Tinčica, čekamo s tobom 🤞🥰
Tera, TraTinčica, sretno na druškanju danas 🤞🥰
Likbratz, ja na tvom mjestu nakon toliko dugo pokušavanja ne bi više gubila vrijeme nego išla odmah na ivf.. sretno 🤞🥰
Dodo, ja ti znam reći samo za ovj IgG, znači da si preboljela i da imaš antitijela na to😘 Za trombofiliju će ti Saniii znati objasniti sigurno 🤗
MimaR, Petrova od kraja 2022. ne radi postupke, samo konzultacije.. od državnih imaš Sv. Duh, Vinogradska i dalje ja ne znam, ali znaju cure koje su od tud. Sretno 🤞🥰
Jane, kao što ti je MimaR već rekla, nema čarobnog napitka za popravak spermiograma, ali imaš na prvim stranicama foruma popis suplemenata koji bi mogli pomoći. Što se dijagnoze tiče, oligozoospermia nije baš pogodna za inseminaciju, govorim ti to iz vlastitog iskustva, ivf ili čak icsi bi tu bio puno bolji. Sretno 🤞🥰Znam da mi ne preostaje nista drugo,odradit cu ovo sada i ako se ne desi nista nakon 2 mjeseca def idem na IVF. Nemam sto cekati,novcano nam niie ni najmanji problem,ali psihicki nekako da podnosim to jako tesko. S obzirom da imam 26 godina i sta sam do sada sve prosla i imala operaciju cin-a3 prije 4 godine i svasta nesto. Mislim da bih jako tesko podnijela sve to. Ali budemo vidjeli,nemam bas puno izbora.🥹
Drži se 💪 svu sreću ti želim ❤️ i žao mi je za sve loše što si morala proći.. medicinski potpomognuta oplodnja je težak put.. i meni je dugo trebalo da se odlučim na to.. ali to koliko mi žene možemo biti jake to je neprocjenjivo.. sretno od ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Cure, jel se javljala darliv ? Ako nije, daj se javi ako čitaš, jako me zanima jel ti prestalo krvarenje i kako si?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Tinčice, trudnice se ne smiju živcirati 🤗😘
Cure, ako je nekome bitno, CEZIH neće raditi od petka 26.7. u podne do ponedjeljka, 29.7., u podne.
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Tinčice, trudnice se ne smiju živcirati 🤗😘
Cure, ako je nekome bitno, CEZIH neće raditi od petka 26.7. u podne do ponedjeljka, 29.7., u podne.
Nakon prigovaranja i moljenja da mi se dostavi na mail, evo službeno
beta manja od 0,1
Očekivano, sad ću uzeti vremena da se isplačem i da odtugujem i kad skupim za Fet idem u Fet zadnjeg smrzlića...Neće pa neće.. Tako mi je žaoooo
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
Cure danas smo 6+3 i kuca nam srce🥰❤️
Tincice zao mi je za betu, imas smrzlica i bit ce dobitno, sad se isplaci pa u nove pobjede😘🤗
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Tinčica, čekamo s tobom 🤞🥰
Tera, TraTinčica, sretno na druškanju danas 🤞🥰
Likbratz, ja na tvom mjestu nakon toliko dugo pokušavanja ne bi više gubila vrijeme nego išla odmah na ivf.. sretno 🤞🥰
Dodo, ja ti znam reći samo za ovj IgG, znači da si preboljela i da imaš antitijela na to😘 Za trombofiliju će ti Saniii znati objasniti sigurno 🤗
MimaR, Petrova od kraja 2022. ne radi postupke, samo konzultacije.. od državnih imaš Sv. Duh, Vinogradska i dalje ja ne znam, ali znaju cure koje su od tud. Sretno 🤞🥰
Jane, kao što ti je MimaR već rekla, nema čarobnog napitka za popravak spermiograma, ali imaš na prvim stranicama foruma popis suplemenata koji bi mogli pomoći. Što se dijagnoze tiče, oligozoospermia nije baš pogodna za inseminaciju, govorim ti to iz vlastitog iskustva, ivf ili čak icsi bi tu bio puno bolji. Sretno 🤞🥰Znam da mi ne preostaje nista drugo,odradit cu ovo sada i ako se ne desi nista nakon 2 mjeseca def idem na IVF. Nemam sto cekati,novcano nam niie ni najmanji problem,ali psihicki nekako da podnosim to jako tesko. S obzirom da imam 26 godina i sta sam do sada sve prosla i imala operaciju cin-a3 prije 4 godine i svasta nesto. Mislim da bih jako tesko podnijela sve to. Ali budemo vidjeli,nemam bas puno izbora.🥹Kod nas je situacija da smo oboje zdravi pa evo zadnjih 5 godina ne dolazi do trudnoće ( meni 26 suprugu je 30).Također sam bila na prohodnosti jajovoda ( oba prohodna ) i rekli su mi da probamo tri ciklusa jer djeluje terapijski,ali nažalost nismo bili te sreće da dođe do trudnoće.Odradili smo prvi postupak inseminacije u čekanju smo rezultata.Također nam je plan ukoliko test bude negativan odmah krenuti na IVF.Ali znam slučaj gdje su jednoj curi bili začepljeni jajovodi i nakon odrađenog propuhivanja ostala je odmah trudna sljedeći ciklus.Možda bude tako i kod tebe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jako mi je zao zbog vas,vasa situacija je mozda cak i gora od moje. Sa spoznajom da je sve u redu,a ne dolazi do trudnoce. Da,kazu da zavisi od vrste zacepljenja,ako su zacepljeni priraslicama da nakon tzv “propuhivanja” moze doci do rekanalizacije. Ja se iskreno nadam,male su sanse ali nada zadnja umire. Zelim svima pa tako i sebiii da se sto prije ostvarimo kao majke. A jos gore su mi price i pitanja ljudi. I parovi koji se uzimaju poslije nas i na njihovu srecu svi odmah ostaju trudni. Sretna sam zbog sviju,ali malo mi bude tesko.
Cure, jel se javljala darliv ? Ako nije, daj se javi ako čitaš, jako me zanima jel ti prestalo krvarenje i kako si?
Tu saaaam 🤗 nisam imala što pisati do danas pa samo čitam i bodrim cure u tišini..
Krvarenje mi je stalo par dana nakon prošlog uzv, dva dana ga nije bilo, i onda se ponovilo isto kao i prošli puta, menstrualni bolovi i opet krv, ali bude dosta tamna i ne bude je puno, i onda nakon toga mi se par dana vuče iscjedak..evo danas napokon ništa, ali neću isključiti da se neće ponavljati, a jako mi je psihički zamorno, baš me plaši i ta bol i krv.. danas na uzv jedan plod 21 mm, sve odgovara tjednima, danas sam 8+5, a drugi je ostao na 5 mm, nije ništa narastao od zadnjeg uzv i nisu sigurni vide li otkucaje na njemu, malo je sakriven iza pa ga je teško pratiti trenutno.. naručili su me za dva tjedna u ambulantu za visokorizičnu trudnoću, pa će onda vjerojatno uspjeti potvrditi što je s drugim... S jedne strane sam tužna što mi drugi kasni, a s druge opet presretna da imam jedan koji se razvija pravilno.. hvala ti što misliš na mene 🥰❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
Tincica dosla sam samo da vidim jesi sta javila. Na GO pa vas ne citam bas 🙈 zao mi je jako, ali supeer je sta imas jednog smrzlica. Odtuguj i spremi se za novi postupak. Bar je fet fizicki laksi i drzimo fige da bude dobitan.❤️Dodo i pai i torch imamo isto. Mislim da to znaci da si preboljela (ili cijepljena) to je dobro ako imas antitijela jer ne mozes dobiti u trudnoci (ili je manja mogucnost). Pai smo isto heterozigot. Isto sam pitala ja prije par dana.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bok cure..zanima me vodenje trudnoce kod vas..jeste ostale kod svoga MPO doktora ili ste kod svoga hzzo ginekologa? Isla sam na prvi pregled kod Skvorca jer sam htjela da mi on odredi hocu li nastaviti sa terapijom koju pijem od aspiracije i kod njega bih isla na ove 'vece' preglede..a kod svoga bih da mi se vodi trudnoca, bila sam kod svoga na brisevima danas I nije mi uzv radio jer sam bila prosli tjedan kod Skvorca. Imam osjecaj da je I uvrijedeno zvucao 🫣 rekao je da ima I on test probira samo se drugacije zove (nisam ni zapamtila, nikad nisam cula za taj njihov).. mozds je malo glupo da sam na dvije strane, ali skupo mi je sve kod privatnika, a opet mi je daleko sigurnije I bolja oprema..zapravo nista ni ne znam o pregledima da budem iskrena jer ne znam koliko cesto cu I ici, ako je to sve sto je pisao 12,19-23,25-30 I 35 tt onda mogu komotno I kod Skvorca sve..
U postupku od 2022
2022 Inseminacije❌️
3/23 IVF-1 js, nije oplodena
6/23 IVF -2 js, nije
12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖
Hypnotipoision drago mi je da je pregled prošao super i da je sve u redu. Kako lijepo što si vidjela zijevanje i što ti je mahala😍😍😍uživaj♥️😘
BikMik baš mi je žao zbog migrene 😔 drago mi je da je pregled prošao super i da je bebica živahna😍sretno u ponedjeljak na novom pregledu❤️nadam se da će te migrena pustiti na miru♥️😘
Jurky ova tri dana će proletiti sada, hvala ti❤️😘
Tera, Tratinčica sretno na UZV 🍀 ❤️😘
Likbratz nemam iskustva, cure će ti pomoći. Svakako sretno i da ti pomogne 🍀🤞🏻♥️
Dodo draga stvarno se ne kužim u ništa od ovoga, nadam se da će ti netko pomoći ❤️ hvala na pusama, šaljemo ti ih natrag ♥️ 🫂 😘 dobro sam, ne mogu se žaliti stvarno. Jedva čekam petak, družim se sa dragim ljudima, planiram ljetovanje, uživam❤️nadam se da ovi tvoji nalazi nisu ništa zabrinjavajuće, ljubim te♥️♥️♥️😘🍀
Mima probaj sa Vinogradskom ili Sv. Duhom.Sretno 🍀🤞🏻😘
Tinčice jakoooo mi je žao, daj si vremena da to preboliš, isplači se i samo polako. Drži se draga🫂❤️😘
Tera 😍drago mi je da je sve u redu i da ❤️kuca, čestitam i želim ti mirnu i urednu trudnoću ☺️ ❤️
Darliv vjerujem da te plaši i da je teško, nadam se i držim 🤞🏻 da se neće ponavljati krvarenje. Žao mi je što jedna mrvica zaostaje s razvojem, ali kako i sama kažeš bitno je da se druga pravilno razvija. Sretno dalje🍀☺️🤞🏻❤️😘
….
Ja danas imala baš čudne snove, jako realni su bili. Sanjala sam porod🙈ne sjećam se da me išta boljelo, sjećam se da je trajalo kratko, par stiskova i beba je bila vani. Kad sam ga ugledala imao je zube već😂😂dečkić i bio je ogroman. Također sam ga dojila i bio je baš super osjećaj. Bože sveti 🤷🏻♀️😅😅
Imam pitanja; 1. nisam ništa bacala od početka pikanja stimulacije: penovi od Gonala, Ovitrelle-a, šprice sa iglama u kojima je bio Orgalutran i Decapeptyl i sad imam hrpu staklenih ampula od Prolutex-a i iglica i šprica u koje sam navlačila lijek. Što ste od toga svega bacale u smeće a što ste nosile u ljekarnu? Pretpostavljam šprice svakako, a ovo ostalo?
2. Što mislite hoće li muž moći samnom na UZV u petak na Sv.Duhu na anomaly scanu? Kod moje ginekologice ne može ići samnom jer ona kaže da im Beroš još uvijek nije skinuo klauzulu od Covida pa me zanima da li je i vama ostalima tako? Voljela bi da uživo vidi bebicu☺️
Hvala na odgovorima❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji