Žene koje niste iz Zg, a postupak obavljate kod dr. R u Repromedu - pitanje. Je li moguće folikulometrije obaviti negdje dalje, odnosno kod drugog gin ili isključivo u Repromedu? Pitam jer mi je komplicirano zbog posla ići na folikulometrije za Zg.
Imamo još dvije blastice u KBCu, ali pripremam se psihički na potencijalnu mogićnost da ćemo trebati ići u novi postupak. Ako bude tako, želim vidjeti možemo li iskombinirati Repromed u 09/2024.
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Ja osobno ne znam, nikad nisam nigdje niti pitala, prenosim kako mi je rekla prijateljica.. U Münchenu je tako, u Austriji 7000, u Češkoj 4000. 😳
Mi smo radili ICSI u Münchenu, zdravstveno je pokrilo 50%, Bayern još 25%, ali bez zdravstvenog bi koštalo sa lijekovima 6-7000 e s tim da je ICSI skuplji nego IVF. U Salzburgu je cifra otprilike ista. Ako imaju uvjete preko zdravstvenog, neka iskoriste 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Ja osobno ne znam, nikad nisam nigdje niti pitala, prenosim kako mi je rekla prijateljica.. U Münchenu je tako, u Austriji 7000, u Češkoj 4000. 😳Mi smo radili ICSI u Münchenu, zdravstveno je pokrilo 50%, Bayern još 25%, ali bez zdravstvenog bi koštalo sa lijekovima 6-7000 e s tim da je ICSI skuplji nego IVF. U Salzburgu je cifra otprilike ista. Ako imaju uvjete preko zdravstvenog, neka iskoriste 🍀
Eto, ja zaista ne znam, samo prenosim kako je ona rekla.. ne bi me mislim uzalud pitala, da se raspitam koliko je u Hr... Svakako mislim da je bolje nazvati privatne klinike pa pitati... Hvala puno u svakom slučaju i sretno 😊😊😊😊
Bok,
Trebam pomoć/savjet.
Mužu je dijagnosticirana azospermija.
Odlučili smo se za urologa na Rebru, dr. Dinko Hauptman.
Koji je radio biopsiju testisa, tese postupkom i jučer nam je javio da su našli plivače 🎉🎉
Zna li netko kakve su liste čekanja za ivf na sv. duhu.? Ili nam je bolje petrova(iako je u obnovi pa ko zna kad će to biti gotovo)??
Hvala ❤️
Ani super, drago mi je da je sve super prošlo, odličan rezultat, neka ih se što više oplodi 🥰🥰 što se tiče vracanja 2 savjetovat ce ti doktor i embriolog pa ćeš ti odlučiti. Meni su vratili 2, ali nazalost nije se niti jedan primio. Sretno 😘
Lumile najbolje da prijateljica kontaktira polikliniku koja je zanima da joj kažu okvirnu cifru, ali to ovisi o toliko toga tako da moze biti razlika od postupka do postupka i do 1000 eura. Neka joj je sa srećom 🥰
Megyca sretno, neka ti ovaj ciklus bude dobitan ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Mura nije moguce raditi folikometrije nigdje drugdje. Morat ces u Zagreb. Ja sam putovala iz Splita za Zagreb i sama znas da to traje doslovno 2 minute al morati ces. Evo nisam se odavno javila, citam vas i pratim, zao mi je zbog dosta negativnih testova.
Vidila sam da wildflower i marica36 cekaju deckica pa evo da se i ja javim i pridruzim s jednim deckicem u stomaku.
Sad sam 14+2, pisala sam kako sam imala strasno povracanje, u odnosu kako je bilo sad se smirilo al i dalje povracam 2-3 puta dnevno, ne zaobilazi me nijedan dan tako da mi je trudnoca bas veselo razdoblje al sve se izdrzi zbog male mrvice.
Medena divno ♥️♥️ čestitam na dečkiću 😘😘 nadam se da ćeš barem dio trudnoće moći uživati bez povraćanja, ali i to što kažeš, sve se da za najslađu mrvicu izdrzati 🥰🥰
🧑 '82. sve ok
2022. spontani u 7tt 💔
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
Mura doktor voli uvijek sam pogledati. Znam da je nezgodno, nama je iz Rijeke relativno blizu, ali svejedno sam se i ja osjecala sigurnije da on sve nadzire, nego netko drugi.
Sanjushka slazem se za Lejlu, taman je “upala” s pozitivnim testovima kad se tu kod nas zaredao negativan niz, izmedju ostalog i moj negativni test pa me malo strecnulo, pogotovo nakon sto sam istrazivala i dosla do zakljucka da nikad prije nije pisala na nasoj temi. Lejla, vjerujem da si samo htjela podijeliti svoju srecu s nama, al postoji ti tema na podforumu Trudnoca - proljetne bebe, vjerujem da ces tamo imati vise zajednickih tema s curama. Ovo je grupa za zene koje se bore dobiti bebicu putem potpomognute oplodnje. Ako je i tvoj plusic iz postupka, oprosti, ali nisi pisala tu prije pa pretpostavljam da nije.
Medena bas sam se pitala kako su tvoje mucnine. Cestitam na deckicu! 🩵🩵
—
Ja sam danas procurila. Ok sam, fakat nisam previse tuzna. Idemo dalje. Sutra putujemo na odmor i nema nas do kraja 8. pa se veselim odmoru s deckima. Pratit cu vas koliko budem stizala, a onda od jeseni AKCIJAAA!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Slee odmori se i uživaj s dečkima 😘😘 brzo će jesen i akcija 💪💪
🧑 '82. sve ok
2022. spontani u 7tt 💔
Bok,
Trebam pomoć/savjet.
Mužu je dijagnosticirana azospermija.
Odlučili smo se za urologa na Rebru, dr. Dinko Hauptman.
Koji je radio biopsiju testisa, tese postupkom i jučer nam je javio da su našli plivače 🎉🎉
Zna li netko kakve su liste čekanja za ivf na sv. duhu.? Ili nam je bolje petrova(iako je u obnovi pa ko zna kad će to biti gotovo)??
Hvala ❤️
Nema liste čekanja na sv.Duhu, ako već imaš sve potrebne nalaze u postupak možeš odma s prvom menstruacijom.
Medena čestitke na dečkiću 💙
Slee odmorko i punjenje baterija i jesen je tvoja💪🤗
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓