Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

plavuša

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Molly8

Verbena i Riamaro hvala vam na podršci puno znači ❤️
    Forum bas spasava zivce. Ja imam stvarno divnu podrsku oko sebe kroz ovo ali ne mogu oni to razumit na isti nacin i zato sam bas sretna da imamo ovde jedni druge.Jedna od najdrazih izjava mi je jeste se provali opustit… neee mi nikad nismo bili opušteni jedno s drugim 😂 ili jos bolja mi smo se napili i napravili dite.. eto ja kreten trosin toliko para na suplemente, a sve sta mi je tribala je boca vina, da san se bar toga prije sitila 🤦🏻‍♀️

Molly legendoooooo 😅😅😅😅👏👏👏

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    ❤️Novi muž❤️
    👱🏻‍♂️28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚, 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 01/25⏳⏳⏳

• Diivnaa__

Broj poruka: 117

Prijavi adminu

Srculence čestitam na plusicuuu💐
    Marisha draga, nadam se da će ipak sve na dobro izaći...drži se, ponovi betu. Nadam se da ju lunolina u pravu i da će se ipak beb izboriti 🤞🤞🤞🤞🤞
    Zuzi držim fige da sve dobro prođe, da se lijepo oplode I uskoro budu u busi 
    Megy cestitkeeee super broj

29👸🏻36🤠
    Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti tg - 385 uz uredan TSH, amh 20.87 pmol/L,
    6/2024 22.14
    On - normozoospermija 2x, morfologija 7% --24%
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024 stim FET 1bc - biokemijska ❌️
    1/2025 FET pr ciklus 🔜

💜Medenko

Broj poruka: 507

Prijavi adminu

Molly8

Verbena i Riamaro hvala vam na podršci puno znači ❤️
    Forum bas spasava zivce. Ja imam stvarno divnu podrsku oko sebe kroz ovo ali ne mogu oni to razumit na isti nacin i zato sam bas sretna da imamo ovde jedni druge.Jedna od najdrazih izjava mi je jeste se provali opustit… neee mi nikad nismo bili opušteni jedno s drugim 😂 ili jos bolja mi smo se napili i napravili dite.. eto ja kreten trosin toliko para na suplemente, a sve sta mi je tribala je boca vina, da san se bar toga prije sitila 🤦🏻‍♀️

🤪😁😝eto samo pivce za zivce🫣…a tek kod mene poznavatelji anatomije..🤦🏽‍♀️..tko zna možda vam drugo dođe prirodno komentiraju..ja rekoh halo nemam jajovode..a oni..ma pusti ti to..nikad neznas😝🫢🤣

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

riamaro

Broj poruka: 228

Prijavi adminu

Molly, Medenko 😂😂😂 
    Pitanje svih vremena mi je bilo idemo li na umjetnu ili pomognutu oplodnju 🙆🏼‍♀️

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ oligoasthenozoospermia
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 blastocista ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    - 3/2025 stimulirani postupak ⏳

• Ivka33

Broj poruka: 321

Prijavi adminu

Žuži

Ivka33

Žuži

Evo ja sam obavila svoj pregled i ultrazvuk, imam 5-6 folikula, lijepo su narasli pa je već u petak aspiracija. 🍀
    Odlicno koliki su ja se nadam da cu i ja uskoro doc do te faze
    Ima ih od 15,16 do 17,18. Nadam se da će biti bar 2 do 3 jajne stanice, a sa bilo kojom brojkom vise bi bila prezadovoljna. 🥰

Nek budu sve dobre i nek se sve oplode 🥰🥰🥰 zelim ti isto sto i sebi i onda za 9 miseci mali purgercic/ purgerica 🎉🎉🎉

👩 Amh 15 🙍‍♂️ oligospermia
    Kbc Split 5 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️❌️
    Kbc Sestre Milosrdnice IVF/ICSI ➕️ imamo jos 3 smrzlica

💜Medenko

Broj poruka: 507

Prijavi adminu

riamaro

Molly, Medenko😂😂😂
    Pitanje svih vremena mi je bilo idemo li na umjetnu ili pomognutu oplodnju 🙆🏼‍♀️

Joooj jada li jadnog😅..moraš se s vremenom smijati da ne poludis…kod nas su svi bili skeptični na pocetku,osuđivali,.stara škola..joj to ti nije prirodno..pusti kako Bog da..ako nije suđeno..jednog dana sam poludila i rekoh slažem se skroz..treba se pokoriti svemu..ako srce ne radi,pusti ga pa neces stavljati premosnicu ili slicno,ako su žile začepljene pusti stentove,.kako Bog da…kuk kad ode trpi,treba biti prirodno..Božja volja…zasutila je sva rodbina,i svi okolo polumjetni🤪😝🤣🤭..vrijeme ipak radi svoje nasli smo balans (prestara sam za ista drugo)

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Žuži

Broj poruka: 324

Prijavi adminu

Hvala vam cure, dala sam štopericu tako da sam sad mirna s bockanjem. Doktor je već najavio da će transfer biti četvrti dan, a ne peti jer njih neće biti u srijedu. Tako da sam i ja optimistična i vjerujem da će biti tako🤗🥰
    Sto se tiče potpore obitelji i prijatelja, ja sam stvarno prezahvalna na svojoj obitelji i muževoj koji su nam puna podrška, prijateljima koji znaju i isto tako su maksimalno uz nas. Moja najbolja prijateljica trenutno prolazi isto tako da smo se i na taj način dodatno povezale. Na poslu nisam uzimala dan bolovanja, šefu i najbližem kolegi sam rekla istinu i šef mi je rekao da uzmem kad god i koliko god mi slobodnog treba. Uz sve to ponekad nije lako pa ne mogu ni zamisliti kako bi mi bilo da uz ovo moram voditi i druge bitke. 🙈

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Marisha

Broj poruka: 681

Prijavi adminu

Draga Molly samo njezno i polako prema sebi🌷 Najlakse nam je svima reci sretno,drs'se i bit ce bolje. Dok to ne osjetis na svojoj kozi nemas pojma kroz sta ta osoba prolazi i meni je drago evo godinu dana tu na ovom forumu, bas sam puno naucila i toliko pozitive dobila i dala da da me to bas ispuni dobrom vibrom i kad nisam najbolje i mislim da cu odustati, a bogme bilo je takvih trenutaka. Vidi sto je najbolje za tebe i kreni u tom smjeru a mi smo tu da ti damo punu podrsku💪🏻 Sretno i nadam se da ce ti uskoro zasjati 🌞 kao i svim curama😘 Na vino sam umrla😃 Ivy i Zuzi drzimo fige za male purgerice👶🏻👶🏻 Meni ne preostaje nista drugo nego cekati betu u petak i nadati se najboljem. Da li se sirena javila sa svojom betom? Blondie? Cure sa potvrdenim betama, kako se vi osjecate, imate li kakvih simptoma?

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
    02.2025. ...⏳...

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Korni hvala ti🥰❤️😘🤗🫂
    Lunolina kako su i cure napisale, ginekolozi nas stvarno nekad isprepadaju bez razloga. Vjerujem da je sve u redu i da će se tako i nastaviti🫂❤️😘
    Stela hvala na odgovoru, prestala sam napokon skroz. Koristila sam ga zbog hematoma, a kasnije zbog sprječavanja kontrakcija maternice, kako je moja gin. tvrdila. Nije ga htjela ukinuti ni nakon što sam joj rekla da znam da posteljica sama proizvodi dovoljno, tek nakon što me poslala u bolnicu je rekla da vidim s njima🤷🏻‍♀️baby L je diiiivan, ljubi ga puno🥰🤗❤️😘
    Sani🫂❤️🥰
    Einar, Medenko sretnooo s bockanjem 🍀 🤞🏻 ❤️
    Lummi sretno da hiper što prije prođe i da imaš puno blastica 🍀🤞🏻🤞🏻❤️
    Hamala super rezultat 🎉 drago mi je da si bolje🎉❤️sretno dalje🍀🤞🏻❤️
    Butterfly čestitam trudnice, baš mi je drago da je sve ok, nek se tako i nastavi 🎉 mirnu i školsku trudnoću ti želim❤️🥰
    Libo držim 🤞🏻 da sve bude ok i da na sljedećem pregledu čuješ srce🍀❤️🥰
    Srculence vidi se plusić, neka lijepo tamni 🎉❤️
    Tera vjerujem, nadam se da ćeš brzo dočekati🤞🏻🥰, super da osjetiš bebicu, brzo to dođe, ali opet ti ovisi gdje te lupa i kako je okrenut, ja vidim samo kad me gore lupa, dolje ne vidim više od veličine trbuha🤣🤣
    Verbena Gravignost mini🤞🏻🍀❤️
    Marisha nadam se da će biti bolje za dva dana🍀🤞🏻❤️🫂
    Pbtab koji slatkiš🥰❤️🎉
    Megyca čestitam na lijepoj beti, sad mirno do UZV, čestitam 🎉 ❤️ 😘 
    Roxy sretno u novom postupku ❤️ 😘 🍀 🤞🏻 
    Riamaro sretno da ta jedna bude tvoja bebica uskoro🎉❤️🍀🤞🏻
    Molly drži se, što god da je bilo🫂❤️😘sad vidim što si napisala, baš mi je žao, drži se❤️
    Žuži super, sretno u petak 🍀 🤞🏻 ♥️ 

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Ja sam se malo makla od svega nakon ovog feta i uletila sad samo da provjerim kakva je situacija s betama i testovima i transferima i bockannima i evo vec sat i pol iscitavama zaostatke 😂
    I onda dodjem do kraja i eto taman Leona napravila sazetak svega.
    Sani tvoja vijest o fetu me bas razveselila, eeeee sad mi nema pauziranja, morat cu popratiti pricu! Drzim figeee! 
    Marisha bemu misa, kako ne volim te beta situacije! Cuvaj se ❤️
    Megyca tebi cestitam! 
    Srculence odlican plus za taj dnt. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.