Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčica1703
    23. Srpanj 2024. 12:37

Ja sam još uvijek na iglama, znači, nalaz je gotov, ali nije vidljiv na portalu zdravlja, a KBC Našice ne komuniciraju putem maila, ginekologinja i dr opće prakse su na godišnjem odmoru.. Kažu nek dođem po nalaz, i sad ovako psihički na rubu sloma živaca trebam vozit 40- ak minuta do Našica i nazad toliko da bih dobila rezultat, kako da ne vrištim sad kad tamo odem i ako je nalaz bete negativan???? Toliko sam na rubu sloma živaca da nije normalno, zovem tamo pitam jel može mailom ne može, pa de mi recite rezultate- ne smije. Kipim i vrištim 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Jurky32
    23. Srpanj 2024. 12:41

Tinčica, čekamo s tobom 🤞🥰
    Tera, TraTinčica, sretno na druškanju danas 🤞🥰
    Likbratz, ja na tvom mjestu nakon toliko dugo pokušavanja ne bi više gubila vrijeme nego išla odmah na ivf.. sretno 🤞🥰
    Dodo, ja ti znam reći samo za ovj IgG, znači da si preboljela i da imaš antitijela na to😘 Za trombofiliju će ti Saniii znati objasniti sigurno 🤗
    MimaR, Petrova od kraja 2022. ne radi postupke, samo konzultacije.. od državnih imaš Sv. Duh, Vinogradska i dalje ja ne znam, ali znaju cure koje su od tud. Sretno 🤞🥰
    Jane, kao što ti je MimaR već rekla, nema čarobnog napitka za popravak spermiograma, ali imaš na prvim stranicama foruma popis suplemenata koji bi mogli pomoći. Što se dijagnoze tiče, oligozoospermia nije baš pogodna za inseminaciju, govorim ti to iz vlastitog iskustva, ivf ili čak icsi bi tu bio puno bolji. Sretno 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Barrbi7
    23. Srpanj 2024. 12:51

jane23

Suprug je napravio spermiogram i detektirali su mu oligozoospermiju. Idući tjedan imamo razgovor s doktorom, no na nalazu piše da preporučaju inseminaciju. Zanima me je li prije inseminacije obavezno odraditi prohodnost jajovoda ili to procijeni liječnik?
    Također, imate li za preporučiti neki preparat koji bi mogao "popraviti" spermiogram? Prije par dana započeo je s crnim maca prahom.

Ja sam morala obaviti prohodnost jajnika prije inseminacije. 

Pošto se spremamo opet za bebu do spermiograma pije isto što i prije 2 g.
    Naša kombinacija je:
    Profertil 2 dnevno
    Crna maca 2 dnevno
    Matična mliječ Radoševića 1 žličica
    Koenzim q10 
    Omega

💃34.g. Dg-PCOSlike
    🕺36.g. Oligoasthenozoospermia (dg iz 2022.)
    09/22 IVF/ICSI - Baby boy born 08.06.2023. 🩵
    Idemo po bebu br. 2🍀🤞

• likbratz
    23. Srpanj 2024. 13:06

Jurky32

Likbratz, ja na tvom mjestu nakon toliko dugo pokušavanja ne bi više gubila vrijeme nego išla odmah na ivf.. sretno 🤞🥰
    Dodo, ja ti znam reći samo za ovj IgG, znači da si preboljela i da imaš antitijela na to😘 Za trombofiliju će ti Saniii znati objasniti sigurno 🤗
    MimaR, Petrova od kraja 2022. ne radi postupke, samo konzultacije.. od državnih imaš Sv. Duh, Vinogradska i dalje ja ne znam, ali znaju cure koje su od tud. Sretno 🤞🥰
    Jane, kao što ti je MimaR već rekla, nema čarobnog napitka za popravak spermiograma, ali imaš na prvim stranicama foruma popis suplemenata koji bi mogli pomoći. Što se dijagnoze tiče, oligozoospermia nije baš pogodna za inseminaciju, govorim ti to iz vlastitog iskustva, ivf ili čak icsi bi tu bio puno bolji. Sretno 🤞🥰

Znam da mi ne preostaje nista drugo,odradit cu ovo sada i ako se ne desi nista nakon 2 mjeseca def idem na IVF. Nemam sto cekati,novcano nam niie ni najmanji problem,ali psihicki nekako da podnosim to jako tesko. S obzirom da imam 26 godina i sta sam do sada sve prosla i imala operaciju cin-a3 prije 4 godine i svasta nesto. Mislim da bih jako tesko podnijela sve to. Ali budemo vidjeli,nemam bas puno izbora.🥹

Jurky32
    23. Srpanj 2024. 13:15

likbratz

Jurky32

Znam da mi ne preostaje nista drugo,odradit cu ovo sada i ako se ne desi nista nakon 2 mjeseca def idem na IVF. Nemam sto cekati,novcano nam niie ni najmanji problem,ali psihicki nekako da podnosim to jako tesko. S obzirom da imam 26 godina i sta sam do sada sve prosla i imala operaciju cin-a3 prije 4 godine i svasta nesto. Mislim da bih jako tesko podnijela sve to. Ali budemo vidjeli,nemam bas puno izbora.🥹

Drži se 💪 svu sreću ti želim ❤️ i žao mi je za sve loše što si morala proći.. medicinski potpomognuta oplodnja je težak put.. i meni je dugo trebalo da se odlučim na to.. ali to koliko mi žene možemo biti jake to je neprocjenjivo.. sretno od ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    23. Srpanj 2024. 13:18

Cure, jel se javljala darliv ? Ako nije, daj se javi ako čitaš,  jako me zanima jel ti prestalo krvarenje i kako si?

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Dodo87
    23. Srpanj 2024. 13:50

Tinčice, trudnice se ne smiju živcirati 🤗😘
    Cure, ako je nekome bitno, CEZIH neće raditi od petka 26.7. u podne do ponedjeljka, 29.7., u podne.

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

tinčica1703
    23. Srpanj 2024. 14:00

Dodo87

Tinčice, trudnice se ne smiju živcirati 🤗😘
    Cure, ako je nekome bitno, CEZIH neće raditi od petka 26.7. u podne do ponedjeljka, 29.7., u podne.

Nakon prigovaranja i moljenja da mi se dostavi na mail, evo službeno
    beta manja od 0,1
    Očekivano, sad ću uzeti vremena da se isplačem i da odtugujem i kad skupim za Fet idem u Fet zadnjeg smrzlića...

Neće pa neće..  Tako mi je žaoooo 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

tera_
    23. Srpanj 2024. 14:09

Cure danas smo 6+3 i kuca nam srce🥰❤️
    Tincice zao mi je za betu, imas smrzlica i bit ce dobitno, sad se isplaci pa u nove pobjede😘🤗

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• likbratz
    23. Srpanj 2024. 14:32

NoraFora

likbratz

Jurky32

Kod nas je situacija da smo oboje zdravi pa evo zadnjih 5 godina ne dolazi do trudnoće ( meni 26 suprugu je 30).Također sam bila na prohodnosti jajovoda ( oba prohodna ) i rekli su mi da probamo tri ciklusa jer djeluje terapijski,ali nažalost nismo bili te sreće da dođe do trudnoće.Odradili smo prvi postupak inseminacije u čekanju smo rezultata.Također nam je plan ukoliko test bude negativan odmah krenuti na IVF.Ali znam slučaj gdje su jednoj curi bili začepljeni jajovodi i nakon odrađenog propuhivanja ostala je odmah trudna sljedeći ciklus.Možda bude tako i kod tebe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Jako mi je zao zbog vas,vasa situacija je mozda cak i gora od moje. Sa spoznajom da je sve u redu,a ne dolazi do trudnoce. Da,kazu da zavisi od vrste zacepljenja,ako su zacepljeni priraslicama da nakon tzv “propuhivanja” moze doci do rekanalizacije. Ja se iskreno nadam,male su sanse ali nada zadnja umire. Zelim svima pa tako i sebiii da se sto prije ostvarimo kao majke. A jos gore su mi price i pitanja ljudi. I parovi koji se uzimaju poslije nas i na njihovu srecu svi odmah ostaju trudni. Sretna sam zbog sviju,ali malo mi bude tesko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.