Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    13. Kolovoz 2021. 11:06

Razumna samo polako, bit ce to sve ok. Naravno da se bojis, probaj razmisljati pozitivno, gledaj lijepe filmove i ne obaziri se na komentare ❤️🌺 danas ce ti vec biti lakse. Sayuri koja si ti? Uz sav strah i patnju, tvoji komentari nisu potrebni. 😁 Lindsay odlicno 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

SAYURI
    13. Kolovoz 2021. 11:11

Razumna

SAYURI

Razumna

Avocado

Sretno svima 🍀
    Razumna obavezno javi 😊 sretno! 🙏

Budem. Bila sam u srijedu kod brata na razgovoru ali mi nije pomoglo. Mi mpo smo posebne žene, slušam prijateljicu kao priča da kad rodi da želi da joj muž kupi dijamantnu ogrlicu a ja ja si mislim samo da rodim zdravo dijete bilo bi mi to sve blago na svijetu i ništa mi ne treba. Ovo je moj križ i moja sreća.
    Od hormona počela sam sanjati te životopisne snove, sanjala sam da dojim blizance, euforija u snu je bila neopisiva, probudila sam se sa suzama radionicama.
    Ja čvrsto vjerujem da ćemo sve postati majke samo ne smijemo odustati.I malo mi je teško jer mi je sav fokus na bebi pa nemam volje za posao ni za hoby. Već treći dan sjedim na poslu i ne mogu producirati- ništa. I briga me. Zapocinjem novi projekt a ja na 0

Ma ti si pukla skroz 😟
    Ako izgubis trudnocu, bice zbog tvoje psihe i ni zbog kog drugog…..dozovi se malo…

Baš ti hvala . Ako silovane žene ne izgube trudnoću zašto bi ja zbog psihe izgubila trudnoću? A da je i izgubim zbog toga iz ljudskosti i sućuti nećeš mi to tako reći.
    Stvarno ste nasilne na ovom forumu i kao fol pokažete a gledate da napakostite. Od vaših postova se osjećam još gore. Jebi ga, imam loš predosjecaj. Imala sam prije loša iskustva i naravno da se bojim. Ja sam provela 4 god u borbi prije nego što sam pristupila ivf. I jako me bole jajnici i leđa i normalno da se bojim. Ovo je jednostavno drugo stanje.

Ma daj hajde udavi sviju sa jadikovkama na svakoj strani, imas nesto za sta se zene ovdje mole godinama i kazes da prozeljkujes biohemijsku, jel te stid...kako mislis da se nosis sa puno gorim stvarima kasnije oko bebe...samo ja ja ja ja ja ja....sve se ove zene pomale boje, ali kad dobiju plus ne ponasaju se blentavo i iracionalno...ne udaraju Normabele ko Bronhi...zbog tebe ti govorim dozovi se pameti ako ne mozes potrazi strucnu pomoc....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Razumna
    13. Kolovoz 2021. 11:16

Kača 🌺

Razumna samo polako, bit ce to sve ok. Naravno da se bojis, probaj razmisljati pozitivno, gledaj lijepe filmove i ne obaziri se na komentare ❤️🌺 danas ce ti vec biti lakse. Sayuri koja si ti? Uz sav strah i patnju, tvoji komentari nisu potrebni. 😁 Lindsay odlicno 😊

Hvala ti ♥️
    Ja bi tebi preporučila da ne piješ nikakve lijekove kad budeš imala menstruaciju prije FETa.  Ja imam užasno bolne menstruacije ( povracam i imam proljev od bolova) ali sam sad izdržala bez ketonala i ibrufena da mi se maternice dobro očisti i oljusti ( to mi je gin savjetovao) i možeš ispod pupka staviti vrećicu od mente nakapanu sa uljem od mente i možeš tu vrećicu zalijepiti ispod pupka ( jer je tamo maternica) i to tako nositi. Ja sam tako radila. I išla sam na jako puno masaža za cirkulaciju. Čak na dan FETa poslje sam otišla na masažu.  
    Jel to sve pomoglo ili nije, ne znam ali ja sam te informacije dobila i ja sam tako radila. I pila sam macine trave na litre ali nju sam prestala piti kad sam počela piti estrofem. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anči 💕
    13. Kolovoz 2021. 11:17

Razumna samo opušteno 🙏 bit ce sve uredu..normalno je da se bojiš...od srva ti zelim da danas cujes lijepe vijesti 🤞🤞❤️
    Twetty supeer 🥳
    Lindsay wauuu 🥳🥳🥳🥳
    Sayuri ako nisi upućena pričala je s bratom koji je stručna osoba..da sve to stoji da je pre pesimistična ali ok svako nosi svoj križ i svakom je njegova muka najteza..prizeljkuje biokemijsku da dobije nadu i potvrdu da moze ostat trudna ali da im fali još neki mali klik...u ostalom ovo je forum i svako piše šta želi i ako nekom smeta nek obiđe i to je to...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

SeniRemmus
    13. Kolovoz 2021. 11:17

Lita.1234 nemoj se zamarati previše s ocjenama biologa, ako te malo tješi pogledaj samo moj potpis i vidjet ćeš da su moji dečko i cura bili ocjenjeni kao blastociste B i C  već sam pisala da smo ih muž i ja cijelo vrijeme mentalno bodrili dok su bili smrznuti da neka ne slušaju te ocjene nego da se baš zainate i pokažu svima da su te ocjene nebitne, i poslušna djeca poslušala 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Razumna
    13. Kolovoz 2021. 11:21

SAYURI

Razumna

SAYURI

Razumna

Avocado

Sretno svima 🍀

Budem. Bila sam u srijedu kod brata na razgovoru ali mi nije pomoglo. Mi mpo smo posebne žene, slušam prijateljicu kao priča da kad rodi da želi da joj muž kupi dijamantnu ogrlicu a ja ja si mislim samo da rodim zdravo dijete bilo bi mi to sve blago na svijetu i ništa mi ne treba. Ovo je moj križ i moja sreća.
    Od hormona počela sam sanjati te životopisne snove, sanjala sam da dojim blizance, euforija u snu je bila neopisiva, probudila sam se sa suzama radionicama.
    Ja čvrsto vjerujem da ćemo sve postati majke samo ne smijemo odustati.I malo mi je teško jer mi je sav fokus na bebi pa nemam volje za posao ni za hoby. Već treći dan sjedim na poslu i ne mogu producirati- ništa. I briga me. Zapocinjem novi projekt a ja na 0

Ma ti si pukla skroz 😟
    Ako izgubis trudnocu, bice zbog tvoje psihe i ni zbog kog drugog…..dozovi se malo…

Baš ti hvala . Ako silovane žene ne izgube trudnoću zašto bi ja zbog psihe izgubila trudnoću? A da je i izgubim zbog toga iz ljudskosti i sućuti nećeš mi to tako reći.
    Stvarno ste nasilne na ovom forumu i kao fol pokažete a gledate da napakostite. Od vaših postova se osjećam još gore. Jebi ga, imam loš predosjecaj. Imala sam prije loša iskustva i naravno da se bojim. Ja sam provela 4 god u borbi prije nego što sam pristupila ivf. I jako me bole jajnici i leđa i normalno da se bojim. Ovo je jednostavno drugo stanje.

Ma daj hajde udavi sviju sa jadikovkama na svakoj strani, imas nesto za sta se zene ovdje mole godinama i kazes da prozeljkujes biohemijsku, jel te stid…kako mislis da se nosis sa puno gorim stvarima kasnije oko bebe…samo ja ja ja ja ja ja….sve se ove zene pomale boje, ali kad dobiju plus ne ponasaju se blentavo i iracionalno…ne udaraju Normabele ko Bronhi…zbog tebe ti govorim dozovi se pameti ako ne mozes potrazi strucnu pomoc….

Doslovno sam popila 8 normabel od 2mg, u razmacima od 24h. Po preporuci mpo liječnika .
    Ja ne jadikujem radi sebe već baš zato što mi je stalo do djeteta. Što se mene tiče na zadnjem sam si mjestu.
    A ti ćeš vidim biti divna majka jer si puna ljubavi i strpljenja ♥️

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

SAYURI
    13. Kolovoz 2021. 11:21

anchy321

Sayuri ako nisi upućena pričala je s bratom koji je stručna osoba..da sve to stoji da je pre pesimistična ali ok svako nosi svoj križ i svakom je njegova muka najteza..prizeljkuje biokemijsku da dobije nadu i potvrdu da moze ostat trudna ali da im fali još neki mali klik…u ostalom ovo je forum i svako piše šta želi i ako nekom smeta nek obiđe i to je to…

O cemu pricas , zena imala prvu betu 500, i kakva potvrda? Hoce biohemijsku pored bete 500 kao potvrdu, i jos se zali na tako dobru betu zenama koje bi volile.vidjeti betu 5 barem....govorim da je sebicna prema drugim zenama koje jos nisu ugledale.plusic...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    13. Kolovoz 2021. 11:23

Razumna

SAYURI

Razumna

SAYURI

Razumna

Avocado

Sretno svima 🍀

Ma ti si pukla skroz 😟

Ma daj hajde udavi sviju sa jadikovkama na svakoj strani, imas nesto za sta se zene ovdje mole godinama i kazes da prozeljkujes biohemijsku, jel te stid…kako mislis da se nosis sa puno gorim stvarima kasnije oko bebe…samo ja ja ja ja ja ja….sve se ove zene pomale boje, ali kad dobiju plus ne ponasaju se blentavo i iracionalno…ne udaraju Normabele ko Bronhi…zbog tebe ti govorim dozovi se pameti ako ne mozes potrazi strucnu pomoc….

Doslovno sam popila 8 normabel od 2mg, u razmacima od 24h. Po preporuci mpo liječnika .
    Ja ne jadikujem radi sebe već baš zato što mi je stalo do djeteta. Što se mene tiče na zadnjem sam si mjestu.
    A ti ćeš vidim biti divna majka jer si puna ljubavi i strpljenja ♥️

Trudnoca i beba zahtijevaju stabilnu psihu...ti to nemas , zao mi sto te nisu upozorili na to kad si isla u postupak..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Tina292
    13. Kolovoz 2021. 11:31

Razumna nemoj se obazirati na ružne komentare. Koliko vas ja čitam, mogu pročitati bezbroj predivnih komentara, riječi i utjehe od divnih žena! Svima nam treba potpora i podrška i jako nam je teško dobiti u okolini koja ne prolazi ono što mi prolazimo... zato probaj se maksimalno opustiti, raditi bilo što što te opušta i ne dopusti ružnim riječima da te dotaknu.. 
    Javi se s lijepim vijestima nakon UZV i glavu gore!

Cure, ja krećem u 9.mj u FET i budući da imam inzulinsku rezistenciju i višak kg krenula sam s LCHF prehranom uz voće. Ima li koja iskustva? Imate li saznanja da li inzulin može kočiti trudnoću u tim jako jako ranim fazama?

👱🏻‍♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
    👨🏻‍🦲 41, sve ok
    05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
    07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
    09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
    1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏

Lita.1234
    13. Kolovoz 2021. 11:34

Seni remmus 
    Aaa❤️❤️❤️ Hvala ti na ovome

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.