Tinčice, žao mi je zbog negativne bete, glavu gore, s vjerom u bolje sutra i bit će sve u redu! ❤️ Kako si danas?
Svim trudnicama šaljem svoju radost zbog vaših bebica i moje iskrene čestitke 😍
Ja sutra idem vaditi betu i onda na kontrolu s tom betom, isti dan. Lagano sam živčana jer je ovo mrcvarenje kad su testovi negativni, a ja idem vadit betu, točno mi dođe muka 🤦♀️
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Tincice Zao mi je zbog negativne bete, zelim ti uspeha u narednom Fetu. Sad napuni baterije i odmori od svega koliko mozes. Zivot je jedan a nama prolazi u sekiraciji i planiramju postupaka.. Grlim te 🙏🥰
Matajci Nadamo se da ce beta izmenaditi drzim fige 🤞🏻
OceanMore Dobrodosla i sto pre otisla na lepse teme. Cuda su moguca pogotovo u ovoj nasoj bolnoj prici. Ja ti zelim da ti budes to cudo. Sve najbolje 🙏🍀
Septembar ce biti pun novih postupaka i fetova pa nam zelim srecu a do tad uzivajte 🥰 Mi sutra imamo termin za nalaze kariotipa nadamo se najboljem a takodje cekam termin za histeroskopiju. Danas na ultrazvuku je potvrdjeno postojanje polipa jako sam uplasena ali se nadam da ce se resiti i da cu u septembru konacno biti spremna za Fet koji vec drugi put odlazem 😔
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
SRPANJ 2024.
26.7. pet
LEONA89 - anomaly scan
KAWA - ultrazvuk fet
29.7. pon
LEONA89 - ultrazvuk
ŽUŽI - beta
30.7. uto
JURKY32 - ultrazvuk
31.7. sri
BLONDIE - ultrazvuk
KOLOVOZ 2024.
2.8. pet
TEICH56 - beta
7.8. sri
BIKMIK - screening
19.8. pon
JABUKICA - ultrazvuk
HYPNOTICPOISON - anomaly scan
BIKMIK - ultrazvuk
20.8. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Pozdrav, curkice!🥰🥰🤗🤗Tratinčice neopisivo mi je drago da je sve super i da si uživala u 3D ultrazvuku.🥰🥰❤️❤️ Uskoro te čekaju prvi udarci.😊😊🤗🤗
Tera super, drago mi je za srčeko!🥰🥰🤗🤗 Sad samo laganini i čuvaj se.❤️❤️
Tinčice neopisivo mi je žao.😔😔 Odtuguj, odmori koliko ti je potrebno i onda po mrvicu.💪💪❤️ Ona te čeka.🤗🤗❤️❤️
Darliv super što jedna bebica lijepo napreduje.🤗🤗❤️❤️ Za drugu ćete još vidjeti kako će biti. Znam da bi voljela obje bebice.❤️ I nama je druga bebica odustala.😔😔 Ali zato imamo princezicu koja je baš velika pravilica kad smo na ultrazvuku. Kao da zna da je gledamo.😊 Čuvaj se i neka bude onako kako mora biti, ali znaj da navijamo i za tu drugu bebicu.🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Svim lavicama sretno, najsretnije!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Hvala puno❤️🥰
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Dreamer sretno ti u prirodnom pokušaju 🤞❤️
Tratinčica držim fige da ti svi nalazi budu uredni i ok 🫶
Leona, Kawa sretno cure danas 💖
Matajči draga, evo skupljam dijelove sebe i pokušavam se vratiti svom životnom optimizmu, nadam se da će te beta iznenaditi ipak i da ćeš donijeti malo veselja u forum, baš se zaredalo loše 🫂❤️
Svim curam želim puno snage, sreće i veselja i nakon svega dužna sam vam svima reći veliko hvala, grlim vas sve 🫂🫂🫂
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Evo cure da javim, beta ipak nije iznenadila, rezultat je <0.1. 🤦♀️
Plan je u 9. mjesecu krenuti ponovo. Nadam se da će biti sve po tom planu jer moram ponoviti neke od nalaza zato što ističu za koji dan.
Od ponedjeljka suprug i ja idemo na godišnji, idemo malo dušu odmoriti, napuniti baterije! Idemo u nove pobjede! Nema predaje! 😊
Naša borba traje već godinama, i skupi nam se ponekad sve i bude nam preteško, ali se uvijek sjetimo da radimo ovo za viši cilj i da Bog za svakog od nas ima put i plan. Naš je samo teži, ali znamo da nas na kraju toga puta čeka ono što najviše priželjkujemo i za što se borimo!
Sve vas grlimmmm ❤️
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Cure💗🤗 Evo u utorak je bio transfer dva embrija❤️ Bilo je 12 jajnih stanica, oplodilo se 5. Dva trodnevna zametka vraćena, stavljeni u Embryoglue,
jedan odlican, jedan vrlo dobar, znaci jedan 10-stanični, jedan osmostanični, a ostali 6-stanični i jedan lošiji. Koliko se sjećam. A tri su ostala do 5.dana,a niti jedan nije uspio. A na sam dan transfera mi se još grčila maternica od punkcije, oko jednog jajnika vidljivo natečeno, jajnici strašna bol dok piškim i jucer isto, ne znam dali ce to utjecati na rezultat🤦♀️
Evo nakon 2 tjedna napokon sam u svojoj kući, svom gradu. Koji divan osjećaj😊
Nakon transfera mi je rečeno da ne moram mirovati nego sve normalno, a danas u otpusnom pismu piše da je preporučeno mirovanje do testa na trudnoću 😪 Sad ne znam stvarno sto da mislim...
Jucer smo se vozili 500 km.. Stajali na odmorištima par puta, sve normalno. Došli doma, raspremala stvari od dvotjednog boravka u Zg.. Jedino sto nisam teško dizala, ni kovčege, to je suprug. Ali sam se saginjala, radila veceru, sve normalno pomalo.
Sad se bojim da nisam napravila problem zbog toga. Grudi i bradavice su me strasno boljele od stimulacije do jucer ujutro - do dan nakon transfera i prestale. I trbuh mi se ispuhao jutros😏
mam često probadanja u maternici, pa lagano hodam, ne radim nagle pokrete itd. A od danas samo ležim pa kako bude. Maternica mi je bila odlicno zadebljanja ali ne znam koliko točno. Nadam se jos uvijek mozda se zakači bar jedna mrvica🙏❤️
Ali mi se ovo sve čini loše..
Od 12 jajnih stanica, oplodilo se samo 5. Vraćena 2 trodnevna i nema smrzlića 😏 Dali mislite da je jača stimulacija mogla pomoći? Ili duža?
Da nesto bude bolje... Ili idući put na ICSI postupak 😏 Ne znam zasto se nisu oplodile, jesu li bile nezrele, sto je problem. Nezz. Nitko nije komentirao... A mislim da je to najbitnije u svemu ovome.
Bitno je da znam za buduće postupke reći mozda nekoj drugoj klinici sta se desilo prvi put.. Da znaju kakvu ce stimulaciju, koliko dugo, itd...
👰33 - oba jajovoda✂️ AMH 6,18 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox)
🙎♂️41 - hipospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka 3.dan ➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Anii, ne brini zbog otečenih jajnika i vožnje. Ne mora to ništa značiti. Meni je isto bilo otečeno i bolilo me tijekom mokrenja. Nakon transfera nisam mirovala, ponašala sam se skroz normalno, išla na posao, na izlete, jedino nisam imala odnose desetak dana. Osjetila bi nekad probadanje u maternici pa sam mislila da stiže menstruacija.
Jesu li ti dali terapiju nakon transfera? Ja sam koristila dufaston i utrogestan. Uglavnom, mislila sam ništa od svega i na kraju evo zasad sve u redu.☺️
Želim ti puno strpljenja i živaca sad u čekanju testa i bete i držim fige da bude uspješno!🥰
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Matajci žao mi je 😔 odmori se, uživaj sa suprugom na odmoru i u nove pobjede na jesen 😘😘
Oceanmore dobrodošla i sretno, neka uspije iz prve, treba vjerovati ❤️
Milipe sretno sa svime, nadam se da ćeš riješiti polip i biti spremna za fet na jesen 🥰🥰
Ani nadam se da će se ove dvije mrve u tebi izboriti 🙏🙏❤️❤️ meni su rekli isto lagane šetnje, ne treba stalno ni lezati. Drži se, sad je najtezi dio, čekanje 🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Matajci zao mi je🌺 Sad cete na godišnjem napuniti baterije pa u nove pobjede u rujnu👍
Ani drzim fige da se mrvice prikače.🥰
A gdje mi je Žuži?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.