Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SanLeptira
    25. Kolovoz 2024. 09:08

Hvala ti puno, a ja tebi želim uspjeh sada u rujnu. Neka bude početak jedne nove, lijepe priče u tvom životu. 
    Isto tako Angel Eyes, želim ti sreću u ovom ciklusu, da napokon ostvariš svoju želju i tebi Aria, neka se bebice čvrsto prime za tebe i osjete ljubav koju imaš u sebi i neka im ona daje snagu da izdrže do kraja. 
    Svima ostalima puno sreće,također. ❤️

🧑‍💼41. god- Oligozoospermija
    👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
    1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔

sanjushka
    25. Kolovoz 2024. 09:32

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    KOLOVOZ 2024.
    25.8. ned
    ARIA1994 - transfer
    26.8. pon
    MARISHA - konzultacije/uzv ivf
    KAWA - beta
    28.8. sri
    JURKY32 - ultrazvuk 
    LEONA89 - ultrazvuk 

RUJAN 2024.
    3.9. uto
    BLONDIE - ultrazvuk 
    6.9. pet
    ŽUŽI - konzultacije 
    9.9. pon
    SANJUSHKA - konzultacije 
    10.9. uto
    TEICH56 - konzultacije 
    16.9. pon
    LUNOLINA - konzultacije

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Aria sretno na transferu! 🥰

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Jurky32
    25. Kolovoz 2024. 09:45

Kawa, testići su divni 🤗 neka beta rasturi 🤞🥰
    Sunce, nadam se da ćeš se brzo riješiti upale 🤞🥰
    Aria, sretno na transferu 🤞🥰
    Matajči, sretno u novom postupku 🤞🥰 i meni su se ruke uvijek tresle kad se igle dohvatim, ali svejedno se može 🤗
    Boggie, Donna, čekamo vaše preglede skupa s vama 🤞🥰
    Angel eyes, pa to je dobar broj antralaca, ja sam zadnji put imala samo dva.. sretnoo 🤞🥰
    -----
    Sretno svima 🤞🥰🫂😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• dasii
    25. Kolovoz 2024. 09:48

Pozdrav svima! 
    Unaprijed se ispricavam na upadu u grupu i ako bude glupih pitanja nemojte zamjeriti. Naime pratim forum duze vremena ali nisam zalazila u grupe potpomognute oplodnje. Ali sada nakon 3. Spontanog mislim da je vrijeme da se krene od nekud. Inače sam i nakon drugog spontanog bila na humanoj reprodukciji po nalogu mog ginekologa  u Osijeku i tamo su me zapravo otepli u smislu vi prirodno ostanete trudnite niste materijal za ivf a i nakon drugog spontanog mi ne radimo nikakvu obradu. E sad prica se promjenila ovo je 3 spontani jednostavno sve trudnoce zavrse do 7,8 tt sad u zadnjoj srce prestaloo kucati. Ja sam sama od sebe ucinila pretrage privatno panele trombof. I kariogram muz i ja. I ti nalazi su u redu. Kao i sto radimo briseve, papu i spermiogram kao i bakterioloski ejakulat na bazi svakih 6 mj ukoliko i ne bude nesto dobro popijemo antibiotike i sve bude ok. Dva put sam imala ureaplasmu. Pila antibiotike i odmah nakon njih trudna i svjedno izgubim trudnocu. E sad da ne duljim previse, plan je posto sam jos na komplikacijama oporavak svi savjetuju 2,3 mj bio je medikamentozni pobacaj i nakon toga obrada sva nanovo, moj ginekolog kaze opet ces se javiti dat cu ti uputnicu doktorima u kbc osijek na humanoj i zapocet tamo posto je sad vec sve za obradu. E sad ja sam 29 godina muz 35. Sto se mene tice vec kasnimo i znam da ce neko rec da sam luda da sam mlada i imam jos vremena, nek se tjesi tko hoce s tim ja smatram da trebamo pozuriti i to je moje misljenje. Posto sam mogu reci u ove zadnje 3 godine otkad planiramo samo izgubila puno vremena a nista saznala nisam niti se sa mjesta pomakla. Jer svi nalazi kao i hormoni kod nas ispadnu uredni. Vrtim se u krug. Moje je pitanje da li dat jos jednu sansu ekipi iz kbc osijek i proc u tom slucaju jeftinije mozda se ipak probude i krenu radit svoj posao, kakva je uopce uapjesnost da li da zahtjevam sad ivf postupak sto mi je ciniti ?? Ili da odma trazim privatnu kliniku i idem na obrade ako da koju, kome se obratiti. Koliko uopce to kosta ? 
    Apsolutno pojma nemam niti o tome sta je bolje za mene, koliko jos da se mucim i cekam prirodnim putem kad mi u prirodnom putu treba od 6 mj do godine dana da pstanem trudna a i to ne mozes biti siguran hoces ili neces ostati trudna. I prepusten si sam sebi.  

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

Aria1994
    25. Kolovoz 2024. 10:00

Sanjushka , Jurky hvala cure . Evo upravo vraćena dva embrija , slijedi čekanje uff🙏🏻❤️ 

👸🏻29 god nizak Amh
    🤴🏻36 normo , sve u redu
    Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
    Borba za bebu broj 2🙏🏻
    08/2024 in progress ❤️

Čokoladica 🍀
    25. Kolovoz 2024. 10:18

Aria1994

Sanjushka , Jurky hvala cure . Evo upravo vraćena dva embrija , slijedi čekanje uff🙏🏻❤️

Aria sretnoo ❤️🍀🤞 da se cvrsto uhvate i ne pustaju! 
    Angel eyes sretno 🍀🤞❤️ nemoj odmah bit pesimisticna, nadamo se da ce to sad bit to 🍀🥰

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Aria1994
    25. Kolovoz 2024. 11:01

Sani Leptira 🥹🥹hvala na pozitivi koju šalješ bas si lipo napisala da me taklo emotivna sam dns 🥹❤️hvala draga punoooo

Jurky , Čokoladica cure 😘😘❤️❤️

👸🏻29 god nizak Amh
    🤴🏻36 normo , sve u redu
    Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
    Borba za bebu broj 2🙏🏻
    08/2024 in progress ❤️

• SanLeptira
    25. Kolovoz 2024. 11:27

Aria1994

Sani Leptira 🥹🥹hvala na pozitivi koju šalješ bas si lipo napisala da me taklo emotivna sam dns 🥹❤️hvala draga punoooo

Jurky , Čokoladica cure 😘😘❤️❤️

Kako ne bi bila emotivna, ovo je tsunami emocija za nas, samo na žalost samo mi koje to prolazimo možemo u potpunosti shvatiti. Bit će sve dobro, ja vjerujem da hoće. ❤️🌻
    Cure, imam neki nalaz kojeg još nisam odnijela doktorici, pa ako se koja od vas razumije, ajd please škicnite ga. Mislim da je dobar, ali ni voljela vaše mišljenje. Hvala unaprijed. 
    https://imgur.com/a/nfWwMH3

🧑‍💼41. god- Oligozoospermija
    👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
    1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔

angel eyes
    25. Kolovoz 2024. 11:27

Aria ♥️♥️ neka se mrve čvrsto prime 🙏🙏 i meni je žao što se nismo srele, ali morala sam juriti doma, inače bi te pričekala. 
    Hvala vam cure, sad sam puno pozitivnija, što bi ja bez vas 🥰🥰🥰 

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

korni
    25. Kolovoz 2024. 11:34

Aria pupice sretno 🍀 nek se mrve čvrsto prime 🍀
    Angel eyes bit će to dobro, samo optimistično ❤️
    Doram žao mi je zbog svega šta si prošla.. 🫂 mozda ima koja cura iz osijeka pa će dati neki savjet vezan uz njih.. ja ti želim puno sreće, kakvu god odluku donijela 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.