. vracena 3ci dan, beta 0,5.
    -2 postupak 17.10.24, 4 asp, 1 blast vracena 5ti dan
    Orgalutran, bemfola, menopur, ovitrelle- nakon tranfera utrogestan, prolutex, andol, decortin, brevactid

• Judita89

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Cure, hvala vam na dobrodošlici i lijepim riječima. I ja se nadam da će se barem jedna "uhvatiti" i da će ih toplina majčine utrobe motivirati na rast. ❤️ 

🧔 41, uredan spermiogram
    💃 35, PCOS, IR, AMH 33 pmol/l
    1. IVF, 10/2024 - 18 folikula, 12 oplođenih js, vraćene 2 morule, ništa za smrznuti - > 4.11. beta

• Judita89

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Mimica91

Judita89

Pozdrav svim borilicama i svima onima koje su uspjele ostvariti trudnoću. Nova sam na forumu. Nedavno sam u svijetu potpomognute oplodnje. Suprug ima 41, a ja 35 godina. Pokušavamo već godinama, ali tek smo se nedavno odlučili na potpomognutu oplodnju. Muž bez dijagnoze, a ja PCOS, ogroman višak kilograma i potencijalno IR. Doktor nam je odmah predložio stimulirani IVF i mi smo pristali. Imala sam dosta jaku terapiju zbog kilograma, punktirano mi je 18 folikula u petak. Biologinja mi u subotu javlja da je od 18 folikula, 12 zrelih jajnih stanica i da su sve oplođene što je odlično. U dogovoru s njom, ostavljamo oplođene jajne stanice da se razvijaju do 5. dana (jučer, srijede), do stadija blastica. I jučer je bio transfer i doslovno na stolu za vrijeme trajanja transfera mi je rečeno da je 10 njih propalo i da su dvije ostale i da će mi te dvije vratiti. Ali i da te dvije malo "kasne", da zapravo izgledaju kao da im je 4 dana, a ne 5. Bila sam jako razočarana, zabrinuta. 😔 Koristili su i embrioglue u postupku. Kada sam ih pitala ima li šanse za trudnoću, rekli su da mi ne bi vraćali da smatraju da nema. Zanima me ima li koja od vas iskustva da im je uspjela trudnoća s takvim morulama? I ima li možda netko predodžbu zašto su se te oplođene prestale razvijati?
    Ja sam ostala trudna i rodila iz transfera bastociste koja je tek 6ti dan postala blastica. Znači peti dan su mi javili da ne izgleda dobro, da kasni, ali da će ju ostaviti još jedan dan pa ćemo vidjet što će bit. Na kraju je šesti dan postala predivna blastica i rodio se moj sin. Tako da to što kasni ne znači da ne valja, nego je samo sporija, nije gotovo dok nije gotovo

Pa da, koliko sam čitala neke morule tek 6. dan postanu blastice. 😊 To me tješi. 

🧔 41, uredan spermiogram
    💃 35, PCOS, IR, AMH 33 pmol/l
    1. IVF, 10/2024 - 18 folikula, 12 oplođenih js, vraćene 2 morule, ništa za smrznuti - > 4.11. beta

• pleasestay2022

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Pozdrav svima, pisala sam nekad ranije, ali ovdje prvi put, svaka vaša poruka ovdje je bila i više nego od pomoći ❤️ u subotu sam imala transfer jedne blastociste, sada prije 5 minuta sam radila test, danas mi je 5 dnt. Nezz kako se stavlja fotka?

🕺Sve uredno
    💃Pcos, bez ovulacija
    Imamo dečka od 11 godina 🩵
    6/24 neuspješna inseminacija
    8/24 postupak u prirodnom ciklusu, nismo stigli do punkcije jer je folikul pukao
    10/24 stimulirani postupak
    Punkcija 9 js
    Oplođeno 8 js
    Do petog dana nam je ostalo 7 blastocisti, 1 je vraćena 😍, i imamo 6 ❄️
    5 dnt pozitivan test ♥️10 dnt beta 248 ♥️

• Ivy19

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

pleasestay2022

Pozdrav svima, pisala sam nekad ranije, ali ovdje prvi put, svaka vaša poruka ovdje je bila i više nego od pomoći ❤️ u subotu sam imala transfer jedne blastociste, sada prije 5 minuta sam radila test, danas mi je 5 dnt. Nezz kako se stavlja fotka?

Na prvim stranicama imas objasnjenje kako staviti sliku...cekamo...🤞

👱🏻35-sve ok
    👱🏻‍♀️35-PCOS,mala kilaža,nizak secer,nesp.neplodnost🤷🏻‍♀️
    2014 u mpo vode
    2015,2016 AIH-❌
    1.IVF "17-18 oocita-4 blastice
    11.17.stim.FET-2 blastice❌
    05.18.prirodni FET-2 blastice,beta 1265,decko
    2.IVF "21.-15 oocita-6 blastica,hiper,5 dana bolnice
    02.21-stim.FET,2 blastice,spontani 5tj
    09.21-stim.FET,2 blastice❌
    04.22.-stim.FET,2 blastice,💔💔10tj.
    3.IVF "23-15oocita - 6 blastica,blagi hiper
    3xstim.FET❌
    04.24.-FET uz Femaru⏳

• pleasestay2022

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

https://ibb.co/5kn1BYshttps://ibb.co/rZphtG1Evo ga, nadam se da sam dobro! 

🕺Sve uredno
    💃Pcos, bez ovulacija
    Imamo dečka od 11 godina 🩵
    6/24 neuspješna inseminacija
    8/24 postupak u prirodnom ciklusu, nismo stigli do punkcije jer je folikul pukao
    10/24 stimulirani postupak
    Punkcija 9 js
    Oplođeno 8 js
    Do petog dana nam je ostalo 7 blastocisti, 1 je vraćena 😍, i imamo 6 ❄️
    5 dnt pozitivan test ♥️10 dnt beta 248 ♥️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.