Cure pozdrav evo stigli nam nalazi Qualifieda low risk i imamo dečkića 💙💙💙
👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
👦🏼 37 god nalazi uredni
Pokušavamo 4 god
Prvi pregled Petrova 11 mj 22
Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
23.4 aspiracija, freeze al
29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙
Razumna, uživaj i odmori na GO 😘
AnaILuka, odlično.. sretno dalje 🤞🥰
BikMik, uživaj u druškanju daans 🤞🥰
Saniii, hvala ti ❤️ baš mi je drago da si nam se javila 😘
SanLeptira, žao mi je.. ivf je lutrija.. drži se..
Aria1994, 🤞🤞 da se sve oplode 🥰
Angel eyes, Žuži, sretno cure s novim postupcima 🤞🥰
Slee, sretno i tebi kad god odlučila da ideš opet 🤞🥰
Blondie, čestitam 🥳🥰
-----
Sretno svima 😘😘🫂🫂
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Blondie divno, čestitam 🩵🩵🩵
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Blondie super ❤️ sad možeš uživati do kraja 🙃 ja sam danas dala krv, idući tjedan rezultati.
SanLeptir drži se, ne donosi odluke sada. Pročitaj knjigu It starts with the egg. Ima nade samo bi trebala barem tri mjeseca raditi na kvaliteti jajnih stanica.
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Sanii Drago mi je sto si se vratila i odgovorila na moje pitanje. Svakako smo dobili odgovor od geneticara i svakako se moram i ja testirati na tu mutaciju i dobila termin 19.9.
Inace sam zakazala i histeroskopiju za polip koji imam 11.9 pa cu u sklopu te analize proveriti i prohodnost kao i NK i plazma celije. Cokoladice da li si i ti ovo radila? I ako mi mozes reci koje rezultate tacno ocekujes? Sta se moze videti sve iz tog isecka. Hvala ti i nadam se da ce sve biti i kod tebe uredu, ja imam strah 😔
SanLeptir Zao mi je drzi se, nema rjeci utehe za ovu borbu. Ali prvi neuspjeh je najtezi jer su i nade najvece. Nije ovo laka borba nadam se da ces skupiti heabrosti za dalje 🤞🏻Svim ostalim curama zelim sretnu jesen bice scega na forumu. Ja sam se iskljucila i odmorila ali nas ocekuje krajem avgusta i preseljenje u nasu kucu tako da sam se malo vise posvetila sebi i zivotu. Svakako sam od oktobra opet tu i idemo u dalje borbe nadam se i pobjede. Sretno nam svima 🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
Saniii, hvala na tako iscrpnom odgovoru, nova sam ovdje pa vas jos ne znam sve. pogledala sam tvoj potpis nakon sto si mi odgovorila i odma sam osjetila i tugu i motivaciju kad vidim koliko si ti ustrajna i ne odustajes. svu srecu svijeta ti zelim!
SanLeptira, dobro preispitajte sve ali SVE, svaka informacija moze koristiti za iduci postupak, ali nema odustajanja. ukoliko nisi do sad, obavezno uvrstiti suplemente i prenatalne vitamine, kako bi kvaliteta jajnih stanica bila sto bolja. nemoj danas nikakve odluke donositi dok emocije udaraju, ali doci ce sve na svoje. sretno!
Aria1994, bas mi je drago da ih je 5 na kraju, a ne 4 kako si mislila :) drzimo fige da se sve oplode, javi nam
🙋🏻♀️: nalik PCOS, uredan ciklus, AMH 44 pmol/L
🙋🏻♂️: azoospermija
🍀✨IVF Prag ✨🍀
08/24 Aspiracija 15 🥚 (14 MII), oplodilo se 14 - imamo 9 blastica 🐧🥰
30.09. FET jednog 🐧 5dpt➕, beta12 dpt: 676,7, 14dpt: 2117,6 🥰, 25dpt - UZV: ❤️
...it's a🩵
SaniiDrago mi je sto si se vratila i odgovorila na moje pitanje. Svakako smo dobili odgovor od geneticara i svakako se moram i ja testirati na tu mutaciju i dobila termin 19.9.
Inace sam zakazala i histeroskopiju za polip koji imam 11.9 pa cu u sklopu te analize proveriti i prohodnost kao i NK i plazma celije. Cokoladice da li si i ti ovo radila? I ako mi mozes reci koje rezultate tacno ocekujes? Sta se moze videti sve iz tog isecka. Hvala ti i nadam se da ce sve biti i kod tebe uredu, ja imam strah 😔
SanLeptir Zao mi je drzi se, nema rjeci utehe za ovu borbu. Ali prvi neuspjeh je najtezi jer su i nade najvece. Nije ovo laka borba nadam se da ces skupiti heabrosti za dalje 🤞🏻Svim ostalim curama zelim sretnu jesen bice scega na forumu. Ja sam se iskljucila i odmorila ali nas ocekuje krajem avgusta i preseljenje u nasu kucu tako da sam se malo vise posvetila sebi i zivotu. Svakako sam od oktobra opet tu i idemo u dalje borbe nadam se i pobjede. Sretno nam svima 🥰
MiliPe imam i ja strah, jos cekam rezultate 🙈 ja nemam pojma sta se sve moze vidit iz tog uzorka, pokusala sam guglat ali ne nalazim nista konkretno. Sretno i tebi 🍀🤞
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Aria nekako sam preskočila tvoj post. Super, odličan broj js, neka se sve oplode 🥰🥰😘😘 sretno i javi sutra novosti.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Blondie cestitam💙
SanLeptira ajme bas mi je jako zao, skroz potpisujem što je Aria napisala, ne odustaj odmah i saznaj sve sto mozes, drzi se🌺
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓
Darliv znala sam da sam nekog zaboravila spomenut , ali znas da si mi u mislima ❤️.
U pravu si sve, bez obzira sto mi se život ne vrti samo oko mpo, zaista živim život i mimo njega, ali je i meni prosto nemoguće odrađivati postupak onako usput. Inače uvijek dajem sve od sebe na svim poljima i volim imati stvari koliko toliko pod kontrolom ,to isto dodatno iscrpljuje znam, ali iz svoje kože ne mogu 😏.
A odavno sam prestala očekivati ikakvu podršku od bilo koga jer istina je da nas može istinski razumjeti samo oni koje isto prolaze, zato i volim i ovaj forum i svoje lavice što su tu uz mene ❤️, ali isto tako i dan danas me zna osupnut nerazumijevanje okoline i bliskih osoba 😔,a valjda je to tako jer svatko misli da je njegov križ najteži..
Hvala ti na riječima podrške jer znam da razumiješ ❤️.
Trakica u potpisu ti je predivna 😍😍.
SanLeptira žao mi je 😔, vjerujem da ti se trenutno svijet srušio ali jedan postupak ne znači ništa,tj ne znači da će I idući imati isti ishod, ima dosta primjera na ovom forumu koje su uspjele s tvojim amh I u tvojim godinama, realnost jest da je puno teže nego mlađim curama ali isplati se pokusavati. Drži se ❤️.
Angeleyes imam ja 2 🐧 prvo riješit 😁🤗,kakav novi postupak 🤪.
Srculence ja sam radila histero u Petrovoj, nisam dugo čekala na termin, tj dogovorili odma sa idućim ciklusom zahvat jer ga rade početkom ciklusa, samo je gnjavaza jer u bolnici moraš obaviti sve predoperativne pretrage (ekg,anesteziolog), imat friske briseve I ide se u opću anesteziju . Privatno sam platila 500e u Alei, ta cijena koju su ti rekli je vjerojatno sa nk stanicama koje ionako nema smisla raditi jer nema adekvatne terapije za njih..
Blondie čestitke na 💙..
Milipe odgovorila sam povise za nk stanice, dakle nema adekvatne terapije ako se pokažu pozitivne osim što daju Decortin ili Medrol koji su imunosupresivi i daju ih nedovoljno dugo i u nedovoljnim količinama da bi išta napravili za naš problem, a itekako mogu narušiti naš imuni sustav. Uostalom nema ni dokazanog znanstvenog uporišta za tu pretragu, dapače Nk stanice označene su crvenom bojom u istraživanju za add-on tretmane u Ivf-u, lijepila sam par puta link ovdje ,evo opet.
https://www.hfea.gov.uk/treatments/treatment-add-ons/
U phd- u od histero se može otkriti jos i kronični endometrisis koji se liječi antibioticima.
Hvala curke ❤️
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc