Beta 8dnt ocekivano 0,1. Sutra cu javiti klinici pa ako mi odobre prekinuti terapiju da se sto prije mogu vratiti u zivot. Nadam se da me nece daviti da ipak izvadim jos jednu betu iduci tjedan jer sam kao ranije ovu vadila jer rezultat od 0,1 na 8dnt je vise nego jasanŽao mi je.
I sad nakon svega ovoga bilo bi mi draže da je test bio negativan. Ovako dobiješ neku nadu i na kraju ništa od svega.
Draga, jako mi je žao. Osjećam tvoju bol i muku.
I sama sam sad kad mi je test bio negativan rekla da je to super jer neću opet prolaziti pobačaj.
Ali sad se pitam jeli moja maternica i dalje receptivna, što se događa u njoj, ali za tvoju znamo da je barem ona ok...
Znam da je u tebi sad tisuću osjećaja i još toliko pitanja. Želim ti samo da što prije ovo sve bude iza tebe i da nastaviš dalje. Ti si prava lavica i sve ovo ide u rok službe i borbe za naše male bebice, i sve će ovo na kraju biti mala cijena kad konačno postanemo mame i uzmemo naše bebice u ruke. Nije lako, ali na kraju će vrijediti... Želim ti da ti sljedeći dani kao sekunde prolaze i da ti sve ružno bude kao ružan san. 💞
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Monny, pa ti još sitno brojiš 😍😍
Megyca, sretno 🤞🥰
Hypnoticpoison i BikMik, sretno cure sutra na druškanju 🤞🥰
FifiAki, na Sv. Duhu nema liste čekanja..a Petrova ti neće tako skoro krenuti s radom.. sretno 🤞🥰
Medena, čestitke na dečkiću 💙
Slee, uživaj na odmoru 😍 jesen je tvoja 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jutro curke, evo i mene, 9dnt, testic se bijeli kao snijeg pa pretpostavljam da se nece nikakvo cudo dogoditi.
U cetvrtak imam kontrolu.
Sta ja znam, tuzna sam jer uvijek imam tracak nade, pa se razocaram, a opet s druge strane i nisam jer znam da je to velika bitka u kojoj cu vec s vremenom pobjediti.
Nisam pisala sad par dana, prenatrpan i uzurban tjedan, samo sam preletila vase postove.. za sve curke s negativnim ishodom jedan veliki zagrljaj. 💛
A onima s pozitivnim ishodom od ❤️ cestitke 😊
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Jutro curke, evo i mene, 9dnt, testic se bijeli kao snijeg pa pretpostavljam da se nece nikakvo cudo dogoditi.
Sta ja znam, tuzna sam jer uvijek imam tracak nade, pa se razocaram, a opet s druge strane i nisam jer znam da je to velika bitka u kojoj cu vec s vremenom pobjediti.
Nisam pisala sad par dana, prenatrpan i uzurban tjedan, samo sam preletila vase postove.. za sve curke s negativnim ishodom jedan veliki zagrljaj. 💛
A onima s pozitivnim ishodom od ❤️ cestitke 😊
Žao mi je da je tako 😔 hrabro naprijed, šaljem zagrljaj i pozitivu da se crtice pojave. Ja trebam po kalendaru danas dobiti mengu, grčeve sam nekoliko puta već imala i mislila tjt sad ću dobiti, ali evo još nisam, danas bih mogla dobiti ako terapija ne odgodi.. Toliko nada živi u meni a svjesna sam da je teško moguće da će sutra Beta biti pozitivna.. Sanjala sam da su mi se pojavile 2 crte, tako sam bila sretna u snu.. Sutra ćemo vidjeti kako stvari stoje.. Svim curama sretno danas ❤️
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SRPANJ 2024.
22.7. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
BIKMIK - ultrazvuk
23.7. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
TINČICA1703 - beta
TERA_ - ultrazvuk
26.7. pet
LEONA89 - anomaly scan
KAWA - ultrazvuk fet
29.7. pon
LEONA89 - ultrazvuk
ŽUŽI - beta
31.7. sri
BLONDIE - ultrazvuk
KOLOVOZ 2024.
2.8. pet
TEICH56 - beta
19.8. pon
JABUKICA - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
A onima s pozitivnim ishodom od ❤️ cestitke 😊Žao mi je da je tako 😔 hrabro naprijed, šaljem zagrljaj i pozitivu da se crtice pojave. Ja trebam po kalendaru danas dobiti mengu, grčeve sam nekoliko puta već imala i mislila tjt sad ću dobiti, ali evo još nisam, danas bih mogla dobiti ako terapija ne odgodi.. Toliko nada živi u meni a svjesna sam da je teško moguće da će sutra Beta biti pozitivna.. Sanjala sam da su mi se pojavile 2 crte, tako sam bila sretna u snu.. Sutra ćemo vidjeti kako stvari stoje.. Svim curama sretno danas ❤️
Naši snovi! Ja često sanjam da sam trudna i da mi dr na pregledu kaže da je beba u mom trbuhu zdrava i jaka i da je sve dobro.
I isto kao i ti budem presretna.
Valjda ponekad mozak čuje srce i stvara prekrasne misli u sebi jer ipak, mozak je u kutiji zvanoj glava.
Meni su zadnji dani što se tiče posla baš teški. Teško se koncentriram, misli mi bježe... Stalno bi negdje išla i jedva čekam petak
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Pozdrav drage borilice,
iz mog opisa profila možete vidjeti da naša borba traje već tri godine no nemamo nikakvog pomaka. Dodatno od pretraga sam odradila test na trombofiliju te kariogram, oba nalaza uredna. Suprug je također napravio kariogram i analizu mikrodelecije kromosoma y, oba nalaza uredna.Preporuka dr. Šunj koja mi vodi postupke nakon odlaska dr. Mršića je da odradim histeroskopiju (to bi trebala u KBC-u) ali predlaže i da kod nje privatno u Priske Med odradim biopsiju endometrija na NK i plazma stanice.Ono što mene zanima su informacije iz prve ruke tko je obavljao histeroskopiju u KBC-u, koju uputnicu ste tražile od svoje gin? Jeste li bile pod lokalnom ili općom anestezijom? Drugo što me malo brine je što sam iz Priske doslovno nakon tri mjeseca kontaktiranja, slanja emailova, poruka i sl dobila informaciju da se radi o novom postupku i da je cijena cca 780 €. Je li netko imao iskustvo s tom pretragom? Je li rezultiralo kasnije uspješnim postupkom? Koliko sam uspjela pročitat ako se i nešto otkrije zapravo osim kortikosteroida kod nas ne bi mogla dobit neku drugu terapiju, a dr mi je već u prethodnom postupku uvela Decortin...Pa evo ako netko ima iskustav s ovi postupkom svaka info bi mi bila od velike pomoći u donošenju odluke.Hvala i sretno svima :)
👩🏽 93.god AMH 19,5
🧔🏻 91.god oligoasthenoozospermia
🏥KBC Split
12/22 IVF, 12 js, 5 oplođenih, 1🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
2/23 FET, beta 0 👎🏽
3/23, 4 js, 2 🐧🐧, prekinut postupak(opasnost od hipera)
5/23, FET, 2 🐧🐧, beta 0👎🏽
2/24, ICSI, 7 js, 5 oplođenih, 2 🐧🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
8/24 FET...beta 0👎🏽
Muranije moguce raditi folikometrije nigdje drugdje. Morat ces u Zagreb. Ja sam putovala iz Splita za Zagreb i sama znas da to traje doslovno 2 minute al morati ces.Evo nisam se odavno javila, citam vas i pratim, zao mi je zbog dosta negativnih testova.
Vidila sam da wildflower i marica36cekaju deckica pa evo da se i ja javim i pridruzim s jednim deckicem u stomaku.
Sad sam 14+2, pisala sam kako sam imala strasno povracanje, u odnosu kako je bilo sad se smirilo al i dalje povracam 2-3 puta dnevno, ne zaobilazi me nijedan dan tako da mi je trudnoca bas veselo razdoblje al sve se izdrzi zbog male mrvice.
Drago mi je da si se javila i da si bolje, nadam se da ce ti uskoro prestati mucnine da mozes uzivati u trudnoci i ljetu :)
Ajmeee jos jedan pisulinac... 🤭
Vise je muskica definitivno....
Jednom sam procitala na netu jednu bapsku pricu da kao sporiji spermiji nose kromosom za curu a brzi za decka.. To mi objasnjava zasto je vise deckiju na IVFu haha😂Zelim vam sretan tjedan cure drage!
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Dobro jutro drage cure,
već duži period vas čitam i divim se svim lavicama.
U 9 mjesec će biti godina dana od mog spontanog. Od tad pokušavamo ostvariti trudnoću ali ne ide.
Sve skupa radimo na bebi cca 2 godine. Dosta dugo mi je psihički trebalo da se oporavim od spontanog pobačaja. Jedina utjeha je trudnoća, to znaju sve cure koje su nažalost to prošle ili sada to prolaze.
Sve nalaze smo odradili, sve je uredno s obe strane (kariogram, trombofilija, hormoni, spermiogram...) ali do trudnoće ne dolazi. Zadnja 3 mjeseca sam po preporuci ginekologa počela piti od Solgara folnu kiseli i Nano Q koenzim. Od ovog mjeseca na njegovu preporuku počinjem sa progesteronom 200 mg u drugoj fazi ciklusa.
Nekako se već psihički pripremam na postupak potpomognute na jesen jer ne možemo više čekati. Od spontanog nikako da se trudnoća desi.
Molim Vas za cure koje imaju iskustva u Splitu, sličnu situaciju ili neku preporuku jer su mi sve informacije od pomoći obzirom da idem u skroz nepoznato poglavlje.
🙍🏻♀️27
🙍🏽♂️33 - Normozoospermia
Biokemijska 3/23
Spontani 9/23 u 7+4tj
AMH - 26,40 pmol/L
Terapija (TSH) - ETX 25
Matajci žao mi je 😔
Hypnoticpoison, Bikmik sretno na druškanju 🥰 🥰
Wildflower to sam i ja negdje pročitala, ima smisla 😄
Deedee, Mia dobrodošle i sretno 🤗 Deedee nemam iskustva s tim pretragama, javit će se cure koje imaju. Mia, jesi mislila probati u KBC ili odmah privatno?
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji