Slee baš lijepa priča sa svećenicima. Mislim da bi svatko trebao tako razmišljati da su sva djeca ista, bez obzira kako "nastala".
Lijepo što ste odlučili ispuniti bakinu želju🥰
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Dobro jutro zenice evo mene s pregleda prvo javim muzu pa onda vama 🥰🥰🥰 mislim da vam je stim sve jasno koliko mi znacite vi i vasa podrska u svemu ovome, endo 11 mm imamo jos jedan folikul u igri neki su 10 11 13 14 sve skupa ih je 6 sad u subotu novi ultrazvuk i vjerojatno stoperica u subotu ( dugi je protokol pa to ide polako)
Super, ista brojka folikula kod mene i kod tebe😅 neka oni rastu polako, ali sigurno👏🏼👏🏼
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Upravo sam saznala da je poliklinika Mia napokon dobila licencu za rad. Trenutno nemaju jos preko hzzo-a, ali odlicne vijesti za cure iz Ri
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Jutro cure drage
Slee prekrasna priča, lijepo od vas da ste ispunili bakinu želju i da je svećenik bio zainteresiran i žalosno da se mora reći normalan po tom pitanju, mogli bi se mnogi ugledati upravo na njega.
Ivka i Žuži samo neka rastu, polako ali sigurno, Ivka sretno u subotu
Pixi zvala me sestra sinoć u 20h da je doktor poručio da ponovim betu u petak pa ćemo vidjeti za dalje. Malo me to pogodilo, da mi se sam nije javio i objasnio ali ok neću mu uzeti za zlo i nadam se najboljem. Trbuh me štrecka, stalno se dolje nešto dešava pa pokušavam biti pozitivna ali iskreno jedva čekam da ovaj dan prođe. Kako si ti?
Srculence gdje si nam sa novim testićem?
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Jutro cure drageSlee prekrasna priča, lijepo od vas da ste ispunili bakinu želju i da je svećenik bio zainteresiran i žalosno da se mora reći normalan po tom pitanju, mogli bi se mnogi ugledati upravo na njega.
Ivka i Žuži samo neka rastu, polako ali sigurno, Ivka sretno u subotuPixi zvala me sestra sinoć u 20h da je doktor poručio da ponovim betu u petak pa ćemo vidjeti za dalje. Malo me to pogodilo, da mi se sam nije javio i objasnio ali ok neću mu uzeti za zlo i nadam se najboljem. Trbuh me štrecka, stalno se dolje nešto dešava pa pokušavam biti pozitivna ali iskreno jedva čekam da ovaj dan prođe. Kako si ti?
Hvala ti cekamo sutra s tebom betu i drzimo fige na najjace 🍀🙏🥰🤞 znam da je tesko nemislit o svemu tome i opterecivat se lezi odmaraj zabulji se u neki film seriju pokusaj skrenit misli ocekivam scenarij kako su vec zene pisale jedna odustala druga se nastavila pa beta malo odstupa ❤️❤️❤️
👩 Amh 15 🙍♂️ oligospermia
Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica
Drage žene, vidim puno događanja na forumu, nisam uspjela sve popratiti! Vidim bilo je transfera, pozitivnih testića ❤️🎉 ne tako dobrih beta 🙏🏼😔, imate sve moju podršku!
Moji testići i dalje negativni, danas mi je 8dpt, mislim da je to to. Nisam mislila da će me ovo toliko pogodit nakon dvije godine negativnih testova, ali valjda sam ogromne nade polagala u ovaj prvi postupak. Ja se sastavit ne mogu od tuge.
👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
02./24. - IUI Vinogradska - neuspješan
03./24. 2. IUI - otkazano, nađen polip - histeroskopija - Repromed
10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
Kad smo kod komentara drugih, ja isto imam podrsku okoline i buduci da nismo vjernici nitko nema potrebu spominjati Boga, ali bio je komentar jedne starije kolegice kad je saznala da sam trudna, nazvala me i rekla: ajde cestitam, to je bila umjetna? Bolje ikako, nego nikako.
A sto se tice vjere, ima i divnih svecenika, moja sestricna i njezin muz su veliki vjernici i isli su kod svog svecenika koji im je pristupio prepun razumijevanja i dao im svoj blagoslov, jedino je rekao da bi volio da iskoriste svaki zametak koji dobiju, sto nije bilo tesko buduci da je low responder 😂
A jedina zelja moje bake je bila da krstimo naseg sina, mi smo pristali uz uvjet da svecenika upoznamo sa situacijom, rekli smo mu da mi nismo vjernici, ali nemamo nista protiv da ga moja baka i obitelj upoznaju s vjerom i da ga zato zelimo krstiti i da zelimo naglasiti da je on dijete nastalo pomocu potpomognute oplodnje i da znamo stav Crkve po tom pitanju, a on je samo rekao da su sva djeca djeca Bozja i da ne brinemo. Tako da stvarno smo imali srece i pozitivno iskustvo.
Slee divan mi je tvoj tekst...i nema ljepšeg od pozitivnog iskustva.Moj muž je veliki vjernik i nisam upoznala otvoreniju,bolju i osobu sa više razumjevanja od njega.Svaku noć moli za puno toga i uvijek za cure sa foruma traži blagoslove..na kojem nikad nije bio,ali ga ja naravno davim sa tim..često mi oko zasuzi,ili me stegne kad vidim koliko vjeruje u pozitivan ishod za sve nas da nemam druge nego i ja ići još pozitivnije i jače kroz život.Vjetar u leđa kad je pozitivan čini veliku razliku
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Jutro cure drageSlee prekrasna priča, lijepo od vas da ste ispunili bakinu želju i da je svećenik bio zainteresiran i žalosno da se mora reći normalan po tom pitanju, mogli bi se mnogi ugledati upravo na njega.
Ivka i Žuži samo neka rastu, polako ali sigurno, Ivka sretno u subotuPixi zvala me sestra sinoć u 20h da je doktor poručio da ponovim betu u petak pa ćemo vidjeti za dalje. Malo me to pogodilo, da mi se sam nije javio i objasnio ali ok neću mu uzeti za zlo i nadam se najboljem. Trbuh me štrecka, stalno se dolje nešto dešava pa pokušavam biti pozitivna ali iskreno jedva čekam da ovaj dan prođe. Kako si ti?
Marisha drži se,vjerujemo i nadamo se najboljem...samo znam da vrijeme užasno sporo teče i da je svima na forumu ono najgori neprijatelj i najbolji prijatelj kad je sve divno..sretno
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
2/25 novi postupak🫶🏽
Marisha znam da te je pogodilo jer vjerujem da si očekivala barem neku riječ utjehe. Zato imaš nas ovdje. Nadam se da će sutra beta pokazati rast i da će sa bebom biti sve uredu. Pokušaj se odmoriti do sutra.
Ja sam dobro, ne osjećam ništa, osim jučer kratkotrajnu bol dolje, no tek je 3dnt. I dosta sam smirena, ne istražujem puno Srculence jesi napravila test?
Mariposa sasvim je normalno da te je pogodilo, nakon toliko truda se ipak nečemu nadaš. Možda je samo rano, pričekaj još koji dan i betu.
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Drage žene, vidim puno događanja na forumu, nisam uspjela sve popratiti! Vidim bilo je transfera, pozitivnih testića ❤️🎉 ne tako dobrih beta 🙏🏼😔, imate sve moju podršku!
Moji testići i dalje negativni, danas mi je 8dpt, mislim da je to to. Nisam mislila da će me ovo toliko pogodit nakon dvije godine negativnih testova, ali valjda sam ogromne nade polagala u ovaj prvi postupak. Ja se sastavit ne mogu od tuge.
mariposa teško je naći riječi utjehe,kad trenutno tvoje srce osjeća što osjeća..samo vrijeme ublaži polako tu bol i natjera te da opet ideš jače i više..baš kako cure uvijek tu kažu daj si vremena i odtuguj kako trebaš i osjećas..često mi tu te gubitke gutamo i stavljamo sa strane pa se vrate u gorem obliku kad ne treba..sretno draga
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
2/25 novi postupak🫶🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji