Cure, jel se javljala darliv ? Ako nije, daj se javi ako čitaš, jako me zanima jel ti prestalo krvarenje i kako si?
Tu saaaam 🤗 nisam imala što pisati do danas pa samo čitam i bodrim cure u tišini..
Krvarenje mi je stalo par dana nakon prošlog uzv, dva dana ga nije bilo, i onda se ponovilo isto kao i prošli puta, menstrualni bolovi i opet krv, ali bude dosta tamna i ne bude je puno, i onda nakon toga mi se par dana vuče iscjedak..evo danas napokon ništa, ali neću isključiti da se neće ponavljati, a jako mi je psihički zamorno, baš me plaši i ta bol i krv.. danas na uzv jedan plod 21 mm, sve odgovara tjednima, danas sam 8+5, a drugi je ostao na 5 mm, nije ništa narastao od zadnjeg uzv i nisu sigurni vide li otkucaje na njemu, malo je sakriven iza pa ga je teško pratiti trenutno.. naručili su me za dva tjedna u ambulantu za visokorizičnu trudnoću, pa će onda vjerojatno uspjeti potvrditi što je s drugim... S jedne strane sam tužna što mi drugi kasni, a s druge opet presretna da imam jedan koji se razvija pravilno.. hvala ti što misliš na mene 🥰❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tincica dosla sam samo da vidim jesi sta javila. Na GO pa vas ne citam bas 🙈 zao mi je jako, ali supeer je sta imas jednog smrzlica. Odtuguj i spremi se za novi postupak. Bar je fet fizicki laksi i drzimo fige da bude dobitan.❤️
Dodo i pai i torch imamo isto. Mislim da to znaci da si preboljela (ili cijepljena) to je dobro ako imas antitijela jer ne mozes dobiti u trudnoci (ili je manja mogucnost). Pai smo isto heterozigot. Isto sam pitala ja prije par dana.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bok cure..zanima me vodenje trudnoce kod vas..jeste ostale kod svoga MPO doktora ili ste kod svoga hzzo ginekologa? Isla sam na prvi pregled kod Skvorca jer sam htjela da mi on odredi hocu li nastaviti sa terapijom koju pijem od aspiracije i kod njega bih isla na ove 'vece' preglede..a kod svoga bih da mi se vodi trudnoca, bila sam kod svoga na brisevima danas I nije mi uzv radio jer sam bila prosli tjedan kod Skvorca. Imam osjecaj da je I uvrijedeno zvucao 🫣 rekao je da ima I on test probira samo se drugacije zove (nisam ni zapamtila, nikad nisam cula za taj njihov).. mozds je malo glupo da sam na dvije strane, ali skupo mi je sve kod privatnika, a opet mi je daleko sigurnije I bolja oprema..zapravo nista ni ne znam o pregledima da budem iskrena jer ne znam koliko cesto cu I ici, ako je to sve sto je pisao 12,19-23,25-30 I 35 tt onda mogu komotno I kod Skvorca sve..
Hypnotipoision drago mi je da je pregled prošao super i da je sve u redu. Kako lijepo što si vidjela zijevanje i što ti je mahala😍😍😍uživaj♥️😘
BikMik baš mi je žao zbog migrene 😔 drago mi je da je pregled prošao super i da je bebica živahna😍sretno u ponedjeljak na novom pregledu❤️nadam se da će te migrena pustiti na miru♥️😘
Jurky ova tri dana će proletiti sada, hvala ti❤️😘
Tera, Tratinčica sretno na UZV 🍀 ❤️😘
Likbratz nemam iskustva, cure će ti pomoći. Svakako sretno i da ti pomogne 🍀🤞🏻♥️
Dodo draga stvarno se ne kužim u ništa od ovoga, nadam se da će ti netko pomoći ❤️ hvala na pusama, šaljemo ti ih natrag ♥️ 🫂 😘 dobro sam, ne mogu se žaliti stvarno. Jedva čekam petak, družim se sa dragim ljudima, planiram ljetovanje, uživam❤️nadam se da ovi tvoji nalazi nisu ništa zabrinjavajuće, ljubim te♥️♥️♥️😘🍀
Mima probaj sa Vinogradskom ili Sv. Duhom.Sretno 🍀🤞🏻😘
Tinčice jakoooo mi je žao, daj si vremena da to preboliš, isplači se i samo polako. Drži se draga🫂❤️😘
Tera 😍drago mi je da je sve u redu i da ❤️kuca, čestitam i želim ti mirnu i urednu trudnoću ☺️ ❤️
Darliv vjerujem da te plaši i da je teško, nadam se i držim 🤞🏻 da se neće ponavljati krvarenje. Žao mi je što jedna mrvica zaostaje s razvojem, ali kako i sama kažeš bitno je da se druga pravilno razvija. Sretno dalje🍀☺️🤞🏻❤️😘
….
Ja danas imala baš čudne snove, jako realni su bili. Sanjala sam porod🙈ne sjećam se da me išta boljelo, sjećam se da je trajalo kratko, par stiskova i beba je bila vani. Kad sam ga ugledala imao je zube već😂😂dečkić i bio je ogroman. Također sam ga dojila i bio je baš super osjećaj. Bože sveti 🤷🏻♀️😅😅
Imam pitanja; 1. nisam ništa bacala od početka pikanja stimulacije: penovi od Gonala, Ovitrelle-a, šprice sa iglama u kojima je bio Orgalutran i Decapeptyl i sad imam hrpu staklenih ampula od Prolutex-a i iglica i šprica u koje sam navlačila lijek. Što ste od toga svega bacale u smeće a što ste nosile u ljekarnu? Pretpostavljam šprice svakako, a ovo ostalo?
2. Što mislite hoće li muž moći samnom na UZV u petak na Sv.Duhu na anomaly scanu? Kod moje ginekologice ne može ići samnom jer ona kaže da im Beroš još uvijek nije skinuo klauzulu od Covida pa me zanima da li je i vama ostalima tako? Voljela bi da uživo vidi bebicu☺️
Hvala na odgovorima❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
O da znam kako je sa tim pitanjima šta čekate?Kad mislite više?A nikad se nisu zapitali da možda ne možemo imati ili da postoji problem.Mene je to u početku živciralo ali sada na jedno uđe na drugo izađe to njihovo pitanje.Iskreno za mene je najljepše od svega to što imam supruga koji mi je ogromna podrška i sa kojim dosta razgovaram o trudnoći.Mislim da mi je zato psihički sve ovo lakše.❤️ Kao i recimo što nitko ali baš nitko ne zna da smo bili na postupku inseminacije osim naravno nas dvoje 😂 Ubili bi me sa pitanjima jel uspilo kada ćeš saznati i tako to.
A tebi držim 🤞🏻 da ostvariš prirodnim putem!🌸
Hahaha da znam. I ja sam rekla budem li morala na IVF niko nece znati,kao sto niko i ne zna da imam problem. Nego se vodim time da mi jos ne zelimo,da smo mladi i u usponu na poslu. Te da nismo jos spremni.😂 kao da mora itko znat osim nas dvoje sta i kako!
Hvala puno ❤️i ja vamaaa zelimmm da sto prije bude taj plusic pa da odahnes!
Drage moje ponavljam svoj mini oglas za suplemente koje sam pokupovala prije postupka, nemojte zamjeriti 🥰
Svi vise manje isticu 2025/2026 a nadam se da ce sve biti ok i da tada jos necemo razmisljati o drugoj bebi :)
Catafertyl za muskarce 2 pune kutije + 19 vrecica, rok: 04/2026 + za zene 12 vrecica, rok: 31/12/2026 - sve skupa 60€
Ubinquol 100 mg od NOW, od ukupno 120 tbl oko pola je ostalo, rok: 11/2025 - 10€
DheaS 50 mg ljekarne Farmacia iz Ilice koja ide na recept, od 30 tbl ostalo je barem pola, izradeno: 16.01.2024 - 5€ (inace je cijena vise od 20€) ==> Sve skupa navedeno kao nekom tko se priprema za postupak: 70€ :)
Za cure s PCOSom:
Gynositol 1 cijela kutija + 2/3 jedne, rok: 03/2026 - 50€ ==> Sa svim navedenim gore dajem za 100€ samo da se rijesim :))
Myo + D-Chiro Inositol Fairhaven Health, 120 tbl s iHerba, 2 kutije, rok: 11/2025 - 50€===>Ali sve skupa dajem za 140€
Cyclogest 2,5 kutije 11/2027 - poklanjam kome treba
mail: wildflowerflower55@gmail.com
🤗
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Tera ❤️❤️❤️❤️❤️ čestitam, tako mi je drago. Želim ti mirnu i dosadnu trudnoću 😘
Tincica žao mi je, isplači se i skupi snage za mrvicu koja te čeka ❤️
Likbratz sretno, težak je ovo put, ali sve mi možemo 🤗🤗
Darliv joj baš teško, nema mira nikad. Nadam se da će krvarenje prestati, a da će i druga mrvica krenuti. Drži se 🤗🤗😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Leona hvalaa❤️
Angel eyes hvalaa🥰❤️
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Tinčica, žao mi je..neka smrzlić bude dobitni 🤞🥰
Tera, divno 😍 čestitam 🥳
Darliv, nadam se da će krvarenje u potpunosti prestati 🤞🥰 i žao mi je što se druga mrva ne razvija dobro..ali bravo za ovu prvu 🥳🥳🥰
Leona, lude neke snove imaš 😁😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Tinčice, žao mi je draga 😞 Smrzlić je tu i nadamo se da je to to. Plači koliko trebaš, a onda glavu gore i dalje hrabro!
Čitam, ali ne pišem baš jer je meni ovo prvo tromjesečje teško, a sramota me je žaliti se ovdje jer na koncu, dobila sam to što sve toliko želimo i za što se mučimo. Tako da, tu sam, ali nemam što pametno za reći. Držim fige za jesen jer ima da gori forum s pozitivnim testićima 🤍
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji