norafora ja sam od progesterona bila strasnooo napuhana i grudi su mi bile ogromne i bolne, to i jest problem sto vecina simptoma moze biti od progića, ali i od trudnoće. neces znati dok ne testiras, nadam se da je ipak trudnoca kod tebe
pebbles slazem se, kako se kaze plati pa se rugaj uvijek je tako bilo, tako da vjerujem da ima razlike i u pristupu i cekanju i rezultatima. ali evo na primjer nama se ne zuri da sutra postanemo roditelji, mladi smo tako da nama nije bio problem pokusati u KBC prvo. imamo jos 3 smrzlica i apsolutno ako ne uspije idemo privatno, ali dala sam šansu prvo KBCu jer vjerujem doktoru i nemam novaca na bacanje. imaju mozda manju uspjesnost postupaka ali nije nemoguce , imamo i primjere tu na temi
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
norafora ja sam od progesterona bila strasnooo napuhana i grudi su mi bile ogromne i bolne, to i jest problem sto vecina simptoma moze biti od progića, ali i od trudnoće. neces znati dok ne testiras, nadam se da je ipak trudnoca kod tebepebbles slazem se, kako se kaze plati pa se rugaj uvijek je tako bilo, tako da vjerujem da ima razlike i u pristupu i cekanju i rezultatima. ali evo na primjer nama se ne zuri da sutra postanemo roditelji, mladi smo tako da nama nije bio problem pokusati u KBC prvo. imamo jos 3 smrzlica i apsolutno ako ne uspije idemo privatno, ali dala sam šansu prvo KBCu jer vjerujem doktoru i nemam novaca na bacanje. imaju mozda manju uspjesnost postupaka ali nije nemoguce , imamo i primjere tu na temi
Ma naravno, pogotovo kad su smrzlici u pitanju pa je cila procedura dosta laksa. Doktor Mimica i Marusic (koja vise nije tamo nego je) su mi odlicni, sestre iskreno nisam bas dozivila. Tako sam i ja krenila u kbc jer sam znala jednu curu kojoj je odma uspjelo dole pa sam i ja tako razmisljala, nije nemoguce. A kad sam razmisljala gdje bi drugo mogla otici i kad sam malo dublje usla u te teme sa ljudima oko sebe onda sam vidila da je jako puno njih uspilo u Cita pa sam se zato i odlucila za 3. pokusaj kod njih i odma je bilo uspjesno (sta isto nije pravilo, ima bas svakakvih situacija) pa sam mogla usporediti i pristup i sto su me sve trazili tj. sve skupa je bilo puno bolje da sam odma promislila zapravo bila malo ljuta na sebe jer se nisam odmah bolje raspitala i jer me bolnica samo izbedirala ta dva puta … i nazalost potvrdila sam to kako si i rekla - plati pa se rugaj. Al opet kazem, svaka zena razlicita … tako da sigurno ima cura koje nisu uspile u cita a mozda jesu u bolnici, sve je to opet na kraju dosta invidualno. Pogotovo kad Vam se ne zuri zasto ne iskoristit besplatne pokusaje, vidit cete sami sta i kako vam je najbolje 😊 i zelim svu srecu da uspije sto prije pa da ne stignete istrazivati 😄🤞🏼
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Pozdrav,danas mi je 9. dan od inseminacije u subotu trebam napraviti test 🤞🏻 Od kada smo odradili inseminaciju stalno imam grčeve ( svaki dan ) pa me zanima je li to zbog korištenja utrogestana?Koristim ih vaginalno 3 x 2 i tako sve do subote trebam..Zadnja dva dana su se pojačali grčevi i to su jači na desnoj strani..I primjetila sam da sam dosta napuhana i da svako malo moram mokriti🙈
Mislim da ti je to od vaginaleta, ja sam od prošlog ponedjeljka na cyclogestu i također konstantno od tada imam grčeve, a transfer mi je bio u četvrtak. Meni je cak lakše sto znam da je od njih jer inače kad osjetim grčeve, to ne bude dobar znak🙄
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Hypnotipoision, BikMik sretno danas na druškanju ♥️♥️♥️😘
Ani super rezultati🥳🥳drago mi je da je sve prošlo super☺️nadam se da će se se oploditi🍀🤞🏻♥️😘
Megyca sretno, neka ovaj bude dobitan 🍀🤞🏻❤️
FifiAki čestitam na pronađenim plivačima, lijepo je čuti da je nekome uspjelo sa dijagnozom AZOO☺️Ako vam je materijal na Rebru, onda morate prebacivati materijal na Sv.Duh. Sretno 🍀🤞🏻♥️😘
Medena čestitam na dečkiću💙🩵💙🩵žao mi je što i dalje povraćaš, nadam se da će te popustiti uskoro da malo i uživaš ♥️🍀🤞🏻😘
Slee bravo za hrabrost💪🏻uživaj sa dečkima i odmori se lijepo, na jesen navijamo opet♥️😘
Matajči žao mi je 😔drži se 🫂 ♥️😘
Tinčice drži se, čekamo sutra s tobom ♥️🫂😘
Razumna drži se, vjerujem ti da je teško🫂🫂♥️
Deedee,Mia dobrodošle i sretno🍀🤞🏻♥️😘
MiliPe žao mi je što odgađate, ali nadam se da će nakon histeroskopije postupak biti uspješan🍀♥️
Ani super za rezultat🎉neka ih se što više održi do petog dana. Sretno sutra sa trodnevnima, nek se mrve čvrsto prime za mamicu🍀🤞🏻♥️😘
NoraFora grčevi su normalni u trudnoći, tako da se nadam da je inseminacija bila uspješna☺️napuhanost je definitivno od progesterona, a pišanje također može biti simptom trudnoće ☺️čekamo tvoj testić s veseljem 🎉🤞🏻🍀♥️😘
....
Ja sam jako uzbuđena i jedva čekam petak da vidim svoju bebicu i da je sve u redu 🥰🥰🥰☺️🍀🤞🏻♥️
Ljubim vas sve i sretno svima🍀🍀🍀🍀♥️♥️♥️♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Pozdrav, kraljice moje!🥰🥰🤗🤗
Mi smo se pregledale i podruškale i sve je u redu i odgovara mjerama.💪💪😊😊 Naša dugica 🌈 je najprije zijevala, a onda nam je mahala sa nožicom.💜 Sljedeći ultrazvuk imamo 19.08. i tada radimo i anomaly scan.
Sanjushka može na listu? Hvala!🥰🥰❤️❤️
BikMik uživaj na druškanju!🍀🍀❤️❤️ Nadam se da ćeš nam se javiti.❤️ Čekamo te.🥰🥰🤗🤗
Svim lavicama želim sreću od svega veću!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Zene drage, evo da se kratko javim, nisam citala zadnja dva dana bas, oprostite 😥
Jedva sam otisla do doktorice sa muzem, jer me u toku noci uhvatila jaka migrena, pa sam nakon cekanja i dugog pregleda legla u zamracenu sobu sa ledom preko cela i lezala 6h bez ustajanja i evo tek sad mogu opet na oci da gledam.
Bebica je super 🎊🎉🥳, aktivna je bas kaze i odgovara mjerama svim. Iznenadila me doktorica i kasnije dosla reci da i u ponedeljak dodjem na minut do nje da vidimo kako je beba, jer sam danas 10+0, a prosli missed je bio na 10+4 navodno. Ekspertni screening je 07.08., a sljedeci UZ 19.08., opet zajedno sa Hypnoticpoison 🤗
Presretna sam, jos da mi dadne migrena da to mogu ispoljiti.
Svima zelim puno puno srece i snage ❤️🍀
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Mia - Mi smo se odlučili za cito zbog par preporuka koje smo dobili, osobito za doktora Mrsica. Nemam osobnog iskustva s obzirom da ce nam sada u osmi mjesec biti prvi polusaj. Najvise smo se vodili s preporukama onih koji su kroz to prošli. Na zalost koliko sam razumila u zadnjih par godina je iz bolnice otislo par doktora i to onih za koje sam cula najbolje. Ali kako su druge zene rekle to je jako individualno. Sretno svakako drzim fige
🙋🏻♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
Matajči, žao mi je 😔
Tinčica, čekamo sutra s tobom 🤞🥰
DeeDee, Mia, dobrodošle i sretno 🤞🥰
MiliPe, žao mi je..nadam se da će nakon histero postupak biti uspješan 🤞🥰
Ani, sretno sutra na transferu 🤞🥰 i držim 🤞 sa bude i koji smrzlić 🤗
NoraFora, može biti utrogestan, a može i trudnoća.. sretno 🤞🥰
Leona, neka ti čekanje do uzv-a brzo prođe 🥰
Hypnoticpoison, BikMik, drago mi je da su dječica dobro, neka i dalje tako ostane 🤞🥰
BikMik, žao mi je radi migrene, nadam se da će popustiti 🤞🥰
---
Sretno svima 😘🫂
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hypnoticpoison, Bikmik ❤️💕💕💖 drago mi je da je sve u redu, neka se tako nastavi, samo Bikmik bez migrena da mozes malo i uzivati u trudnoći 🤗😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Hvala vam curke 24.7 imam termin kod svoje dokorive oa vu vidjeri kad cemo zakazati histero.
Hyponotic, BikMik drago mi je da he sve uredu. Uzivajte 🥰
Tincice Sretno sutra..
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji