Hvala vam puno cure na sreći. Sretno i svima vama u vašim fazama.
Javit ću vam kako je prošlo za otprilike 3 tjedna 😃😘
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀
Cure, prije svega hvala vam od srca što ste tu, divne ste sve skupa.
Odmaram se trenutno, a od tri folikula, dobili smo dvije stanice. Na desnom jajniku imam endometriom i od tog folikula nisam dobila stanicu.
Doktorica je rekla samo da sutra nazovem.
Razumna, ponijela sam zihericu i trebala mi je, nećeš vjerovati,pa ti još jednom hvala.
Pitam se,jesu li odmah mogli vidjeti kakve su stanice? Da nisu zrele ili da se ne mogu oploditi, da li bi mi to odmah mogli reći ili ću to tek sutra znati?
Odmaram se u sobi i čekam da mi kažu što dalje.
Sestre su super, cimerica isto tako.
Vama cure želim lijep i uspješan dan. Ne znam koja što ima od pretraga, ali neka budu dobre. Uz vas sam u mislima. ❤️Draga, drago mi je da sam pomogla 💙 stvarno mi nisu jasni da ne mogu zašiti tu jednu spagicu a valjda 2 spavaćice imaju… Totalni nemar.
I ja sam kod dr T. Stvarno su škrti na informacijama, nemam što drugo reći, a osim toga mislim da rade isto što se radi i privatno.
Srculence ja isto planiram na fet u 10mj 😄 pa ćemo se pratiti. Sad planiram dugački GO u 9mj pa onda punih baterija u nove pobjede 🥳
Razumna jooj super,onda se pratimo! 🥰
Bravo! Odmori i uzivaj na godisnjem ☺️🍀😍
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
Da nalaz krvi tj bete nju sam vadila sutra tj danas ću zvati ginekolog da zakazem ultrazvuk.
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
KOLOVOZ 2024.
22.8. čet
BIKMIK - ultrazvuk
26.8. pon
MARISHA - konzultacije/uzv ivf
28.8. sri
JURKY32 - ultrazvuk
LEONA89 - ultrazvuk
RUJAN 2024.
3.9. uto
BLONDIE - ultrazvuk
6.9. pet
ŽUŽI - konzultacije
10.9. uto
TEICH56 - konzultacije
16.9. pon
LUNOLINA - konzultacije
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Razumna uživaj na go, odmori se i neka ti 10mj donese sreću ❤️
Bikmik sretno na druškanju 🥰🥰
AnaiLuka dobrodošla, čestitam na pozitivnoj beti, sretno dalje, neka sve bude uredno 🤗
Žuži cime, samo da te pozdravim 😘 Kako si, jesi se odmorila?
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Cure, prije svega hvala vam od srca što ste tu, divne ste sve skupa.
Odmaram se trenutno, a od tri folikula, dobili smo dvije stanice. Na desnom jajniku imam endometriom i od tog folikula nisam dobila stanicu.
Doktorica je rekla samo da sutra nazovem.
Razumna, ponijela sam zihericu i trebala mi je, nećeš vjerovati,pa ti još jednom hvala.
Pitam se,jesu li odmah mogli vidjeti kakve su stanice? Da nisu zrele ili da se ne mogu oploditi, da li bi mi to odmah mogli reći ili ću to tek sutra znati?
Odmaram se u sobi i čekam da mi kažu što dalje.
Sestre su super, cimerica isto tako.
Vama cure želim lijep i uspješan dan. Ne znam koja što ima od pretraga, ali neka budu dobre. Uz vas sam u mislima. ❤️Draga, drago mi je da sam pomogla 💙 stvarno mi nisu jasni da ne mogu zašiti tu jednu spagicu a valjda 2 spavaćice imaju… Totalni nemar.
I ja sam kod dr T. Stvarno su škrti na informacijama, nemam što drugo reći, a osim toga mislim da rade isto što se radi i privatno.
Srculence ja isto planiram na fet u 10mj 😄 pa ćemo se pratiti. Sad planiram dugački GO u 9mj pa onda punih baterija u nove pobjede 🥳
Škrti su, slažem se. A,ti onako omamljena od lijekova, ni ne možeš se u tom trenutku svega sjetiti, kasnije ih nema. Dobro, bitno je da znaju što rade i da su u tome bolje.
Uživaj na godišnjem odmoru. ❤️
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Sanjushka, suosjecam, i meni u utorak bio prvi radni dan, sad se treba vratiti u rutinu.
Ja nikako da odlucim hocu li sada u fet u rujnu ili ne. Kako mi je zadnji pokusavam kalkulirati, smisliti sto bih jos mogla napraviti da si povecam sanse, a onda opet - prosli put sam se toliko trudila pa nista, mozda odem sad u rujnu prazne glave i bez priprema. Ni sama nisam pametna
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Pozdrav curke 🤗, ekipa koja se vratila sa GO nadam se da ste se odmorile i napunile baterije, a vi koje tek idete da ćete napuniti baterije 💪.
Danima čitam zaostatke i odgovaram na postove stare tjednima 🤭.
Teich i ostale curke zao mi je zbog negativnih testova, drzite se ❤️.
Žuži žao mi je 😔, vezano za prolaktin ,jedan nalaz ne znači ništa jer sam prolaktin može bit povisen ako nisi bila budna 2 sata prije vađenja krvi i mirovala, a to znaci doslovno sjediti bez ikakve aktivnosti barem pola sata prije vađenja krvi. Za dijagnozu hiperprolaktinemije treba se potvrditi više puta povisen prolaktin. Tako da izvadi ga još jednom i vidjet ćeš jel povisen.
A što se tiče drR I drA vjerojatno si upratila moje upise, meni osobno to su 2 vrhunska dr jer sam imala iskustva sa obojicom, i nećeš pogriješiti ako odaberes bilo kojeg od njih. DrA je pedantan, suosjećajan, spreman saslušati i tvoje prijedloge ,drR isto to ali on ima svoj princip rada i drži ga se ,saslušati će te ali rekla bih da radi po svom, i tu mi drA ima malu prednost, s druge strane drR ima dr Stanica u timu i tu je njegova prednost. Ako imaš priliku otiđite kod obojice i vidjet ćeš koji će ti više leći, pogriješiti ne možeš ☺️.
Ani32 kako čitam zaostatke vidim da si me pitala. Uglavnom jajovodi se zaobilaze u cijelom Ivf procesu, dakle oni ne mogu biti uvecani od stimulacije, koji god dr da ti je to rekao nemam riječi evo,(btw jajovodi osim ako nisu prosireni se i ne vide na običnom UZVu). Jjajnici mogu biti uvecani od stimulacije jer se oni zapravo i stimuliraju, potiče se rast vise folikula koji su smješteni u jajnicima i sama punkcija može uvecati jajnike jer se oni doslovno budu iglom. Jajovodi ako su prosireni to je posljedica prijašnjih upala a ne stimulacije.. Povišena temperatura je od progesterona kojeg uzimamo i sasvim je normalna ,piše i na uputstvu o lijeku..A bolovi nakon svježeg transfera su mogući sve do bete, nekima I dulje ako su bili u hiperu. Bolovi u jajnicima ovisi kakve je ruke bio dr, neki su popriličnim njezni i spretni i jednim ubodom aspiriraju više folikula a drugi manje njezni, osjetila na vlastitoj koži 😏,
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
MalaG baš baš mi je drago da si se javila 😍, nadam se da ste koliko toliko uspostavili normalan ritam ❤️. Javi se povremeno ❤️.
Milipe kariogrami su uredni, to je uredan broj kromosoma za muškarca i ženu.
Za ostale pretrage nisam čula, ja ih nisam radila, samo znam da se općenito nalazi trebaju gledati kao cjelina, pojedinacno sama mutacija možda nije klinicki značajna ali ako je udružena sa nekom drugom može biti smetnja ali to bi ti geneticar trebao razjasniti, ne oslanjaj se na Google jer nitko od nas nema potpuno istu klinicku sliku pa se ne možemo ni porediti s drugima.
Slee apsolutno te kužim i sama sam takva, ljeto je bilo divno I mislima sam bila daleko od svega i tako mi se sada neda vratiti u stvarnost, a znam da moram 😏. I prestala sam se mučiti time što bih još mogla napraviti za bolje šanse ,a znam da sam dala sve od sebe, u konacnici vjerujem u samo dobar embrij 😏. Sretno nam ❤️.
Leona slažem se sa Stelom def promijeni endokrinologa, LOM ti može samo korigirati terapiju ali on nije specijalist a obzirom na trudnoću i toliko visoki tsh trebala bi možda još neke pretrage napraviti i biti pod kontrolom specijalista endokrinologa..
Lunolina žao mi je zbog teškog razdoblja, suosjećam, ali prođe to sve, vrijeme zaista učini svoje. Jesen će biti turbulentna 🤭
Cokoladica super za histero, ja sam phd čekala oko 5 dana. Sretno 🤞
Dodo homozigot mthfr znači da su oba alela mutirana I da teško metaboliziraš folnu kiselinu, dok heterozigot znači mutaciju jednog alela i onda to znači da jednim dijelom metaboliziras folnu, ali preporuke jedu da se koristi aktivni folat ili methylfolat bez obzira na mutacije. Imaš kupit odvojeno od prenatala ili u Novalcu, Terranovi, oni jedini sadrže i aktivni a ne obicni b12 koji je isto bitan , za ostale prenatale ne znam..
🙋♂️1982 normo
FET 03/21 2bc❌️
FET 12/22 2bc ❌️
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Blondie inace estrofem ukidaju u 8tt jer nema potrebe za njim dulje od toga. Inače o štetnosti se još istražuje, nevezano za estrofem nedavno je u susjednoj BiH povučen sa tržišta lijek Depo doza progesterona kojeg su žene dobivate kao potporu nakon transfera, jer su najnovija istraživanja pokazala mogucnost povećanog rizika za karcinom. Želim reći kako se utjecaj lijekova koje koristimo još istražuju. A vezano za estrofem mom dr je zadnji izbor, tj kad potroši sve druge opcije da izazove prirodnu O za FET.
Lotta33 u stimuliranom ciklusu gdje je bila aspiracija a nije odrađen svježi transfer, i nije dobivena progesteronska terapija, normalno je dobiti rano M, jer žuto tijelo od aspiiranih folikula je oštećeno i brzo propada i ne može izimitirati lutealnu fazu do kraja. Neki dr daju progesteron 10 dana bez obzira sto nije bio ET da se ne poremeti ciklus. Bravo za ekipu u freezu 💪.
Ribić prekrasne su curke 😍
Aria1994 optimalno je stopericu dati na folikule 16-18mm u stimulaciji.
Jurky bit će to sve ok, još malo i u sigurnim si tt 🤗
Lunolina imaš na izbor opću anesteziju u Repromedu, plaća se dodatno 200e dok je lokalna uracunata u cijenu postupka.
🙋♂️1982 normo
FET 03/21 2bc❌️
FET 12/22 2bc ❌️
FET 06/23 ❌️