Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Marisha

Broj poruka: 681

Prijavi adminu

PBTAB koji prekrasan bebolinac 
    Molly nadam se da si ok 
    Riamaro sasvim je ok da se tako osjećaš, i samoj mi je bilo tako. Nema druge nego biti pozitivan i vjerovati da je upravo ta jedna tvoja beba, od srca ti to želim 💪
    Žuži sretno u petak 🍀 
    Medenko sretno u novom FET-u, neka bude dobitan 
    Cure hvala vam svima na riječima utjehe i savjeta ❤️ Zvala sam u kliniku i rečeno mi je da će doći mail ili poziv od doktora, mene dolje stalno bolucka i štrecka, nadam se da je sve ok.

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

• Ivka33

Broj poruka: 321

Prijavi adminu

Žuži

Evo ja sam obavila svoj pregled i ultrazvuk, imam 5-6 folikula, lijepo su narasli pa je već u petak aspiracija. 🍀

Odlicno koliki su ja se nadam da cu i ja uskoro doc do te faze

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

Libo1415

Broj poruka: 316

Prijavi adminu

Marisha držim fige da ispadne sve dobro na kraju 🤞
    Megyca sretno dalje 🤗
    Riamario nek je dobitna ta jedna 🤞

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Molly8

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Verbena i Marisha hvala vam ❤️ iskreno ni mentalno ni fizicki nisam najbolje. Od svog stresa proradio je zeludac (imam gastritis i refluks koji su odlucili javit u punoj snazi sto nisu dugo) pokusavam nekako ga vratit u normalu ali imam osjecaj da ce mi na nos izac 😅 Jos sam se uspjela u svemu ovome nadebljat skoro 5 kg 🫣 i sad me i to muci. I jos svi mi kazu pokusaj se opustit stres ti nije dobar ali sta da radim kad je sve stresno haha 
    Morala sam vam se malo pojadat imam osjecaj da vi najbolje razumite sve što prolazimo ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

Verbena11

Broj poruka: 155

Prijavi adminu

Molly8 razumijem skroz. 
    Najgore je kad ti netko kaže "nemoj se stresirati", kao da to možeš isključiti na prekidač 😁🤦🏼‍♀️
    Ako možeš, uzmi vremena za sebe, odtuguj, isprocesuiraj i probaj se malo odmaknuti od svega. Nekad tek kad se odmaknemo vidimo širu sliku što i kako dalje. Samo polako i nježno prema sebi. Bit će to sve dobro 💙

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Ivka33

Žuži

Evo ja sam obavila svoj pregled i ultrazvuk, imam 5-6 folikula, lijepo su narasli pa je već u petak aspiracija. 🍀
    Odlicno koliki su ja se nadam da cu i ja uskoro doc do te faze

Ima ih od 15,16 do 17,18. Nadam se da će biti bar 2 do 3 jajne stanice, a sa bilo kojom brojkom vise bi bila prezadovoljna. 🥰

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

💜Medenko

Broj poruka: 507

Prijavi adminu

Marisha

PBTABkoji prekrasan bebolinacMolly nadam se da si okRiamarosasvim je ok da se tako osjećaš, i samoj mi je bilo tako. Nema druge nego biti pozitivan i vjerovati da je upravo ta jedna tvoja beba, od srca ti to želim💪
    Žuži sretno u petak🍀
    Medenko sretno u novom FET-u, neka bude dobitan
    Cure hvala vam svima na riječima utjehe i savjeta❤️ Zvala sam u kliniku i rečeno mi je da će doći mail ili poziv od doktora, mene dolje stalno bolucka i štrecka, nadam se da je sve ok.

Marisha biti će sve ok..samo strpljivo i pozitivno💟💜🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

riamaro

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Sanjushka, Verbena11, Marisha, Libo1415 pomogle ste mi svojim riječima, puno puno ❤️ Žuži sretno na aspiraciji u petak. Želim ti kvalitetne i dobre jajne stanice i da se sve oplode, ma koliko ih bilo! Molly8 samo se ti opusti, to ti je glavni narodni lijek za neplodnost 😂 šalim se, naravno. Ovaj forum mi spašava živce svaki dan, samo što ga čitam, a tek kad nesebično pružamo podršku jedne drugima, velika je to stvar ❤️ I sve o čemu govorimo i jadamo se, kako kažeš, nikad neće razumjeti oni koji to ne prolaze…Voljela bih i u svakodnevnom životu imati neku prijateljicu s kojom mogu prolaziti ovo sve, ali na sreću nitko nema problema, osim mene 🙈

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Marisha držim fige da bude sve u redu 🤞❤️

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

Molly8

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Verbena i Riamaro hvala vam na podršci puno znači ❤️ 
    Forum bas spasava zivce. Ja imam stvarno divnu podrsku oko sebe kroz ovo ali ne mogu oni to razumit na isti nacin i zato sam bas sretna da imamo ovde jedni druge. Jedna od najdrazih izjava mi je jeste se provali opustit... neee mi nikad nismo bili opušteni jedno s drugim 😂 ili jos bolja mi smo se napili i napravili dite.. eto ja kreten trosin toliko para na suplemente, a sve sta mi je tribala je boca vina, da san se bar toga prije sitila 🤦🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.